Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.227
Πόντοι
4.365
Πιο συγκεκριμένα γιατί διαβάζω εδώ αλλά δεν βρίσκω άκρη.Ανεξαρτητη μασέρ εκτός γραφείου και εκτός studio . Για μασάζ αλλά και φραπέ ή σεξ αν προκύψει.
παρτην αριαδνη.πουτανα ειναι(επισημως) αλλα μασαζ θα σου κανει body to body(απο μασαζοκοριτσο ξεκινησε) και θα ριξεις 2 γυρους γαμησι και ολα σε vfm.
Κίνδυνος σοβαρος να εμφανιστει καθυστερημενη η καθολου η να την παρει ο υπνος(εχει αναφερθει απο αλλους, σε μενα δεν εχει συμβει οσες φορες πηρα)πανω στην πιπα

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Καμία σχέση με την αντριανα του joy είναι άλλη κοπέλα
Κρίμα. Προσωπικά εχω το θέμα οτι αν μια κοπέλα μου κάνει το κλικ και εχει το πακέτο αξιας/τιμής προσπαθώ να την κάνω στανταρακι και η συγκεκριμένη ήταν μια απο αυτές.. Την είχα συναντήσει 4-5 φορές, ειχα πάρει και τηλ της, αλλα πλέον δε μπορώ να την εντόπισω. Είτε το άλλαξε ειτε σταμάτησε το άθλημα. Άλλη μια περίπτωση λιγο διαφορετική είναι η Ελένη η κομμωτρια για την οποια κάποιοι θα διαφωνησουν στο θέμα της εμφανισης και εν μέρει θα το δεχτώ, ομως στο κομμάτι του μαζαζ αλλα και στο ερωτικό ειναι πολυ δυνατή και ειδικά οσο αφορά το πρώτο βρίσκει και καινούριες κινήσεις/τεχνικές ώστε να μην ειναι ενα πρόγραμμα ρουτινιασμενο/αποστειρωμενο. Για να μην κουράζω αλλο, αυτα τα λεω γιατί για τους περισσότερους απο εμας δεν είναι και το πιο εύκολο να πετάμε συνέχεια λεφτα για πετύχουμε πχ 2 στις 10 περιπτώσεις καλές που θα μας κάνουν. Τα παράδειγματα που ανεφερα τυχαία φυσικά και δεν ειναι απαραίτητο να συμφωνούμε η να έχουμε τα ίδια γουστα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παρτην αριαδνη.πουτανα ειναι(επισημως) αλλα μασαζ θα σου κανει body to body(απο μασαζοκοριτσο ξεκινησε) και θα ριξεις 2 γυρους γαμησι και ολα σε vfm.
Κίνδυνος σοβαρος να εμφανιστει καθυστερημενη η καθολου η να την παρει ο υπνος(εχει αναφερθει απο αλλους, σε μενα δεν εχει συμβει οσες φορες πηρα)πανω στην πιπα
Εχει καπου αγγελία η συγκεκριμένη;

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Σχετικα με Τζουλια απο massaua,δεν ειχε και πολυ σχεση με τη φωτογραφία που μου εστειλαν,ειχε ωραιο σωμα και απιστευτο κωλο τουλαχιστον.Μην τα πολυλογω,το κομπλε πακετο πηγε 150,εκλαψα λιγο αλλα τα εδωσα.Προσωπικα δεν προκειται να ξαναπαρω,ετσι για να δοκιμασω εστω μια φορα ηθελα. Κοροιδια ειναι,στην τελικη βιζιτογραφεια ειναι με τον μανδύα του μασαζ.Προτιμω να δωσω 150 για παραδειγμα στον μαγο και να παρω μουνετο δυνατο και να ριξω δυο γεματες πιστολιες.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.227
Πόντοι
4.365
Κρίμα. Προσωπικά εχω το θέμα οτι αν μια κοπέλα μου κάνει το κλικ και εχει το πακέτο αξιας/τιμής προσπαθώ να την κάνω στανταρακι και η συγκεκριμένη ήταν μια απο αυτές.. Την είχα συναντήσει 4-5 φορές, ειχα πάρει και τηλ της, αλλα πλέον δε μπορώ να την εντόπισω. Είτε το άλλαξε ειτε σταμάτησε το άθλημα. Άλλη μια περίπτωση λιγο διαφορετική είναι η Ελένη η κομμωτρια για την οποια κάποιοι θα διαφωνησουν στο θέμα της εμφανισης και εν μέρει θα το δεχτώ, ομως στο κομμάτι του μαζαζ αλλα και στο ερωτικό ειναι πολυ δυνατή και ειδικά οσο αφορά το πρώτο βρίσκει και καινούριες κινήσεις/τεχνικές ώστε να μην ειναι ενα πρόγραμμα ρουτινιασμενο/αποστειρωμενο. Για να μην κουράζω αλλο, αυτα τα λεω γιατί για τους περισσότερους απο εμας δεν είναι και το πιο εύκολο να πετάμε συνέχεια λεφτα για πετύχουμε πχ 2 στις 10 περιπτώσεις καλές που θα μας κάνουν. Τα παράδειγματα που ανεφερα τυχαία φυσικά και δεν ειναι απαραίτητο να συμφωνούμε η να έχουμε τα ίδια γουστα!

@Ariadnaki εχει προφιλ

• Like
Αντιδράσεις: zelm21

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Λέω για καταδρομικη σε λίγο καιρο απο dm massage marilena, εχουμε κανα feedback?
Αν σου δώσουμε feedback, τότε δεν θεωρείται καταδρομική :sunglasses::sunglasses:
Άλλη μια περίπτωση λιγο διαφορετική είναι η Ελένη η κομμωτρια ...
Από πότε δίινει μπριζόλα η κομμώτρια;

Klewn

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Έκλεισα ραντεβού από empire για απόψε πριν από λίγο 120 για 2 ώρες... ξέρει κανείς αν προχωράνε? Αν δεν... δε βαριέσαι τουλάχιστον θα ξεκουραστει το κορμί μου.... επίσης δεν με ρώτησε αν έχω προτίμηση σε κοπέλα μιας και όλες πάνω κάτω στις φωτο καλές είναι για ξεσκούριασμα... αν έχει κάποιος εμπειρία από την εν λόγω μασαζ υπηρεσία ας πει

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.227
Πόντοι
4.365

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
Σχετικα με Τζουλια απο massaua,δεν ειχε και πολυ σχεση με τη φωτογραφία που μου εστειλαν,ειχε ωραιο σωμα και απιστευτο κωλο τουλαχιστον.Μην τα πολυλογω,το κομπλε πακετο πηγε 150,εκλαψα λιγο αλλα τα εδωσα.Προσωπικα δεν προκειται να ξαναπαρω,ετσι για να δοκιμασω εστω μια φορα ηθελα. Κοροιδια ειναι,στην τελικη βιζιτογραφεια ειναι με τον μανδύα του μασαζ.Προτιμω να δωσω 150 για παραδειγμα στον μαγο και να παρω μουνετο δυνατο και να ριξω δυο γεματες πιστολιες.
φιλος ολοι πλεον αυτό λεμε δεν αξιζει το σπορ μέτριες - κακές γκομενες με απαιτησεις μοντέλων ειναι πολυ λιγα τα καλα εργαλεια εκει εξω ,

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
139
Πόντοι
0
60+90 για φουλ?δωσε καμια παραπανω πληροφορια!!

επιβεβαιωνω τα περι υπνου!!εγω την ειχα διωξει παντως!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Ε τι αλλο θα ηταν,60 το μασαζ του κωλου και 90 καλαμακια μπριζολες.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
φιλος ολοι πλεον αυτό λεμε δεν αξιζει το σπορ μέτριες - κακές γκομενες με απαιτησεις μοντέλων ειναι πολυ λιγα τα καλα εργαλεια εκει εξω ,
Γαμησε τα,και με αυτα τα λεφτα παιρνεις μουναρες οπως τη Yuki. Αφαιρεσα ολα τα τηλεφωνα σκατομασαζογραφειων που ειχα στο κινητο,ρε ουστ.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Συνάντηση από γραφείο BU Massage... σου στέλνουν κάτι θείτσες..40++ διάλεξα την KATE ή αλλιώς Κατερίνα, ήρθε σπίτι με έναν αέρα τύπου Φυσικοθεραπεύτρια γιατί δουλεύει εκεί κατά τα λεγόμενα της τα πρωϊνά και τα απογεύματα κάνει τα extraδακια της .. δεν μου βγήκε για κάτι extra.. αν και φραπέ θα έκανε.. 60 του γραφείου κ δρόμο..

2η απόπειρα με Ελίνα από Redmassage... καλό μασάζ στα 60,00 κ εκεί - ρώτησα για extra ενώ ήμουν κάγκελο...μου είπε είναι στα δεν.. παρεμπιπτόντως καλό μασάζ.. μεγαλούτσικη κ εκεί κοντά στα 40...
που είναι κανένα πιπίνι ρεεεε ???? Πείτε τίποτα μην τα κρατάτε για πάρτη σας !!!

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
249
Πόντοι
21

η Ελένη η κομμωτρια...
Υπάρχει τηλέφωνο η αγγελία;

Xristosti

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
71
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω για 3 κοπέλες οποίος ξέρει που βρίσκονται να με ενημερώσει ευχαριστώ
Μιλανα(deluxe,royal)
Kira (tea)
Ίριδα (tea )
Αν ξέρετε που βρίσκονται στείλτε ένα μήνυμα

Katapeltis7

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Κριτικές
31
Like
1.285
Πόντοι
2.390
Γαμησε τα,και με αυτα τα λεφτα παιρνεις μουναρες οπως τη Yuki. Αφαιρεσα ολα τα τηλεφωνα σκατομασαζογραφειων που ειχα στο κινητο,ρε ουστ.
Πράγματι δεν είναι να ασχοληθεί κάποιος
Χρονο χάνει
Και το κυριότερο
Στέλνεις σε ένα site στέλνεις σε άλλο και έχουν τις ίδιες :confused:

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω για 3 κοπέλες οποίος ξέρει που βρίσκονται να με ενημερώσει ευχαριστώ
Μιλανα(deluxe,royal)
Kira (tea)
Ίριδα (tea )
Αν ξέρετε που βρίσκονται στείλτε ένα μήνυμα
Μιλανα ειχα ακουσει καλα λόγια δεν πρόλαβα , Κιρα φοβερο μασαζ και 2ο μέρος

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
460
Πόντοι
21
Μιλάνα μέχρι αρχές Απριλίου τουλάχιστον ήταν στο Royal
φιλος ευχαριστώ , εχεις εμπειρία μαζί της ??? και dm θα το εκτιμουσα εχω ακουσει καλά λογια αλλα αλλοι μου τα λενε αλλιώς αλλοι καπως αλλιως ( μεχρι που φθάνει το εργο εννοω )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom