Προσοχή γιατί είναι δύο εγώ δεν ήμουν τυχερός και ήρθε η ποιο μεγάλη απ ότι κατάλαβα μασάζ τίποτα κ με το ζόρι χέρι. Δεν ξέρω αν μαζί γίνεται κάτι καλύτερο... ρούχα δεν βγάζειLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Τελικά έκανε κάποιος ραντεβού με την κυρία;;;
Είναι η Aneta bb
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 2.256
και γω παλιος θεωρουμαι αλλα δεν το χω ακουστα το ταμειο αυτο
MrEco., αυτό ακριβώς που γράφει ο aggel2004. Όλοι οι παλιοί έχετε αφιερώσει χρόνο και χρήμα, κλαψατε λεφτα για να μάθουμε εμείς οι νεότεροι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) ποιες αξίζουν και ποιες είναι φόλες...Και αν θέλουν οι καινούριοι να μάθουν πληροφορίες για τις νέες αγγελίες ας πάνε να δοκιμάσουν μόνοι τους και να ερθουν να γράψουν τις κριτικές τους και να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους σε αυτή την ομάδα.Δεν μιλάει κυριολεκτικά, αλλά με τα άπειρα κασκαντερελίκια όλα αυτά τα χρόνια ξοδεύτηκε χρήμα και χρόνος για να φτιαχνεί μιά τεράστια βάση δεδομένων
Κόστος η μία? Γιατί ως δύο ζητούσαν 100€ με εκτόνωση κ ξενοδοχείο δικό σουΠροσοχή γιατί είναι δύο εγώ δεν ήμουν τυχερός και ήρθε η ποιο μεγάλη απ ότι κατάλαβα μασάζ τίποτα κ με το ζόρι χέρι. Δεν ξέρω αν μαζί γίνεται κάτι καλύτερο... ρούχα δεν βγάζει
50 μου ζήτησε αλλά τα πιο πεταμένα που έχω δώσει ήταν μεγάλη με πολύ πράγμα στο πρόσωποΚόστος η μία? Γιατί ως δύο ζητούσαν 100€ με εκτόνωση κ ξενοδοχείο δικό σου
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 2.256
Προσοχή γιατί είναι δύο εγώ δεν ήμουν τυχερός και ήρθε η ποιο μεγάλη απ ότι κατάλαβα μασάζ τίποτα κ με το ζόρι χέρι. Δεν ξέρω αν μαζί γίνεται κάτι καλύτερο... ρούχα δεν βγάζει
Αυτές πάνε ζευγάρι. Πέρσι το 2023 μιλούσα με την άσχημη τη μεγάλη, συνεργάζονταν με τον Πριαμο Ηλιούπολης (ειχαν δικό τους μόνιμο δωματιο εκεί ) οπότε δεν πλήρωνες ξενοδοχείο και τότε χρέωναν 80€.Κόστος η μία? Γιατί ως δύο ζητούσαν 100€ με εκτόνωση κ ξενοδοχείο δικό σου
Για όποιον θέλει το προφιλ της άσχημης ειναι το Login • Instagram
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι παίζει με αυτή ρε παιδιά; Έχει κανείς πληροφορίες;
sael.x.aira
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ και είναι απόλυτα σεβαστό αλλά όπως ξέρετε το άθλημα θέλει συνεχώς follow up ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Όντως όμως η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετικήΔεν μιλάει κυριολεκτικά, αλλά με τα άπειρα κασκαντερελίκια όλα αυτά τα χρόνια ξοδεύτηκε χρήμα και χρόνος για να φτιαχνεί μιά τεράστια βάση δεδομένων
ακριβως τα ιδια η μια ειναι δυνατο μουνετο ( anneta ) η αλλη μεγαλοκοπελα ( αρκετα ) φαση ξεπέτας οπως δεν αξιζουν το κοπο μπαινουν δωματιο σε πετανε κατω μασαζ αστα να πανε σε γυριζουν φραπε και γεια σας max 30 λεπτα ολη η φαση απο το πιο πεταμενα λεφτά που εχω δώσει .Κόστος η μία? Γιατί ως δύο ζητούσαν 100€ με εκτόνωση κ ξενοδοχείο δικό σου
Η μεγαλη ήταν αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα στο DeluxeΑυτές πάνε ζευγάρι. Πέρσι το 2023 μιλούσα με την άσχημη τη μεγάλη, συνεργάζονταν με τον Πριαμο Ηλιούπολης (ειχαν δικό τους μόνιμο δωματιο εκεί ) οπότε δεν πλήρωνες ξενοδοχείο και τότε χρέωναν 80€.
Για όποιον θέλει το προφιλ της άσχημης ειναι το Login • Instagram
Φιλος απο οσο ξερω και είδα ενημερωση δεν ειναι στο deluxe , κανει σολο καριερα και κοροιδευει κόσμο για μενα ειναι στα ΔΕΝ με κεφαλαια κιολας .Η μεγαλη ήταν αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα στο Deluxe
Παλαιότερα πάντως ήταν σίγουρα. Δυστυχώς πλέον οι περισσότερες έτσι είναι. Πεταμένα λεφτά.Φιλος απο οσο ξερω και είδα ενημερωση δεν ειναι στο deluxe , κανει σολο καριερα και κοροιδευει κόσμο για μενα ειναι στα ΔΕΝ με κεφαλαια κιολας .
Απο δικη μου εμπειρια δεν επαιξε κατι παραπανω. 50 ευρω για μια ωρα.Στο hermes όχι στο καινούργιο θέλω να πάω να δω.
Παντως αν πας και προκυψει κατι ενημερωσε.
sael.x.aira
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Το μασάζ τουλάχιστον άξιζε ;Απο δικη μου εμπειρια δεν επαιξε κατι παραπανω. 50 ευρω για μια ωρα.
Παντως αν πας και προκυψει κατι ενημερωσε.
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.566
- Πόντοι
- 29.667
Για αυτήν θέλω και εγώ πληροφορίες, όποιος ξέρει κάτι, να μας ενημερώσει!!!Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
JOSSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 25
- Like
- 970
- Πόντοι
- 4.460
Πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα.Τι παίζει με αυτή ρε παιδιά; Έχει κανείς πληροφορίες;
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 4.125
Εχει αναλυθει λιγες σελιδες πριν.Ζητα 400-500 για φουλ, κανα 200ρι να στην παιξει λιγο, χωρις να ακουμπησειςΓια αυτήν θέλω και εγώ πληροφορίες, όποιος ξέρει κάτι, να μας ενημερώσει!!!
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συν χύστη MrEco....Εχει αναλυθει λιγες σελιδες πριν.Ζητα 400-500 για φουλ, κανα 200ρι να στην παιξει λιγο, χωρις να ακουμπησεις
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Οπτικά εννοείς;Πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα.
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.466
- Πόντοι
- 736
Αστα φιλε! Τι τιμες που εχει , επρεπε να δουλευε στο Ντουμπαι!!Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63