Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
(μιλφ) Δοκιμές το σκ που μας πέρασε:
- Δανάη silk: μεγαλύτερη από τις φωτογραφίες , μέτριο σώμα, εξαιρετικό μασάζ, φτάνει άνετα μέχρι καλαμάκι +20
- Μαρία massaoua: ότι βλέπει κανείς στις φωτογραφίες (τίποτα το ιδιαίτερο), μέτριο μασάζ, καλαμάκι τίμιο +20
Mεγαλοκοπέλες αρκετα ...... παντως μεταξυ των 2 το καλαμακι της δαναης δεν παιζετε

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Τόσο καλή αυτή η Δανάη??

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Συνάντηση από γραφείο BU Massage... σου στέλνουν κάτι θείτσες..40++ διάλεξα την KATE ή αλλιώς Κατερίνα, ήρθε σπίτι με έναν αέρα τύπου Φυσικοθεραπεύτρια γιατί δουλεύει εκεί κατά τα λεγόμενα της τα πρωϊνά και τα απογεύματα κάνει τα extraδακια της .. δεν μου βγήκε για κάτι extra.. αν και φραπέ θα έκανε.. 60 του γραφείου κ δρόμο..

2η απόπειρα με Ελίνα από Redmassage... καλό μασάζ στα 60,00 κ εκεί - ρώτησα για extra ενώ ήμουν κάγκελο...μου είπε είναι στα δεν.. παρεμπιπτόντως καλό μασάζ.. μεγαλούτσικη κ εκεί κοντά στα 40...
που είναι κανένα πιπίνι ρεεεε ???? Πείτε τίποτα μην τα κρατάτε για πάρτη σας !!!
Η ΚΑΤΕ φιλε μου εμφανισιακά πως είναι;

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
2 πουτανακια με ονόματα kasterlopolou Αγγελική physiokast k μια Marianna koffa
στο insta που το παίζουν επαγγελματίες μασατζουδες κ προβάλουν κωλους ,βυζια κ μπούτια σε παραλίες κατά τα αλλα έχει ακουμπήσει κανεις ? Ηρεμα ρωτάω :2funny: :hi:
Στην kasterlopolou,που ειναι τούμπανο by the way,τις εχω στείλει κανα δυο μηνύματα ρωτώντας ευγενικά για πρόγραμμα,τιμες,περιοχή και δεν μου απάντησε ποτέ!

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Ξερουμε τιποτα για το the world od massage?η κλεα ηταν στο hermes?

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Σκέφτομαι να πάω γιατί είναι σχετικά κοντά μου και είναι λίγο ύποπτο όσο για την κλεα όντως ήταν στο hermes που είναι στα δεν με πετσέτα τώρα τι έκανε στην ζούλα μου είναι άγνωστο γιατί δεν την πρόλαβα στο hermes

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
977
Πόντοι
371
καλησπερα στην ομαδα. προσφατη συναντηση με χριστιανα απο joy.
δεν πιστευα οτι ειναι τοσο ομορφη οπως στην φωτο που μου στειλανε.
ηρθε στο χωρο μου για χαλαρωτικο μασαζακι μιας ωρας. της ειπα αν προχωραει παρακατω
και μου λεει μονο χερι. συμφωνησα και αφου προχωρησαμε στο μασαζ ,μετα απο μιση ωρα
περιπου μου λεει να γδυθω; μενω μαλακας δεν το περιμενα να βγαλει κατι, ναι μωρο μου της
λεω ελευθερα και μενει με το εσωρουχο. δεν για παρακατω....δεκτο αρχιζω να γλυφω ρογες
μικρες αλλα ωραιες και φιλακια λαιμο και μεχρι μεση, αρχισε το παιξιμο και σε κανα 5 λεπτο
τελειωσα στα χερια της. μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλα. μου ξεκαθαρισε οτι δεν προχωραει παρακατω
σεβαστο.. στο μασαζ ηταν μετρια οπως οι περισσοτερες. αφου ντυθηκε την ρωτησα συνολο και μου λεει
οτι θελεις. επειδη περασα καλα της εδωσα 30 δικα της, και 60 το μασαζ..
ισως την ξαναπαρω.. αυτα .να μαστε καλα.

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Συνάντηση από γραφείο BU Massage... σου στέλνουν κάτι θείτσες..40++ διάλεξα την KATE ή αλλιώς Κατερίνα, ήρθε σπίτι με έναν αέρα τύπου Φυσικοθεραπεύτρια γιατί δουλεύει εκεί κατά τα λεγόμενα της τα πρωϊνά και τα απογεύματα κάνει τα extraδακια της .. δεν μου βγήκε για κάτι extra.. αν και φραπέ θα έκανε.. 60 του γραφείου κ δρόμο..

2η απόπειρα με Ελίνα από Redmassage... καλό μασάζ στα 60,00 κ εκεί - ρώτησα για extra ενώ ήμουν κάγκελο...μου είπε είναι στα δεν.. παρεμπιπτόντως καλό μασάζ.. μεγαλούτσικη κ εκεί κοντά στα 40...
που είναι κανένα πιπίνι ρεεεε ???? Πείτε τίποτα μην τα κρατάτε για πάρτη σας !!!
Η Kate δεν ήταν στην ΤΕΑ κάποια εποχή;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Πώς φαίνονται οι έμπειροι... :)

Την προσπερνώ την ειρωνία σου, δεν αξίζει να ασχολούμαι με ανυπαρκτους ( 8 μηνυματα σε 2 χρόνια)
Παληκάρια, κατόπιν συζητησούλας μεσω πμ με τον @fun4ever , μου εξήγησε ότι δεν ήταν ειρωνικό το μήνυμα όποτε το αναφέρω για να διορθώσω την αδικία.
Αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα του γραπτού λόγου. Εύκολα παρεξηγείται κάτι που θα γραφτεί.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.100
Πόντοι
201
καλησπερα στην ομαδα. προσφατη συναντηση με χριστιανα απο joy.
δεν πιστευα οτι ειναι τοσο ομορφη οπως στην φωτο που μου στειλανε.
ηρθε στο χωρο μου για χαλαρωτικο μασαζακι μιας ωρας. της ειπα αν προχωραει παρακατω
και μου λεει μονο χερι. συμφωνησα και αφου προχωρησαμε στο μασαζ ,μετα απο μιση ωρα
περιπου μου λεει να γδυθω; μενω μαλακας δεν το περιμενα να βγαλει κατι, ναι μωρο μου της
λεω ελευθερα και μενει με το εσωρουχο. δεν για παρακατω....δεκτο αρχιζω να γλυφω ρογες
μικρες αλλα ωραιες και φιλακια λαιμο και μεχρι μεση, αρχισε το παιξιμο και σε κανα 5 λεπτο
τελειωσα στα χερια της. μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλα. μου ξεκαθαρισε οτι δεν προχωραει παρακατω
σεβαστο.. στο μασαζ ηταν μετρια οπως οι περισσοτερες. αφου ντυθηκε την ρωτησα συνολο και μου λεει
οτι θελεις. επειδη περασα καλα της εδωσα 30 δικα της, και 60 το μασαζ..
ισως την ξαναπαρω.. αυτα .να μαστε καλα.
μπραβο καλυτερη απο την Ελισαβετ το βουρλο

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.620
Πόντοι
29.667

Τελικά έκανε κάποιος ραντεβού με την κυρία;;;

Είναι η Aneta bb

Τελευταία τροποποίηση:

Johnywalkerwalker

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
512
Πόντοι
21
Ξερουμε τιποτα ;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Ξερουμε τιποτα ;
Για γιουβαρλάκι την κόβω και πολύ ανορθόγραφη για φοιτήτρια. Αναρωτιέμαι πως πέρασε το μάθημα της Εκθεσης με τόση κακή ορθογραφία

Τελευταία τροποποίηση:

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
365
Πόντοι
21
Ξερουμε τιποτα ;
Πάντως που της έστειλα μήνυμα μου είπε ερωτικό μασαζ νουρου με μαλακια στο τέλος στα 60ε.
Αλλά δεν την βλέπω να απαντάει πολύ πρόθυμα... θα δείξει

Johnywalkerwalker

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
512
Πόντοι
21
Πάντως που της έστειλα μήνυμα μου είπε ερωτικό μασαζ νουρου με μαλακια στο τέλος στα 60ε.
Αλλά δεν την βλέπω να απαντάει πολύ πρόθυμα... θα δείξει
Αμα δοκιμασεις πες μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom