Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
Εχει κανεις αποψη για μια νατασα απο το facebook ??? το τηλεφωνο αρχιζει απο 698410....
Δεν ξερω μεχρι τι επιτρεπεται να δημοσιευσω εδω απο στοιχεια

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Εχει κανεις αποψη για μια νατασα απο το facebook ??? το τηλεφωνο αρχιζει απο 698410....
Δεν ξερω μεχρι τι επιτρεπεται να δημοσιευσω εδω απο στοιχεια
Μπορείς να γράψεις το όνομα του προφίλ της χωρίς σύνδεσμο.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Αν είναι η Νατάσα στο Περιστέρι προς Πετρούπολη έχει γνώση, κάνει αρκετά καλή μαλαξη αλλά τίποτα παραπάνω, ούτε εκτόνωση.

fun4ever

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Οι αντιπαραθέσεις εδώ μέσα γίνονται όλο και πιο κουραστικές! Γράψτε τα σχόλιά σας και αφήστε τους άλλους να κρίνουν. Να προσθέσω όμως, ότι ακόμα και τα σχόλια, δηλ. οι εμπειρία κάποιου με μία κοπέλα αφορά τη συγκεκριμένη κοπέλα και το συγκεκριμένο πρόσωπο.. και τη στιγμή. Γιατί το λέω αυτό; Δεν είμαστε ρομποτ, έχουμε διακυμάνσεις στη διάθεσή μας και ο καθένας (καθεμιά) μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του/της... Και ως παράδειγμα, η παρακάτω (φρέσκια) εμπειρία μου με κοπέλα από το βιπ... που και εγώ έχω κράξει τη Χρύσα για κάποιες συμπεριφορές κοριτσιών:
Πριν μερικές μέρες επικοινώνησα, κλασικά μου ήρθε η λίστα και αποφάσισα για Εβελίνα. Με το που έστειλα το όνομα στη Χρύσα, βλέπω εδώ μέσα μία όχι και τόσο καλή κριτική. Μπήκα στο δίλημμα τι να κάνω... και τελικά αποφάσισα να κρατήσω το ραντεβού και να συναντηθώ με την Εβελίνα. Τι να πω; Είχαμε χημεία; Κέρδισα στο λαχείο; Όπως και να έχει, ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, πέρασα όμορφα, χωρίς πίεση από την κοπέλα με τιμοκαταλόγους κλπ. και έκανα ό,τι είχα στο μυαλό και στα κλασικά οικονομικά πλαίσια. Στο δρόμο της επιστροφής σκεφτόμουν τι θα είχα χάσει αν είχα πιστέψει τον συναγωνιστή που δεν έγραψε και την καλύτερη κριτική. Ήμουν τυχερός; Είχε η κοπέλα εκείνη τη μέρα ιδιαίτερα καλή διάθεση; Το αφήνω στη διάθεσή σας να σκεφτείτε...

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Οι αντιπαραθέσεις εδώ μέσα γίνονται όλο και πιο κουραστικές! Γράψτε τα σχόλιά σας και αφήστε τους άλλους να κρίνουν. Να προσθέσω όμως, ότι ακόμα και τα σχόλια, δηλ. οι εμπειρία κάποιου με μία κοπέλα αφορά τη συγκεκριμένη κοπέλα και το συγκεκριμένο πρόσωπο.. και τη στιγμή. Γιατί το λέω αυτό; Δεν είμαστε ρομποτ, έχουμε διακυμάνσεις στη διάθεσή μας και ο καθένας (καθεμιά) μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του/της... Και ως παράδειγμα, η παρακάτω (φρέσκια) εμπειρία μου με κοπέλα από το βιπ... που και εγώ έχω κράξει τη Χρύσα για κάποιες συμπεριφορές κοριτσιών:
Πριν μερικές μέρες επικοινώνησα, κλασικά μου ήρθε η λίστα και αποφάσισα για Εβελίνα. Με το που έστειλα το όνομα στη Χρύσα, βλέπω εδώ μέσα μία όχι και τόσο καλή κριτική. Μπήκα στο δίλημμα τι να κάνω... και τελικά αποφάσισα να κρατήσω το ραντεβού και να συναντηθώ με την Εβελίνα. Τι να πω; Είχαμε χημεία; Κέρδισα στο λαχείο; Όπως και να έχει, ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, πέρασα όμορφα, χωρίς πίεση από την κοπέλα με τιμοκαταλόγους κλπ. και έκανα ό,τι είχα στο μυαλό και στα κλασικά οικονομικά πλαίσια. Στο δρόμο της επιστροφής σκεφτόμουν τι θα είχα χάσει αν είχα πιστέψει τον συναγωνιστή που δεν έγραψε και την καλύτερη κριτική. Ήμουν τυχερός; Είχε η κοπέλα εκείνη τη μέρα ιδιαίτερα καλή διάθεση; Το αφήνω στη διάθεσή σας να σκεφτείτε...
Ωραία για την ενημέρωση.
Μια απλά μικρή παρέμβαση σε αυτό που έγραψες. Όταν θα πούμε κάτι για κάποιον ύποπτο εδώ μέσα, (το οποίο ιδανικά να είναι ένα μήνυμα και να μην πιάνουμε ολόκληρη κουβέντα με τον τύπο) γίνεται για να προστατεύσουμε ιδιαίτερα τους επισκέπτες του θρεντ που θα διαβάσουν τις 2-3 τελευταίες σελίδες και θα επιλέξουν.

kwstasxal

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς το Osmose Athens massage; έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο;

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Γνωρίζει κανείς το Osmose Athens massage; έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο;
Υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία πίσω αν ψάξεις.

Στα 100 με 120 ανάλογα ποσο θα το πιέσεις και που θα κάτσει κι αυτή για σεξ.

Δεν έχουν την Παραμικρή σχέση με μασάζ όπως και οι περισσότερες βέβαια στα γραφεία εδώ μέσα. Εγώ έχω γράψει για τη Μόνικα που είχα πάρει αλλά η εμπειρία μου ήταν χάλια.

Αν πάντως δεν περάσεις για σεξ είναι 50 το "μασάζ" .

Ψάξε και κρίνε μόνος σου και αν τυχόν πάρεις ενημέρωσε μετά.

kwstasxal

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0

Δεν έχουν την Παραμικρή σχέση με μασάζ όπως και οι περισσότερες βέβαια στα γραφεία εδώ μέσα. Εγώ έχω γράψει για τη Μόνικα που είχα πάρει αλλά η εμπειρία μου ήταν χάλια.

Νομίζω με καλυψες δεν θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ..

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246

τα ίδια ισχύουν και για το Prive- Vip massage?

tenkate

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
276
Πόντοι
21
Ωραία για την ενημέρωση.
Μια απλά μικρή παρέμβαση σε αυτό που έγραψες. Όταν θα πούμε κάτι για κάποιον ύποπτο εδώ μέσα, (το οποίο ιδανικά να είναι ένα μήνυμα και να μην πιάνουμε ολόκληρη κουβέντα με τον τύπο) γίνεται για να προστατεύσουμε ιδιαίτερα τους επισκέπτες του θρεντ που θα διαβάσουν τις 2-3 τελευταίες σελίδες και θα επιλέξουν.
Θα συμφωνήσω με τον πιτ.. και εγω πολλες φορες εχω ερθει σε αντιπαράθεση και αν Οντως ειμαι ενας απο αυτους που ενοχλούν, σορρυ.. απλως πολλες φορες που βλεπω ψεύτικες και εσκεμμένες κριτικές, θελω να το τονίσω μπας και σώσω καποιον οπως θα ηθελα και εγω προσωπικα… δυστυχως ομως και να βρουμε εναν, ξεφυτρώνουν σαν τη λερναία Ύδρα οι επόμενοι..

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.618
Πόντοι
29.667

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VIP MASSAGE ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

90 λεπτα μυοχαλαρωτικό μασάζ μόνο στα 70 ευρώ

Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Lomi Lomi & body to body απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ
( 60 Λεπτά Lomi Lomi + 30 λεπτά Body to Body )

Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Μυοχαλαρωτικό & body to body απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ
( 60 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό + 30 λεπτά Body to Body )

Αποκλειστική προσφορά

Τιμή γνωριμίας για Νέους πελάτες της εταιρίας απο 14:00 μέχρι 18:00

Καθημερινά & ΣΚ

Η μια ωρα χαλαρωτικό μασάζ Μονο

50 Ευρω

Απο 1 Δεκεμβριου εως 15 Δεκεμβρίου

Οταν κλείνετε 2 μασάζ την ίδια μέρα το πρώτο ειναι κανονικά στη τιμή των 60 το δεύτερο μασάζ είναι σε εκπτωση -10% δήλαδη στα 50 ευρω

Στα 5 μασάζ τον ίδιο μηνα , το 6ο μασάζ είναι δώρο το 50% δηλαδή 30 ευρώ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιπλέον χρέωση για τη μεταφορά των θεραπεύτριων μας

Περιοχές με Εξτρα χρέωση + 20 Ευρώ

Βόρεια : Γέρακα / Παιανία / Παλλήνη / Πέύκή / Πολιτεία / Εκάλη

Δυτικά : Σκαραμαγκά

Νοτια : Γλυφάδα / Βούλα

Ξενοδοχεία : Pines / Ruby Hotel / Priamos Μεταμόρφωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom