Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.182
Πόντοι
456
Δοκίμασα και εγώ μου είπε 400 για μια φορά σεξ. Εννοείται πως δεν δοκίμασα. Τέλος πάντων με έφαγε η περιέργεια. Συνάντηση σε ξενοδοχείο, εμφανισιακά δεν τρελάθηκα, ζήτησε τα λεφτά μπροστά, πήρα το μεσαίο πρόγευμα. δεν είναι τόσο γυμνάσμενη όσο παρουσιάζει. ηλικία δεν ξέρω πρέπει να είναι στα αντα. Σπαστά ελληνικά γιατί δηλώνει ελληνοΑυστραλή, Μασάζ μέτριο έως ανύπαρκτο, είπε ότι κάνει και αθλητικό αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Μου έπαιξε μια παχιά χούφτωσα λίγο πάνω κάτω. Κλαίω τώρα τα λεφτά μου αλλά μια ζωή την έχουμε θα κάνω λίγο αποχή από το σπορ για τιμωρία. Έχει σίγουρα πολλά κοροϊδα που τις τα σκάνε.
Δεν τα κλαίμε ποτέ , το γούσταρες το έκανες .

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Δοκίμασα και εγώ μου είπε 400 για μια φορά σεξ. Εννοείται πως δεν δοκίμασα. Τέλος πάντων με έφαγε η περιέργεια. Συνάντηση σε ξενοδοχείο, εμφανισιακά δεν τρελάθηκα, ζήτησε τα λεφτά μπροστά, πήρα το μεσαίο πρόγευμα. δεν είναι τόσο γυμνάσμενη όσο παρουσιάζει. ηλικία δεν ξέρω πρέπει να είναι στα αντα. Σπαστά ελληνικά γιατί δηλώνει ελληνοΑυστραλή, Μασάζ μέτριο έως ανύπαρκτο, είπε ότι κάνει και αθλητικό αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Μου έπαιξε μια παχιά χούφτωσα λίγο πάνω κάτω. Κλαίω τώρα τα λεφτά μου αλλά μια ζωή την έχουμε θα κάνω λίγο αποχή από το σπορ για τιμωρία. Έχει σίγουρα πολλά κοροϊδα που τις τα σκάνε.
δηλαδή οι φωτός στο προφίλ είναι πειραγμένες η εντελώς μούφα???

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.613
Πόντοι
496
Αυτή είναι αλλά είναι θέμα οπτικής. Εγώ πήγα να δω κάποια με σούπερ γυμνάσμενα πόδια που κάνει σούπερ μασάζ. Ούτε το ένα έγινε ούτε το αλλο. Δεν ξέρω εάν παίζει το καλύτερο κλαρίνο στην Αθήνα αλλά δεν δοκίμασα δεν ξέρω.
Στα μισά λεφτά το συζητάμε αν το ξανάεκανα. Γενικά το μασάζ στο σπίτι με προεκτάσεις είναι πολύ ακριβότερο από το κάθε αυτού βιζιτινγκ.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.182
Πόντοι
456
Αν εχουμε δεν τα κλαιμε αν δεν εχουμε ομως τα κλαιμε.
Αν δεν έχουμε καθόμαστε στα αυγά μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σε νοιάζει αφού για σένα είναι πολλά για μια μαλακια/πιπα χωρίς επαφή

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επειδή με εξιτάρουν τα κασκαντέρικια, αρχικά θα σας πω ότι το τηλέφωνο ισχύει ακόμα κι ας έχουν περάσει 10 χρόνια. Συνάντηση στον Πριάμο Ηλιουπολη με κλείσιμο ραντεβού αυθημερόν. Συνεννόηση στα ελληνικά και λίγα αγγλικά. Πάρκαρα κοντά και την είδα απέξω με μια βεντάλια στο χέρι και ένα άσπρο φόρεμα. Εμφάνιση μέτρια, κανονικό βάρος, κοντή αρκετά, λευκή επιδερμίδα, βυζακι ωραίο και φάτσα όχι κάτι ιδιαίτερο. Τα δόντια όντως είναι γκρι θαμπά όπως έχει αναφερθεί. Ηλικία κοντά στα 50 αν και μου είπε 35, όπως και μου είπε πως τη λενε Μαρία ενώ εγώ τη φώναξα Νανα. Λεφτά μπροστά 70€ ζητά, Ντουζακι, όχι μαζί και ξάπλα για μασάζ. Το κατέχει το μασάζ και με ρώταγε για την πίεση κτλ. Γύρισμα από την καλή, αισθησιακό χάιδεμα παντού, φιλία παντού μέχρι και πόδια και ξεκίνησε μια πίπα με προοπτικές. Κάπου εκεί κατέθεσα αφού ήμουν κουρασμένος. Μου είπε πως την επόμενη φορά θελει και σεξ. Ντουζακι και κουβεντούλα για λίγο και στοματικό Διάλυμα από μεριάς της. Συνολικός χρόνος 50’ για 70+30 το δωμάτιο που δεν το λες value for money. Ευγενική αρκετά, αλλά δεν τρελάθηκα. Ίσως αν είχε χώρο να ήταν διαφορετικά. Μετά από κανα 2ωρο την πέτυχα 3 στάσεις μέτρο παρακάτω, πιθανό να το περπάτησε όλο αυτό και ας φορούσε τακούνι με 40 βαθμούς έξω.
σωστά ... παλαιότερα ήταν η Νανά από την Δάφνη... 50 +

Nikisim_23

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
64
Πόντοι
0
Εχει κανεις εικονα που βρισκεται η Μελινα απο royal η παλια Μιλενα απο deluxe??

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.093
Πόντοι
736
καλη κοπελα αλλα φουλ κυκλοθυμικη, εχω χρονια να τη δω

Nikisim_23

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
64
Πόντοι
0
Εγω δεν εχω χρονια, μερικους μηνες ισως. Την εβρισκα στο royal οπως και πολλοι αλλοι αλλα εδω και καιρο μου λενει οτι λειπει και θα λειπει για καιρο. Το ιδιο ελεγαν και οταν εφυγε απο deluxe οποτε ρωταω μηπως εχει καποιος ιδεα που μπορει να βρισκεται

Trentasei

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Like
13
Πόντοι
0
Μητέρα Τερέζα. Πιο τίμιο γκιλφονι δε θα βρεις μύστη , μαλαπερδονιος σπηκιν
Θεωρώ πως το προϊόν σεξ μασάζ στο σπίτι έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ που το κόστος του μπορεί να θεωρηθεί εξαπάτηση Ανύπαρκτο μασάζ, άσχημες γυναίκες χωρίς κανένα ενδιαφέρον κτλ. Απορώ με το ασταμάτητο ενδιαφέρον σας. Εάν δεν του γυρίσετε τις πλάτες σας δεν πρόκειται να βελτιωθεί.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Εγω δεν εχω χρονια, μερικους μηνες ισως. Την εβρισκα στο royal οπως και πολλοι αλλοι αλλα εδω και καιρο μου λενει οτι λειπει και θα λειπει για καιρο. Το ιδιο ελεγαν και οταν εφυγε απο deluxe οποτε ρωταω μηπως εχει καποιος ιδεα που μπορει να βρισκεται

καλη κοπελα αλλα φουλ κυκλοθυμικη, εχω χρονια να τη δω
τελευταία φορά την συνάντησα αρχές απρίλη ,κυκλοθυμική ίσως αλλά δεν έπεφτε κάτω από ένα επίπεδο...όταν ήταν στα καλά της ήταν πύραυλος ,συνήθως χάνεται για ένα διάστημα αλλά ξαναεπανεμφανίζεται.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Οντως αναξιοπιστη φουλ, πηρα απαντηση γρηγορα κανονισαμε συγκεκριμενη ωρα σε χοτελ και μετα εξαφανιζολ , εννοειται δεν ειχα παει στο ξενοδοχειο ,εστειλα πριν ξεκινησω και μην το ειδατε
Τι εννοείς φίλε. Εξαφανιζόλ αυτή;; Σε εστησε στο ραντεβού ;; Ή της έκλεισες ραντεβού και δεν πήγες εσυ;
Έχει σίγουρα πολλά κοροϊδα που τις τα σκάνε.
το ξέρουμε... ήδη ένα από αυτά είναι μελος και μας έγραψε την κριτική του
Μητέρα Τερέζα. Πιο τίμιο γκιλφονι δε θα βρεις μύστη , μαλαπερδονιος σπηκιν
Μαλαπερδόνιε, τωρα Θα σε ταράξουν στα πμ ζητώντας πληροφορίες και τηλέφωνο για τη Μητέρα Τερέζα χαχαχαχα
Θεωρώ πως το προϊόν σεξ μασάζ στο σπίτι έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ που το κόστος του μπορεί να θεωρηθεί εξαπάτηση Ανύπαρκτο μασάζ, άσχημες γυναίκες χωρίς κανένα ενδιαφέρον κτλ. Απορώ με το ασταμάτητο ενδιαφέρον σας. Εάν δεν του γυρίσετε τις πλάτες σας δεν πρόκειται να βελτιωθεί.
Πω πωωω δεν το ειχαμε σκεφτεί καθόλου αυτό. Ευτυχώς που ήρθες εσύ με το 7ο μηνυμά σου μέσα σε 7 χρόνια για να δώσεις λύση στο πρόβλημα του σεξομασαζ.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Να και ένα σχόλιο σωστότατο.. αρκετοί εδώ μέσα είναι προμότορες και αρκετοί γουστάρουν γριές και σαύρες.. τα γραφεία βολεύονται και για αυτό δεν υπάρχουν όμορφες κοπέλες της διπλανής πόρτας πλέον… κρίμα

Ashor90

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2023
Like
405
Πόντοι
21
Αφού μας δούλευαν.
Πέρα από τις υπηρεσίες που άλλες έβλεπες άλλες ερχόντουσαν άλλες τιμές είχαν κτλ κτλ μετά έμπαιναν εδώ μέσα με ψεύτικα προφίλ κ δημιουργούσαν εντάσεις κ τσακωμούς

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Αν δεν έχουμε καθόμαστε στα αυγά μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σε νοιάζει αφού για σένα είναι πολλά για μια μαλακια/πιπα χωρίς επαφή
δεν κατάλαβα το ύφος,δώστα εσύ που είσαι large και μας λές εντυπώσεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom