Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Πιπα δεν εχει ;το παρον νημα ειναι μονο για μασαζ παρεμπιπτοντως αγαπητε(αντε και καναν φραπε).
Αν ψαχνετε τιποτα παραπανω στο ανεξαρτητες.
Πιπα δεν εχει ;το παρον νημα ειναι μονο για μασαζ παρεμπιπτοντως αγαπητε(αντε και καναν φραπε).
Αν ψαχνετε τιποτα παραπανω στο ανεξαρτητες.
Καποιες λιγες περιπτωσεις,υποθετω πως ναι.Πιπα δεν εχει ;
Πιπα δεν εχει ;
Osmos masaz now έχει αρκετά googlare και διάλεξεΓεια χαρά, είμαι παντρεμένος και θα ήθελα να έρθει κάποια κοπέλα στο σπίτι τώρα που είμαι μόνος. Ξέρει κάποιος να μου προτείναι κάποια κοπέλα εμπιστοσύνης;
Σωστά αλλά 120 € δεν τους τα δίνω με 60 πας σε μασατζιδικοΤο 80% των λαδοκόρων που εργάζονται στα γνωστά "μασάζ κατ οίκον" προσφέρει full.
Η διαφορά είναι ότι το full είναι προϊόν διαπραγμάτευσης, όθεν το πραγματικό κόστος δεν είναι γνωστό εκ των προτέρων. Έγκειται στον τιμοκατάλογο της καθεμιάς, πόσο κοστολογεί δηλαδή η κάθε λαδοκόρη τις υπηρεσίες της.
Μπορεί να βλέπετε 50/ώρα για μασάζ και τελικά αυτό που είχατε στο μυαλό σας να ξεπεράσει την αμοιβή μιας ανεξάρτητης, ακόμα και cg ή ct.
Συνοψίζοντας, η πρόταση σε κάποιον που στοχεύει στο πλήρες πακέτο, είναι να επιλέξει από μια πλειάδα ανεξάρτητων cg ή ct με προκαθορισμένο κόστος και υπηρεσίες.
Το έχεις δοκιμάσει;Osmos masaz
Για του λογου το αληθες
Για του λογου το αληθες
Φιλε τα ξερω καλα ολα αυτα κ δν θελω να γινει θεμα κ να χασει τν δουλεια τς καποια εξαιτιας μ…Τν Αννα ψαχνω μονο κ τπτ αλλοΦίλε μου ανοίγεις ένα μεγάλο κ θορυβώδες θέμα Κυριακάτικα,
Θα μπορούσα να γράφω επί ώρες, προκειμένου να αναλύσω το φαινόμενο, ωστόσο το συγκεκριμένο forum δεν έχει κοινωνικο-πολιτικό χαρακτήρα, οπότε θα ήταν μάταιο. Σε άλλης θεματολογίας forum, ίσως να είχες ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Είναι γεγονός πάντως, ότι υπάρχει γενικότερα ρατσισμός γύρω μας κ σε οτιδήποτε, όπου προφανώς δεν είναι σωστό να κλείνουμε τα μάτια μας και να υποκρινόμαστε τους ανήξερους.
Το πρόβλημα υπάρχει,, είναι ιδιαίτερα οξύ και ασφαλώς η τακτική του στρουθοκαμηλισμού δεν προσφέρεται για την αντιμετώπισή του.
Θύτες και θύματα - ενίοτε, εγκλωβισμένοι σε μια έκφραση αδιεξόδου, αντιφάσεων, λάθος προτύπων και προτεραιοτήτων, αγωνιούν για την επόμενη ημέρα.
Με διαταραγμένους πολλές φορές οικογενειακούς δεσμούς , με προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις, με αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον, με συγκεχυμένες αξίες και ανύπαρκτα ιδανικά χαράσσουν συχνά στρεβλή πορεία στη ζωή τους.
Επειδή όμως, κινδυνεύω να ξεφύγω από τη θεματολογία του forum, θα σου πρότεινα να διευρύνεις τον ορίζοντά σου, υπάρχουν πολλά γραφεία που εξυπηρετούν άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Και να θυμάσαι, όποια πόρτα δεν ανοίγει στη ζωή μας, την ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ..
Συνεχίζουμε με αισιοδοξία...
Γεια σας φιλοι!!!Εχω μια αναπηρια στν κινηση κ οπως καταλαβαινετε αρκετες κοπελες εχουν ερθει εχουν δει οτι δεν περπαταω κ φευγουν η μερικες μενουν κ μ φαιρονται πλ ασχημα…1 κοπελα με εκανε να νιωσω ωραια γτ ειναι τρομερος ανθρωπος…Αννα απο osmose αλλα μ λενε σταματησε ξερει κανεις που μπορω να τν βρω;;;;Ευχαριστω!!!!
Κατ οίκον ήταν αυτο;Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν τελικά το oasis massage έχει κλείσει οριστικά? Και αν ναι έχει πετύχει κανείς κάπου αλλού την Ελεάννα που ήταν εκεί ?
Ναι. Μασάζ στο σπίτι στην ΑθήναΚατ οίκον ήταν αυτο;
Γεια σας φιλοι!!!Εχω μια αναπηρια στν κινηση κ οπως καταλαβαινετε αρκετες κοπελες εχουν ερθει εχουν δει οτι δεν περπαταω κ φευγουν η μερικες μενουν κ μ φαιρονται πλ ασχημα…1 κοπελα με εκανε να νιωσω ωραια γτ ειναι τρομερος ανθρωπος…Αννα απο osmose αλλα μ λενε σταματησε ξερει κανεις που μπορω να τν βρω;;;;Ευχαριστω!!!!
Φιλαρακι εσενα σε θυμαμαι….Δν εχω θεμα κ ας ερχονται κ ας τρωω μαυρο στα παπακια μου!Να πληρωνω ομως κ να ναι η αλλη μες τα νευρα γτ ηρθε κλπ εκει μ τν σπαει…Για αυτο ψαχνω τν Αννα γτ ηταν το πιο cool τυπακι που εχω γνωρισειΚαλησπέρα φίλε, πίστεψε με καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς.
Μην ασχοληθείς άλλο αφού σου έριξαν άκυρο, θα σου πρότεινα ό,τι είπαν και παραπάνω, ρώτα σε κάνα γραφείο.
Επειδή σου έριξαν άκυρο, δεν έγινε και κάτι, προχωράμε παρακάτω, δε θα χαλαστούμε κιόλας.
Ξέρω κοπέλες που μου είχαν αναφέρει ότι είχαν συναντήσει άτομα με κινητικά προβλήματα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Ρώτα λοιπόν το γραφείο ή την κοπέλα αν υπάρχει θέμα με αυτό και εάν δεν υπάρχει, προχωράς.
Αν και βλέπω στις κριτικές σου πώς δεν είχες ιδιαίτερο θέμα με αυτό.
...μαγκα μου, θα σου προτεινα να μεταπηδησεις στα call girl και να μην ψαχνεσαι εδω στο μασαζ.Για του λογου το αληθες