A ok, αν ηταν μιλφ δεν γνωριζω. Θυμαμαι που κατι γραφοταν για μια Αννα του vip, νεαρη, μπαζακι.?????????? τι εκανε ???????? δεν ειχα ακουσει κατι εγω λεω μιλφ . ρωσσικο . ηλικια 45+
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
εγω για μια μιλφ λεω και ενας συναγωνιστης αυτη αναφερει ......A ok, αν ηταν μιλφ δεν γνωριζω. Θυμαμαι που κατι γραφοταν για μια Αννα του vip, νεαρη, μπαζακι.
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 1.056
Για την ξανθιά λες με τις βυζαρες που ήταν πάνω απ σταθμό Λάρισης;?????????? τι εκανε ???????? δεν ειχα ακουσει κατι εγω λεω μιλφ . ρωσσικο . ηλικια 45+
olympicoparis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Silk massage έστειλα μνμ απάντησε μετά από δέκα αιώνες άκρη δεν έβγαλα χαμένος χρόνος κακή συμπεριφορά γραφείο της πλακας και δεν ξανακαλω .Πηρα Μασαουα Νικολέττα πήγα να πουλήσω το σπιτι μου αλλά πέρασα καλα τουλάχιστο.
Έκανες χθες το βράδυ εγγραφή για να μας ενημερώσεις με το καλημέρα για την άσχημη συμπεριφορά του silk??Silk massage έστειλα μνμ απάντησε μετά από δέκα αιώνες άκρη δεν έβγαλα χαμένος χρόνος κακή συμπεριφορά γραφείο της πλακας και δεν ξανακαλω .Πηρα Μασαουα Νικολέττα πήγα να πουλήσω το σπιτι μου αλλά πέρασα καλα τουλάχιστο.
Για πες μας λίγο τις εμπειρίες σου από τα υπόλοιπα γραφεία ; Και για το ραντεβού σου με τη Νικολέτα πως πήγε?
Στοχευμένο και με μένος μήνυμα....πέρα για πέρα αναληθή!!!Το τηλεφωνικό κέντρο του Silk όπως και του Deluxe είναι από τα καλύτερα,και έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές εδώ μέσα.Δεν μας παρακολουθείς και πέφτεις σε γκάφες.
Τελευταία τροποποίηση:
papgeorgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Η τηλεφωνητρια του silk ειναι ευγενεστατη και απανταει αμεσα στις κλησεις.
Εχει γραφτει αρκετες φορες στο παρον site.
Αποριας αξιον να γραφονται τετοιες ανακριβειες απο μελη αμφιβολου προελευσης.
Εχει γραφτει αρκετες φορες στο παρον site.
Αποριας αξιον να γραφονται τετοιες ανακριβειες απο μελη αμφιβολου προελευσης.
olympicoparis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Κάλε ποσα κεσεδάκια από γιαούρτι πρεπει να φας ;διάβασα το ιστορικακι σου και μάλιστα σε ξεμπροστιάζει και άλλο μέλος στο παρελθόν ότι εσυ εχεις το silk μην κανείς την ανήξερη τώρα και το παίζεις ιστορία μην γράψω και αλλά τσόπανισα .Έκανες χθες το βράδυ εγγραφή για να μας ενημερώσεις με το καλημέρα για την άσχημη συμπεριφορά του silk??
Για πες μας λίγο τις εμπειρίες σου από τα υπόλοιπα γραφεία ; Και για το ραντεβού σου με τη Νικολέτα πως πήγε?
Στοχευμένο και με μένος μήνυμα....πέρα για πέρα αναληθή!!!Το τηλεφωνικό κέντρο του Silk όπως και του Deluxe είναι από τα καλύτερα,και έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές εδώ μέσα.Δεν μας παρακολουθείς και πέφτεις σε γκάφες.
Αααα μπράβο...Κάλε ποσα κεσεδάκια από γιαούρτι πρεπει να φας ;διάβασα το ιστορικακι σου και μάλιστα σε ξεμπροστιάζει και άλλο μέλος στο παρελθόν ότι εσυ εχεις το silk μην κανείς την ανήξερη τώρα και το παίζεις ιστορία μην γράψω και αλλά τσόπανισα .
Τώρα εκδηλώθηκες και τα λες σωστά...
Παμε από την αρχή τώρα να γράψουμε τη σωστή ανάρτηση.
Παιδιά καλησπέρα δεν είμαι καινούργιος στο φόρουμ,αλλά είπα να κάνω ένα ψεύτικο προφίλ για να κατηγορήσω για πολλοστή φορά το σιλκ γιατί τραβάω ζόρι με αυτόν η με αυτήν που το έχει.Γιατι δε θέλω να υπάρχει , γιατί με ενοχλεί...
Έτσι ναι....να το δεχτούμε.
Και κάτι άλλο : Απειλές αλλού ,δε σε φοβάμαι!!!
olympicoparis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Δεν αποιλω κανέναν Κυρα Σωσω..είπα ότι δεν εξυπηρετήθηκα από το σιλκ και πήρα μασαουα και περασα καλα. Από το ιστορικό όταν κάποιος λέει για σιλκ που είναι στα δεν πέφτεις να τον φας οπως εκανες και μαζι μου όποτε τώρα ποιος εκδηλώνετε και ποιος όχι άσε να το κρίνει κανας άλλος.δεν ήξερα πως για να γράψω μια κριτική στα γκροπ εδω πρέπει να έχω ιστορικό από το 50 πχ. Όποτε έχεις το σιλκ εισαι προμοτορακι του σιλκ και ψαρεύεις πελάτες από δω μέσα με τροπο καθοδηγεις το κοσμάκι και βγαίνεις και ζητάς και τα ρέστα.Αααα μπράβο...
Τώρα εκδηλώθηκες και τα λες σωστά...
Παμε από την αρχή τώρα να γράψουμε τη σωστή ανάρτηση.
Παιδιά καλησπέρα δεν είμαι καινούργιος στο φόρουμ,αλλά είπα να κάνω ένα ψεύτικο προφίλ για να κατηγορήσω για πολλοστή φορά το σιλκ γιατί τραβάω ζόρι με αυτόν η με αυτήν που το έχει.Γιατι δε θέλω να υπάρχει , γιατί με ενοχλεί...
Έτσι ναι....να το δεχτούμε.
Και κάτι άλλο : Απειλές αλλού ,δε σε φοβάμαι!!!
Διατήρησε την ψυχραιμία σου....επίσης σου επισημαίνω ότι όπως είχες εσυ δικαίωμα να εκφράσεις την γνώμη σου έτσι είχα και εγώ δικαίωμα να εκφράσω την δική μου.Δεν αποιλω κανέναν Κυρα Σωσω..είπα ότι δεν εξυπηρετήθηκα από το σιλκ και πήρα μασαουα και περασα καλα. Από το ιστορικό όταν κάποιος λέει για σιλκ που είναι στα δεν πέφτεις να τον φας οπως εκανες και μαζι μου όποτε τώρα ποιος εκδηλώνετε και ποιος όχι άσε να το κρίνει κανας άλλος.δεν ήξερα πως για να γράψω μια κριτική στα γκροπ εδω πρέπει να έχω ιστορικό από το 50 πχ. Όποτε έχεις το σιλκ εισαι προμοτορακι του σιλκ και ψαρεύεις πελάτες από δω μέσα με τροπο καθοδηγεις το κοσμάκι και βγαίνεις και ζητάς και τα ρέστα.
Τον ίδιο πόλεμο βίωσε και το empire όταν άνοιξε γιατί σας έφταιγε η αφεντικινα και την κραζάτε εδώ μέσα ,τον ίδιο πόλεμο βίωσε και η Τεα ...και άλλα γραφεία βέβαια που τα θεωρείτε της πλάκας γιατί πρέπει να έχει το μονοπώλιο συγκεκριμένη αλυσίδα. Εάν βρεθεί κάποιος να σας το χαλάσει είναι αφεντικό, προμοτορας που καθοδηγεί και ψαρεύει,λες και οι πελάτες είναι χαζοί, έννοια σου και ξέρουν!!!Πολύ καλά ξέρουν.
Δε σε ενοχλώ,μου είσαι παντελώς αδιάφορος εσύ και η ομάδα σου...Μη με ενοχλείς!!
Η αγαπημένη σου Σωσω...για πολλούς Μητσαρας !!
olympicoparis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Τρικυμία εν κρανίωΔιατήρησε την ψυχραιμία σου....επίσης σου επισημαίνω ότι όπως είχες εσυ δικαίωμα να εκφράσεις την γνώμη σου έτσι είχα και εγώ δικαίωμα να εκφράσω την δική μου.
Τον ίδιο πόλεμο βίωσε και το empire όταν άνοιξε γιατί σας έφταιγε η αφεντικινα και την κραζάτε εδώ μέσα ,τον ίδιο πόλεμο βίωσε και η Τεα ...και άλλα γραφεία βέβαια που τα θεωρείτε της πλάκας γιατί πρέπει να έχει το μονοπώλιο συγκεκριμένη αλυσίδα. Εάν βρεθεί κάποιος να σας το χαλάσει είναι αφεντικό, προμοτορας που καθοδηγεί και ψαρεύει,λες και οι πελάτες είναι χαζοί, έννοια σου και ξέρουν!!!Πολύ καλά ξέρουν.
Δε σε ενοχλώ,μου είσαι παντελώς αδιάφορος εσύ και η ομάδα σου...Μη με ενοχλείς!!
Η αγαπημένη σου Σωσω...για πολλούς Μητσαρας !!
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
Φίλε που δίνεις ψεύτικες διευθύνσεις φίλων σου , παίρνω παραπάνω για την διαφήμιση. Όχι 40 Γιούρα μόνο.δεν χρειάζεται να μας λές πόσα σου δίνουν για να τους διαφημίσεις...
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.463
- Πόντοι
- 2.256
Ε λοιπόν αφου το παραδέχεσαι ότι τα παίρνεις για να τους διαφημίζεις, τότε μην παρεξηγιέσαι που σε λεμε προμότορα. Καμμια δουλειά δεν είναι ντροπή στην τελικήΦίλε που δίνεις ψεύτικες διευθύνσεις φίλων σου , παίρνω παραπάνω για την διαφήμιση. Όχι 40 Γιούρα μόνο.
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.494
- Πόντοι
- 1.336
Από οσμοσε λέει τίποτα η αλινα;
Η Βικτώρια από την φωτό που στέλνουν είσαι έτοιμος να χύσεις όμως από κοντά είναι ψυχρή.
Η Μαριάννα είναι πύραυλος μέτρια όλα όμως έχει μία τσαχπινια στο κρεβάτι
Η Βικτώρια από την φωτό που στέλνουν είσαι έτοιμος να χύσεις όμως από κοντά είναι ψυχρή.
Η Μαριάννα είναι πύραυλος μέτρια όλα όμως έχει μία τσαχπινια στο κρεβάτι
σιγουρα δεν λεμε αυτη.A ok, αν ηταν μιλφ δεν γνωριζω. Θυμαμαι που κατι γραφοταν για μια Αννα του vip, νεαρη, μπαζακι.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 757
- Πόντοι
- 81
ΣωστάΕ λοιπόν αφου το παραδέχεσαι ότι τα παίρνεις για να τους διαφημίζεις, τότε μην παρεξηγιέσαι που σε λεμε προμότορα. Καμμια δουλειά δεν είναι ντροπή στην τελική
CaptainNemo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 280
- Πόντοι
- 0
Happy Ending (με κάθε τρόπο) κάνει σίγουρα. Για μασαζ, θα σε γελάσω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις