Δεν είδες , άρχισα να τα μοιράζω!!!!ότι πεις
τα πενηντάρια σου πρόσεχε μόνο
Κανένας δεν την γνωρίζει?
Δεν είδες , άρχισα να τα μοιράζω!!!!ότι πεις
τα πενηντάρια σου πρόσεχε μόνο
είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπάς για να γνωριστείτε καλύτεραΔεν είδες , άρχισα να τα μοιράζω!!!!
Κανένας δεν την γνωρίζει?
είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπάς για να γνωριστείτε καλύτερα
μάλλον είσαι ο πρώτος της, δεν την γνωρίζει κανείς
Συμφωνώ , αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν θέλει τοσο.Μαλλον κανενας φιλε και απο τα λεγομενα σου ουτε προκειται αν ειναι να σκας πενηνταρικα και να φας μετα πο ενα χρονο μπριζολα αστο καλυτερα εχει αλλου ποιο σιγουρα
και γω με τις παρθενιές δεν το έχωax αποθυμενο το χω κ γω να παρω παρθενια
και γω με τις παρθενιές δεν το έχω
με όλο το σεβασμό αλλά μήπως ψάχνεις για μαλάκες?Συμφωνώ , αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν θέλει τοσο.
Αν τον βολεύει κάποιον ας περάσει να μας πει και αυτός την γνώμη του.
εγω παντως δεν ψηνομαι για κασκαντεριλικι στην συγκεκριμενη και να εισαι σιγουρος οτι το 50 θα γινει εκατο για μπριζολα ετσι πιστευωΣυμφωνώ , αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν θέλει τοσο.
Αν τον βολεύει κάποιον ας περάσει να μας πει και αυτός την γνώμη του.
είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπάς για να γνωριστείτε καλύτερα
μάλλον είσαι ο πρώτος της, δεν την γνωρίζει κανείς
ax αποθυμενο το χω κ γω να παρω παρθενια
Γιατι το λες αυτο?με όλο το σεβασμό αλλά μήπως ψάχνεις για μαλάκες?
μα λες ότι έδωσες 50 για μασάζ και εκτόνωση και περιμένεις να πάει κάποιος άλλος να δώσει ένα 50νταρι για κάτι που αξίζει 30 και πολυ λέωΓιατι το λες αυτο?
δεν πηγε τυπε για μασαζ μονο αναγνωριστικη εκανε και θελει να κανουμε εμεις το κασκαντεριλικιμα λες ότι έδωσες 50 για μασάζ και εκτόνωση και περιμένεις να πάει κάποιος άλλος να δώσει ένα 50νταρι για κάτι που αξίζει 30 και πολυ λέω
δεν πηγε τυπε για μασαζ μονο αναγνωριστικη εκανε και θελει να κανουμε εμεις το κασκαντεριλικι
χαχαχα ψαχνει για κοροιδαα τον πονηρο
η γνωστη βραζιλιανα κανει στανταρ πρόγραμμα ?μασάζ και μια εκτονωση? υπαρχει περιπτωση να αρνηθει μπριζόλα? ειναι καλυτερα να την ρωτησεις απο το τηλ ή στο δωματιο? σκεφτομαι να δοκιμασω και φοβαμαι μην φαω κανα ακυρο και φυγει το 50αρι τσάμπα
να ρωτήσετε τον κύριο Pilo είναι ο ειδικός στις Βραζιλιάνες εν γένειη γνωστη βραζιλιανα κανει στανταρ πρόγραμμα ?μασάζ και μια εκτονωση? υπαρχει περιπτωση να αρνηθει μπριζόλα? ειναι καλυτερα να την ρωτησεις απο το τηλ ή στο δωματιο? σκεφτομαι να δοκιμασω και φοβαμαι μην φαω κανα ακυρο και φυγει το 50αρι τσάμπα