happyending
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Εχετε πετυχει μασατζου που να μην ειναι εναντιων των εμβολιασμων?
Ρε σεις μιλαμε για 100% και ειναι μαλιστα απο τις σκληρες ,οχι δεν ξερουμε και θα δουμε πως θα παει ,die hard κατασταση οι τυπισες .
Πηρα μια κοπελα σημερα και το κοριτσι ειχε ολο το πακετο ,μας ψεκαζουν εδω και χρονια ,οι εμβολιασμενοι θα πεθανουν ,τσιπακια με την συριγγα και (το αγαπημενο μου προσωπικα ) με τον μαγνητη στο μπρατσο.
Εγω ακολουθω την γνωστη τακτικη "κανε τον μαλακα και μην μιλας" ,φοβαμαι οτι αν πιασω κουβεντα θα βγουν χειροτερα τουβλα απο το στομα της και θα με πετυχει κανενα στο κεφαλι και θα με αφησει σεκο .
Καλη κοπελιτσα ηταν και περασα καλα υστερα δεν εχω παραπονο
Πέθανα στο γελιο.Φιλε μου, σαν να διαβαζω τον εαυτο μου! χαχαχα, ακριβως τις ιδιες σκεψεις κανω!
Μολις τους πω για εμβολιο, παγωνουν, σαν να τους λες οτι θα ερθουν εξωγηινοι να τους βγαλουν τη μητρα!
Ελληνιδες και ξενες. Επισης ολες εχουν μια θεωρια οτι αυτα ολα γινονται για να πεθανουν οι γεροι και να μην δινει το κρατος συνταξεις (ενω οι φαρμακευτικες εχουν συμφερον να χασουν τους καλυτερους πελατες τους ), οτι κρυβονται πισω παγκοσμιες συνωμοσιες , οτι ο ιος ειναι μια απλη γριπη, γυρω στις 4 μου εχουν πει οτι τον εχουν περασει τον ιο....προπερσι και εχουν αντισωματα κλπ.
Κι εγω δεν επιμενω, κανω το μαλακα και συνεχιζω.
Προπερσι πέρασαν τον ιό;;;;;χαχαχαχαχαχα