Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Καλημέρα.
Σε ευχαριστούμε πολύ που μας προτείνεις αλλά να δίνουμε αληθινή πληροφορία στα μέλη που ενδιαφέρονται.
Δεν έχουμε στην ομάδα μας φέτος
Θεραπεύτριες BBW.
Όλες οι θεραπεύτριες είναι από 50-55 κιλά max Οπότε σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Επιπλέον στα extra services Δεν είναι μόνο το "φραπεδάκι" το μερακλίδικο είναι όπως ήταν όλα τα χρόνια: blowjob,Handjob,Footjob, mind game,roleplay χωρίς plus plus κρυφές χρεώσεις.
Και ως υπηρεσία μασάζ πάλι όπως ήταν όλα τα χρόνια μασάζ γυμνό body to body /σώμα με σώμα /Nuru & Shower with the client before and after.
Viber message
6979398952
Φιλιά
ΤΕΑ.
Δημοσίευση στο thread ''Τέα'' Τέα - Page 264 - bourdela.com forum
σ ευχαριστω για τη παραθεση
ποια ειναι στα 50 κιλα,δηλαδη με σωματοτυπο Ιριδας?

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
σ ευχαριστω για τη παραθεση
ποια ειναι στα 50 κιλα,δηλαδη με σωματοτυπο Ιριδας?
Άλλο ο σωματοτυπος Άλλο τα κιλά. Δεν έχουν όλες οι θεραπεύτριες τον ίδιο σωματότυπο. Άλλες έχουν μικρότερο στήθος άλλες μεγαλύτερο άλλες πιο ψηλές άλλες πιο κοντούλες κλπ.. άφθονο φωτογραφικό υλικό στη διάθεσή σας με ένα απλό γραπτό μήνυμα στο Viber

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ:

Viber message
6979398952

Για περισσότερες πληροφορίες, υπηρεσίες ,θεραπείες, διάρκεια ,κόστος συνεδρίας και φωτογραφικό υλικό.

Όλες οι θεραπεύτριες σε αυτά τα κιλά είναι 50-55 max :

DARIA
ΚΙΡΑ
ΝΑΓΙΑ

• Like
Αντιδράσεις: gasper

jimani25

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
69
Πόντοι
0
Συναγωνιστες εχει κανεις εμπειρια απο Αλίκη Mansion Massage ? Π.Μ please

AlexDim7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστες εχει κανεις εμπειρια απο Αλίκη Mansion Massage ? Π.Μ please
Έχω εγώ, 2 φορές παλιότερα. Είναι στο Γκύζη ο χώρος. Μασάζ μέτριο, λίγο βεβιασμένο. Πολύ μπλα μπλα, Νταρντάνα, όχι χοντρή, μεγάλο βυζί καλό, το οποίο στο βγάζει και σε αφήνει να το πιάσεις ενώ σε φραπεδιάζει (μετά από παρότρυνση να το κάνει πιο αργά, συνέχισε γρήγορα). Θέλει να σε ξεπετάξει γενικά, γύρω στο 45λεπτο κράτησε. Αν θυμάμαι καλά στα 50 ευρω. Ο χώρος έχει μπάνιο και σου δίνει παντόφλες. Αυτά.

petros2000.

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
98
Πόντοι
0
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΓΡΑΦΕΙΑ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧ ΣΠΑ ΣΤΗΝ ΙΛΙΟΥΠΙΛΕΩΣ.
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ.
ΜΑΚΡΥΑ.
ΕΙΝΑΙ Ο Κ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΙΝΦΟ ΠΜ
Μακρια από τα γραφεία αυτά μιλάμε για απατεώνες που έχουν φάει κόσμο μιλάμε για απατεώνα!!σωστα τα λεει ο Φιλος επάνω.τον κυνηγάνε και οι πέτρες το τύπο.

petros2000.

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
98
Πόντοι
0
Έχω εγώ, 2 φορές παλιότερα. Είναι στο Γκύζη ο χώρος. Μασάζ μέτριο, λίγο βεβιασμένο. Πολύ μπλα μπλα, Νταρντάνα, όχι χοντρή, μεγάλο βυζί καλό, το οποίο στο βγάζει και σε αφήνει να το πιάσεις ενώ σε φραπεδιάζει (μετά από παρότρυνση να το κάνει πιο αργά, συνέχισε γρήγορα). Θέλει να σε ξεπετάξει γενικά, γύρω στο 45λεπτο κράτησε. Αν θυμάμαι καλά στα 50 ευρω. Ο χώρος έχει μπάνιο και σου δίνει παντόφλες. Αυτά.
Επίσης μακριά . Βρώμια δυσωδια.μπαροβια κολομπαρατζου που έκανε κονσομανσιον.χοντρη.στα τρώει με τρόπο πονηρό οντας εκπαιδευμένη από τα μαγαζα που δούλευε.βρωμικη φάση μακριά!

petros2000.

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
98
Πόντοι
0
Μπραβο βρε ΤΕΑ
αστερι εισαι
επαγγελματιας με τα ολα σου
η μονη που απεμεινε στο χωρο

οχι σαν κατι αλλες που στελνουν φολες γυναικες με παραμυθινιες φωτοσοπιες
και τρελες εξτρα κρυφες χρεωσεις κ υπηρεσιες αρπα κολα
attica / vip ....
όπως τα λες ειναι!!λιγοι επαγγελματίες εμειναν πλέον..Τεα μια από αυτός αστεράκι οπως το είπες!vip crystal attica και osmose και τα χειρότερα!! ΜΑΚΡΙΑ!! Και δεν τα λέω εγώ!!Διαβαζουμε κάθε μερα εδώ μεσα τι κράξιμο τους ριχνει ο κοσμάκης!

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Καλησπέρα κύριοι και κυρίες.
Έψαξα για Hermes massage, αλλά η τελευταία ανάρτηση που μου έβγαλε ήταν του 2021...
Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει εμπειρία για την Ναντια από το εν λόγω γραφείο.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

petros2000.

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
98
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι και κυρίες.
Έψαξα για Hermes massage, αλλά η τελευταία ανάρτηση που μου έβγαλε ήταν του 2021...
Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει εμπειρία για την Ναντια από το εν λόγω γραφείο.

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων
Μακριά από hermes φίλε εκτός αν έχεις αυχενικό η λεφτά για πέταμα..

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.115
Πόντοι
1.196
Μακρια από τα γραφεία αυτά μιλάμε για απατεώνες που έχουν φάει κόσμο μιλάμε για απατεώνα!!σωστα τα λεει ο Φιλος επάνω.τον κυνηγάνε και οι πέτρες το τύπο.
Και το αφεντικό είναι παλαιάς κοπής απαταιωνας το έχει πολύ το μπλα μπλα σε κάνει ότι θέλει..
ΠΑΣΟΚ

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.748
Πόντοι
746
Μπραβο βρε ΤΕΑ
αστερι εισαι
επαγγελματιας με τα ολα σου
η μονη που απεμεινε στο χωρο

οχι σαν κατι αλλες που στελνουν φολες γυναικες με παραμυθινιες φωτοσοπιες
και τρελες εξτρα κρυφες χρεωσεις κ υπηρεσιες αρπα κολα
attica / vip ....

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.428
Πόντοι
206
Αρχικά γελάω όποτε με λέτε γρσφειακια. Γουστάρω .
Επίσης το τι λέω για το μεσημέρι το διάβασες ή είσαι και εσύ κωλογερος σαν το αγγελακο πιο πάνω που δεν βλέπει ? Δηλαδή έπρεπε να βγει η τεα να σου πει τι κατάσταση επικρατεί και ότι δεν είναι 5 λεπτά ο Σκαραμαγκάς? Ακόμα και χιλιομετρικά δεν βγαίνει το 5 λεπτά χωρίς καν κίνηση. Απτά γκραβαρα κατέβηκες και δεν το ξέρεις ? Φυσικά να παίρνεις από όπου σε καυλώνουν και κρατάει η τσέπη σου. Κακό δεν μου κάνεις εμένα. Σε άλλα νέα υπάρχει GPS για να τσεκαρεις διαδρομές εδώ και πολλά χρόνια. Ανοιξε το και μην περιμένεις απτό μπου να μάθεις όλη την Αθήνα . Μέχρι και στο ίντερνετ τσιγκούνης ??? Μου έφτιαξες την μέρα !
Τύπε δεν είναι αναγκαστικά κακό να χρεώνεις 20 ευρώ για τα μακρυνά ραντεβού! Κακό είναι να πουλάς φίδια, φωτογραφίες πειραγμένες εικοσαετίας, χάλια υπηρεσίες, κρυμμένα κόστη και θολές υπηρεσίες στο τι κάνουν οι λαδοκόρες! Φτιάξε όλα αυτά πρώτα και κανείς δεν έχει αντίρρηση για ο εικοσάρικο.

petros2000.

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
98
Πόντοι
0
Τύπε δεν είναι αναγκαστικά κακό να χρεώνεις 20 ευρώ για τα μακρυνά ραντεβού! Κακό είναι να πουλάς φίδια, φωτογραφίες πειραγμένες εικοσαετίας, χάλια υπηρεσίες, κρυμμένα κόστη και θολές υπηρεσίες στο τι κάνουν οι λαδοκόρες! Φτιάξε όλα αυτά πρώτα και κανείς δεν έχει αντίρρηση για ο εικοσάρικο.
Τι ασχολείσαι με το βοσκο.τον έχουνε πάρει πρεφα όλοι ποιος είναι και γράφει μαλακιες δα με για να τσιμπήσει κάνα φραγκο . Καραγκιοζακος.

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Τι ασχολείσαι με το βοσκο.τον έχουνε πάρει πρεφα όλοι ποιος είναι και γράφει μαλακιες δα με για να τσιμπήσει κάνα φραγκο . Καραγκιοζακος.
Ποιος είμαι ρε Πετράκη??? Σου έφαγα την τυρόπιτα?

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
780
Πόντοι
81
Αρχικά δεν είναι δική μου δουλειά να φτιάξω τίποτα. Πελάτης είμαι. Έχω γράψει και για άλλα μαγαζιά ,γιατί κολλαμε εδώ ?.Δύο χρόνια τώρα γράφω . Αν ήμουν προμοτορσς θα είχα σβηστεί όπως πολλοι!! Πέραν αυτού ... Δεν έχω δει φωτοσοπ στο γραφείο αυτό και συγκεκριμένα η Ηλιάνα είναι και πιο ωραία από κοντά, άνετη και γνωρίζει μασάζ , που εκλείπει πλέον ! Το επικοινώνησα και μάλλον κακώς . 20 χρόνων φωτογραφία δεν γίνεται όταν η κοπέλα είναι 22. Θολές υπηρεσίες παίζουν παντού. Άσε τώρα που το θυμήθηκαν με την δική μου κρητική. Η ξεκάθαρη υπηρεσία σίγουρα δεν είναι στα μασάζ, για αυτό και άρεσε το σπορ σε πολλούς.

Thedildoman

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Like
48
Πόντοι
0
Απο μασάζ Hermes και το άλλο κατάστημα ποια κάνει χάπι εντ ;

Stories

Νέο!

Stories