Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Και μένα το ίδιο της εστειλα

εγω εστειλα βιμπερ …ολα καλά …πάει μονο σε ξενοδοχείο 70 μισή ώρα και 100 για μια …εγω πήρα την μισή για δοκιμή …πολυ καλό μασαζ και καλαμάκι …και από βδομάδα παω για μια ώρα …πολυ επικοινωνιακή ..δεν κάνει τιποτα παραπάνω ..και δεν με ενδιαφέρει ..εγω θελω ένα καλό μασαζ και ένα ωραίο τελείωμα ..αυτά
70€ το μισάωρο για μια πίπα συν το ξενοδοχείο;;; Πολλά... Δεν αξίζει
Ειναι η ηλεκτρα με νεο ονομα απο το ζευγαρι ηλεκτρα - φιλιππος που ειχε ανοιξει και νημα εδω πριν καμια βδομαδα
Πόσο σίγουρο είναι αυτό που λές;

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Πάντως αυτο το νήμα έχει γίνει ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως λέγεται και το site… θυμαμε κάποτε …τα καλά χρόνια ..έκανα logging και είχα δεν θυμαμε και εγω πόσες ειδοποιήσεις ..τώρα μια στις τόσες …και ο λόγος είναι ότι υπάρχει πολυ παραπληροφόρηση …η μισή το παίζουνε αστυνομία των λάδοκορων και τρέχουν άμεσως να γράψουν εδώ να προστατεύσουν …άλλοι οι γαμιαδες που τις έχουν γαμησει και εμείς μονο πίπα και πολυ μας είναι ..και άλλοι κομπλεξικοί ..που φέρονται λες και είναι κτήμα τους τα κορίτσια κα δεν σέβονται εν συνεχεια τους μπλοκάρουν ..και λένε τα χίλια δυο …και ατέλειωτους τσακωμούς …οι λαδοκορες δεν έχουν ανάγκη το νήμα ..μια χαρά δουλεύουν …και μαλακια που έγραψα ξανα για την καινούργια …αμα είναι καινουρια που δεν με ενδιαφέρει κι ολας …και που γράφω πάλι τώρα ολα αυτα ….
Ξέρω ξέρω παραθέσεις από κατω από Αστυνομία του μπου που τα ξέρουν ολα και κομπλεξικους ….οτι ναι …γράψτε απλά την εμπειρία σας τίποτα άλλο και να ειστε ειλικρινής …
Όλοι γαμιαδες ειμαστε εδώ και την έχουμε και 22 πόντους

Mysthsxysths

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
352
Πόντοι
21

brin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
280
Όλγα 40-45 σώμα ανατολικό επιβλητικό με πολύ καλό μασάζ και φραπεδιά ρωσικής σχολής με πολύ λαδακι. Ντελουξ

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.995
Πόντοι
4.365
Όλγα 40-45 σώμα ανατολικό επιβλητικό με πολύ καλό μασάζ και φραπεδιά ρωσικής σχολής με πολύ λαδακι. Ντελουξ
Μπραβο. Πουτσο τσεκαρες αν εχει ποσο ειναι?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Καλημέρα στην παρεα.
Καμμια καλή πρόταση για κέντρο Αθήνας;
Fanis Lampropoulos GIF by What's Up

Stories