Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.819
Πόντοι
4.365
Απο secret, your senses εχει ψωνισει κανεις?

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.135
Πόντοι
2.536
Καλησπέρα. Ζωή από lux κανείς εμπειρία;
Φουλ αισθησιακό μασάζ για να σε καυλώσει και να ζητήσεις εκτόνωση. Δεν βγάζει ρούχα, δεν αφήνει χέρια και γενικά δεν πέρα από αυτά που σου έγραψα. Είναι 40αρα και αν είσαι μικρότερος παίζει να κομπλαρει στην αρχή

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
327
Πόντοι
21
Φουλ αισθησιακό μασάζ για να σε καυλώσει και να ζητήσεις εκτόνωση. Δεν βγάζει ρούχα, δεν αφήνει χέρια και γενικά δεν πέρα από αυτά που σου έγραψα. Είναι 40αρα και αν είσαι μικρότερος παίζει να κομπλαρει στην αρχή
Περιγράφεις άλλη Ζωή....
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη γράφετε ασυναρτησίες.
Όλα τα γραφεία έχουν και από μια Ζωή , διαβάστε λιγάκι σε ποιο απ όλα αναφέρονται.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.135
Πόντοι
2.536
Περιγράφεις άλλη Ζωή....
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη γράφετε ασυναρτησίες.
Όλα τα γραφεία έχουν και από μια Ζωή , διαβάστε λιγάκι σε ποιο απ όλα αναφέρονται.
Να την μπερδεψα με το velvet, μπορεί...
Συγνώμη, μαλακια μου

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
149
Πόντοι
0
απο secret ειχα κλεισει πριν 5 μερες μια Μαγδα στις φωτο φαινοτανε ωραια.μου ηρθε μια γκομενα απο ομονοια μερια με +10χρονια φυσικα κ της ζητησα να φυγει!αφου δεν εφαγε φαπες που μου το επαιξε κ ιστορια παλι καλα να λεει!!οποτε μαυρο κ σε αυτους απο εμενα!

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
532
Πόντοι
81

JHON LALOS

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Εγώ παίρνω συχνά από senses, οι φωτογραφίες που στέλνουν είναι ακριβώς ότι βλέπεις αυτό θα σου έρθει και οι πεισσότερες προσφέρους φραπέ ή και καλαμάκι

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.819
Πόντοι
4.365
Εγώ παίρνω συχνά από senses, οι φωτογραφίες που στέλνουν είναι ακριβώς ότι βλέπεις αυτό θα σου έρθει και οι πεισσότερες προσφέρους φραπέ ή και καλαμάκι
αν θες κανε μια αξιολογηση τι εχεις δοκιμασει-προτεινεις δημοσια η σε pm(σε περιπτωση που χει ζητηθει εχεμυθεια απο την κοπελα π.χ) γιατι της τηλεφωνητριας δεν παιρνεις κουβεντα

• Like
Αντιδράσεις: a.step

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.341
Πόντοι
736
Αν θες να πεις δυο λογια παραπανω

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.068
Πόντοι
1.706
Έχεις πάρει Παναγιώτα;

alexakoss13

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Like
88
Πόντοι
0
Μάλλον αυτές που φαίνονται στο senses κάνουν μόνο μασάζ,λογικά γι αυτές που γράφουν ρωτήστε μας είναι το θέμα να κάνουν παραπάνω,που λογικά κάνουν.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.819
Πόντοι
4.365
Μάλλον αυτές που φαίνονται στο senses κάνουν μόνο μασάζ,λογικά γι αυτές που γράφουν ρωτήστε μας είναι το θέμα να κάνουν παραπάνω,που λογικά κάνουν.
πιο ανουσιο σχολιο 2024

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Πλεον τα γραφεια δεν συμφερουν εχει πεσει το επιπεδο επισης απο μια προχειρη ματια υπαρχουν αρκετες στο face insta...
Με φθηνοτερα λεφτα και υπηρεσιες

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
828
Πόντοι
81
Ελένη Empire , πιτσιρικά ψηλή και μελαχρινη , στο μασάζ νουρου καλή και γυμνή με Καλαμάκι άνευ +30

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω για την αντριανα μασάζ χωρίς πετσέτα και μόνο αυτό, και για την Νάταλι από πρώην yours νην hermes μόνο μασάζ με πετσέτα.
Φαντάζομαι οχι η πρώην του joy ε.. Η όποια ήταν τιμια αλλα εχει χαθεί πλέον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom