Καλημέρα σε όλους,
δοκίμασα τελικά προ λίγων ημερών δύο κορίτσια από Masaua. Σοφία και Άννα. Η Σοφία είναι μια όμορφη κοπέλα κατά τη γνωμη μου, μου είπε ότι είχε περάσει από VIP (!) και ότι δεν άντεξε εκεί πάνω από 2 μήνες. Κάνει καλό μασάζ, χωρίς πετσέτα αλλά δεν άφησε κάποιο περιθώριο για κάτι έξτρα. Ίσως τη δεύτερη φορά να αφήσει περιθώριο.
Η Άννα είναι γνωστή στον χώρο. είχε περάσει από art και από Τέα για ελάχιστο διάστημα. Νομίζω έχω ξαναφερθεί. Μην περιμένετε το υπέρμουνο της φωτογραφίας σε καμία περίπτωση. Μάλιστα είναι τόσο παραπλανητική η φωτό που ενώ τη συγκεκριμένη την έχω παρει στο παρελθόν, δεν την κατάλαβα και νόμιζα ότι θα συναντήσω καινούριο φυντάνι. Είναι κοντούλα με καμπύλες. Μιλάει πολύ και έχει τάση να υπερβάλλει. Προχώρησα σε ένα φραπεδάκι γιατί είχα καύλες. Δεν ζήτησα ούτε να βγάλει ρούχα ούτε κάτι παραπάνω. Μπορεί και να προχωράει αλλά μάλλον διεκπεραιωτικά.
Δοκιμή επίσης με μια κοπέλα από Empire / Crystal. Μην με κράξετε δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα - μάλλον ρομίνα στο empire. Τη στέλνουν με κάτι επαγγελματικές ασπρόμαυρες φωτο και είπα να δοκιμάσω. Σβήνω τις συνομιλίες οπότε δεν μπορώ να ανατρέξω. Λοιπόν εδώ πρόκειται για μια περίεργη περίπτωση, η οποία πρέπει να είναι από την γείτονα χώρα. ΔΕΝ είναι πιτσιρίκα, τείνει στο μεγαλο - κοπέλα, μικρότερη πρέπει να ήταν πολύ ωραία κοπέλα. Είναι ντροπαλή, αλλά κάνει πολύ αισθησιακό μασάζ και πολύ καλή περιποίηση με χέρι χωρίς να βαριέται. έμεινε με τα εσώρουχα. Μου είπε ότι δουλεύει ελάχιστες μέρες αλλά αν θα προσπαθήσω να την ξαναπετύχω. καμία σχέση με τα αρπαχτικά του συγκεκριμένου γραφείου. Δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο, της έδωσα 30 Ευρώ στο τέλος.
Αυτά - προχωράμε! όποιος καλός συνάδελφος θέλει ας στείλει ινφο για Άννα από royal που την έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Ευχαριστώ