gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
με την άδεια σου πάντατη κοπελα μου ρε!
με την άδεια σου πάντατη κοπελα μου ρε!
ναι ναι καλα καλα. Μπαίνω για ταινία,θέλω παρακαλώ λεπτομέρειες για τα παντα είτε δημόσια είτε με πμ.μερσι κ τα λέμε σε κανα δίωρομε την άδεια σου πάντα
οκναι ναι καλα καλα. Μπαίνω για ταινία,θέλω παρακαλώ λεπτομέρειες για τα παντα είτε δημόσια είτε με πμ.μερσι κ τα λέμε σε κανα δίωρο
φίλε θα σου πω κάτι σχετικό με αυτό που έγραψες. Παλιότερα είχα κάνει κουβέντα με κάποιους που είχαν μαγαζιά εδώ στη θεσσαλονίκη και οι υπηρεσίες τους ήτανε μέχρι φραπέ όμως είχαν πολλη δουλειά. Ξέρεις πως το εξηγούσαν???
... Απιστευτη περιπτωση η κυραΙννα μας , απ τις λιγες που συνεχιζει και κονομαει μονο με φραπεδες , αν και μια στο τοσο με κανα εξτρα ταληρο θα δινει και λιγο μπριζολιτσα στον τυχερο της λοταριας , μεγαλη μορφη παντως η τυπισσα
φίλε θα σου πω κάτι σχετικό με αυτό που έγραψες. Παλιότερα είχα κάνει κουβέντα με κάποιους που είχαν μαγαζιά εδώ στη θεσσαλονίκη και οι υπηρεσίες τους ήτανε μέχρι φραπέ όμως είχαν πολλη δουλειά. Ξέρεις πως το εξηγούσαν???
Όταν μία γκόμενα την πηδήξεις θα το κάνεις μία δύο τρεις αντε τέσσερις φορές και μετά θα έχεις βαρεθεί και θα ψάξεις άλλη. Στην γκομενα που φτάνει μέχρι φραπέ θα πας και θα ξαναπάς και θα ξαναπάς και θα ξαναπάς και κάθε φορά θα ελπίζεις ότι εκείνη την φορά ισως να είναι η ημέρα της μπριζόλας
Oκ μπορει να μην ειναι απο το Ριο, αλλα απο το Αντιριο....Τιμήθηκε και η Καρολίνα με απόλυτη επιτυχία. Έπειτα από παζάρι με αρκετό χιούμορ, αφαιρέθηκε το μασάζ και παίξαμε πίπα στο πρώτο ημίχρονο και πισωκολλητό στο δεύτερο. Ομολογώ ότι τα είχα απωθημένο αυτά τα τσιμπουκόχειλα. Έχει ωραίο σφιχτό κορμί ετούτη η γαζέλα κι αν προσπεράσεις τις μαλακίες περί Βραζιλίας χωρίς να γελάσεις, γαμάς καμαρωτά και άνετα.
Όταν μία γκόμενα την πηδήξεις θα το κάνεις μία δύο τρεις αντε τέσσερις φορές και μετά θα έχεις βαρεθεί και θα ψάξεις άλλη. Στην γκομενα που φτάνει μέχρι φραπέ θα πας και θα ξαναπάς και θα ξαναπάς και θα ξαναπάς και κάθε φορά θα ελπίζεις ότι εκείνη την φορά ισως να είναι η ημέρα της μπριζόλας
έχουν γραφεί πάρα πολλά για την Καρολίνα, διάβασε πιο πίσω με υπομονήgari, infos θέλω κι εγώ για την γαζέλα...εμφάνιση,καθαριότητα,τόπο συνάντησης κλπ......please
πμ στα γρηγορα πριν παω για νανι παρακαλω?έχουν γραφεί πάρα πολλά για την Καρολίνα, διάβασε πιο πίσω με υπομονή
είναι εμφανίσιμη και καθαρή, μπορεί και να την ξέρεις ..
Τιμήθηκε και η Καρολίνα με απόλυτη επιτυχία. Έπειτα από παζάρι με αρκετό χιούμορ, αφαιρέθηκε το μασάζ και παίξαμε πίπα στο πρώτο ημίχρονο και πισωκολλητό στο δεύτερο. Ομολογώ ότι τα είχα απωθημένο αυτά τα τσιμπουκόχειλα. Έχει ωραίο σφιχτό κορμί ετούτη η γαζέλα κι αν προσπεράσεις τις μαλακίες περί Βραζιλίας χωρίς να γελάσεις, γαμάς καμαρωτά και άνετα.
ναι 60 ευρώ δύο πιστολιές χωρίς μασάζ
60 μου είχε πάρει, ελπίζω να παρέμεινε στα ίδια...
να πας καλά θα περάσεις είναι VFMΚαλή τιμή, αξίζει μια δοκιμή
να πας καλά θα περάσεις είναι VFM
εμένα θα μου πεις ...Είναι στους άμεσους ¨στόχους¨ αν και πιστεύω ότι θα είναι και λίγο δύσκολο να την βρεις διαθέσιμη.
εμένα θα μου πεις ...
κανόνισε κέντρο ή στα μέρη της
για να είμαι ειλικρινής είχα μιά επιφύλαξη από όσα είχα διαβάσειΤωρα που είναι ελευθερη επαγγελματιας, την ιδρωνει τη φανελα η προσπαθει να λουφαρει όπως παλια?
Ενα μεγαλο μπραβο απο Chico στον gari , που κανονισε κι εφαγε την γλυκια μας γαζελα , ειναι πολυ σωστη η Καρολινα και χαιρομαι που ειναι ακομα μαχιμηέχουν γραφεί πάρα πολλά για την Καρολίνα, διάβασε πιο πίσω με υπομονή
είναι εμφανίσιμη και καθαρή, μπορεί και να την ξέρεις ..