Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
δεν διαφωνώ , αλλά όταν οι πελάτες (και τα λεφτά) τούς έρχονται με το τσουβάλι, αισθάνονται (κακώς) πως έχουν την πολυτέλεια κάποιους να τούς γειώσουν ..
είναι και ο ανταγωνισμός που δέχονται πολύ χαμηλός, ίσως νιώθουν παντοδύναμες ...
ή ίσως χρειάζονται γραμματέα. :)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.093
Πόντοι
736
νομιζω πως εχουν γραμματεα-τηλεφωνητρια

Vizkol

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
20
Ουτε τηλέφωνο!!! Εχω δώσει ραντεβου γκάζι με έναν φίλο μόλις τελειώσει με την εν λόγω κυρία. Ειμαιβσπιτι παιρνει τηλ.. Ελα μου λέει τελείωσα... Τι τελείωσες ρε μακακα του λέω πριν πεντε λεπτα δεν θα αρχιζες; Ναι τόσο χρειάζεται για να μπει και να βγεί.(από το δωμάτιο) Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
+lux δεν το ήξερες τότε?
Όσο ζώ μαθαίνω.. μεγαλώνει η αλυσίδα ... Η αλήθεια είναι ότι Deluxe έχει πέσει τελευταία.. χωρίς ανανέωση roster και τα υπόλοιπα κουτσοδουλεύουν..

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Όσο ζώ μαθαίνω.. μεγαλώνει η αλυσίδα ... Η αλήθεια είναι ότι Deluxe έχει πέσει τελευταία.. χωρίς ανανέωση roster και τα υπόλοιπα κουτσοδουλεύουν..
Στα pm μου έδειξες πιο γνώστης....μόνο για το osmose δεν ήξερες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Βγάλανε μπαγιόκο και επειδή έπεσε κι η κίνηση φύγανε για νησιά τύπε, πλέον έχουν μείνει μόνο οι πιστές φραπεδοχέρες

panko123

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Like
276
Πόντοι
20
εχει κανεις εικονα για χριστινα απο joy?

giorgos21024

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Λοιπόν προσπαθούσα να κλείσω Μόνικα απο Deluxe μέχρι και την Τετάρτη.....Τους έστελνα καθημερινά αν μπορεί να έρθει στο ρεπο μου και μου έλεγαν δεν γνωριζουν ακόμα....Την τελευταία μέρα μου ζήτησαν συγνώμη για την αναμονή και μου ειπαν ότι είχε ραντεβού την επόμενη μέρα για να μιλήσουνε με το αφεντικο και θα μου πουν! Επειδή όμως έφτασε το ρεπό μου και ηθελα μασαζ καλεσα Ζωη απο your senses!Η κοπέλα που ήρθε δεν είχε σχέση με τις φωτό του viber παρολα αυτά ηταν πολυ όμορφη κανονικό σώμα ωραιο προσωπο!Περιπου 25 ετων!Μασαζ απαλό γυμνός εγώ και τελικά κανένα μα κανένα έξτρα!Ανετο τυπακι μόνο στην ομιλία...Ολα τα αλλα τα αρνείται άμεσα! Είναι στα δεν....

Τελευταία τροποποίηση:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
kinder.jpg

Arnigioulmpasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα , συγχιστες . Ξερουμε αν η Δημητρα απο αρτ βγαζει απο πανω μπλουζα; Εγω εμπειριες με ρενατα οσμος πολυ καλο. Νινα αρτ πολυ ακριβο . Και Δαναη deluxe τιποτα το τρελο αλλα δεν πηρε εξτρα λεφτα για φραπεδια.

Pouts_lee

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
279
Πόντοι
0
Εντυπώσεις απο Νεφέλη του Ντελουξ. 2 συναντήσεις. Πρώτη φορά φανταστικό μασαζάκι με φραπέ. Δεύτερη φορά, κοιτακτήκαμε και ξεκίνησε το γαμήσι. Τρελή χημεία με το μωρό..
Εμφανισιακά πως είναι συναγωνιστή? Υπάρχουν φωτος? Πόσα έδωσες σύνολο?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Καλησπερα , συγχιστες . Ξερουμε αν η Δημητρα απο αρτ βγαζει απο πανω μπλουζα; Εγω εμπειριες με ρενατα οσμος πολυ καλο. Νινα αρτ πολυ ακριβο . Και Δαναη deluxe τιποτα το τρελο αλλα δεν πηρε εξτρα λεφτα για φραπεδια.
τα ίδια μας έγραψες και τον Φεβρουάριο τύπε!
Αφροδιτη απο joy ειναι στα ναι; Εγω εχω παρει δαναη απο deluxe.sta ναι , ρενατα απο οσμος στα ναι δυνατο πολυ αυταα!!
Στην Δανάη δεν ξέρουμε ακόμα που έχεις κατασταλάξει!
Καλησπέρα Μυστη, ρενατα πολύ καλό πάει μέχρι μπριζόλα . Όμορφη Ζαρεςβυ τιμές λογικές. Ποια Δανάη από ντελουξ δεν ειναι καν ωραία η τύπισσα. Την είχα πάρει από οσμοσ δεν έχω ιδέα που είναι τωρ
??????????

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Εδώ και καμιά βδομάδα το DELUX-υπόψιν πήγε στα 60- στέλνει στο VIBER μιά ωραία γυναικα καινούργια ονόματος Γκαμπριέλα και είπα να δοκιμάσω. Μιλάμε για την ''δίδυμη'' αδελφή της Αγάπης στο λίγο πιό εμφανισιακό αλλά με ένα κλικ πιό κάτω στο μασάζ,δηλ. πολύ καλό! εδώ σταματάνε τα καλά νέα γιατί το πρόγραμμά της είναι πιό στεγνό και απο τα προγράμμματα του ΚΕΘΕΑ,ούτε καν πέρασμα απο τις επίμαχες περιοχές,ευγενική μεν αλλά αμίλητη και μη επικοινωνιακή. πρόσωπο 8/10, σώμα 8/10 ,μασάζ 8/10 επικοινωνία 5/10

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Δυστυχως απο τοτε εχω να παω με μασαζοκοριτσο!
Ναι αλλά πρέπει να κατασταλάξεις κάπου για την Δανάη στις κριτικές σου, γιατί μας τα γράφεις μπερδεμένα και εμένα δεν μου αρέσουν τα μπερδεμένα!

• Like
Αντιδράσεις: LION7

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
συναγωνιστες υπαρχει κενο στην αγορα,, καλο μασσαζ και φουλ στο σπιτι τελικα δεν υπαρχει,,,

Arnigioulmpasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Ναι αλλά πρέπει να κατασταλάξεις κάπου για την Δανάη στις κριτικές σου, γιατί μας τα γράφεις μπερδεμένα και εμένα δεν μου αρέσουν τα μπερδεμένα!
Η Δαναη πρωτον εμαθα σταματησε. Δευτερον δεν ειχα γραψει κατι καλο το μονο καλο ηταν που δεν ζητησε εξτρα οπως εχουν πει και αλλοι εδω μεσα. Καμια τρομερη εμφανιση καλο βυζακι που δεν ειδαμε και γενικα βαρετα σε φαση αντε να τελειωνουμε … υπερτιμημένη! Ετσι το ειδα εγω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εδώ και καμιά βδομάδα το DELUX-υπόψιν πήγε στα 60- στέλνει στο VIBER μιά ωραία γυναικα καινούργια ονόματος Γκαμπριέλα και είπα να δοκιμάσω. Μιλάμε για την ''δίδυμη'' αδελφή της Αγάπης στο λίγο πιό εμφανισιακό αλλά με ένα κλικ πιό κάτω στο μασάζ,δηλ. πολύ καλό! εδώ σταματάνε τα καλά νέα γιατί το πρόγραμμά της είναι πιό στεγνό και απο τα προγράμμματα του ΚΕΘΕΑ,ούτε καν πέρασμα απο τις επίμαχες περιοχές,ευγενική μεν αλλά αμίλητη και μη επικοινωνιακή. πρόσωπο 8/10, σώμα 8/10 ,μασάζ 8/10 επικοινωνία 5/10
Ωραίος, και ήθελα να κλείσω. Με έσωσες

• Like
Αντιδράσεις: alpula

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εντυπώσεις απο Νεφέλη του Ντελουξ. 2 συναντήσεις. Πρώτη φορά φανταστικό μασαζάκι με φραπέ. Δεύτερη φορά, κοιτακτήκαμε και ξεκίνησε το γαμήσι. Τρελή χημεία με το μωρό..
"Τρίτη φορά, της έκανα παιδί."
Πες μας και πώς κοιταχτήκατε όταν της έδωσες το 20αρι για τα φραπέ (αν της έδωσες τόσα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom