You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Έχει πέσει αναδουλειά φαίνεται και θέλει λίγο σπρώξιμο.Δεύτερη φορά, κοιτακτήκαμε και ξεκίνησε το γαμήσι. Τρελή χημεία με το μωρό..
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Αν θέλει, κάνει καλό μασάζ. Για φανταστικό , δεκάρι με τόνο κτλ κοιτάμε αλλού . Άσε που αν την πετύχεις σε κακή μέρα σε ξεπετάει. Είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική.Πάντως ας απαντήσουν και άλλα μέλη αλλά φανταστικό μασαζ η Νεφέλη πρώην velvet,με παραξενεύει τύπε!
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Αν μιλάμε για Νεφελη2 από deluxe είναι full εγωίστρια και κυκλοθυμικη όντως.. τώρα αν την πέτυχε στην μέρα της ο σύντροφος..οκ γιατί fullaρει εξάλλου.Αν θέλει, κάνει καλό μασάζ. Για φανταστικό , δεκάρι με τόνο κτλ κοιτάμε αλλού . Άσε που αν την πετύχεις σε κακή μέρα σε ξεπετάει. Είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Αυτή είναι η χοντρή που πήγε στην Τέα και μετά μόνη της, που δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο ούτε από μασάζ ούτε από εξτρά και είχε κάνει λογαριασμό εδώ και έκραζε ότι βρωμάνε οι κώλοι μας όταν μας κάνει μασάζ.τελη 2020 υπηρχε Νεφελη στο ντελουξ μαυρομαλλα με μεγαλο στηθος η οποια δεν ειναι η ιδια με την σημερινη
Αυτή που λέει ο φίλος το πάει φουλ, νομιζω ηρθε Γενάρη στο ντελούξ από velvet και το πάει φουλ (νομίζω ήταν cg κιόλας παλιά)
Τελευταία τροποποίηση:
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
φουλ το πάει αλλά έχει δίκιο ο @olddog και ο @jeisonkm ότι είναι κυκλοθυμική!Αυτή είναι η χοντρή που πήγε στην Τέα και μετά μόνη της, που δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο ούτε από μασάζ ούτε από εξτρά και είχε κάνει λογαριασμό εδώ και έκραζε ότι βρωμάνε οι κώλοι μας όταν μας κάνει μασάζ.
Αυτή που λέει ο φίλος το πάει φουλ, νομιζω ηρθε Γενάρη στο ντελούξ από velvet και το πάει φουλ (νομίζω ήταν εσκορτάκι κιόλας παλιά)
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Είναι αυτή που ΑΦΟΥ τελειώσει το συμπαθητικό μασάζ της και σου παίξει την πούτσα, σου αμολάει ότι η φανταστική υπηρεσία που σου προσέφερε χρεώνεται εξτρα 30€...
Τσίφσα ροπ είναι δεν περίμενα κάτι καλύτερο
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Καλά αν έχασαν την Ζωή, , πέφτει το γραφείο σκάλες στην εμπειρία του μασαζ!Η ζωή tantra από deluxe είναι ακόμα στο γραφείο? Έστειλα στο viber και μου είπαν οχι
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
εμένα προχθές στο Viber μου την έστειλαν κανονικά!Η ζωή tantra από deluxe είναι ακόμα στο γραφείο? Έστειλα στο viber και μου είπαν οχι
panko123
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2019
- Like
- 276
- Πόντοι
- 20
50 ξεφουρνιζε παλια... υποθετω επεσε στα 30 απο τα απανωτα κραξιματαΕίναι αυτή που ΑΦΟΥ τελειώσει το συμπαθητικό μασάζ της και σου παίξει την πούτσα, σου αμολάει ότι η φανταστική υπηρεσία που σου προσέφερε χρεώνεται εξτρα 30€...
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Mπα αναδουλεια μαλλον ……50 ξεφουρνιζε παλια... υποθετω επεσε στα 30 απο τα απανωτα κραξιματα
Σιγα μην ιδρωνει τ αυτι τους απο κραξιμο .
Αυτή που κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ καλή περίπτωση, είναι η Μαίρη από viber joy.. Και από εμφάνιση και από μασάζ, κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.. Δεν είναι ο ορισμός της άνεσης (μέχρι να σε μάθει), αλλά έχει ποιότητα.. Με εμένα έφτασε μέχρι φραπέ, αλλά δεν επεδίωξα και κάτι παραπάνω. Συστήνεται ανεπιφύλακτα..
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.647
- Πόντοι
- 1.436
Μάλλον εμένα δεν μου την έστειλαν. Η απάντηση που μου είπαν στο viber είναι ότι είναι οι κοπέλες που βλέπω στο σαιτ άρα για κάποιον λόγο δεν θέλανε να μου στείλουν κάτι παραπανωΚαλά αν έχασαν την Ζωή, , πέφτει το γραφείο σκάλες στην εμπειρία του μασαζ!
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Ακόμα δοκιμάζω με βάση τα λεγόμενά σας, αλλά δίνω ραπόρτο.
Δοκιμές από Art Massage:
Δήμητρα: Πολύ ωραία γκόμενα, αρκετά σφικτή. Συμπαθητικό μασάζ. Γυμνή (με κάτω εσώρουχο) και φραπέ. Δεν προχώρησε σε μένα, επιφυλάσσομαι για επόμενα ραντεβού
Νίνα: Επίσης πολύ ωραία γκόμενα, skinny κατηγορία. Καλύτερο μασάζ από Δήμητρα. Προχωράει φουλ αλλά μπορεί να σε ξεπαραδιάσει
Ηρώ: Μέτρια γκόμενα στην καλύτερη (για να το θέσω ευγενικά). Μέτριο μασάζ. Προχωράει φουλ αλλά πήρα μόνο φραπέ (ο οποίος ήταν αρκετά καλός)
Γενικά και οι 3 τους χρεώνουν διαφορετικά, κι όπως να ναι.
Ντρέπομαι να γράψω τι πλήρωσα καθώς νέος στον τομέα, και κακός διαπραγματευτής.
Πάντως Δήμητρα και Νίνα τοπ γκόμενες
Cheers!
Δοκιμές από Art Massage:
Δήμητρα: Πολύ ωραία γκόμενα, αρκετά σφικτή. Συμπαθητικό μασάζ. Γυμνή (με κάτω εσώρουχο) και φραπέ. Δεν προχώρησε σε μένα, επιφυλάσσομαι για επόμενα ραντεβού
Νίνα: Επίσης πολύ ωραία γκόμενα, skinny κατηγορία. Καλύτερο μασάζ από Δήμητρα. Προχωράει φουλ αλλά μπορεί να σε ξεπαραδιάσει
Ηρώ: Μέτρια γκόμενα στην καλύτερη (για να το θέσω ευγενικά). Μέτριο μασάζ. Προχωράει φουλ αλλά πήρα μόνο φραπέ (ο οποίος ήταν αρκετά καλός)
Γενικά και οι 3 τους χρεώνουν διαφορετικά, κι όπως να ναι.
Ντρέπομαι να γράψω τι πλήρωσα καθώς νέος στον τομέα, και κακός διαπραγματευτής.
Πάντως Δήμητρα και Νίνα τοπ γκόμενες
Cheers!
Τελευταία τροποποίηση:
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Δεν είναι καποια Νεφελη της Τεας. Η μία είναι η πρώην Εριετα από vip με το τατουάζ στο ωμο και η άλλη η Νεφελη του βελβετ. Καμία δεν είναι χοντρή από αυτές τις 2.Αυτή είναι η χοντρή που πήγε στην Τέα και μετά μόνη της, που δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο ούτε από μασάζ ούτε από εξτρά και είχε κάνει λογαριασμό εδώ και έκραζε ότι βρωμάνε οι κώλοι μας όταν μας κάνει μασάζ.
Αυτή που λέει ο φίλος το πάει φουλ, νομιζω ηρθε Γενάρη στο ντελούξ από velvet και το πάει φουλ (νομίζω ήταν cg κιόλας παλιά)
Χοντρη στην Τεα ήταν η Ολυμπια/Αμαρυλις που πήγε πριβε μετά και η Αφροδίτη πρώην deluxe και άλλα γραφεία, που νομιζω ότι έγραφε εδω
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα . Επιστροφη στις λαδοκορες μετα απο καιρο . αναφορα 15νθημερου.
Καρολινα exotic massage φουλ προγραμμα 80
Μιλανα Deluxe καλαμακι 70
Kelly απο Velvet 60 frape
Καρολινα exotic massage φουλ προγραμμα 80
Μιλανα Deluxe καλαμακι 70
Kelly απο Velvet 60 frape
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Υπάρχει κάποια που διαφημιζει στο φ/β αισθησιακο μασαζ με υπονοουμενα που παραπεμουν σε φουλ και εδραζεται στο πρίαμος ηλιούπολη.
ξερει καποιος κατι;
ξερει καποιος κατι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις