SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.665
- Πόντοι
- 2.536
60 μασαζ, σε οσους προχωραει ειναι +20 για φραπε και ισπανικο δεν ξερω για παραπανω
ΔΕΝ υπαρχει στανταρ πλην osmose, εχει γραφτει παμπολλες φορες.Το συνηθες ειναι ο φραπες +20(που προσπαθουν τα λαδομαγαζα να το ανεβασουν), τα υπολοιπα εξαρτωνται απο πολλαβλέπεις τώρα? Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά και πάλι δεν είναι κάτι στάνταρ.
Πόσο ζητάει? Σε καλαμάκι προχώρησε ή ούτε αυτό?
Μόνο φραπέ και Χυσιμο στα βυζιακαλο μασαζ κανουν η ολγα απο deluxe,ομως σε εμενα δεν εχει προχωρησει, σε αλλους ναι
Δυστυχώς δεν μου τα έχει κάνειΜόνο φραπέ και Χυσιμο στα βυζια
Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχουν στάνταρ στο μασαζ. Πας δοκιμάζεις και κρατας μια δυο γκόμενες που θα σε ικανοποιούν. Όλοι μας έτσι έχουμε κάνει εδώ . Εχουμε "χτισει" μαγαζιά, έχουμε κλάψει λεφτα κλπκλπβλέπεις τώρα? Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά και πάλι δεν είναι κάτι στάνταρ.
Πόσο ζητάει? Σε καλαμάκι προχώρησε ή ούτε αυτό?
οριστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαλακα δεν παμε καθόλου καλα ..... 400 να ειναι οι ώρες τηςΣυναντήθηκα μαζί της Μαριάννα 20 massaua και ζήτησε 70 φραπέ,150 καλαμάκι κ 400 φουλ!
Εχεις ακουσει για ολγα οτι προχωραει ???? ενδιαφέρον εγω παντος ανηκω στην κατηγορία του μονο φραπέ η αληθεια ειναι οτι μαλλον θα θε΄λει επαναληψεις και το αναλογο αντίτιμο δεν μου εκανε κλικ ομως για να προσπαθησω 2η και 3η φοράκαλο μασαζ κανουν η ολγα απο deluxe,ομως σε εμενα δεν εχει προχωρησει, σε αλλους ναι
χημεια και το σωστό αντίτιμο ...ΔΕΝ υπαρχει στανταρ πλην osmose, εχει γραφτει παμπολλες φορες.Το συνηθες ειναι ο φραπες +20(που προσπαθουν τα λαδομαγαζα να το ανεβασουν), τα υπολοιπα εξαρτωνται απο πολλα
Όταν έμεινα έκπληκτος από τις τιμές , μου λέει ξέρω τι αξίζωοριστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαλακα δεν παμε καθόλου καλα ..... 400 να ειναι οι ώρες της
Έχουμε και θράσος ... 400€ για ενα βόλι οτι και να είναι πιο πεταμενα λεφτά πεθαίνεις , με 4ΟΟ φιλος κανεις παρτουζα με 2 υπερμουνα θα το θυμασαι μεχρι τα βαθεια γεραματα και θα τρεμουν τα πόδια σου για κανα μήνα βρε δεν πανε να μην πω ... μας περνανε για πολύ μαλάκες τελικαΌταν έμεινα έκπληκτος από τις τιμές , μου λέει ξέρω τι αξίζω
Κάνει από ότι λένε αλλά δεν την έχω βρει διαθέσιμη.Γνωριζει κανεις αν η Αφροδιτη απο empire κανει κατ οικον;
Εννοώ φραπέ και ισπανικά. Εμένα δεν μου τα έχει κάνειΕχεις ακουσει για ολγα οτι προχωραει ???? ενδιαφέρον εγω παντος ανηκω στην κατηγορία του μονο φραπέ η αληθεια ειναι οτι μαλλον θα θε΄λει επαναληψεις και το αναλογο αντίτιμο δεν μου εκανε κλικ ομως για να προσπαθησω 2η και 3η φορά
Επιβεβαιώνω... Σκέτο χάδι... Καμία γνώση μασάζ, χάδι 20', γυρίστε +30, χέρι και γιά σας... Μαύρο από εμένα... Φαίνετια ξεκάθαρα ότι το κάνει τελείως αγγαρία.Sense massage με Μαλβινα.
Κοντα στα 25, παχιουτσικη οχι χονδρη. Με το ενα χερι κατι να χαιδευει, δεν λεγετε μασσαζ ουτε καν, για να λεμε οτι κατι κανει. Στα 20' γυρισμα και τιμη για χερι +30. Δηλαδη τιποτα με ολιγη..
Χασιμο χρονου.
Εμενα με μπλοκαρε γιατι γραφω στο bou, δε γουσταρει λεει πελατες απο δωΕπιβεβαιώνω... Σκέτο χάδι... Καμία γνώση μασάζ, χάδι 20', γυρίστε +30, χέρι και γιά σας... Μαύρο από εμένα... Φαίνετια ξεκάθαρα ότι το κάνει τελείως αγγαρία.
Δεν πειράζει, δεν χάνεις και κάτι.Εμενα με μπλοκαρε γιατι γραφω στο bou, δε γουσταρει λεει πελατες απο δω
Χαχαχαχα κι εμένα κάτι αντίστοιχο μου είχε πει!Όταν έμεινα έκπληκτος από τις τιμές , μου λέει ξέρω τι αξίζω
Red=atticaΝα ρωτησω?το red τι λεει