MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.977
- Πόντοι
- 4.125
Red=atticaΝα ρωτησω?το red τι λεει
Red=atticaΝα ρωτησω?το red τι λεει
Τιποτα η αδειαζεις τσεπες ναιΑ ναι?
Αρα τιποτα εξτρα
Τελικά πως πήγε το ραντεβού μύστη ? Έχουμε καμία ενημέρωση.... ?Καλησπέρα. Έκλεισα ραντεβού από empire για απόψε πριν από λίγο 120 για 2 ώρες... ξέρει κανείς αν προχωράνε? Αν δεν... δε βαριέσαι τουλάχιστον θα ξεκουραστει το κορμί μου.... επίσης δεν με ρώτησε αν έχω προτίμηση σε κοπέλα μιας και όλες πάνω κάτω στις φωτο καλές είναι για ξεσκούριασμα... αν έχει κάποιος εμπειρία από την εν λόγω μασαζ υπηρεσία ας πει
Ε αμα δωσεις μισο μισθο η κατι τετοιο ολο και καποια πουτανοκυρια θα ψηθειΓιατι αν τις αδειασεις καθεται καμμιαμ
Ποια σου ήρθε ? Πώς πήγε ? Προχώρησε ?Καλησπέρα. Έκλεισα ραντεβού από empire για απόψε πριν από λίγο 120 για 2 ώρες... ξέρει κανείς αν προχωράνε? Αν δεν... δε βαριέσαι τουλάχιστον θα ξεκουραστει το κορμί μου.... επίσης δεν με ρώτησε αν έχω προτίμηση σε κοπέλα μιας και όλες πάνω κάτω στις φωτο καλές είναι για ξεσκούριασμα... αν έχει κάποιος εμπειρία από την εν λόγω μασαζ υπηρεσία ας πει
εκεί ακριβώς πάνε... με το αζημίωτο φυσικά....βρε δεν πανε να μην πω ...
και που το ξέρει αυτή με ποιό nick γράφεις εδώ;Εμενα με μπλοκαρε γιατι γραφω στο bou, δε γουσταρει λεει πελατες απο δω
το μαγαζι?ειχε γραψει ενας για μια μαλβινα,εστειλα,μολις ρωταω ποια ανετη κλπ λεει μου λεει και καλα οτι εγινε μαλακια με αυτο που γραφτηκε και δε θελει τετοια ατομα σαν εμας και εχει ηδη πολλους πελατες και δεν τη στελνει σε κανεναν αγνωστο 2 μερες τωρα γιαυτο το λογο κλπ κλπ κλπ και μετα το λογυδριο μπλοκ.εγραψα και γω τοτε (αν ισχυει αυτο που ειπε βεβαια)εδω οτι καλο θα ηταν να τσεκαρουμε με την κοπελα πρωτα οτι ειναι οκ αμα θελουμε να γραψουμε την εμπειρια για να μην παιζουν τετοια θεματα γενικαεκεί ακριβώς πάνε... με το αζημίωτο φυσικά
και που το ξέρει αυτή με ποιό nick γράφεις εδώ;
Δανάη επιτρέπει χουφτώματα ;από γδύσιμο είναι δεκτική ;(μιλφ) Δοκιμές το σκ που μας πέρασε:
- Δανάη silk: μεγαλύτερη από τις φωτογραφίες , μέτριο σώμα, εξαιρετικό μασάζ, φτάνει άνετα μέχρι καλαμάκι +20
- Μαρία massaoua: ότι βλέπει κανείς στις φωτογραφίες (τίποτα το ιδιαίτερο), μέτριο μασάζ, καλαμάκι τίμιο +20
Η Μαρία αντίστοιχα βγάζει τίποτα;(μιλφ) Δοκιμές το σκ που μας πέρασε:
- Δανάη silk: μεγαλύτερη από τις φωτογραφίες , μέτριο σώμα, εξαιρετικό μασάζ, φτάνει άνετα μέχρι καλαμάκι +20
- Μαρία massaoua: ότι βλέπει κανείς στις φωτογραφίες (τίποτα το ιδιαίτερο), μέτριο μασάζ, καλαμάκι τίμιο +20
Όλα από πάνω τα βγάζει και επίσης αφήνει πιασιματαΗ Μαρία αντίστοιχα βγάζει τίποτα;
Μια απο τα ίδια...Εμενα με μπλοκαρε γιατι γραφω στο bou, δε γουσταρει λεει πελατες απο δω
Και το δικο μου πηρε τον αυτια να λεει οτι το ρευμα αυξανεται επειδη εχουμε συννεφιασμενο καιρο.Ας πουμε κατι χρησιμο και οι 2?Κάτι καινούργιο πήρε το μάτι μου μυστες
Πώς φαίνονται οι έμπειροι...Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχουν στάνταρ στο μασαζ. Πας δοκιμάζεις και κρατας μια δυο γκόμενες που θα σε ικανοποιούν. Όλοι μας έτσι έχουμε κάνει εδώ . Εχουμε "χτισει" μαγαζιά, έχουμε κλάψει λεφτα κλπκλπ
Ρωτάτε όλοι: "..πείτε μου μια καλή μασατζου με εγγυμένο αποτέλεσμα...". Δεν υπαρχει. Αυτή που είναι καλή για μένα , μπορεί να είναι κακή για σένα.
Γι'αυτό σταματήστε να ρωτάτε όλη την ωρα. Διαβάστε αυτά που έχουν γραφτεί από τους μύστες συναγωνιστές και πηγαίντε να δοκιμάσετε. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε αυτές που είναι καλές για τα δικά σας γούστα..