Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Κ που ασχολειθηκες γείτονα πολύ του ήταν...Την προσπερνώ την ειρωνία σου, δεν αξίζει να ασχολούμαι με ανυπαρκτους ( 8 μηνυματα σε 2 χρόνια)
Κ που ασχολειθηκες γείτονα πολύ του ήταν...Την προσπερνώ την ειρωνία σου, δεν αξίζει να ασχολούμαι με ανυπαρκτους ( 8 μηνυματα σε 2 χρόνια)
Δίκιο έχειςΚ που ασχολειθηκες γείτονα πολύ του ήταν...
Mεγαλοκοπέλες αρκετα ...... παντως μεταξυ των 2 το καλαμακι της δαναης δεν παιζετε(μιλφ) Δοκιμές το σκ που μας πέρασε:
- Δανάη silk: μεγαλύτερη από τις φωτογραφίες , μέτριο σώμα, εξαιρετικό μασάζ, φτάνει άνετα μέχρι καλαμάκι +20
- Μαρία massaoua: ότι βλέπει κανείς στις φωτογραφίες (τίποτα το ιδιαίτερο), μέτριο μασάζ, καλαμάκι τίμιο +20
Η ΚΑΤΕ φιλε μου εμφανισιακά πως είναι;Συνάντηση από γραφείο BU Massage... σου στέλνουν κάτι θείτσες..40++ διάλεξα την KATE ή αλλιώς Κατερίνα, ήρθε σπίτι με έναν αέρα τύπου Φυσικοθεραπεύτρια γιατί δουλεύει εκεί κατά τα λεγόμενα της τα πρωϊνά και τα απογεύματα κάνει τα extraδακια της .. δεν μου βγήκε για κάτι extra.. αν και φραπέ θα έκανε.. 60 του γραφείου κ δρόμο..
2η απόπειρα με Ελίνα από Redmassage... καλό μασάζ στα 60,00 κ εκεί - ρώτησα για extra ενώ ήμουν κάγκελο...μου είπε είναι στα δεν.. παρεμπιπτόντως καλό μασάζ.. μεγαλούτσικη κ εκεί κοντά στα 40...
που είναι κανένα πιπίνι ρεεεε ???? Πείτε τίποτα μην τα κρατάτε για πάρτη σας !!!
Στην kasterlopolou,που ειναι τούμπανο by the way,τις εχω στείλει κανα δυο μηνύματα ρωτώντας ευγενικά για πρόγραμμα,τιμες,περιοχή και δεν μου απάντησε ποτέ!2 πουτανακια με ονόματα kasterlopolou Αγγελική physiokast k μια Marianna koffa
στο insta που το παίζουν επαγγελματίες μασατζουδες κ προβάλουν κωλους ,βυζια κ μπούτια σε παραλίες κατά τα αλλα έχει ακουμπήσει κανεις ? Ηρεμα ρωτάω
Ένταξει άσχημη δεν την λες ... αλλά ηλικιακά είναι 40 + + και δεν...Η ΚΑΤΕ φιλε μου εμφανισιακά πως είναι;
φιλος δεν ειναι καλη σαν παρουσία μέτρια θα ελεγα ( μεγαλη γυναικα γαρ ) η πιπα της ομως ανασταινει και νεκρούς ,Τόσο καλή αυτή η Δανάη??
Η Kate δεν ήταν στην ΤΕΑ κάποια εποχή;Συνάντηση από γραφείο BU Massage... σου στέλνουν κάτι θείτσες..40++ διάλεξα την KATE ή αλλιώς Κατερίνα, ήρθε σπίτι με έναν αέρα τύπου Φυσικοθεραπεύτρια γιατί δουλεύει εκεί κατά τα λεγόμενα της τα πρωϊνά και τα απογεύματα κάνει τα extraδακια της .. δεν μου βγήκε για κάτι extra.. αν και φραπέ θα έκανε.. 60 του γραφείου κ δρόμο..
2η απόπειρα με Ελίνα από Redmassage... καλό μασάζ στα 60,00 κ εκεί - ρώτησα για extra ενώ ήμουν κάγκελο...μου είπε είναι στα δεν.. παρεμπιπτόντως καλό μασάζ.. μεγαλούτσικη κ εκεί κοντά στα 40...
που είναι κανένα πιπίνι ρεεεε ???? Πείτε τίποτα μην τα κρατάτε για πάρτη σας !!!
Πώς φαίνονται οι έμπειροι...
Παληκάρια, κατόπιν συζητησούλας μεσω πμ με τον @fun4ever , μου εξήγησε ότι δεν ήταν ειρωνικό το μήνυμα όποτε το αναφέρω για να διορθώσω την αδικία.Την προσπερνώ την ειρωνία σου, δεν αξίζει να ασχολούμαι με ανυπαρκτους ( 8 μηνυματα σε 2 χρόνια)
μπραβο καλυτερη απο την Ελισαβετ το βουρλοκαλησπερα στην ομαδα. προσφατη συναντηση με χριστιανα απο joy.
δεν πιστευα οτι ειναι τοσο ομορφη οπως στην φωτο που μου στειλανε.
ηρθε στο χωρο μου για χαλαρωτικο μασαζακι μιας ωρας. της ειπα αν προχωραει παρακατω
και μου λεει μονο χερι. συμφωνησα και αφου προχωρησαμε στο μασαζ ,μετα απο μιση ωρα
περιπου μου λεει να γδυθω; μενω μαλακας δεν το περιμενα να βγαλει κατι, ναι μωρο μου της
λεω ελευθερα και μενει με το εσωρουχο. δεν για παρακατω....δεκτο αρχιζω να γλυφω ρογες
μικρες αλλα ωραιες και φιλακια λαιμο και μεχρι μεση, αρχισε το παιξιμο και σε κανα 5 λεπτο
τελειωσα στα χερια της. μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλα. μου ξεκαθαρισε οτι δεν προχωραει παρακατω
σεβαστο.. στο μασαζ ηταν μετρια οπως οι περισσοτερες. αφου ντυθηκε την ρωτησα συνολο και μου λεει
οτι θελεις. επειδη περασα καλα της εδωσα 30 δικα της, και 60 το μασαζ..
ισως την ξαναπαρω.. αυτα .να μαστε καλα.
Παιδες καλημερα σε ολους εχει καποιος εμπειρια απο ΖΩΗ Η ΕΥΗ joy ??? ριξτε τα φωτα σας thnxμπραβο καλυτερη απο την Ελισαβετ το βουρλο
Για γιουβαρλάκι την κόβω και πολύ ανορθόγραφη για φοιτήτρια. Αναρωτιέμαι πως πέρασε το μάθημα της Εκθεσης με τόση κακή ορθογραφίαΞερουμε τιποτα ;Ελληνίδα 20 χρόνων
Ελληνίδα φοιτήτρια 20 χρόνων κάνει ένα σπέσιαλ ερωτικό μασάζ body too body σε άντρες που το έχουν ανάγκη αν θες και εσύ να μαγευτείς από τα απαλά μου χεράκια και να απολαύσεις μια στιγμή χαλαρώσεις δεν έχεις κάτι άλλο από το να μου στείλεις μνμ σε βαιμπερ η γουατσαπ στο 6.9.4.2.9.8.5.4.2.9 ❌️...kanesex.com
Πάντως που της έστειλα μήνυμα μου είπε ερωτικό μασαζ νουρου με μαλακια στο τέλος στα 60ε.Ξερουμε τιποτα ;Ελληνίδα 20 χρόνων
Ελληνίδα φοιτήτρια 20 χρόνων κάνει ένα σπέσιαλ ερωτικό μασάζ body too body σε άντρες που το έχουν ανάγκη αν θες και εσύ να μαγευτείς από τα απαλά μου χεράκια και να απολαύσεις μια στιγμή χαλαρώσεις δεν έχεις κάτι άλλο από το να μου στείλεις μνμ σε βαιμπερ η γουατσαπ στο 6.9.4.2.9.8.5.4.2.9 ❌️...kanesex.com
Αμα δοκιμασεις πες μαςΠάντως που της έστειλα μήνυμα μου είπε ερωτικό μασαζ νουρου με μαλακια στο τέλος στα 60ε.
Αλλά δεν την βλέπω να απαντάει πολύ πρόθυμα... θα δείξει