Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.834
- Πόντοι
- 29.667
Αν καταφέρεις και κλείσεις ραντεβού ή να το πω πιο σωστά έρθει στο ραντεβού,να μου πεις και μένα πως πέρασες!Παιδιά για την κυρία εδώ γνωρίζουμε κάτι?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Δεν κανει εξτραΠαιδιά για την κυρία εδώ γνωρίζουμε κάτι?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ενδιαφερον φαινεται
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Στο προφίλ της έχει βιντεάκια με ασκήσεις … για κάτι παραπάνω δεν φαίνεταιΓια αύξηση της αντοχής...χμμμ..
δεν εχουμε καμια φωτο απο τη θεια?Κούτσα κούτσα κούτσα κούτσα
τραγουδάει με την πούτσα
Αμα γκουκλάρεις το τηλέφωνο της θα δεις φωτο περασμένων δεκαετιών...δεν εχουμε καμια φωτο απο τη θεια?
Απλα γκουκλαρετο ρε επιστημοναΈχει κάποιος συναγωνιστής τηλεφωνο από το massage lux
Ευχαριστώ
Λες να μην το προχωράνε το θέμα;Γράφει " Θεραπευτική γυμναστική " .. και ο νοών νοείτο
Δεν κανει εξτρα η κοπελα,μονο μασαζ σε καλο επιπεδο,αν θυμαμαι καλα τη λενε Ζωη.Γράφει " Θεραπευτική γυμναστική " .. και ο νοών νοείτο
70E την ώρα μασάζΔεν κανει εξτρα η κοπελα,μονο μασαζ σε καλο επιπεδο,αν θυμαμαι καλα τη λενε Ζωη.
Είναι στα 150€ μια ώρα 2 εκτονώσεις ελεύθερο στοματικό συν μασάζ !!!Καλησπέρα αδέρφια έχει δοκιμάσει κανείς την Μαρία,την βρήκα στο Facebook
είναι κ μαστορισσα στην πιπα?Καλησπέρα αδέρφια έχει δοκιμάσει κανείς την Μαρία,την βρήκα στο Facebook
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι στα 150€ μια ώρα 2 εκτονώσεις ελεύθερο στοματικό συν μασάζ !!!
Γλυκό προσωπάκι με ωραία χειλάκιαείναι κ μαστορισσα στην πιπα?
Εγώ της έστειλα εχθές και μου απάντησε μετά από λίγες ώρεςΜου βγάζει λίγο fake το προφίλ στο fb..
Κανείς άλλος που να γνωρίζει;
Δεν αμφιβάλλω, για τις φωτογραφίες το λέω..Εγώ της έστειλα εχθές και μου απάντησε μετά από λίγες ώρες
...πολυ φιλτρο(!) κ πλαστικο?Δεν αμφιβάλλω, για τις φωτογραφίες το λέω..