Kkostas890
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα...καινούργιος σχετικά εδώ.... ψάχνω για γνωριμία με κοπέλα ενεργητική...είναι 44...οποια θέλει να στείλει μνμ προσωπικό
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Αριστη στο πρώτο μέρος ,στο δεύτερο σίγουρα πολύ καλό φραπέ αλλά για περαιτέρω ανάλογα με την διάθεσή της και την χημεία μεταξύ σας.φιλος ευχαριστώ , εχεις εμπειρία μαζί της ??? και dm θα το εκτιμουσα εχω ακουσει καλά λογια αλλα αλλοι μου τα λενε αλλιώς αλλοι καπως αλλιως ( μεχρι που φθάνει το εργο εννοω )
Λαθος site, δοκιμασε badoo η tinder.Εδω πληρωνουμε και γαμαμε δεν κανουμε γνωριμιεςΚαλημέρα...καινούργιος σχετικά εδώ.... ψάχνω για γνωριμία με κοπέλα ενεργητική...είναι 44...οποια θέλει να στείλει μνμ προσωπικό
Ευχαριστώ
για την ηλικία της ...καλο μασαζ και καλή πίπαΕμένα μου ήρθε μια Δαναη από το Silk, καμία σχέση!! Κρίμα τέτοια κοροϊδία
Κοπέλα ενεργητική τι εννοείς strapon?Πάντως κερδίζεις το μετάλλιο για το πιο άκυρο μήνυμα.Καλημέρα...καινούργιος σχετικά εδώ.... ψάχνω για γνωριμία με κοπέλα ενεργητική...είναι 44...οποια θέλει να στείλει μνμ προσωπικό
Ευχαριστώ
Καλημέρα...καινούργιος σχετικά εδώ.... ψάχνω για γνωριμία με κοπέλα ενεργητική...είναι 44...οποια θέλει να στείλει μνμ προσωπικό
Ευχαριστώ
Απο τα καλυτερα μασαζ οσο για την πιπα της ξερει να φτιαχνει τον αλλον!!!Αλλωστε αυτο ειναι και το ζητουμενο ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμεγια την ηλικία της ...καλο μασαζ και καλή πίπα
δεν εγιναν αυτά;;
Τυποι οι φωτο που βάζουν κατα 70% ειναι απο εποχή Γαπ, οποτε μετρανε οι υπηρεσίες.. Χωρίς ούτε αυτά είναι φολα..Απο τα καλυτερα μασαζ οσο για την πιπα της ξερει να φτιαχνει τον αλλον!!!Αλλωστε αυτο ειναι και το ζητουμενο ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε
Η τύπισσα είναι 50 φεύγαΑπο τα καλυτερα μασαζ οσο για την πιπα της ξερει να φτιαχνει τον αλλον!!!Αλλωστε αυτο ειναι και το ζητουμενο ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε
Ο καθεις με τα ματια του μυστη μουΗ τύπισσα είναι 50 φεύγα
Σωστά.... άμα είσαι πεινασμένος και σαβουρογάμης τη βλέπεις και σαν 20αραΟ καθεις με τα ματια του μυστη μου
εχει μπει ενα μηνα μελος, εχει γραψει 8 μηνυματα εκ των οποιων πανω απο τα μισα ειναι περι deluxe.Αλλο πραγμα ειναι(το γνωστο)Σωστά.... άμα είσαι πεινασμένος και σαβουρογάμης τη βλέπεις και σαν 20αρα
Και οποιος τρωει μια φορα ban θα ξαναφαει οσα ονοματα και ν αλλαξειΤο οτι λες τη γνωμη σου εδω μεσα και αμεσως σε βγαζουν κλωνο η προμοτορα με ξεπερναει.Οποιος ειναι χορταρος και καλογαμιας να μην της περνει.
Σωστος. Εποισης τι σας εχω γραψει αυτο και ειναι. Δεν εχω λογο για το αντιθετο. Τωρα αμα καποιος γουσταρεις να τον κοροιδευουνε, πασσο.Σωστά.... άμα είσαι πεινασμένος και σαβουρογάμης τη βλέπεις και σαν 20αρα
Τελειωσες δημοτικο τωρα εσυ, λογικα και γυμνασιο.Ελλαδα,πασοΣωστος. Εποισης τι σας εχω γραψει αυτο και ειναι. Δεν εχω λογο για το αντιθετο. Τωρα αμα καποιος γουσταρεις να τον κοροιδευουνε, πασσο.
Εξαρτάται το πώς την λές.. Οι προμότορες κάνετε μπαμ από χιλιόμετρο με τον τρόπο που γράφετε.Το οτι λες τη γνωμη σου εδω μεσα και αμεσως σε βγαζουν κλωνο η προμοτορα με ξεπερναει.Οποιος ειναι χορταρος και καλογαμιας να μην της περνει.
Οι φωτογραφίες σε όλα τα σάιτ είναι δε ξέρω και εγώ με πόσα φίλτρα... Υπηρεσίες κάτω του μετρίου στα περισσότερα οπότε που καταλήγουμε;Ότι το ποσοστό να φάμε φόλα είναι μεγαλύτερο...Τυποι οι φωτο που βάζουν κατα 70% ειναι απο εποχή Γαπ, οποτε μετρανε οι υπηρεσίες.. Χωρίς ούτε αυτά είναι φολα..