Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Πριν λίγο καιρό ρε φίλε εδώ έγραφες τα καλύτερα και ξαφνικά έγινε η χειρότερη εμπειρία?????
Θες να μας πεις τι άλλαξε και έπεσε της εκτίμησης σου??
Σεπτέμβριο του 20 η Τέα δούλευε στο lux ακόμα ,για αυτό έγραφε καλά λόγια και λίγες μέρες μετά έφυγε...
Τροφή για σκέψη.....

Τελευταία τροποποίηση:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Περα από αυτό, σε όλο το μακροσκελές κείμενο, γραφεί αρνητικά για όλα τα κορίτσια που δοκίμασε από όλα τα μαγαζιά αλλα όταν φτάνει στο deluxe οι κριτικές είναι θετικότατες για τα κορίτσια
Αν κοιτάξει κανείς στα 10 τελευταία μυνήματά του μόνο για το deluxe γράφει καλά λόγια.
Δεν ειναι κακό να βγεις να πεις με τι πέρασες καλα και με τι δεν πέρασες καλα, αλλα όταν γίνεται τόσο στοχευμένα κινεί υποψίες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Περα από αυτό, σε όλο το μακροσκελές κείμενο, γραφεί αρνητικά για όλα τα κορίτσια που δοκίμασε από όλα τα μαγαζιά αλλα όταν φτάνει στο deluxe οι κριτικές είναι θετικότατες για τα κορίτσια
Αν κοιτάξει κανείς στα 10 τελευταία μυνήματά του μόνο για το deluxe γράφει καλά λόγια
Μα είναι φανερό ότι είναι απο deluxe,lux,yours,joy

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Αν κοιτάξει κανείς στα 10 τελευταία μυνήματά του μόνο για το deluxe γράφει καλά λόγια.
Δεν ειναι κακό να βγεις να πεις με τι πέρασες καλα και με τι δεν πέρασες καλα, αλλα όταν γίνεται τόσο στοχευμένα κινεί υποψίες
Επίσης λες για Βικτωρία ότι προχωράει άνετα κλπ...ενώ είναι η κλασσική +2ο, +3ο ραντεβού..για + (δεν λέω ότι δεν κανει).. μια Σοφιάννα τώρα ξεκίνησε μην βιάζεσαι...

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.494
Πόντοι
26.236
Lotus, oasis κ I love massage για τα μπάζα τελειως .
Μια Βοήθεια επειδη έχω ένα κακο ότι δε θυμαμαι . Μια κοντουλα μελαχροινή αβυζη αλλα αδυνατη με ωραιο κορμάκι που δουλευε στο deluxe η στο joy κ έβαζε σορτσάκι για να κανει μασαζ όταν ερχότανε θυμάται κανεις όνομα ?
και αυτη η Μαίρη έχει κ πρωινή δουλεια άσχετη με το μασαζ ? Για να θυμηθώ αν είναι αυτές που έχω δει κ δε θυμαμαι ονόματα ...η κ pm οποίος ξερει . Δεν ήταν κακές παντως καμία τους . Απλά εγώ δε θυμαμαι ???

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Επίσης η Αλβανίδα Νεφέλη (αν λέμε την ιδια) συμπαθής και καθόλου διεκπαιρεωτική??? Ας λύσει πρώτα τα ψυχολογικά της και βλέπουμε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επίσης λες για Βικτωρία ότι προχωράει άνετα κλπ...ενώ είναι η κλασσική +2ο, +3ο ραντεβού..για + (δεν λέω ότι δεν κανει).. μια Σοφιάννα τώρα ξεκίνησε μην βιάζεσαι...
Εμένα πάντως Βικτώρια από το 1ο ραντεβού, αλλά μόνο άνετα δε θα το χαρακτήριζα, και κακοχτυπημένος, όπως τους φραπέδες που πίναμε στο στρατό στα νεσκαφε σέικερ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Πριν λίγο καιρό ρε φίλε εδώ έγραφες τα καλύτερα και ξαφνικά έγινε η χειρότερη εμπειρία?????
Θες να μας πεις τι άλλαξε και έπεσε της εκτίμησης σου??
Με την πανδημία και την κλεισούρα μπορεί κάποιος να ξεχάσει ή να μπερδευτεί . Και με τόσα κορίτσια με τα ονόματα και υπηρεσίες τους , Ε, να μην θυμάται τι έγραψε λίγο καιρό πριν για την Τεα
Στο κάτω κάτω οι υπηρεσίες της Τεας είναι γνωστές σε όσους την έχουν συναντήσει με πολλές θετικές εμπειριες και κριτικές !

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Επίσης η Αλβανίδα Νεφέλη (αν λέμε την ιδια) συμπαθής και καθόλου διεκπαιρεωτική??? Ας λύσει πρώτα τα ψυχολογικά της και βλέπουμε...
Με την Νεφέλη εγώ είχα περάσει καλά ΑΛΛΑ όσο ήταν στο velvet. Από deluxe δεν την πήρα, είμαι βέβαιος ότι άλλαξε τροπάρι. Είναι γεγονός ότι είναι ασταθής.

Η Βικτώρια ένα φραπέ με το στανιό.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.494
Πόντοι
26.236
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Ο ρε φίλε πως αντέξεις ? Αντιαισθητικό πολύ αυτό που ειδες ε ? Δε φταίει η κοπελα αλλα μεγάλο όχι .
Είναι αυτό το μαυριδερό το απωθητικό.....
Το μαυριδερό οκ, είμαι και λάτρης της σοκολάτας, στα υπόλοιπα έφαγα στούκα. Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που δεν ήξερα πως να αποφύγω το μενού. Με ελαφρά την έκανα από το κρεβάτι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το μαυριδερό οκ, είμαι και λάτρης της σοκολάτας, στα υπόλοιπα έφαγα στούκα. Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που δεν ήξερα πως να αποφύγω το μενού. Με ελαφρά την έκανα από το κρεβάτι.
Πρόσωπο εννοείς τυπε; Προσωπικά μου φάνηκε οκ το πρόσωπο της, δεν την λες μοντέλο αλλά ούτε κι άσχημη. Το σώμα λίγο πλαδαρό στην κοιλιά αλλά φυσιολογική κατά τα άλλα, νομίζω μου πε ότι ήταν πρώην χοντρή εξού και η πλαδαρότητα.

• Like
Αντιδράσεις: alpula
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Πρόσωπο εννοείς τυπε; Προσωπικά μου φάνηκε οκ το πρόσωπο της, δεν την λες μοντέλο αλλά ούτε κι άσχημη. Το σώμα λίγο πλαδαρό στην κοιλιά αλλά φυσιολογική κατά τα άλλα, νομίζω μου πε ότι ήταν πρώην χοντρή εξού και η πλαδαρότητα.
Μέχρι τη μέση του σώματος όλα ήταν ικανοποιητικά, αφού στην αρχή λέω «ώπα, λίρα 100». Από την μέση και κάτω παρά πολύ πλαδαρή, σε σημείο που δεν μπορούσα να λειτουργήσω.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Εξόρμηση στα κατοικον μετά από καιρό και φουλ εμβολιασμένος είπα να δώσω ρεσιτάλ..

Evaluation λοιπόν Για την ποιότητα του μασάζ και γενικα :

Τεα diamonds δεύτερη φορά μετά από καιρό καθόλου ευχαριστημένος πάσαλειμα και βουρ στο ψητό για να ανοιξει και ο τιμοκαταλογος για τα εξτρα .εμφανιση άγριο πρόσωπο ταλαιπωρημένο 43-44αρας (οποίος λέει ότι είναι 35 άρα ας παει να δει τα ματακια του) . Εχει χαλάσει πολύ δεν θα ξανά έπαιρνα.ελπίζω αν δοκιμάσω τις άλλες να είμαι πιο ευχαριστημένος.

Vip δυο προσπάθειες και οι τρεις πλήρης αποτύχια το ρόστερ εκεί έχει χοντρές Αλβανίδες άσχετες από μασαζ...και άνω των 45 σχεδόν όλες....και οποίος δεν πιστεύει ας κάνει μια προσπάθεια με Δημητρα και ιωαννα...Που έκανα εγώ ..μασαζ ανύπαρκτο η μια γύρω στα 50 η άλλη Αλβανίδα βαρεων βαρών...
Το παραμύθι εδώ στην αγγελία που βάζει ότι είναι Ελληνίδες αισθητικοί μην το τρώτε έχει μαζέψει το μισό Φιερι η κυρα χρυσά και ψωνίζει πελάτες με παραπληροφόρηση στο φορουμ..

Αττικά μασαζ καλή προσπάθεια με λυδια αλλά δεν προχώρησε στο παρασύνθημα καλο σερβις από το γραφείο...επισης κριστυ στο ίδιο γραφείο παλια καραβανα από lux γυφτισα δεν θα πήγαινα ούτε με σφαίρες ύστερα από την τραγική εμπειρια που είχα στο παρελθόν.

Μαίρη massage joy Νούμερο 1..Κοριτσακι να το πιεις στο ποτήρι..πετιτ κορμάκι χωρίς τιμοκατάλογο υπηρεσίες όπως έχει γράψει πολυς κοσμος τοπ!!!!ξεκάθαρα η ελληνιδα γειτονισα που θελουμε όλοι να έχουμε και να μας χτυπήσει τη πορτούλα και να σου ζητήσει ζάχαρη λάδι η κάτι τέτοιο...

Οσμοσε επικοινωνία καλή με το γραφείο αλλά τα ίδια και τα ίδια όποτε δεν άλλαξε φαντάζομαι και ο τρόπος της ξεπέτας/τιμοκατάλογος του γραφείου.επισης σε ερώτηση μου αν εγιναν ένα γραφείο με το deluxe μου απάντησαν οτι όχι δεν έχουν καμία σχέση.γεγονός που νομίζω φαινεται και στις υπηρεσίες του deluxe και του οσμοσε..το μεν οσμοσε καθαρά ξεπέταδικο (μακριά από μενα ) το άλλο σωστό μασαζ κατ'οικον..

Και αφού λέμε για deluxe παραθέτω:

Βικτωρια ουκρανη.πολυ καλος άνθρωπος ευγενέστατη ψυχούλα ομιλητική πολύ καλο μασαζ προχωράει άνετα χωρίς τιμοκατάλογο όμορφη κορμάκι ωραίο σούπερ παρουσία.

Νεφέλη επισης Ευγενικη μελαχροινή ,τσαχπίνα στο έπακρο συμπαθής και καθόλου διεκπαιρεωτικη..

Δυο καινούργιες του deluxe πολύ ωραία κοριτσάκια που έχω δει έχουν μπει στο στόχαστρο οποίος ξέρει για σοφιανα και Αριαδνη ας στείλει κάνα πμ..θελουμε ανανέωση παιδιά...

Πάμε σε αλλά γραφεία τώρα και ας δούμε τη πραγματικότητα ποια είναι :

Βελβετ η απογοήτευση του αιώνα ενημέρωση με φωτος από Viber κλασσικά ότι ναναι...Κλείνω με μια που φαινόταν γνωστή χώρις να είμαι σίγουρος ιζαμπελα στο όνομα...έχω πάει σπιτι μετά τη ταλαιπωρία που έφαγα με δουλεια και ιστορίες διαφορες και τσουπ στο τηλ με ενημερώνουν ότι δεν θα έρθει τελικά...γιατί δεν βρίσκει τρόπο να έρθει..ο μλκς κλασσικά περίμενε είχε κανονίσει τα παντα αλλά έμεινε με το πουλι στο χέρι...εκεί στο βελβετ είστε τραγικοί!!!!!

Παρεμπιπτόντως με φιλο που τα συζητάμε ανακαλύψαμε ότι η Ιζαμπέλα ήταν η Βανέσα που δούλευε στο lux παλια...με πειραγμένη φωτογραφία..σαπάκι από τα λίγα...μην μας περνάτε για μαλακες!!!!!!

Lux

Κλασικά φαν της ινεσα και της λαουρα η μια άλογο ξανθό με φανταστικές υπηρεσίες μασάς κτλ η άλλη λατίνα με αδιανόητα μεγάλο μπούστο και αρκετές γνώσεις μασαζ..αλλά φτωχό πόλυ το ρόστερ και εκεί..

Μια γύρα από όλα τα γραφεία με τα καλα της και τα κακά της....συμφωνω ότι όλα τα γραφεία πρέπει να ρίξουν τις τιμές στο 50€ άμεσα μάλιστα..και να ανανεώσουν το ρόστερ...

Τέλος σε όποιον δεν αρέσει η κριτική μου ας πιει ξυδάκι και μην αρχίσουν εδώ οι καλοθελητές είσαι προμοτορας κλώνος και τα ρέστα..αφήστε το κόσμο να μιλήσει να πει τη γνώμη του και μην μας φιμώνετε εμάς που οντως κάνουμε μασαζαρες....
ο τύπος-προμότορας του deluxe(πάλι) ,πήγε για μπάνιο γιατί θα έχει ζέστες το Σ/Κ
Μας τα είπες όλα όπως τα ήθελες!
Ευχαριστούμε που φάσκεις και αντιφάσκεις για την Τέα,ευχαριστούμε για το μακροσκελές post για όλα τα καλά που προσφέρει το group του deluxe, ευχαριστούμε που ανέφερες στο τέλος ότι δεν θες να σε χαρακτηρίσουμε προμότορα γιατί αυτό είσαι στο φινάλε!
Αφού το βλέπετε ρε τύποι ότι έχουμε μείνει γνώστες εδώ γιατί κάνετε τον κόπο να προμοτάρετε βλακείες!
Εκτίθεστε απο όλα τα σωστά μέλη και ύστερα πέφτει και κοροϊδία.
Ούτε promotion διακριτικό δεν μπορείτε να κάνετε....έλεος!!!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ο τύπος-προμότορας του deluxe(πάλι) ,πήγε για μπάνιο γιατί θα έχει ζέστες το Σ/Κ
Μας τα είπες όλα όπως τα ήθελες!
Ευχαριστούμε που φάσκεις και αντιφάσκεις για την Τέα,ευχαριστούμε για το μακροσκελές post για όλα τα καλά που προσφέρει το group του deluxe, ευχαριστούμε που ανέφερες στο τέλος ότι δεν θες να σε χαρακτηρίσουμε προμότορα γιατί αυτό είσαι στο φινάλε!
Αφού το βλέπετε ρε τύποι ότι έχουμε μείνει γνώστες εδώ γιατί κάνετε τον κόπο να προμοτάρετε βλακείες!
Εκτίθεστε απο όλα τα σωστά μέλη και ύστερα πέφτει και κοροϊδία.
Ούτε promotion διακριτικό δεν μπορείτε να κάνετε....έλεος!!!
Και χωρις τιμοκαταλογο

• Χαχα
Αντιδράσεις: wack34
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Πριν λίγες ημέρες ταξίδι αστραπή στην Αθήνα για 48 ώρες για έκτακτη προσωπική υπόθεση . Μετά το πέρας αυτής και στον λίγο χρόνο που απέμεινε αποφάσισα να συναντήσω την Νίκη μετά την μετακίνηση της στην Τεα .
Σε σχέση με την πρώτη φορά φάνηκε ανανεωμένη , λίγο πιο αδύνατη , πάντα όμορφο πρόσωπο και μάτια . Μάλλον έπεσα σε ημέρες κομμωτηρίου και αισθητικής με το ανανεωμένο λουκ και όμορφα νύχια .
Για μια λοιπόν ωρα η συνάντηση , ξενοδοχείο κέντρου και στην ωρα της είσοδος στο δωμάτιο . Θερμός χαιρετισμός , ετοιμασία και των δυο και μαζί στο μπανιο όπου ξεκίνησε η ανταλλαγή ερωτισμού . Μεταφορά στο κρεββάτι , έναρξη μασαζ από την Νίκη σε καλύτερα επίπεδα από την πρώτη φορά ( μάλλον λειτούργησε η πολιτική Τεας ) .
Body to body με όλα τα επακόλουθα πολύ ερωτικά με χάδια , φιλια , σωματική επαφή με κατάληξη αφού πλησίαζε και ο τερματισμός της συνάντησης με πολύ καλή στοματική περιποίηση από την Νίκη με αυτά τα όμορφα μάτια καρφωμένα στα δικά μου .
Όμορφο τέλος μιας ωραίας συνάντησης . Μια πετυχημένη συνεδρία από ένα ερωτικο κορίτσι της Τεας , την Νίκη !
Ευχαριστώ πολύ Νίκη , εις το επανιδείν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom