Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.880
- Πόντοι
- 456
με προλαβες. το ιδιο θα του εγραφα.
Μήπως είναι αυτές στην Λενορμαν που έχει αναφερθεί πριν λίγες σελίδες?"Καλησπέρα σας, δεχόμαστε επισκέψεις στο στούντιό μας. Το μασάζ γίνεται από επαγγελματίες μασέζ, κοπέλες. Καλΰπτουμε όλο το φάσμα μασάζ."ελενη λαμπου
ελενη λαμπου зарегистрирована на Facebook. Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с ελενη λαμπου и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться новостями и делает мир более...www.facebook.com
αυτά μου έγραψαν μεταξύ άλλων !
Έχει τουπέ καρδιναλίων τα είπε και ο lion και γω σε προηγούμενο post..χ και μακριά..Αλεξάνδρα deluxe . Ντυσιμο βιζιτας , νυχια καμία σχέση με το επάγγελμα της μασερ , μασαζ για κλάμματα ,τουπεδακι είμαι ωραια κ εγώ βάζω τους όρους . Οι όροι ? Στα +30 ευρώ για μια μαλακια . Άσε ρε Σαλονικιά που το παίζεις κ γκομενα . Χασε κ κανα κιλό πρώτα . Αιντε γεμίσαμε με πονηρές .
Περιμένουμε κριτική και ευχαριστουμεΣε αλλά νεα ετοιμάζομαι για καταδρομική και πήρε το ματι μου ένα υπεροχο Κοριτσαρο (έτσι δείχνει στη φωτό) από massagejoy με το όνομα μαργαριτα..σεβαστή κάθε ενημέρωση..επιστρέφω με κριτική…επισης τελικά αυτή η αθανασία που αναφέρθηκε πιο πάνω προχωράει η όχι ;
Είναι η Μπέλα από το empire, έχουν γραφτεί κάμποσα, θα βρεις άμα κάνεις αναζήτηση.Σε αλλά νεα ετοιμάζομαι για καταδρομική και πήρε το ματι μου ένα υπεροχο Κοριτσαρο (έτσι δείχνει στη φωτό) από massagejoy με το όνομα μαργαριτα..σεβαστή κάθε ενημέρωση..επιστρέφω με κριτική…επισης τελικά αυτή η αθανασία που αναφέρθηκε πιο πάνω προχωράει η όχι ;
Ωραίο σώμα αλλά τα μούτρα μέτριαΤζουλι
Όντως, vip, crystal, velvet, diamond, art, attica, now, ίσως ξεχνάω και κάποιο ακόμα, μου στέλνουν κοπέλες που κατ΄ελάχιστο προσφέρουν καλαμάκι γυμνές από το πρώτο ραντεβου και συνήθως φουλ, και αρκετές φορές καραφούλ. Χάνεται η προσμονή για το άγνωστο. Η μόνη προσμονή που έχει μείνει είναι πόσο χειρότερη θα είναι η κοπέλα από τις φωτογραφίες που στέλνουν. Πραγματικά δεν ξέρω πια πού να ψάξω!Σιγά σιγά όλα τα κατ οίκον μετατρέπονται σε μπουρδέλα κάτι που θα απομακρύνει τις κοπέλες της διπλανής πόρτας. Το βιώνουμε ήδη αυτό το φαινόμενο. Δεν ήταν έτσι πριν από 5-6 χρόνια… εποχάρες.
Σιγά την Μαίρη μωρέ, καλό τυπάκι, μέτριο μασάζ, αδιάφορο φραπέ και καλαμάκι, που φαίνεται ότι δεν πολυψήνεται..Πάντως το joy πληροφορήθηκα ότι έχασε την Μαίρη και είναι μεγάλη απώλεια πιστεύω. Αν ξέρει κάποιος που πήγε το κορίτσι και μπορεί να βοηθήσει θα το ήθελα να την βρω είχα περάσει ωραία μαζί της
Συμφωνώ φίλε έτσι ήταν την 1η φορά ίσως και την 2η αλλά μετά λύθηκε σιγά σιγά και άλλαξε και ο φραπες και το καλαμάκιΣιγά την Μαίρη μωρέ, καλό τυπάκι, μέτριο μασάζ, αδιάφορο φραπέ και καλαμάκι, που φαίνεται ότι δεν πολυψήνεται..