Επειδή με εξιτάρουν τα κασκαντέρικια, αρχικά θα σας πω ότι το τηλέφωνο ισχύει ακόμα κι ας έχουν περάσει 10 χρόνια. Συνάντηση στον Πριάμο Ηλιουπολη με κλείσιμο ραντεβού αυθημερόν. Συνεννόηση στα ελληνικά και λίγα αγγλικά. Πάρκαρα κοντά και την είδα απέξω με μια βεντάλια στο χέρι και ένα άσπρο φόρεμα. Εμφάνιση μέτρια, κανονικό βάρος, κοντή αρκετά, λευκή επιδερμίδα, βυζακι ωραίο και φάτσα όχι κάτι ιδιαίτερο. Τα δόντια όντως είναι γκρι θαμπά όπως έχει αναφερθεί. Ηλικία κοντά στα 50 αν και μου είπε 35, όπως και μου είπε πως τη λενε Μαρία ενώ εγώ τη φώναξα Νανα. Λεφτά μπροστά 70€ ζητά, Ντουζακι, όχι μαζί και ξάπλα για μασάζ. Το κατέχει το μασάζ και με ρώταγε για την πίεση κτλ. Γύρισμα από την καλή, αισθησιακό χάιδεμα παντού, φιλία παντού μέχρι και πόδια και ξεκίνησε μια πίπα με προοπτικές. Κάπου εκεί κατέθεσα αφού ήμουν κουρασμένος. Μου είπε πως την επόμενη φορά θελει και σεξ. Ντουζακι και κουβεντούλα για λίγο και στοματικό Διάλυμα από μεριάς της. Συνολικός χρόνος 50’ για 70+30 το δωμάτιο που δεν το λες value for money. Ευγενική αρκετά, αλλά δεν τρελάθηκα. Ίσως αν είχε χώρο να ήταν διαφορετικά. Μετά από κανα 2ωρο την πέτυχα 3 στάσεις μέτρο παρακάτω, πιθανό να το περπάτησε όλο αυτό και ας φορούσε τακούνι με 40 βαθμούς έξω.