Spyrakossss
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά έχουμε εικόνα για Έλενα από nuru massage ? Φάση σώμα κτλπ
Καλησπέρα σε όλους, αυτό το privemassage που γράφει εδώ τις προσφορές και στο viber είναι ως vip massage λεει κάτι? Αν ναι ποια κοπέλα προτείνετε?
Σε λάθος νήμα ανέβασες ! Υπάρχει νήμα για το nuru massage ,ενημερωτικά μία μόνο κριτική ανέβηκε και αυτή όχι και τόσο καλή.Παιδιά έχουμε εικόνα για Έλενα από nuru massage ? Φάση σώμα κτλπ
Θα συμφωνήσω με τον Πέτρο, αλλα μου φαίνεσαι Πέτρο αρκετα ενημερωμένος και ενεργος για τον χρονο που εισαι εγγεγραμμένος εδω… θες να μας πεις και ποιο γραφειο ειναι το «αγαπημενο» σου, να μην μας κρατάς σε αγωνία ομως..καμία προφανώς!δεν διαβάζεις ότι στέλνει φωτογραφίες με φωτοσοπ και κοροϊδεύει το κόσμο;
Θα συμφωνήσω με τον Πέτρο, αλλα μου φαίνεσαι Πέτρο αρκετα ενημερωμένος και ενεργος για τον χρονο που εισαι εγγεγραμμένος εδω μεσα… θες να μας πεις και ποιο γραφειο ειναι το «αγαπημενο» σου, να μην μας κρατάς σε αγωνία ομως..
Γιατι σε κοβω για φιλαρακι
του pookierock για καποιο λογο και για καινουργιο κλώνο γνωστού γραφειου με 2 θυγατρικες εταιρίες…..
καμία προφανώς!δεν διαβάζεις ότι στέλνει φωτογραφίες με φωτοσοπ και κοροϊδεύει το κόσμο;
Πως κανει φουλ χωρις να σε ξεβρακωνει ;γεια σ μυστη
Μαρια θα παρεις που κανει φουλ και χωρις να σε ξεβρακωνει , δυνατο μιλφακι
η ολγα σκετο ξερο φραπε θα σε κερασει
Ξεβρακώνει εννοούσα δεν σε μαδάει οικονομικάΠως κανει φουλ χωρις να σε ξεβρακωνει ;
Μαθε τροπους και ασε τις ειρωνειες εξυπνακιαΞεβρακώνει εννοούσα δεν σε μαδάει οικονομικά
Δεν είσαι κ σπίρτο μάγκα μ
Δεν τα πιάνεις αγόρι μ
Μασημένη τροφή θέλεις
Η Μαρία ντελουξ είναι μια 45+
Με βυζαρες
Κορμάρα από Ρωσία
Που με 120 ευρώ κάνει σεξ
Κ καλό μασάζ
Τψρα που στο έκανα λιανά το έπιασες ;
Η θέλεις κ υπότιτλους
Και να ήταν μόνο αυτός....οι περισσότεροι ,μέσα στην αγένεια και το θράσος είναι άνευ λόγου και αιτίας.Μαθε τροπους και ασε τις ειρωνειες εξυπνακια
Μπορείς να μ στείλεις τη κριτική ;Σε λάθος νήμα ανέβασες ! Υπάρχει νήμα για το nuru massage ,ενημερωτικά μία μόνο κριτική ανέβηκε και αυτή όχι και τόσο καλή.
Δεν την έχω συναντήσει, διότι όταν μπορούσα δεν έκανε ραντεβού για κάποιο λόγοΤελικά gari έκανες τίποτα με Μαίρη ? Έχεις info... ?
Οκ οπότε εαν πας μας ενημερώνεις...Δεν την έχω συναντήσει, διότι όταν μπορούσα δεν έκανε ραντεβού για κάποιο λόγο
Καλά έκανες και μου το θύμησες
Με λίγα λόγια πουθενά δεν υπάρχουν ακριβής φωτό κ παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα θύματα που ασχολούνται;!Ενημέρωση από κολλητό ( που ακόμα δεν ξέρω γιατί εξακολουθεί αυτό το χομπι).
Συνάντηση με:
Τζοαννα από osmose:
Φωτογραφία που σου στέλνουν είναι 15 χρόνια πριν στην καλύτερη.
Μασαζ χάλια. Χέρι ζήτησε συν 30 στοματικο συν 50 φουλ όλα 150.
Νίνα από Joy.
Καλό μασαζ κάνει φουλ με σύνολο 120.
Η φωτογραφία πολύ κοντά με την πραγματικότητα
Άρτεμις από Osmose.
Φωτογραφία φουλ στα φίλτρα.
Κάνει μόνο μέχρι χέρι με συν 40 ευρώ.
Πολλά γραφεία έχουν συγχωνευθεί η έχουν κάνει τράμπα κοπέλες. Δεν υπάρχουν γραφεία έχουν δει ότι έχει πέσει η ζήτηση κ για να αντέξουν το ένα καλύπτει το άλλο.
Τέλος γράψτε τις γνώμες σας ελεύθερα μην μπαίνετε σε αντιδικιες, σχεδόν όλες οι γκόμενές έχουν προφίλ εδώ κ αν δεν τους αρέσει μια γνώμη για αυτές μπαίνουν κ τα κάνουν μπάχαλο κ μετα πάει μύλος.
Καλές γιορτές με υγεία.