Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Δεν έχω προσφέρει και πολλά, σε σχέση με το τι έχω λάβει από το νήμα και από τα υπόλοιπα μέλη.χμμμ .... δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο λεγεται επαγγελματισμος.το γεγονος οτι σχεδον ολα τα γραφεια εχουν ταριφα υπηρεσιων και τιμων δειχνει μια ταση προς εκμεταλλευση του μονοπωλιου . ειναι αυτο που συζηταγαμε προ μηνων περι "συνδικαλιστικης" διαθεσης των πελατων.αν θυμαστε ειχε αναφερθει εδω μεσα οτι πρεπει να κανουμε κατι εμεις οι πελατες για να καταλαβουν τα γραφεια και να ριξουν τις τιμες ή να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους. κι ειχε ειπωθει πως πρεπει μαζικα να αντιδρασουμε με κοινη σταση ή αποχή .τελικως για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται η γνωστη ρηση "το νινι σερνει καραβι" .δυστυχως , και το καρπουζι και το μαχαιρι το κρατανε τα γραφεια . ευχομαι ,καποια στιγμη ,να λειτουργησει οπως πρεπει ο νομος της ελευθερης αγορας και ο ανταγωνισμος να φερει αλλαγες προς το καλυτερο .του πελατη εννοω. μεχρι στιγμης οι τιμες και οι υπηρεσιες ειναι αντιστροφα αναλογες απο τις οικονομικες συνθηκες στη χωρα μας.παρα το γεγονος οτι οι μισθοι μειωνονται εως και εξαφανιζονται το μασαζ και γενικοτερα ο χωρος των αγοραιων υπηρεσιων με οποιαδηποτε συνεχεια κραταει τις τιμες του ,γεγονος που "αυτοματοποιει" τις παροχες. διοτι , εφοσον θα το πληρωσουμε οπως και να εχει ,εχει καποιο λογο η καθε κοπελα και το καθε γραφειο να δωσει κατι παραπανω ? να κανει κατι διαφορετικο ? κι εδω αναγκαστικα θα δωσω τα ευσημα στην τεα που διαφοροποιησε λιγο τις υπηρεσιες της.(να σημειωθει πως δεν εχω συναντηθει ποτέ με την κυρια ) καθως και στη tantra zoe που διαβαζουμε καθημερινως για την ποιοτητα που προσφερει μετα απο τοσα χρονια.
επισημαινω ,παντως, οτι ακομη υπαρχουν καποια αστερια στο ειδος .οι περισσοτερες ειναι και οι πιο παλιες αν το ψαξετε. οι νεωτερες κοπελες {προφανως , επειδη βγηκαν στη δουλεια σε μια εποχη που 1ον εχει καταργηθει ο νομος "περι ακολασιας" (πλην καποιων εξαιρετικων περιπτωσεων που δεν εχω ,εγω τουλαχιστον , αντιληφθει ,οπως ανηλικες και σφραγισεις ) με συνεπεια να μην ειναι κατι κρυφο και παρανομο και 2ον η σεξουαλικη πεινα που εθρεψε η πανδημια συν 3ον την ανεση με την οποια ,πλεον, βρισκεις αυτο που οι παλιοτεροι επρεπε να ειμαστε πολυ τυχεροι για να μαθουμε το πως και που (κι αυτο χαριν προσπαθειων οπως ειναι το site του bou , το οποιο παιρνει επισης τα ευσημα μου) ] πλεον εχουν ενα στανταρ προγραμμα με εναν στανταρ τιμοκαταλογο . κι αν μας αρεσει , μας αρεσει .σε διαφορετικη περιπτωση ας σου κανει μασαζ και οτιδηποτε αλλο η μαρικα η χηρα με τα πεντε ορφανα...
για το μονοπωλιο που μιλησα πριν ,καταλληλοτερος ολων να μιλησει ειναι ο συναγωνιστης alpula , ο οποιος σε καθημερινη βαση προσπαθει να ανοιξει τα ματια μας και προσωπικα ,μιας και το εφτασα ως εδω , τον ευχαριστω .
συν αθηνα και χειρα κινει κυριοι .
olddog,
LION7 ,
Περαματιώτης , feragamo,
petergsp ,alpula και μερικοι αλλοι ,μετρημενοι στα δαχτυλα , ευχομαι τα σχολια σας να βοηθησουν να διορθωθουν τα κακως κειμενα.
συγγνωμη για το μεγεθος του σχολιου.
Δεν θα αναφερθώ στο οικονομικό. Παρατήρησε μόνο τους επισκέπτες στο νήμα και φυσικά την πρεμούρα 2-3 (ομίλων) γραφείων να προμοτάρουν. Ευτυχώς τους στέλνει για λουτρό ο alpula .