Φίλε μου μη με παρεξηγήσεις αλλά πολλά έδωσες για έναν φραπέ. Θα μου πεις έχει διαφορά να δώσεις πχ 10 ευρώ λιγότερα? Απλά συνήθως με 30 προσφέρουν και καλαμάκι τα κορίτσια. Συγνώμη για την παράθεση απλά εκφράζω την γνώμη μου60 το βασικό και έδωσα ένα από μόνος μου ένα τιπ 30 ευρώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Για αυτό επιβιώνουν....κύριοι πρέπει να οργανωθούμε....να τελειώσει υο παραμυθάκι τους...60 το βασικό και έδωσα ένα από μόνος μου ένα τιπ 30 ευρώ
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Φίλε μου μη με παρεξηγήσεις αλλά πολλά έδωσες για έναν φραπέ. Θα μου πεις έχει διαφορά να δώσεις πχ 10 ευρώ λιγότερα? Απλά συνήθως με 30 προσφέρουν και καλαμάκι τα κορίτσια. Συγνώμη για την παράθεση απλά εκφράζω την γνώμη μου
Κάθε άποψη δεκτή αγαπητέ. Όμως αν την δεις από κοντά θα καταλάβεις γιατί τα έδωσα
Αν πέρασες καλά συμφωνώ και δεν έστειλα για αντιπαράθεση απλά καλοπροαιρετα πάντα! Δεν με τρέλανε στις φώτο δεν ξέρω γιατί... Ειναι τόσο καλή από κοντά?Κάθε άποψη δεκτή αγαπητέ. Όμως αν την δεις από κοντά θα καταλάβεις γιατί τα έδωσα
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Αν πέρασες καλά συμφωνώ και δεν έστειλα για αντιπαράθεση απλά καλοπροαιρετα πάντα! Δεν με τρέλανε στις φώτο δεν ξέρω γιατί... Ειναι τόσο καλή από κοντά?
Ναι
Από μασάζ κατέχει κάτι ή απλά χαϊδεύει?
Όπως τα περιγράφεις..η μαργαριτα ειναι ένα πανέμορφο πλασματάκι οπως στις φωτος..με ένα προσωπάκι όλο τσαχπινιά..το κατέχει το μασαζ και όλες της οι υπηρεσίες είναι πολύ καλές..πρόσχαρη και σπάει το πάγο με τη μια..από τις πιο δυνατές νέες παρουσίες..στα συν του γραφείου joy η καλή εξυπηρέτηση και ότι φωτό που έστειλε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα..Μαργαρίτα από Joy. Δεύτερη φορά μαζί της. Πρόσωπο σώμα κοντά στο 8. Φραπέ και τις δυο φορές άνετα. Για παραπάνω το βλέπω δύσκολο ίσως μόνο αν σκάσεις πολλά γκαφρά. Πάντως γενικά αξίζει η μικρή.
Δοκιμές το τελευταίο 10ήμερο με τα εξής κορίτσια:
Έλενα Empire/Crystal: Πολύ ωραία κοπέλα για τα γούστα μου. Κοντούλα, βυζί ενισχυμένο πολύ ωραίο, αδύνατη (όχι skinny). Μασάζ έκανε μια τίμια προσπάθεια, στο Δεύτερο μέρος είναι top. φραπέ +20 (απ όσο ξέρω πάει full, κόστος άγνωστο). Θα δοκιμαστεί ξανά 100%
Νικόλ Joy: Ωραία παρουσία, την περίμενα ακόμα καλύτερη. Βυζί πολύ δυνατό φρεσκοφτιαγμένο, οι ουλές είναι ακόμα κόκκινες. Μασάζ κάτω του μετρίου. Στο δεύτερο μέρος τιμοκατάλογος, το φουλ στα +60. Δεν τα κλαίω σίγουρα και πιθανώς να επαναλάβω, ξέροντας τι να περιμένω.
Λυδία Diamond (Τεα): Από τις photos περίμενα προmilf, η κοπέλα είναι milf κανονικότατη. Χαλαρό σώμα, μέτρια εμφάνιση γενικώς. Μασάζ προσπάθησε αλλά δεν μ άρεσε καθόλου. Δεύτερο μέρος συμπαθητικά, μέχρι καλαμάκι με +20. Δεν θα επαναλάβω, δυστυχώς η πρώτη απ το συγκεκριμένο γραφείο που δεν ήταν πολύ καλά
Σε αναζήτηση επόμενων στόχων
Έλενα Empire/Crystal: Πολύ ωραία κοπέλα για τα γούστα μου. Κοντούλα, βυζί ενισχυμένο πολύ ωραίο, αδύνατη (όχι skinny). Μασάζ έκανε μια τίμια προσπάθεια, στο Δεύτερο μέρος είναι top. φραπέ +20 (απ όσο ξέρω πάει full, κόστος άγνωστο). Θα δοκιμαστεί ξανά 100%
Νικόλ Joy: Ωραία παρουσία, την περίμενα ακόμα καλύτερη. Βυζί πολύ δυνατό φρεσκοφτιαγμένο, οι ουλές είναι ακόμα κόκκινες. Μασάζ κάτω του μετρίου. Στο δεύτερο μέρος τιμοκατάλογος, το φουλ στα +60. Δεν τα κλαίω σίγουρα και πιθανώς να επαναλάβω, ξέροντας τι να περιμένω.
Λυδία Diamond (Τεα): Από τις photos περίμενα προmilf, η κοπέλα είναι milf κανονικότατη. Χαλαρό σώμα, μέτρια εμφάνιση γενικώς. Μασάζ προσπάθησε αλλά δεν μ άρεσε καθόλου. Δεύτερο μέρος συμπαθητικά, μέχρι καλαμάκι με +20. Δεν θα επαναλάβω, δυστυχώς η πρώτη απ το συγκεκριμένο γραφείο που δεν ήταν πολύ καλά
Σε αναζήτηση επόμενων στόχων
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Massazakimou
Δείτε το στο insta
, Κάνουν λέει body too body χωρίς μαγιό
Δείτε το στο insta
kost13
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2018
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Hermes τα σπάει.
Οι κοπέλες, κούκλες.
Οι κοπέλες, κούκλες.
Αριαδνη απο vip, 80Μπριζόλα δηλαδή ποσο;κανα κατοστάρι;
Το θέμα είναι αν προχωράνε τα κορίτσια από hermesHermes τα σπάει.
Οι κοπέλες, κούκλες.
Αριαδνη απο vip, 80
kost13
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2018
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Εν γνωρίζω αλλιως θα ενημέρωνα.Το θέμα είναι αν προχωράνε τα κορίτσια από hermes
Πάντως η Κλεα πριν καιρό που μου έκανε μασάζ έφαγα μεγάλη φόλα και μιλάμε για πολύ πάγο το κορίτσι!!!Εν γνωρίζω αλλιως θα ενημέρωνα.
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
στο Hermes?Πάντως η Κλεα πριν καιρό που μου έκανε μασάζ έφαγα μεγάλη φόλα και μιλάμε για πολύ πάγο το κορίτσι!!!
Observerbou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Δωσε λινκ δε το βρισκωMassazakimou
Δείτε το στο insta
Ναιστο Hermes?
Hermes τα σπάει.
Οι κοπέλες, κούκλες.
Αριαδνη απο vip, 80
Από εμφάνιση τι λέει η Αριάδνη σε σχέση με τις photos? Την σκέφτομαι για επόμενο ραντεβού
putanero28
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Login • Instagram ,λέει μασάζ με 50 ευρ την ώρα και φραπές... ζητάει λεφτά μπροστά σε paypal ή μέσω σαιτ σε κάρτα. Μου φάνηκε ύποπτο.. ξέρει κανένας κάτι??
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.494
- Πόντοι
- 26.236
Καλά αυτη είναι μπαζο κ το ξερει , γι αυτό βγάζει ξινίλα κ κόμπλεξ . Απλά δε μπορεί να το χωνέψει .Πάντως η Κλεα πριν καιρό που μου έκανε μασάζ έφαγα μεγάλη φόλα και μιλάμε για πολύ πάγο το κορίτσι!!!
Οι άλλες όλες του Hermes και μπάζα είναι κ το παίζουν γκόμενες .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις