poulieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Οκ, αν και γωστές χρήσιμες οι πληροφορίες σουΠροσπαθησα να σου στείλω Pm αλλα έχεις περιορίσει την πρόσβαση το προφίλ σου. Γιατί άραγε; Φοβάσαι κάτι;
Λοιπόν, αντιπαρέρχομαι τις ειρωνείες σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο μήνυμα σου που με ρωτάς τι ηλικία έχω και θα σου πω , γιατί όπως φαίνεται εσύ είσαι ο μικρός που δεν ξέρει τα κόλπα.
Η δικαιολογία περί έλλειψης άνεσης χρόνου είναι μια χαζομάρα και μισή. Αλυσοδεμένο σε κανα υπόγειο σε έχουν .;;
Πολλοί εδώ μέσα έχουμε γκόμενα ή γυναίκα δεν είσαι ο μόνος , αλλά 5 λεπτά ελεύθερο προσωπικό χρόνο ΟΛΟΙ βρίσκουμε.
Πχ τις ώρες που πάμε και ερχόμαστε στη δουλειά ή στο διάλειμμα που κάνουμε στη δουλειά μας για τσιγάρο ή φαγητό κλπ κλπ
Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν έχεις την άνεση να πάρεις ένα τηλέφωνο 5 λεπτά και θα βρεις την άνεση για να ξεπορτίσεις για 1-2 ώρες για να πας για μασάζ;
Ο φόβος να χτυπήσει το τηλέφωνο είναι υπαρκτός. Το καταλαβαίνω. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό που ονομάζουν πολλοί εδώ μέσα, πορνοκινητό.
Έχω πάρει μια δεύτερη κάρτα sim (5ευρω έχει) και τη βάζω στο κινητό όταν θέλω να καλέσω για να κάνω τις "βρωμοδουλειές" μου.
Αν δε θες να μπλέξεις με διαδικασία βαλε-βγαλε SIM , μπορείς να μπλοκάρεις τον αριθμό της πουτάνας που κάλεσες και τον ξεμπλοκάρεις πάλι όταν θες να ξανακαλέσεις.
Ελπίζω να βοήθησα και συγνώμη για το off-topic
Πολλοί δεν έχουμε ούτε είμαστε υποχρεωμένοι ν' αποκτήσουμε δεύτερη sim ή κινητό που μπλοκάρει αριθμούς (δεν το κάνουν όλα)...
Το πόση άνεση έχουμε στη ζωή μας και τι θα κάνουμε με τα προφίλ μας, το γνωρίζει ο καθένας για τον εαυτό του.