Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.537
Πόντοι
2.256
Πάντως που της έστειλα μήνυμα μου είπε ερωτικό μασαζ νουρου με μαλακια στο τέλος στα 60ε.
Αλλά δεν την βλέπω να απαντάει πολύ πρόθυμα... θα δείξει
Εσένα τουλάχιστον σου απάντησε. Το δικό μου το έχει διαβάσει αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα.Μήπως σου είπε περιοχή και αν εχει δικό της χώρο;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Για γιουβαρλάκι την κόβω και πολύ ανορθόγραφη για φοιτήτρια. Αναρωτιέμαι πως πέρασε το μάθημα της Εκθεσης με τόση κακή ορθογραφία
Παντως, στο viber φαινεται να εχει ωραιο σωμα, αν ειναι οντως αυτη!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.537
Πόντοι
2.256
Παντως, στο viber φαινεται να εχει ωραιο σωμα, αν ειναι οντως αυτη!
Εκ πρωτης οψεως έτσι φαίνεται. Αλλα οι γκόμενες ξέρουν να βγάζουν φωτογραφίες από τις σωστές γωνίες για να κρύψουν ατέλειες, άσε που βάζουν και ένα κιλό φίλτρα.. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αν δε δεις απο κοντά.

Πάντως αν έχει δικό της χώρο , θα ρίξω μια καταδρομική να τσεκάρω από κοντά εμφάνιση και υπηρεσίες

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.537
Πόντοι
2.256
Μου απαντησε και σε μενα! 60 κ φραπε στο τελος
Φραπέ μόνο; Στον άλλο απο πάνω είπε νούρου. Αλλο να τρίβεται γυμνή πάνω σου άλλο να σου την παίζει ξερά με το χέρι. Εχει μια διαφορά όοο να πεις

• Like
Αντιδράσεις: kapsa

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Εκ πρωτης οψεως έτσι φαίνεται. Αλλα οι γκόμενες ξέρουν να βγάζουν φωτογραφίες από τις σωστές γωνίες για να κρύψουν ατέλειες, άσε που βάζουν και ένα κιλό φίλτρα.. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αν δε δεις απο κοντά.

Πάντως αν έχει δικό της χώρο , θα ρίξω μια καταδρομική να τσεκάρω από κοντά εμφάνιση και υπηρεσίες
Δεν το γνωριζω αυτο, με τις φωτο, που λες! Δεν πρεπει να εχει δικο της χωρο! Της εστειλα για χοτελ

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Φραπέ μόνο; Στον άλλο απο πάνω είπε νούρου. Αλλο να τρίβεται γυμνή πάνω σου άλλο να σου την παίζει ξερά με το χέρι. Εχει μια διαφορά όοο να πεις
Συνηθως, το νουρου γινεται με γυμνα κορμια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνηθως, το νουρου γινεται με γυμνα κορμια! Απο τι ξερω!

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Εσένα τουλάχιστον σου απάντησε. Το δικό μου το έχει διαβάσει αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα.Μήπως σου είπε περιοχή και αν εχει δικό της χώρο;
Σε ξενοδοχείο πάει.. αλλά βλέπω ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία.. δηλαδή στέλνω μήνυμα κ απαντάει μετά από μια ώρα.... ότι να ναι.... το θέμα είναι μην κλείσουμε ραντεβού και μας ρίξει πιστόλι η μικρή... δε ξέρω γιατί αλλά δεν μου φαίνεται κ πολύ έμπιστη..... μακαρι να βγω ψεύτης.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Σε ξενοδοχείο πάει.. αλλά βλέπω ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία.. δηλαδή στέλνω μήνυμα κ απαντάει μετά από μια ώρα.... ότι να ναι.... το θέμα είναι μην κλείσουμε ραντεβού και μας ρίξει πιστόλι η μικρή... δε ξέρω γιατί αλλά δεν μου φαίνεται κ πολύ έμπιστη..... μακαρι να βγω ψεύτης.
Ετσι ακριβως ειναι! Οπως τα λες! Αργει να απαντησει!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Σκέφτομαι να πάω γιατί είναι σχετικά κοντά μου και είναι λίγο ύποπτο όσο για την κλεα όντως ήταν στο hermes που είναι στα δεν με πετσέτα τώρα τι έκανε στην ζούλα μου είναι άγνωστο γιατί δεν την πρόλαβα στο hermes
Λες να παιζει τιπο
τα παραπανω?

sael.x.aira

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Προτείνω να φτιαχτεί ένα ταμείο το οποίο θα είναι για δοκιμές νέων αγγελιών και να τσοντάρουμε όλοι μας αφού αυτό ίσως μας γλιτώσει από περιττά έξοδα στο μέλλον

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.537
Πόντοι
2.256
Προτείνω να φτιαχτεί ένα ταμείο το οποίο θα είναι για δοκιμές νέων αγγελιών και να τσοντάρουμε όλοι μας αφού αυτό ίσως μας γλιτώσει από περιττά έξοδα στο μέλλον
Το "ταμείο δοκιμων" που λες έχει ήδη υλοποιηθεί από τους παλιούς μύστες εδώ και χρόνια. Αρκεί να πηγαίνετε και στις πιο πίσω σελίδες να διαβάζετε τις κριτικές και να μη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.185
Πόντοι
4.365
Το "ταμείο δοκιμων" που λες έχει ήδη υλοποιηθεί από τους παλιούς μύστες εδώ και χρόνια. Αρκεί να πηγαίνετε και στις πιο πίσω σελίδες να διαβάζετε τις κριτικές και να μη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια
και γω παλιος θεωρουμαι αλλα δεν το χω ακουστα το ταμειο αυτο

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
και γω παλιος θεωρουμαι αλλα δεν το χω ακουστα το ταμειο αυτο
Δεν μιλάει κυριολεκτικά, αλλά με τα άπειρα κασκαντερελίκια όλα αυτά τα χρόνια ξοδεύτηκε χρήμα και χρόνος για να φτιαχνεί μιά τεράστια βάση δεδομένων

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
443
Πόντοι
21

Τελικά έκανε κάποιος ραντεβού με την κυρία;;;

Είναι η Aneta bb
Προσοχή γιατί είναι δύο εγώ δεν ήμουν τυχερός και ήρθε η ποιο μεγάλη απ ότι κατάλαβα μασάζ τίποτα κ με το ζόρι χέρι. Δεν ξέρω αν μαζί γίνεται κάτι καλύτερο... ρούχα δεν βγάζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom