You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Ουτε τηλέφωνο!!! Εχω δώσει ραντεβου γκάζι με έναν φίλο μόλις τελειώσει με την εν λόγω κυρία. Ειμαιβσπιτι παιρνει τηλ.. Ελα μου λέει τελείωσα... Τι τελείωσες ρε μακακα του λέω πριν πεντε λεπτα δεν θα αρχιζες; Ναι τόσο χρειάζεται για να μπει και να βγεί.(από το δωμάτιο) Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.την έχεις πάρει?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
Όσο ζώ μαθαίνω.. μεγαλώνει η αλυσίδα ... Η αλήθεια είναι ότι Deluxe έχει πέσει τελευταία.. χωρίς ανανέωση roster και τα υπόλοιπα κουτσοδουλεύουν..+lux δεν το ήξερες τότε?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
Στα pm μου έδειξες πιο γνώστης....μόνο για το osmose δεν ήξερες.Όσο ζώ μαθαίνω.. μεγαλώνει η αλυσίδα ... Η αλήθεια είναι ότι Deluxe έχει πέσει τελευταία.. χωρίς ανανέωση roster και τα υπόλοιπα κουτσοδουλεύουν..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Όσο ζώ μαθαίνω.. μεγαλώνει η αλυσίδα ... Η αλήθεια είναι ότι Deluxe έχει πέσει τελευταία.. χωρίς ανανέωση roster και τα υπόλοιπα κουτσοδουλεύουν..
Βγάλανε μπαγιόκο και επειδή έπεσε κι η κίνηση φύγανε για νησιά τύπε, πλέον έχουν μείνει μόνο οι πιστές φραπεδοχέρες
giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν προσπαθούσα να κλείσω Μόνικα απο Deluxe μέχρι και την Τετάρτη.....Τους έστελνα καθημερινά αν μπορεί να έρθει στο ρεπο μου και μου έλεγαν δεν γνωριζουν ακόμα....Την τελευταία μέρα μου ζήτησαν συγνώμη για την αναμονή και μου ειπαν ότι είχε ραντεβού την επόμενη μέρα για να μιλήσουνε με το αφεντικο και θα μου πουν! Επειδή όμως έφτασε το ρεπό μου και ηθελα μασαζ καλεσα Ζωη απο your senses!Η κοπέλα που ήρθε δεν είχε σχέση με τις φωτό του viber παρολα αυτά ηταν πολυ όμορφη κανονικό σώμα ωραιο προσωπο!Περιπου 25 ετων!Μασαζ απαλό γυμνός εγώ και τελικά κανένα μα κανένα έξτρα!Ανετο τυπακι μόνο στην ομιλία...Ολα τα αλλα τα αρνείται άμεσα! Είναι στα δεν....
Τελευταία τροποποίηση:
Arnigioulmpasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα , συγχιστες . Ξερουμε αν η Δημητρα απο αρτ βγαζει απο πανω μπλουζα; Εγω εμπειριες με ρενατα οσμος πολυ καλο. Νινα αρτ πολυ ακριβο . Και Δαναη deluxe τιποτα το τρελο αλλα δεν πηρε εξτρα λεφτα για φραπεδια.
Pouts_lee
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 347
- Πόντοι
- 0
Εμφανισιακά πως είναι συναγωνιστή? Υπάρχουν φωτος? Πόσα έδωσες σύνολο?Εντυπώσεις απο Νεφέλη του Ντελουξ. 2 συναντήσεις. Πρώτη φορά φανταστικό μασαζάκι με φραπέ. Δεύτερη φορά, κοιτακτήκαμε και ξεκίνησε το γαμήσι. Τρελή χημεία με το μωρό..
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
τα ίδια μας έγραψες και τον Φεβρουάριο τύπε!Καλησπερα , συγχιστες . Ξερουμε αν η Δημητρα απο αρτ βγαζει απο πανω μπλουζα; Εγω εμπειριες με ρενατα οσμος πολυ καλο. Νινα αρτ πολυ ακριβο . Και Δαναη deluxe τιποτα το τρελο αλλα δεν πηρε εξτρα λεφτα για φραπεδια.
Στην Δανάη δεν ξέρουμε ακόμα που έχεις κατασταλάξει!Αφροδιτη απο joy ειναι στα ναι; Εγω εχω παρει δαναη απο deluxe.sta ναι , ρενατα απο οσμος στα ναι δυνατο πολυ αυταα!!
??????????Καλησπέρα Μυστη, ρενατα πολύ καλό πάει μέχρι μπριζόλα . Όμορφη Ζαρεςβυ τιμές λογικές. Ποια Δανάη από ντελουξ δεν ειναι καν ωραία η τύπισσα. Την είχα πάρει από οσμοσ δεν έχω ιδέα που είναι τωρ
Arnigioulmpasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Δυστυχως απο τοτε εχω να παω με μασαζοκοριτσο!τα ίδια μας έγραψες και τον Φεβρουάριο τύπε!
Στην Δανάη δεν ξέρουμε ακόμα που έχεις κατασταλάξει!
??????????
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.172
- Πόντοι
- 456
Εδώ και καμιά βδομάδα το DELUX-υπόψιν πήγε στα 60- στέλνει στο VIBER μιά ωραία γυναικα καινούργια ονόματος Γκαμπριέλα και είπα να δοκιμάσω. Μιλάμε για την ''δίδυμη'' αδελφή της Αγάπης στο λίγο πιό εμφανισιακό αλλά με ένα κλικ πιό κάτω στο μασάζ,δηλ. πολύ καλό! εδώ σταματάνε τα καλά νέα γιατί το πρόγραμμά της είναι πιό στεγνό και απο τα προγράμμματα του ΚΕΘΕΑ,ούτε καν πέρασμα απο τις επίμαχες περιοχές,ευγενική μεν αλλά αμίλητη και μη επικοινωνιακή. πρόσωπο 8/10, σώμα 8/10 ,μασάζ 8/10 επικοινωνία 5/10
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
Ναι αλλά πρέπει να κατασταλάξεις κάπου για την Δανάη στις κριτικές σου, γιατί μας τα γράφεις μπερδεμένα και εμένα δεν μου αρέσουν τα μπερδεμένα!Δυστυχως απο τοτε εχω να παω με μασαζοκοριτσο!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.536
- Πόντοι
- 17.470
διάβασες 1738 σελίδες και δεν βρήκες τίποτα?συναγωνιστες υπαρχει κενο στην αγορα,, καλο μασσαζ και φουλ στο σπιτι τελικα δεν υπαρχει,,,
Arnigioulmpasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η Δαναη πρωτον εμαθα σταματησε. Δευτερον δεν ειχα γραψει κατι καλο το μονο καλο ηταν που δεν ζητησε εξτρα οπως εχουν πει και αλλοι εδω μεσα. Καμια τρομερη εμφανιση καλο βυζακι που δεν ειδαμε και γενικα βαρετα σε φαση αντε να τελειωνουμε … υπερτιμημένη! Ετσι το ειδα εγω.Ναι αλλά πρέπει να κατασταλάξεις κάπου για την Δανάη στις κριτικές σου, γιατί μας τα γράφεις μπερδεμένα και εμένα δεν μου αρέσουν τα μπερδεμένα!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Ωραίος, και ήθελα να κλείσω. Με έσωσεςΕδώ και καμιά βδομάδα το DELUX-υπόψιν πήγε στα 60- στέλνει στο VIBER μιά ωραία γυναικα καινούργια ονόματος Γκαμπριέλα και είπα να δοκιμάσω. Μιλάμε για την ''δίδυμη'' αδελφή της Αγάπης στο λίγο πιό εμφανισιακό αλλά με ένα κλικ πιό κάτω στο μασάζ,δηλ. πολύ καλό! εδώ σταματάνε τα καλά νέα γιατί το πρόγραμμά της είναι πιό στεγνό και απο τα προγράμμματα του ΚΕΘΕΑ,ούτε καν πέρασμα απο τις επίμαχες περιοχές,ευγενική μεν αλλά αμίλητη και μη επικοινωνιακή. πρόσωπο 8/10, σώμα 8/10 ,μασάζ 8/10 επικοινωνία 5/10
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
"Τρίτη φορά, της έκανα παιδί."Εντυπώσεις απο Νεφέλη του Ντελουξ. 2 συναντήσεις. Πρώτη φορά φανταστικό μασαζάκι με φραπέ. Δεύτερη φορά, κοιτακτήκαμε και ξεκίνησε το γαμήσι. Τρελή χημεία με το μωρό..
Πες μας και πώς κοιταχτήκατε όταν της έδωσες το 20αρι για τα φραπέ (αν της έδωσες τόσα)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ρε ασε τις μαλακιες και ελα να δωσεις αναφορα τι εγινε"Τρίτη φορά, της έκανα παιδί."
Πες μας και πώς κοιταχτήκατε όταν της έδωσες το 20αρι για τα φραπέ (αν της έδωσες τόσα)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις