You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)
enerstoskyler
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 20
Μυστες μου τα γνωστα γραφεια που απεμειναν στο κουρπετι ειναι μαπεξ εως απαταιωνια σε ολο το μεγαλειο τους
εχουμε κανενα καλο νεο τεμαχιο να μπριζολιαζει μασατζου Μαξ 45
να φτανει φουλ με μαξ 120 ε
εχουμε κανενα καλο νεο τεμαχιο να μπριζολιαζει μασατζου Μαξ 45
να φτανει φουλ με μαξ 120 ε
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Αυτη η χριστινα ειναι απο fb ?Καλησπερα στο νημα μετα απο καιρο λοιπον το επιπεδο εχει πεσει μακρυα απο paty στον αλιμο τσαμπα μασαζ χριστινα massage therapy οτι να ναι ....εχει πεσει πολυ το επιπεδο στις ανεξαρτητες
petros2000.
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Λάτης είσαι όχι πελατης…Αρχικά δεν είναι δική μου δουλειά να φτιάξω τίποτα. Πελάτης είμαι. Έχω γράψει και για άλλα μαγαζιά ,γιατί κολλαμε εδώ ?.Δύο χρόνια τώρα γράφω . Αν ήμουν προμοτορσς θα είχα σβηστεί όπως πολλοι!! Πέραν αυτού ... Δεν έχω δει φωτοσοπ στο γραφείο αυτό και συγκεκριμένα η Ηλιάνα είναι και πιο ωραία από κοντά, άνετη και γνωρίζει μασάζ , που εκλείπει πλέον ! Το επικοινώνησα και μάλλον κακώς . 20 χρόνων φωτογραφία δεν γίνεται όταν η κοπέλα είναι 22. Θολές υπηρεσίες παίζουν παντού. Άσε τώρα που το θυμήθηκαν με την δική μου κρητική. Η ξεκάθαρη υπηρεσία σίγουρα δεν είναι στα μασάζ, για αυτό και άρεσε το σπορ σε πολλούς.
Τελευταία τροποποίηση:
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Πιες κανένα τσίπουρο να ηρεμήσεις . Ή κάνε όντως κάποια στιγμή μασάζ με αληθινή γυναίκα και όχι κατά φαντασίαν μουλεΛάτης είσαι όχι πελατης…
Καλησπέρα Συναγωνιστές. Ατυχης συνάντηση με Σοφία απο Osmosse. Απ τις λίγες φορές που έκλαψα τα λεφτά μου .............. χωρις παραπάνω σχόλια, πρώτη φορά γράφω αρνητικά συνηθως στα μετρια δεν γραφω γιατι ειναι θεμα χημειας και στιγμης σε καποιον αρεσει παραπανω σε καποιον λιγοτερο. Αλλα εδω ΔΕΝ....
Μετά από τόσες αρνητικές αναφορές για το Osmose καλά να πάθεις…Καλησπέρα Συναγωνιστές. Ατυχης συνάντηση με Σοφία απο Osmosse. Απ τις λίγες φορές που έκλαψα τα λεφτά μου .............. χωρις παραπάνω σχόλια, πρώτη φορά γράφω αρνητικά συνηθως στα μετρια δεν γραφω γιατι ειναι θεμα χημειας και στιγμης σε καποιον αρεσει παραπανω σε καποιον λιγοτερο. Αλλα εδω ΔΕΝ....
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.365
- Πόντοι
- 5.646
Και τι χρέωση έχει αυτή;Καλησπερα στο νημα μετα απο καιρο λοιπον το επιπεδο εχει πεσει μακρυα απο paty στον αλιμο τσαμπα μασαζ χριστινα massage therapy οτι να ναι ....εχει πεσει πολυ το επιπεδο στις ανεξαρτητες
Mysthsxysths
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Θα μπορουσες να γραψεις λεπτομεριες μηπως φιλε? Για να προστατεψεις και κανεναν αλλον μπας και σοβαρευτουν και βαλουν μυαλο
Καλησπέρα Συναγωνιστές. Ατυχης συνάντηση με Σοφία απο Osmosse. Απ τις λίγες φορές που έκλαψα τα λεφτά μου .............. χωρις παραπάνω σχόλια, πρώτη φορά γράφω αρνητικά συνηθως στα μετρια δεν γραφω γιατι ειναι θεμα χημειας και στιγμης σε καποιον αρεσει παραπανω σε καποιον λιγοτερο. Αλλα εδω ΔΕΝ...
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VIP MASSAGE ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
90 λεπτα μυοχαλαρωτικό μασάζ μόνο στα 70 ευρώ
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Lomi Lomi & body to body απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ
( 60 Λεπτά Lomi Lomi + 30 λεπτά Body to Body )
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Μυοχαλαρωτικό & body to body απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ
( 60 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό + 30 λεπτά Body to Body )
Αποκλειστική προσφορά
Τιμή γνωριμίας για Νέους πελάτες της εταιρίας απο 12:00 μέχρι 18:00
Καθημερινά & ΣΚ
Η μια ωρα χαλαρωτικό μασάζ Μονο
50 Ευρω
Απο 1 Δεκεμβριου εως 15 Δεκεμβρίου
Οταν κλείνετε 2 μασάζ την ίδια μέρα το πρώτο ειναι κανονικά στη τιμή των 60 το δεύτερο μασάζ είναι σε εκπτωση -10% δήλαδη στα 50 ευρω
Στα 5 μασάζ τον ίδιο μηνα , το 6ο μασάζ είναι δώρο το 50% δηλαδή 30 ευρώ
Να σας ενημερωσω οτι ξεκινησαν νεες κοπελες θεραπευτριες
Φαιη .. τζενη...ζετα...Στελλα
Λιζα..ευα...αναστασια
Ενημερωθειτε αμεσα μεσω viber / whats app
698 0 280 270
90 λεπτα μυοχαλαρωτικό μασάζ μόνο στα 70 ευρώ
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Lomi Lomi & body to body απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ
( 60 Λεπτά Lomi Lomi + 30 λεπτά Body to Body )
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Μυοχαλαρωτικό & body to body απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ
( 60 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό + 30 λεπτά Body to Body )
Αποκλειστική προσφορά
Τιμή γνωριμίας για Νέους πελάτες της εταιρίας απο 12:00 μέχρι 18:00
Καθημερινά & ΣΚ
Η μια ωρα χαλαρωτικό μασάζ Μονο
50 Ευρω
Απο 1 Δεκεμβριου εως 15 Δεκεμβρίου
Οταν κλείνετε 2 μασάζ την ίδια μέρα το πρώτο ειναι κανονικά στη τιμή των 60 το δεύτερο μασάζ είναι σε εκπτωση -10% δήλαδη στα 50 ευρω
Στα 5 μασάζ τον ίδιο μηνα , το 6ο μασάζ είναι δώρο το 50% δηλαδή 30 ευρώ
Να σας ενημερωσω οτι ξεκινησαν νεες κοπελες θεραπευτριες
Φαιη .. τζενη...ζετα...Στελλα
Λιζα..ευα...αναστασια
Ενημερωθειτε αμεσα μεσω viber / whats app
698 0 280 270
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
Δεν νομιζω να κανουνΑπο μασάζ Hermes και το άλλο κατάστημα ποια κάνει χάπι εντ ;
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
ολγα ή μαρια απο deluxe;
enerstoskyler
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 20
γεια σ μυστηολγα ή μαρια απο deluxe;
Μαρια θα παρεις που κανει φουλ και χωρις να σε ξεβρακωνει , δυνατο μιλφακι
η ολγα σκετο ξερο φραπε θα σε κερασει
enerstoskyler
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 20
μαγκες μου ολα τα μασαζ κατ οικον προσπαθουν με καθε τροπο να σε ξεγελασουν να σπρωξουν τις λαδοκορες τους με ενα σωρο κολπακια φθηνα , για να κονομανε......
μονο η Τεα παιζει σοβαρα επαγγελματικα καθαρα στο χωρο , ολοι εχετε φαει φολες και ξερετε....
μονο η Τεα παιζει σοβαρα επαγγελματικα καθαρα στο χωρο , ολοι εχετε φαει φολες και ξερετε....
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.649
- Πόντοι
- 2.536
Ποσο παει το φουλ; εχει κανεις εμπειρια;γεια σ μυστη
Μαρια θα παρεις που κανει φουλ και χωρις να σε ξεβρακωνει , δυνατο μιλφακι
η ολγα σκετο ξερο φραπε θα σε κερασει
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.268
- Πόντοι
- 11.146
...συμφωνω μαγκα μου! Πηρα απο Τεα προχθες, την Ναγια, για δυο ωρες με μασαζ-νουρου και ολα τα κολπα μεσα + στοματικο (χωρις οριο, οσες φορες αντεχετε να χυσετε) στο συνολο 140 ευρω (120 υπηρεσιες μασαζ+20 στοματικο)!μαγκες μου ολα τα μασαζ κατ οικον προσπαθουν με καθε τροπο να σε ξεγελασουν να σπρωξουν τις λαδοκορες τους με ενα σωρο κολπακια φθηνα , για να κονομανε......
Εχω γραψει την φαση στο νημα της Τεα.
Τέα - Page 272 - bourdela.com forum
τώρα που γράψατε για την Τεα, θυμήθηκα την τελευταία μας συνάντηση πριν κανένα 2μηνο. θα γράψω στο ανάλογο thread!
www.bourdela.com
Καλησπέρα. Κατ αρχην καμια σχεση με τη φωτο. Κλασική περίπτωση αλλα μιλαμε αλλο πράμα εδω. Το προσπερναμε αυτό Ατονο και ανύπαρκτο μασάζ απλό χαίδεμα και πολύ λέω, στα υπόλοιπα φόρεσε ενα προφυλακτικό και άρχισε να προσπαθει να με τελειώσει χωρις τιποτα παραπάνω, τον πηρε και στο στόμα απο απόσταση, καμια σωματική επαφή μαζί μου αν τυχον την ακουμπαγα σε κανα χερι η κάνα ποδι τραβιότανε. Καποια στιγμή ακουμπησε ενα ποδι μου πανω της οπως με χαιδευε και τραβηχτηκες με μια γριμάτσα λεγοντας...πως θα παω εγω σπίτι τώρα εχω λάδια...Θα μπορουσες να γραψεις λεπτομεριες μηπως φιλε? Για να προστατεψεις και κανεναν αλλον μπας και σοβαρευτουν και βαλουν μυαλο
Το παίζει Τρικαλινή ενω είναι Αλβανάκι (Δεν καταλαβα γιατι εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι Αλβανιδες). Οταν τη ρωτησα μέχρι που πας μου είπε : "μέχρι τη πίπ@' ακριβως όπως το λέω.. μου ρθε να βαλω τα γέλια..
Το βασικότερο ειναι οτι δεν μου έδωσε απολύτως καμία αίσθηση σε κανεναν τομέα.
Και στο τέλος το καλύτερο, είχα κάτι λουλουδια στο γραφειο κανω κατασκευες και τις αρεσαν και οταν της ειπα να της φτειαξω κάτι την επόμενη φορα μου λεει οχι θα το παρω τωρα, και αρχισε να μαζευει χωρις να με ρωτησει....όχι που δεν θα τις εδινα αλλα....
Απ τις λίγες φορες που έκλαψα τα λεφτά μου αν ήταν εστω και κοντα στο μετριο δεν θα εγραφα κάτι γιατι ειπαμε γουστα ειναι, στιγμη μπορει να μην ταιριάξει κτλ κτλ. Αλλα εδω δεν....
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Τελικά gari έκανες τίποτα με Μαίρη ? Έχεις info... ?Έκανα ποστ για την κυρία Μαίρη από τα Άνω Πατήσια σε περίπτωση που κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει την κυρία ώστε να πάω ή όχι
Από τη στιγμή που δεν έχω λάβει κάποια πληροφορία θα προχωρήσω σε καταδρομική ώστε να διαπιστώσω την ποιότητα των υπηρεσιών της
Μόλις συμβεί αυτό θα ενημερώσω όπως το κάνω χρόνια τώρα.
πμ συναγωνιστών δεν έχουν νόημα πριν το ραντεβού μου
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Αν είναι αυτή η _osc..... της είχαν banarei και το προφίλ έκανε νέο...ναι όπως τα λες είναι.. αλλά χάλια στη φάτσα ρε συ... παίζει και να τερματίζει.. αλλά με τέτοια φάτσα.. εμένα δε με τρελαίνει... και για τα λεφτά που θα ζητάει extra....μπααααα..... Αν ξέρει κανείς ενημερώνει..καλημερα μαγκες. Μια Emily απο ινστα και καταγωγη απο Ουκρανια που κανει μασαζακι εχει κανεις ιδεα αν ειναι καλη? Θελει 100 το λιγοτερο για μια ωρα και στο τελος εκτονωση με χερι, τιποτα π[αραπανω. Το μασαζ βεβαια ειναι και οι 2 γυμνοι και εχει και πιασιματα λεει αλλα οχι στην περιοχη του εσωρουχου της χαχαχαχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις