You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.231
- Πόντοι
- 4.365
Τιποτα η αδειαζεις τσεπες ναιΑ ναι?
Αρα τιποτα εξτρα
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.503
- Πόντοι
- 456
Τελικά πως πήγε το ραντεβού μύστη ? Έχουμε καμία ενημέρωση.... ?Καλησπέρα. Έκλεισα ραντεβού από empire για απόψε πριν από λίγο 120 για 2 ώρες... ξέρει κανείς αν προχωράνε? Αν δεν... δε βαριέσαι τουλάχιστον θα ξεκουραστει το κορμί μου.... επίσης δεν με ρώτησε αν έχω προτίμηση σε κοπέλα μιας και όλες πάνω κάτω στις φωτο καλές είναι για ξεσκούριασμα... αν έχει κάποιος εμπειρία από την εν λόγω μασαζ υπηρεσία ας πει
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.231
- Πόντοι
- 4.365
Ε αμα δωσεις μισο μισθο η κατι τετοιο ολο και καποια πουτανοκυρια θα ψηθειΓιατι αν τις αδειασεις καθεται καμμιαμ
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Ποια σου ήρθε ? Πώς πήγε ? Προχώρησε ?Καλησπέρα. Έκλεισα ραντεβού από empire για απόψε πριν από λίγο 120 για 2 ώρες... ξέρει κανείς αν προχωράνε? Αν δεν... δε βαριέσαι τουλάχιστον θα ξεκουραστει το κορμί μου.... επίσης δεν με ρώτησε αν έχω προτίμηση σε κοπέλα μιας και όλες πάνω κάτω στις φωτο καλές είναι για ξεσκούριασμα... αν έχει κάποιος εμπειρία από την εν λόγω μασαζ υπηρεσία ας πει
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.615
- Πόντοι
- 2.256
εκεί ακριβώς πάνε... με το αζημίωτο φυσικά....βρε δεν πανε να μην πω ...
και που το ξέρει αυτή με ποιό nick γράφεις εδώ;Εμενα με μπλοκαρε γιατι γραφω στο bou, δε γουσταρει λεει πελατες απο δω
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.231
- Πόντοι
- 4.365
το μαγαζι?ειχε γραψει ενας για μια μαλβινα,εστειλα,μολις ρωταω ποια ανετη κλπ λεει μου λεει και καλα οτι εγινε μαλακια με αυτο που γραφτηκε και δε θελει τετοια ατομα σαν εμας και εχει ηδη πολλους πελατες και δεν τη στελνει σε κανεναν αγνωστο 2 μερες τωρα γιαυτο το λογο κλπ κλπ κλπ και μετα το λογυδριο μπλοκ.εγραψα και γω τοτε (αν ισχυει αυτο που ειπε βεβαια)εδω οτι καλο θα ηταν να τσεκαρουμε με την κοπελα πρωτα οτι ειναι οκ αμα θελουμε να γραψουμε την εμπειρια για να μην παιζουν τετοια θεματα γενικαεκεί ακριβώς πάνε... με το αζημίωτο φυσικά
και που το ξέρει αυτή με ποιό nick γράφεις εδώ;
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
(μιλφ) Δοκιμές το σκ που μας πέρασε:
- Δανάη silk: μεγαλύτερη από τις φωτογραφίες , μέτριο σώμα, εξαιρετικό μασάζ, φτάνει άνετα μέχρι καλαμάκι +20
- Μαρία massaoua: ότι βλέπει κανείς στις φωτογραφίες (τίποτα το ιδιαίτερο), μέτριο μασάζ, καλαμάκι τίμιο +20
- Δανάη silk: μεγαλύτερη από τις φωτογραφίες , μέτριο σώμα, εξαιρετικό μασάζ, φτάνει άνετα μέχρι καλαμάκι +20
- Μαρία massaoua: ότι βλέπει κανείς στις φωτογραφίες (τίποτα το ιδιαίτερο), μέτριο μασάζ, καλαμάκι τίμιο +20
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 456
Δανάη επιτρέπει χουφτώματα ;από γδύσιμο είναι δεκτική ;(μιλφ) Δοκιμές το σκ που μας πέρασε:
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Ναι και ναι
Η Μαρία αντίστοιχα βγάζει τίποτα;(μιλφ) Δοκιμές το σκ που μας πέρασε:
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Όλα από πάνω τα βγάζει και επίσης αφήνει πιασιματαΗ Μαρία αντίστοιχα βγάζει τίποτα;
Μια απο τα ίδια...Εμενα με μπλοκαρε γιατι γραφω στο bou, δε γουσταρει λεει πελατες απο δω
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.231
- Πόντοι
- 4.365
Και το δικο μου πηρε τον αυτια να λεει οτι το ρευμα αυξανεται επειδη εχουμε συννεφιασμενο καιρο.Ας πουμε κατι χρησιμο και οι 2?Κάτι καινούργιο πήρε το μάτι μου μυστες
Πώς φαίνονται οι έμπειροι...Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχουν στάνταρ στο μασαζ. Πας δοκιμάζεις και κρατας μια δυο γκόμενες που θα σε ικανοποιούν. Όλοι μας έτσι έχουμε κάνει εδώ . Εχουμε "χτισει" μαγαζιά, έχουμε κλάψει λεφτα κλπκλπ
Ρωτάτε όλοι: "..πείτε μου μια καλή μασατζου με εγγυμένο αποτέλεσμα...". Δεν υπαρχει. Αυτή που είναι καλή για μένα , μπορεί να είναι κακή για σένα.
Γι'αυτό σταματήστε να ρωτάτε όλη την ωρα. Διαβάστε αυτά που έχουν γραφτεί από τους μύστες συναγωνιστές και πηγαίντε να δοκιμάσετε. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε αυτές που είναι καλές για τα δικά σας γούστα..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.615
- Πόντοι
- 2.256
Την προσπερνώ την ειρωνία σου, δεν αξίζει να ασχολούμαι με ανυπαρκτους ( 8 μηνυματα σε 2 χρόνια)Πώς φαίνονται οι έμπειροι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις