Ποια είναι αυτή?έχουμε σαιτ?όχι βέβαια ...Δρακουμελ είναι η "γοργόνα" με το μαγνητοφωνάκι..... η Χριστίνα δηλαδή...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.879
- Πόντοι
- 456
Πόσο χρονών είσαι τυπε;Ποια είναι αυτή?έχουμε σαιτ?
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
στο ΚΑΠΗ της πατησιων,θα την βρεις...Ποια είναι αυτή?έχουμε σαιτ?
στο ΚΑΠΗ της πατησιων,θα την βρεις..
54Πόσο χρονών είσαι τυπε;
Πρέπει να είναι παρακλάδι του your senses γιατί έχει την Μυρτώ που είναι στα δεν και την Ρίτα που δεν ξέρω τι είναιBody Massage έχεις δοκιμάσει κανείς?Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον - Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Μάγκες αν το έχετε το θέλω και εγώ!!Καλησπέρα, έχει κανείς να μου στείλει το τηλ της Μιλανα? Της μελαμψης που κάνει μασάζ από το royal. Το έχασα, ευχαριστώ πολύ
Larexjohdee
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2019
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Οι 2 πρώτες φαίνεται να είναι Ζάκυνθο.Αδέρφια θέλω τα φώτα σας για της παρακάτω κυρίεςvasiliki (@queen_valou9) • Instagram photos and videos
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Patricia Sundari (@paty_massage_masaz) • Instagram photos and videos) αξίζουν; τι πρόγραμμα προσφέρουν; σε τι κόστος παίζουν; προσφέρουν κάτι παραπάνω;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Το γεγονός είναι ότι λίγο πολύ το τελικό έξτρα ( full το λένε άλλοι ) κυμαίνεται γύρω στα 100-120 στα συνήθη γραφεία που προφέρουν το παραπάνω , όπως Osmose, Vip της Χρύσας κλπ κλπ … Μάλλον καθιερώνεται αυτή η τιμήΕίναι νέο μέλος κ μπορεί να μη γνωρίζει την ορολογία του site.
Σε κάθε περίπτωση αν το συνολικό κόστος είναι € 100 για πρόγραμμα μιας ώρας, φτάνει μέχρι μπριζόλα και είναι καθαρή η φωτο, τότε πρέπει να τιμηθεί, έστω μια φορά.
Διαφορετικά, αν δηλαδή ξεπερνά το 100ρικο, υπάρχουν άπειρες cg στα € 140 που σου πέφτει το σαγόνι....
ilias_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Έχει κάποιος το τηλεφωνο της μιλανα
Θα μπορούσε να το στείλει
Ευχαριστω
Θα μπορούσε να το στείλει
Ευχαριστω
ilias_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ραντεβού με Ιωάννα από royal
Πολύ δυνατό το μικρο
Και τέλειο δεύτερο μέρος
Πολύ δυνατό το μικρο
Και τέλειο δεύτερο μέρος
Τελευταία τροποποίηση:
κοστος?Ραντεβού με Ιωάννα από eoyal
Πολύ δυνατό το μικρο
Και τέλειο δεύτερο μέρος
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Κλειστό είναι, το είχε αναφέρει και η Χρύσα 1-2 σελιδες πισω. Ανοίγει αύριοκαλησπερα,ξερουμε αν το vip ειναι ανοιχτο? δεν απαντανε..
καποιος φιλος μου προτεινε την αννα. γνωριζουμε κατι??
σ ευχαριστωΚλειστό είναι, το είχε αναφέρει και η Χρύσα 1-2 σελιδες πισω. Ανοίγει αύριο
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 201
Και μόνο που λες κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να σε ενημερώσει κανείς. Θέλεις να παίξεις το γάμο σου στα ζάρια ρε φίλε; Όχι στο σπίτι. Είναι αρχή για κάθε παντρεμένο. Πήγαινε σε ξενοδοχείο για ότι γουστάρεις αλλά ποτέ στο σπίτι. Θα το μυριστεί 1000% η συμβία. Άσε που μπορεί να σε πάρει κάποιο μάτι και θα τρέχεις με την ουρά στα σκέλια. Αρχή απαράβατη του μπουρδελιάρη παντρεμένου: ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΑΝΤΑ HOTEL.Γεια χαρά, είμαι παντρεμένος και θα ήθελα να έρθει κάποια κοπέλα στο σπίτι τώρα που είμαι μόνος. Ξέρει κάποιος να μου προτείναι κάποια κοπέλα εμπιστοσύνης;
το παρον νημα ειναι μονο για μασαζ παρεμπιπτοντως αγαπητε(αντε και καναν φραπε).Γεια χαρά, είμαι παντρεμένος και θα ήθελα να έρθει κάποια κοπέλα στο σπίτι τώρα που είμαι μόνος. Ξέρει κάποιος να μου προτείναι κάποια κοπέλα εμπιστοσύνης;
Αν ψαχνετε τιποτα παραπανω στο ανεξαρτητες.
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Πιπα δεν εχει ;το παρον νημα ειναι μονο για μασαζ παρεμπιπτοντως αγαπητε(αντε και καναν φραπε).
Αν ψαχνετε τιποτα παραπανω στο ανεξαρτητες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις