Γιατί το άλλο με το Τοτό το διάβασες;θέλει 20€ για να έρθει σκαραμαγκα..άκου 20€ για να έρθει 5 λεπτά από την Αθήνα ρε μας κοροϊδεύει αυτή μας δουλεύει πέρα από τις μούφα φωτογραφίες που στέλνει θέλει και 20€ για σκαραμαγκα να τρελαίνεσαι για γέλια και για κλάματα
Καλημέρα καλοπροαίρετο Βέβαια το σχόλιό μου ...
πέντε λεπτά από την Αθήνα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ και δεν μπορεί να είναι.
Κάνω αυτή τη δουλειά 10 χρόνια έχω εξυπηρετήσει κόσμο και κοσμάκη με την κατάσταση Λοιπόν που επικρατεί στην Αθήνα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας Πέραν του βραδινού από τις 22:30 και μετά που πας άνετα σε 20 λεπτά από Αθήνα κέντρο Σκαραμαγκά.
Όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας είτε είναι πρωί είτε είναι μεσημέρι ώρες αιχμής όπου σχολουν όλοι από τη δουλειά είτε είναι απόγευμα ....επειδή δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις μπροστά υπολόγισε λοιπόν από 39'-50' να φτάσει Σκαραμαγκά μία θεραπεύτρια και άλλο τόσο να επιστρέψει πίσω.
Τό +20 € οδοιπορικά μακρινό δρομολόγιο το βάζουν πάρα πολλά γραφεία και πάρα πολλές ανεξάρτητες το λόγο Νομίζω τον καταλαβαίνεις.
Εμείς δεν βάζουμε έξτρα οδοιπορικά για Σκαραμαγκά αλλά μας χαλάει όλη τη βάρδια ένα τέτοιο δρομολόγιο με αποτέλεσμα και η θεραπεύτρια να φτάνει ένα πτώμα κοντά σας και να χάνει Τουλάχιστον ένα ραντεβού επιπλέον στο κέντρο της Αθήνας.
Οπότε αυτό που γράψατε παραπάνω ότι αυτό το δρομολόγιο είναι 5 λεπτά από την Αθήνα το ξεχνάμε γιατί ποτέ δεν ήταν.
Αν εσύ το κάνεις πέντε λεπτά και είσαι με μηχανή έχει τόσα πολλά ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας bill Hotel
Μεταξουργείο prive Hotel
Μεταξουργείο Πρίαμος Παγκρατίου Πρίαμος Γκάζι Madison Hotel Κατεχάκη λακομπα Καλλιθέας κτλ.. όπου τα παραπάνω Είναι όντως πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και μπορείς να εξυπηρετηθείς άνετα
Καλήμερα!!