Εγώ ενδιαφέρομαι αλλά αν ακούω +60 με αποτρέπει...αυτό το αναφέραμε εδώ πριν μέρες...ας την πάρει ο φίλος που ενδιαφέρεται, να μας πει πόσα του ζήτησε...με διάθεση μου τα ζήτησε κι εμενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
όπως είπε κάποιος παραπάνω, ζητάει ο,τι θέλει απο τον καθένα....μπορεί να σταθείς τυχεροςΕγώ ενδιαφέρομαι αλλά αν ακούω +60 με αποτρέπει...
Σωστά μπορεί και να ρισκάρω. Κοίτα δεν κάθομαι πια να δίνω ότι ζητάνε, το πολύ πολύ να της δώσω 20 για φραπέ και αν δεν γουστάρει ρίχνω μια μόνος μου και την διώχνωόπως είπε κάποιος παραπάνω, ζητάει ο,τι θέλει απο τον καθένα....μπορεί να σταθείς τυχερος
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
+60 για μπριζολα μου πηρε εμενα.Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Το καλαμάκι και τον φραπέ τα προσφέρει με διάθεση η απλά αδιάφορα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
+60 για καλαμάκι??????
Δεν πάμε καλά...
Στον φραπέ πόσα ζητάει?
Μάλλον έγινε παρεξήγηση.... Εγώ ρώτησα τι πήρε για καλαμάκι και μάλλον ο φίλος έγραψε +60 για μπριζόλα. Πάντως το έχουν οι περισσότερες ταρίφα πια, +30 καλαμάκι και +60 μπριζόλα+60 για μπριζολα μου πηρε εμενα.
ήμουν σαφής...για καλαμακι μίλησαΜάλλον έγινε παρεξήγηση.... Εγώ ρώτησα τι πήρε για καλαμάκι και μάλλον ο φίλος έγραψε +60 για μπριζόλα. Πάντως το έχουν οι περισσότερες ταρίφα πια, +30 καλαμάκι και +60 μπριζόλα
Δεν πάμε καλά τότε έχουν ξεφύγει τα κορίτσια!!!!!ήμουν σαφής...για καλαμακι μίλησα
αυτά λεμε τοσον καιρό, αλλά αν δε διαβάζετε τα ποστ καθόμαστε και τα ξαναλέμε σα μλκς...Δεν πάμε καλά τότε έχουν ξεφύγει τα κορίτσια!!!!!
Και τα διαβάζουμε και κρατάμε τα χαλινάρια!!!! Εγώ πάνω από 20 max 30 δεν δίνω για καλαμάκι! Αν δεν θέλει γειά σας...αυτά λεμε τοσον καιρό, αλλά αν δε διαβάζετε τα ποστ καθόμαστε και τα ξαναλέμε σα μλκς...
και να επεκταθείς...θα σκάσει μύτη κάποιος που δεν θα τα έχει διαβασει και φτου κι απ την αρχή...τζάμπα κόποςυπαρχουν και χειροτερα με τη συγκεκριμενη, ας μην επεκταθω ομως..
Κάτι σε πμ γίνεται?υπαρχουν και χειροτερα με τη συγκεκριμενη, ας μην επεκταθω ομως..
Να ξέρω μην φάω φόλα
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
καλυτερα να μην πω λεπτομερειες φιλε, εγω οασ μου ζητησε της τα εδωσα παντως για την ιστορια, λαθος μου παντως που δε ζητησα να μαθω ποσα θελει απο την αρχη για το οτιδηποτε, περασα πολυ ωραιο βραδυ, απο τα πιο ωραια που εχω περασει αλλα το τελος μου αφησε πικρη γευση, μονο και μονο γι αυτο. Απ οτι εχω μαθει παντως αυτο που δεν παιζουν τιμες απο την αρχη δεν το εχω παθει μονο εγω οποτε προσεξτε την πορεια σας, πολυ πιθανο παντως να ειναι οπως ειπε ο φιλος πριν, να ειναι οπου σε βρει..
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
εννοειται οτι αν δεν τα συμφωνησεις απο την αρχη,θα σε δαγκωσει...καλυτερα να μην πω λεπτομερειες φιλε, εγω οασ μου ζητησε της τα εδωσα παντως για την ιστορια, λαθος μου παντως που δε ζητησα να μαθω ποσα θελει απο την αρχη για το οτιδηποτε, περασα πολυ ωραιο βραδυ, απο τα πιο ωραια που εχω περασει αλλα το τελος μου αφησε πικρη γευση, μονο και μονο γι αυτο. Απ οτι εχω μαθει παντως αυτο που δεν παιζουν τιμες απο την αρχη δεν το εχω παθει μονο εγω οποτε προσεξτε την πορεια σας, πολυ πιθανο παντως να ειναι οπως ειπε ο φιλος πριν, να ειναι οπου σε βρει..
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
και εγω ομως θα μπορουσα να πω συγγνωμη δεν εχω τοσα και να δωσω τα μισα ας πουμε, εχω αδικο?εννοειται οτι αν δεν τα συμφωνησεις απο την αρχη,θα σε δαγκωσει...
Ευχαριστώ φίλε! Έτσι πήγε να με δαγκώσει η Ελινα από βελβετ κάποτε... Μου ζήτησε 50 για φραπέ!!!!! Τελικά πήρε 30 και δεν είχαμε παρεξηγήσεις αλλά με ξενέρωσεκαλυτερα να μην πω λεπτομερειες φιλε, εγω οασ μου ζητησε της τα εδωσα παντως για την ιστορια, λαθος μου παντως που δε ζητησα να μαθω ποσα θελει απο την αρχη για το οτιδηποτε, περασα πολυ ωραιο βραδυ, απο τα πιο ωραια που εχω περασει αλλα το τελος μου αφησε πικρη γευση, μονο και μονο γι αυτο. Απ οτι εχω μαθει παντως αυτο που δεν παιζουν τιμες απο την αρχη δεν το εχω παθει μονο εγω οποτε προσεξτε την πορεια σας, πολυ πιθανο παντως να ειναι οπως ειπε ο φιλος πριν, να ειναι οπου σε βρει..
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Μπριζόλα δηλαδή ποσο;κανα κατοστάρι;Εχει αλλαξει πολλα γραφεια , ηταν και με Τεα αργοτερα privemassage σαν Αλεξανδρα , crystal , empire και τωρα Joy.
Πολυ ωραιο σωμα και προσωπο , μικρη σε ηλικια , καλο b2b αλλα το μονο κακο ειναι το τουπε της.
Δινει και μπριζολα αλλα ζηταει τρελα νουμερα.
Observerbou
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανεις που ειναι η Μαριαντζελα απο Joy Massage?
Στου bill και ναι ζητάει πιστοποιητικό εμβόλιασμου η ραπιντκαλησπέρα φίλε μου ....που έγιναν όλα αυτα που περιγραφεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις