You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Πληροφορίες ;;Καλησπέρα αδέρφια έχει δοκιμάσει κανείς την Μαρία,την βρήκα στο Facebook
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι στα 150€ μια ώρα 2 εκτονώσεις ελεύθερο στοματικό συν μασάζ !!!
Καλημέρα Το Καλαμάκι άκα.... ? ευχαριστώΕλισάβετ crystal γύρω στα 30-35 με πολύ γυμνασμενο σώμα και ψηλή , νουρου γυμνή και με ωραίες κινήσεις +40 καλαμάκι δάκτυλα κλπ στα συν ο χαρακτήρας που είναι φιλική και συνεννοήσιμη.
Ναταλία απτό ίδιο και αυτη κάπου 35 , πετιτ στο τέρμα αδύνατο όμως δεν έχει καλή εμφάνιση αξίζει μόνο για τις υπηρεσίες της που είναι καλές, γνωρίζει καλό νουρου και καλαμάκι +30 . Δεν τρελάθηκα λόγω εμφάνισης αλλά σαν υπηρεσία είναι καλή .
MindPlayer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Για αυτην εδω λες συναγωνιστη?Φόλα alert. Συνάντηση last week με Stina lade Χριστίνα. Στην φωτό καμία σχέση με την κοπέλα που ήρθε στο διαμέρισμα. Στέλνουν μια ξανθιά διαφορετική στην φωτό. Επέλεξα body to body. Κόστος 80 ευρώ. Η κοπέλα λόγω σώμα τύπου και προσώπου θυμίζει ρομα. Μετά από κάνα 15λεπτο, αφού είχα δώσει τα λεφτά εξαρχής μου λέει έλα να σου κάνω και μια εκτόνωση. Παει να μου τον πιάσει και λέει 30 ευρώ στην περιοχή κάτω απεριποίητη. Ακόμα κλαίω…..
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MASSAGE
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα
Μόνο 70 ευρώ
Στα 90 λεπτά μυοχαλαρωτικο μασάζ + ΔΩΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ !
Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 698 0 280 270
Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
VIBER / WHATSAPP
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MASSAGE
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα
Μόνο 70 ευρώ
Στα 90 λεπτά μυοχαλαρωτικο μασάζ + ΔΩΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
90 λεπτά Μυοχαλαρωτικό Μασάζ & Body to Body Massage απ τα 100 ευρώ προσφορά στα 80 ευρώ !
Προσφορά στο δεύτερο μασάζ μεσα στην ίδια ημέρα υπάρχει έκπτωση – 10 ευρώ
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 698 0 280 270
Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
VIBER / WHATSAPP
feelings39
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σας, δεν εχω γράψει ποτε, και ειναι η πρωτη φορα μιας και εχω μαζεψει και εγω λαδοκοριτσα στο σπιτι μου, η ταπεινη μου προσωπικη αποψη ειναι οτι πλεον δεν αξιζουν πολυ ακριβες υπηρεσιες, οι περισοτερες ειναι μπαζολες, και την εχουνε δει οτι ειναι μουναρες οταν ζητανε 50, εως 100 για ενα μανικι... εγω πηγα στα γνωστα μασατζιδικα 2 φορες και εχω ευχαριστηθει και υπηρεσιες μασαζ και sex και διαθεση των κοριτσιων που εργαζονται εκει
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 486
Καλησπερα στους μυστες,
Για την παρακατω κοπελα ξερουμε τιποτα ?
Maria Maria
Maria Maria is on Facebook. Join Facebook to connect with Maria Maria and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.
www.facebook.com
She remind me of a West Side storyΚαλησπερα στους μυστες,
Maria Maria
Maria Maria is on Facebook. Join Facebook to connect with Maria Maria and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.www.facebook.com
Growin' up in Spanish Harlem
She livin' a life just like a movie star
Amerikanakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2021
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Αφού μιλήσαμε με TEA, και αφού μου έδειξε τις φωτογραφίες των κοριτσιών, κανονίσαμε ένα μασάζ με τη Νάγια, ένα νέο κορίτσι που μόλις ξεκίνησε. Έφτασε στο σπίτι μου στην ώρα της, ήταν σέξι με goth look, piercings. Μου άρεσε το σέξι πρόσωπο και το σώμα της. Την είχα κάνει κράτηση για δύο ώρες, δεν κάνω ποτέ λιγότερα γιατί προσπαθώ να εξοικειωθώ, επίσης θέλω να έχω την πολυτέλεια του χρόνου, χωρίς βιασύνη.
Ξεκινήσαμε με ένα ντους μαζί, ήταν τόσο σέξι εκεί μέσα, έκανε το πέος μου σκληρό, κάτι πολύ δύσκολο για μένα στο ντους, κόντευε να με κάνει να τελειώσω, αλλά την σταμάτησα γιατί ήθελα να απολαύσω το μασάζ , οπότε πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά μου όπου ξεκίνησε ένα καταπληκτικό μασάζ, τόσο χαλαρωτικό, χρησιμοποιώντας τα χέρια της και το γυμνό της σώμα στο σώμα μου, συνήθως τα κορίτσια που κάνω κράτηση από διαφορετικά πρακτορεία, μετά βίας κάνουν πραγματικό μασάζ, συνήθως νοιάζονται μόνο για το extra.
Είχαμε άλλη μια ώρα, οπότε ξύπνησα από τη χαλάρωση και άρχισα να αγγίζω το σέξι κορμί της, καθοδήγησα το κεφάλι της στο καβλί μου και ένιωσα τη γλώσσα της να παίζει με το κεφάλι.
Άρχισε να ρουφάει βαθειά, αλλά ένιωθα τον λαιμό της να σταματάει το κεφάλι να περάσει, έτσι άρπαξα το κεφάλι της και άρχισα να πηδάω το στόμα της περνώντας το πουλί μου από την άλλη πλευρά του λαιμού της, μπορούσε να το χειριστεί για 5-6 δευτερόλεπτα αλλά πνιγόταν.
Μου άρεσε τόσο πολύ η Νάγια.
Έριξα το σπέρμα μου στα μικρά και σέξι βυζιά της. Ενώ τα μάτια της ήταν γεμάτα δάκρυα. Καταπληκτική εμπειρία, απολύτως η καλύτερη αυτού του καλοκαιριού.
Δεν έγραψα ποτέ μια κριτική εδώ για ό,τι κι αν έκανα, αλλά αυτό το κορίτσι ξεπέρασε πραγματικά τις προσδοκίες μου και επίσης ήμουν ο πρώτος της πελάτης. Το κλειδί για τη λήψη αυτού του είδους υπηρεσιών είναι να είσαι ευγενικός, καθαρός και πάντα κύριος. Ευχαριστώ Νάγια.
Τα λέμε.
Το κόστος ήταν 120 ευρώ για το μασάζ και 20 ευρώ για την πίπα. + tip.
Ξεκινήσαμε με ένα ντους μαζί, ήταν τόσο σέξι εκεί μέσα, έκανε το πέος μου σκληρό, κάτι πολύ δύσκολο για μένα στο ντους, κόντευε να με κάνει να τελειώσω, αλλά την σταμάτησα γιατί ήθελα να απολαύσω το μασάζ , οπότε πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά μου όπου ξεκίνησε ένα καταπληκτικό μασάζ, τόσο χαλαρωτικό, χρησιμοποιώντας τα χέρια της και το γυμνό της σώμα στο σώμα μου, συνήθως τα κορίτσια που κάνω κράτηση από διαφορετικά πρακτορεία, μετά βίας κάνουν πραγματικό μασάζ, συνήθως νοιάζονται μόνο για το extra.
Είχαμε άλλη μια ώρα, οπότε ξύπνησα από τη χαλάρωση και άρχισα να αγγίζω το σέξι κορμί της, καθοδήγησα το κεφάλι της στο καβλί μου και ένιωσα τη γλώσσα της να παίζει με το κεφάλι.
Άρχισε να ρουφάει βαθειά, αλλά ένιωθα τον λαιμό της να σταματάει το κεφάλι να περάσει, έτσι άρπαξα το κεφάλι της και άρχισα να πηδάω το στόμα της περνώντας το πουλί μου από την άλλη πλευρά του λαιμού της, μπορούσε να το χειριστεί για 5-6 δευτερόλεπτα αλλά πνιγόταν.
Μου άρεσε τόσο πολύ η Νάγια.
Έριξα το σπέρμα μου στα μικρά και σέξι βυζιά της. Ενώ τα μάτια της ήταν γεμάτα δάκρυα. Καταπληκτική εμπειρία, απολύτως η καλύτερη αυτού του καλοκαιριού.
Δεν έγραψα ποτέ μια κριτική εδώ για ό,τι κι αν έκανα, αλλά αυτό το κορίτσι ξεπέρασε πραγματικά τις προσδοκίες μου και επίσης ήμουν ο πρώτος της πελάτης. Το κλειδί για τη λήψη αυτού του είδους υπηρεσιών είναι να είσαι ευγενικός, καθαρός και πάντα κύριος. Ευχαριστώ Νάγια.
Τα λέμε.
Το κόστος ήταν 120 ευρώ για το μασάζ και 20 ευρώ για την πίπα. + tip.
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.555
- Πόντοι
- 5.646
Σονια απο vip και Τζουλι λένε τίποτα;
Ναι Καλησπερα σας ορίστε ο τιμοκατάλογος.. Κοιτα δεν εχω κανει με καμια αλλα για την πρωτη εχω ακουσει οτι ζηταει πολλα , αλλα ειναι οπως την βλεπεις ( περιέργως ) απλα οσμοσοκατασταση η φαση λογικα οποτε για εμενα δεν θα ασχολιόμουν .Σονια απο vip και Τζουλι λένε τίποτα;
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.555
- Πόντοι
- 5.646
Οκ…Ναι Καλησπερα σας ορίστε ο τιμοκατάλογος.. Κοιτα δεν εχω κανει με καμια αλλα για την πρωτη εχω ακουσει οτι ζηταει πολλα , αλλα ειναι οπως την βλεπεις ( περιέργως ) απλα οσμοσοκατασταση η φαση λογικα οποτε για εμενα δεν θα ασχολιόμουν .
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Εγώ πάλι άκουσα από συναγωνιστή, οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι η Σόνια δεν είναι η ιδια που είναι στη φωτό.Ναι Καλησπερα σας ορίστε ο τιμοκατάλογος.. Κοιτα δεν εχω κανει με καμια αλλα για την πρωτη εχω ακουσει οτι ζηταει πολλα , αλλα ειναι οπως την βλεπεις ( περιέργως ) απλα οσμοσοκατασταση η φαση λογικα οποτε για εμενα δεν θα ασχολιόμουν .
Δεν είπε βέβαια ότι ήταν άσχημη ή κάτι τέτοιο αλλά όχι η ίδια που διαφημίζουν οπότε αν ισχύει είναι φάουλ
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Ναι Καλησπερα σας ορίστε ο τιμοκατάλογος.. Κοιτα δεν εχω κανει με καμια αλλα για την πρωτη εχω ακουσει οτι ζηταει πολλα , αλλα ειναι οπως την βλεπεις ( περιέργως ) απλα οσμοσοκατασταση η φαση λογικα οποτε για εμενα δεν θα ασχολιόμουν .
η Σονια δεν ειναι οπως την βλεπεις, το εχω ξαναγραψει. η κοπελα στις φωτο ειναι σε αλλη χωρα
ομορφη μεν, αλλη δε
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Εσενα εννοούσα χαχαχ, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.η Σονια δεν ειναι οπως την βλεπεις, το εχω ξαναγραψει. η κοπελα στις φωτο ειναι σε αλλη χωρα
ομορφη μεν, αλλη δε
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Που να ξέρουμε ρε μπραδερονι στειλαμε μυνημα και δεν τις εμφανίζουν οι κομπλέξαρες …το ζόρι τραβάει η τηλεφωνήτρια δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ..Σονια απο vip και Τζουλι λένε τίποτα;
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 1.076
Ραντεβου με το γραφειο της Τεας.
Χθεσινη συναντηση με την νεα κοπελα την Ινα.Συννενοηση με το γραφειο μια χαρα,με απλα μηνυματα ενω ημουν στην δουλεια χωρις μπερδεματα.Η κοπελα ειχε φτασει κ νωριτερα κ με ενημερωσε το γραφειο αν θα ηθελα να ξεκινησει πιο νωρις το ραντεβου.Κανενα προβλημα κ τσουπ χτυπαει το κουδουνι.Πρωτη εντυπωση δυστυχως δεν ηταν εντυπωσιακη.Η κοπελα δεν σου βγαζει κανεναν ερωτισμο μολις την βλεπεις κ σκεφτηκα,ωχ δεν θα παει καλα.Μεγα λαθος!
Η Ινα 40 plus αλλα απολυτα φιλικη,ευγενικη κ καταφερνει αμεσως να ερθει κοντα σου λες κ εχετε κανει 10 ραντεβου πριν.Τα ρουχα κ το look της πρεπει να το δουλεψει για να ειναι εντυπωσιακη,αλλα μολις βγαλει ρουχα,τα ξεχνας.Ωραιο σωμα κ σφιχτο για την ηλικια της,με λιγο κοιλιτσα,βυζαρα να γεμιζει η χουφτα κ φυσιολογικος κωλος.
Θελει να σε ευχαριστησει κ να σε κανει να περασεις αξεχαστα.Μπανακι μαζι,σε πλενει να χαλαρωσεις κ μετα αρχιζει το καλο.Μασαζακι δυνατο κ σωστο,παιρνει βελτιωση,αλλα μολις αρχισει το body to body,γουσταρει πολυ κ σου βγαζει αλλο αισθησιασμο!
Αν εισαι κυριος κ ευγενικος,η Ινα θα σε αποζημιωσει κ με το παραπανω.
Απιστευτο τυπακι κ φοβερος ανθρωπος.
Οποιος ψαχνει να χαλαρωσει κ να περασει καλα με ολο τον αισθησιασμο,να δοκιμασει αφοβα!
Χθεσινη συναντηση με την νεα κοπελα την Ινα.Συννενοηση με το γραφειο μια χαρα,με απλα μηνυματα ενω ημουν στην δουλεια χωρις μπερδεματα.Η κοπελα ειχε φτασει κ νωριτερα κ με ενημερωσε το γραφειο αν θα ηθελα να ξεκινησει πιο νωρις το ραντεβου.Κανενα προβλημα κ τσουπ χτυπαει το κουδουνι.Πρωτη εντυπωση δυστυχως δεν ηταν εντυπωσιακη.Η κοπελα δεν σου βγαζει κανεναν ερωτισμο μολις την βλεπεις κ σκεφτηκα,ωχ δεν θα παει καλα.Μεγα λαθος!
Η Ινα 40 plus αλλα απολυτα φιλικη,ευγενικη κ καταφερνει αμεσως να ερθει κοντα σου λες κ εχετε κανει 10 ραντεβου πριν.Τα ρουχα κ το look της πρεπει να το δουλεψει για να ειναι εντυπωσιακη,αλλα μολις βγαλει ρουχα,τα ξεχνας.Ωραιο σωμα κ σφιχτο για την ηλικια της,με λιγο κοιλιτσα,βυζαρα να γεμιζει η χουφτα κ φυσιολογικος κωλος.
Θελει να σε ευχαριστησει κ να σε κανει να περασεις αξεχαστα.Μπανακι μαζι,σε πλενει να χαλαρωσεις κ μετα αρχιζει το καλο.Μασαζακι δυνατο κ σωστο,παιρνει βελτιωση,αλλα μολις αρχισει το body to body,γουσταρει πολυ κ σου βγαζει αλλο αισθησιασμο!
Οποιος ψαχνει να χαλαρωσει κ να περασει καλα με ολο τον αισθησιασμο,να δοκιμασει αφοβα!
Καλημέρα καλό μήνα. Τιμή κ διάρκεια?Ραντεβου με το γραφειο της Τεας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις