Marshall 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και εδώ !!Για στείλε και εδώ pm
Και εδώ !!Για στείλε και εδώ pm
Μπορείς να γράψεις το όνομα του προφίλ της χωρίς σύνδεσμο.Εχει κανεις αποψη για μια νατασα απο το facebook ??? το τηλεφωνο αρχιζει απο 698410....
Δεν ξερω μεχρι τι επιτρεπεται να δημοσιευσω εδω απο στοιχεια
Μπορείς να γράψεις το όνομα του προφίλ της χωρίς σύνδεσμο.
τελικα τιποτα .... ?Μασαζ χαλαρωτικο Νατασα
αν λες αυτή την αδύνατη μελαχρινή με τα γκριζογάλαζα μάτια δεν προχωράει! και είναι και κρυόκωλη γενικάΜασαζ χαλαρωτικο Νατασα
οχι δεν ειναι αυτη απο το περιστεριαν λες αυτή την αδύνατη μελαχρινή με τα γκριζογάλαζα μάτια δεν προχωράει! και είναι και κρυόκωλη γενικά
Ωραία για την ενημέρωση.Οι αντιπαραθέσεις εδώ μέσα γίνονται όλο και πιο κουραστικές! Γράψτε τα σχόλιά σας και αφήστε τους άλλους να κρίνουν. Να προσθέσω όμως, ότι ακόμα και τα σχόλια, δηλ. οι εμπειρία κάποιου με μία κοπέλα αφορά τη συγκεκριμένη κοπέλα και το συγκεκριμένο πρόσωπο.. και τη στιγμή. Γιατί το λέω αυτό; Δεν είμαστε ρομποτ, έχουμε διακυμάνσεις στη διάθεσή μας και ο καθένας (καθεμιά) μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του/της... Και ως παράδειγμα, η παρακάτω (φρέσκια) εμπειρία μου με κοπέλα από το βιπ... που και εγώ έχω κράξει τη Χρύσα για κάποιες συμπεριφορές κοριτσιών:
Πριν μερικές μέρες επικοινώνησα, κλασικά μου ήρθε η λίστα και αποφάσισα για Εβελίνα. Με το που έστειλα το όνομα στη Χρύσα, βλέπω εδώ μέσα μία όχι και τόσο καλή κριτική. Μπήκα στο δίλημμα τι να κάνω... και τελικά αποφάσισα να κρατήσω το ραντεβού και να συναντηθώ με την Εβελίνα. Τι να πω; Είχαμε χημεία; Κέρδισα στο λαχείο; Όπως και να έχει, ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, πέρασα όμορφα, χωρίς πίεση από την κοπέλα με τιμοκαταλόγους κλπ. και έκανα ό,τι είχα στο μυαλό και στα κλασικά οικονομικά πλαίσια. Στο δρόμο της επιστροφής σκεφτόμουν τι θα είχα χάσει αν είχα πιστέψει τον συναγωνιστή που δεν έγραψε και την καλύτερη κριτική. Ήμουν τυχερός; Είχε η κοπέλα εκείνη τη μέρα ιδιαίτερα καλή διάθεση; Το αφήνω στη διάθεσή σας να σκεφτείτε...
Υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία πίσω αν ψάξεις.Γνωρίζει κανείς το Osmose Athens massage; έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο;
Νομίζω με καλυψες δεν θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ..Υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία πίσω αν ψάξεις.
Στα 100 με 120 ανάλογα ποσο θα το πιέσεις και που θα κάτσει κι αυτή για σεξ.
Δεν έχουν την Παραμικρή σχέση με μασάζ όπως και οι περισσότερες βέβαια στα γραφεία εδώ μέσα. Εγώ έχω γράψει για τη Μόνικα που είχα πάρει αλλά η εμπειρία μου ήταν χάλια.
Αν πάντως δεν περάσεις για σεξ είναι 50 το "μασάζ" .
Ψάξε και κρίνε μόνος σου και αν τυχόν πάρεις ενημέρωσε μετά.
τα ίδια ισχύουν και για το Prive- Vip massage?Υπάρχει ολόκληρη βιβλιογραφία πίσω αν ψάξεις.
Στα 100 με 120 ανάλογα ποσο θα το πιέσεις και που θα κάτσει κι αυτή για σεξ.
Δεν έχουν την Παραμικρή σχέση με μασάζ όπως και οι περισσότερες βέβαια στα γραφεία εδώ μέσα. Εγώ έχω γράψει για τη Μόνικα που είχα πάρει αλλά η εμπειρία μου ήταν χάλια.
Αν πάντως δεν περάσεις για σεξ είναι 50 το "μασάζ" .
Ψάξε και κρίνε μόνος σου και αν τυχόν πάρεις ενημέρωσε μετά.
Έχουν ξεφύγει από ότι φαίνεταιτα ίδια ισχύουν και για το Prive- Vip massage?
δηλαδή;;Έχουν ξεφύγει από ότι φαίνεται
Λογικά αν θες κάτι παραπάνω από μασάζ ξεφεύγει η χρέωσηδηλαδή;;
Θα συμφωνήσω με τον πιτ.. και εγω πολλες φορες εχω ερθει σε αντιπαράθεση και αν Οντως ειμαι ενας απο αυτους που ενοχλούν, σορρυ.. απλως πολλες φορες που βλεπω ψεύτικες και εσκεμμένες κριτικές, θελω να το τονίσω μπας και σώσω καποιον οπως θα ηθελα και εγω προσωπικα… δυστυχως ομως και να βρουμε εναν, ξεφυτρώνουν σαν τη λερναία Ύδρα οι επόμενοι..Ωραία για την ενημέρωση.
Μια απλά μικρή παρέμβαση σε αυτό που έγραψες. Όταν θα πούμε κάτι για κάποιον ύποπτο εδώ μέσα, (το οποίο ιδανικά να είναι ένα μήνυμα και να μην πιάνουμε ολόκληρη κουβέντα με τον τύπο) γίνεται για να προστατεύσουμε ιδιαίτερα τους επισκέπτες του θρεντ που θα διαβάσουν τις 2-3 τελευταίες σελίδες και θα επιλέξουν.