aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Αλλα όμως λέει ο προμότορας !!!Mακρια κυριως απο νικολεττα
Αλλα συμφωνειτε αλλα κανει
Μεγαλο αρπακτικο
Αλλα όμως λέει ο προμότορας !!!Mακρια κυριως απο νικολεττα
Αλλα συμφωνειτε αλλα κανει
Μεγαλο αρπακτικο
Από φραπέ με καλαμάκι μέχρι και Φούλ , αλλά τιμές στον θεό ζητάνε μέτριες κοπέλες τα μαλλιά της κεφαλής τουςΞέρει κανείς τι παίζει εδώ?
Μασάζ Κατ' Οίκον | Massaua.gr - Μασάζ στο σπίτι
Απόλαυσε επαγγελματικό μασάζ κατ' οίκον. Υπηρεσίες μασάζ στο σπίτι, στο γραφείο, στο ξενοδοχείο ή στο σκάφος με συνέπεια και υπευθυνότητα.massaua.gr
Aπο προμοτορες και πορνοαγαπουληδες πυρφορους αλλο τιποτα εδω μεσαΑλλα όμως λέει ο προμότορας !!!
Λυδια ; Τι ; Δώσε πληροφορίεςεχει καποιος εμπειρια με λυδια απο massaua η massagebu?
Ελα παρε πουλο σε κατάλαβαν ολοι, μη συνεχίζεις..Παίζει massage με happy end έχω πάρει Νικολέττα πέρασα καλα .
ειχε γραφτει για empire - crystal τα ίδια ειναιΈχει κανείς κανένα νέο από Μίλανα σε πιο γραφείο βρίσκεται πλέον ??
Πότε και από ποιόν; δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο !ειχε γραφτει για empire - crystal τα ίδια ειναι
Παλιά εκεί αλλά από τια ωραιότερες που υπάρχουν ,θα την ξανάπερνα αλλά μου φάνηκε λίγο ψυχρή και με τουπέ!Πριν λίγες μέρες χαλάρωσα με την Βαλέρια μιλφ Ρωσίδα από deluxe. Η μαρίνα είναι μια όμορφη για τα γούστα μου γυναίκα με πολύ καλά ελληνικά και αξιόλογο σώμα. Μασάζ χαλαρωτικό με ιδανικό τελείωμα. Στο κόστος συνεδριας προσθέτω +20 για την φραπεδιά που μου πρόσφερε.
Πολύ δύσκολος συνδυασμός να κάνει μασάζ και νουρού και φραπέ.....το λοιπον μαγκες, παλαιμαχοι του αθληματος θα χρειαστω την βοηθεια σας! Εχει να προτεινει καποιος γραφειο ή κοπελα για 1,5 ή 2 ωρες μασαζ με Νουρου μεσα και εαν ερθει η ορεξη και happy ending (φραπε ή καλαμακι). Προυποθεση να ΚΑΝΕΙ μασαζ, να ειναι μικρη (οχι η θειαμ' η Γιωργαινα) και να στελνουν-στελνει φωτο για να ξερω τι θα περιμενω. Αυταααα!!!
Οποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει ενα πμ εαν δν θελει να τα πει δημοσια!
ΥΓ. κ για να προλαβω καποιους που θα μου πουν στειλε μνμ η παρε τηλεφωνο, εστειλα ηδη μηνυματα σε 4-5 γραφεια, το ενα με "καλημερισε" και με χαιρετησε και τα υπολοιπα δν μου απαντησαν καν!
...εδω εχει κανεις γνωση κ αποψη?!?!!?....το λοιπον μαγκες, παλαιμαχοι του αθληματος θα χρειαστω την βοηθεια σας! Εχει να προτεινει καποιος γραφειο ή κοπελα για 1,5 ή 2 ωρες μασαζ με Νουρου μεσα και εαν ερθει η ορεξη και happy ending (φραπε ή καλαμακι). Προυποθεση να ΚΑΝΕΙ μασαζ, να ειναι μικρη (οχι η θειαμ' η Γιωργαινα) και να στελνουν-στελνει φωτο για να ξερω τι θα περιμενω. Αυταααα!!!
Οποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει ενα πμ εαν δν θελει να τα πει δημοσια!
ΥΓ. κ για να προλαβω καποιους που θα μου πουν στειλε μνμ η παρε τηλεφωνο, εστειλα ηδη μηνυματα σε 4-5 γραφεια, το ενα με "καλημερισε" και με χαιρετησε και τα υπολοιπα δν μου απαντησαν καν!
Ενδιαφέρον φαίνεται το Χριστινάκι...αρκεί να μην είναι μουφα οι φωτογραφίες βέβαια......εδω εχει κανεις γνωση κ αποψη?!?!!?
Σας προσφέρω μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης – το νέο μου τηλ: 6940056173-
Είμαι η Γιωργία 25 ετών Ελληνίδα και κλείνω ραντεβού για μασάζ κατ' οίκον στο τηλέφωνο 6940056173 Μασάζ κατ’ οίκον σε: Πειραιά – Μοσχάτο – Κορυδαλό – Νίκαια – Περιστέρι – Σκαραμαγκά – Μεταξουργείο – Καλλιθέα. – απλό, χαλαρωτικό μασάζ 60€ μια ώρα – nuru και body to body μασάζ 80€...massageday.gr
...γι αυτο ρωταω τα αλανια εδω μεσα, μηπως εχει κανενας του γνωση του τι παιζει!Ενδιαφέρον φαίνεται το Χριστινάκι...αρκεί να μην είναι μουφα οι φωτογραφίες βέβαια...
Φίλε μου εμένα μου θυμίζει ενα βιζιτακι που ήταν παλιά στο Athens girls network ..., με όνομα Νεφέλη,δηλωνε Ελληνίδα και τότε, αλλά δεν είναι... Ρουμάνα μεγαλωμένη εδώ, άπιαστα ελληνικά.Μικρη σε ηλικία όντως εάν είναι αυτή, χαρισματική θα έλεγα σε όλα....χάθηκε εκ τότε....εδω εχει κανεις γνωση κ αποψη?!?!!?
Σας προσφέρω μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης – το νέο μου τηλ: 6940056173-
Είμαι η Γιωργία 25 ετών Ελληνίδα και κλείνω ραντεβού για μασάζ κατ' οίκον στο τηλέφωνο 6940056173 Μασάζ κατ’ οίκον σε: Πειραιά – Μοσχάτο – Κορυδαλό – Νίκαια – Περιστέρι – Σκαραμαγκά – Μεταξουργείο – Καλλιθέα. – απλό, χαλαρωτικό μασάζ 60€ μια ώρα – nuru και body to body μασάζ 80€...massageday.gr
φιλος μας μπέρδεψες ,,,,,, βαλέρια η μαρινα ???Πριν λίγες μέρες χαλάρωσα με την Βαλέρια μιλφ Ρωσίδα από deluxe. Η μαρίνα είναι μια όμορφη για τα γούστα μου γυναίκα με πολύ καλά ελληνικά και αξιόλογο σώμα. Μασάζ χαλαρωτικό με ιδανικό τελείωμα. Στο κόστος συνεδριας προσθέτω +20 για την φραπεδιά που μου πρόσφερε.