Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Μηνύματα
1.046
Κριτικές
22
Like
9.448
Πόντοι
6.246
χμμμ .... δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο λεγεται επαγγελματισμος.το γεγονος οτι σχεδον ολα τα γραφεια εχουν ταριφα υπηρεσιων και τιμων δειχνει μια ταση προς εκμεταλλευση του μονοπωλιου . ειναι αυτο που συζηταγαμε προ μηνων περι "συνδικαλιστικης" διαθεσης των πελατων.αν θυμαστε ειχε αναφερθει εδω μεσα οτι πρεπει να κανουμε κατι εμεις οι πελατες για να καταλαβουν τα γραφεια και να ριξουν τις τιμες ή να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους. κι ειχε ειπωθει πως πρεπει μαζικα να αντιδρασουμε με κοινη σταση ή αποχή .τελικως για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται η γνωστη ρηση "το νινι σερνει καραβι" .δυστυχως , και το καρπουζι και το μαχαιρι το κρατανε τα γραφεια . ευχομαι ,καποια στιγμη ,να λειτουργησει οπως πρεπει ο νομος της ελευθερης αγορας και ο ανταγωνισμος να φερει αλλαγες προς το καλυτερο .του πελατη εννοω. μεχρι στιγμης οι τιμες και οι υπηρεσιες ειναι αντιστροφα αναλογες απο τις οικονομικες συνθηκες στη χωρα μας.παρα το γεγονος οτι οι μισθοι μειωνονται εως και εξαφανιζονται το μασαζ και γενικοτερα ο χωρος των αγοραιων υπηρεσιων με οποιαδηποτε συνεχεια κραταει τις τιμες του ,γεγονος που "αυτοματοποιει" τις παροχες. διοτι , εφοσον θα το πληρωσουμε οπως και να εχει ,εχει καποιο λογο η καθε κοπελα και το καθε γραφειο να δωσει κατι παραπανω ? να κανει κατι διαφορετικο ? κι εδω αναγκαστικα θα δωσω τα ευσημα στην τεα που διαφοροποιησε λιγο τις υπηρεσιες της.(να σημειωθει πως δεν εχω συναντηθει ποτέ με την κυρια ) καθως και στη tantra zoe που διαβαζουμε καθημερινως για την ποιοτητα που προσφερει μετα απο τοσα χρονια.
επισημαινω ,παντως, οτι ακομη υπαρχουν καποια αστερια στο ειδος .οι περισσοτερες ειναι και οι πιο παλιες αν το ψαξετε. οι νεωτερες κοπελες {προφανως , επειδη βγηκαν στη δουλεια σε μια εποχη που 1ον εχει καταργηθει ο νομος "περι ακολασιας" (πλην καποιων εξαιρετικων περιπτωσεων που δεν εχω ,εγω τουλαχιστον , αντιληφθει ,οπως ανηλικες και σφραγισεις ) με συνεπεια να μην ειναι κατι κρυφο και παρανομο και 2ον η σεξουαλικη πεινα που εθρεψε η πανδημια συν 3ον την ανεση με την οποια ,πλεον, βρισκεις αυτο που οι παλιοτεροι επρεπε να ειμαστε πολυ τυχεροι για να μαθουμε το πως και που (κι αυτο χαριν προσπαθειων οπως ειναι το site του bou , το οποιο παιρνει επισης τα ευσημα μου) ] πλεον εχουν ενα στανταρ προγραμμα με εναν στανταρ τιμοκαταλογο . κι αν μας αρεσει , μας αρεσει .σε διαφορετικη περιπτωση ας σου κανει μασαζ και οτιδηποτε αλλο η μαρικα η χηρα με τα πεντε ορφανα...
για το μονοπωλιο που μιλησα πριν ,καταλληλοτερος ολων να μιλησει ειναι ο συναγωνιστης alpula , ο οποιος σε καθημερινη βαση προσπαθει να ανοιξει τα ματια μας και προσωπικα ,μιας και το εφτασα ως εδω , τον ευχαριστω .
συν αθηνα και χειρα κινει κυριοι .

olddog,​

LION7 ,​

Περαματιώτης , feragamo,​

petergsp ,alpula και μερικοι αλλοι ,μετρημενοι στα δαχτυλα , ευχομαι τα σχολια σας να βοηθησουν να διορθωθουν τα κακως κειμενα.​

συγγνωμη για το μεγεθος του σχολιου.

Δεν έχω προσφέρει και πολλά, σε σχέση με το τι έχω λάβει από το νήμα και από τα υπόλοιπα μέλη.

Δεν θα αναφερθώ στο οικονομικό. Παρατήρησε μόνο τους επισκέπτες στο νήμα και φυσικά την πρεμούρα 2-3 (ομίλων) γραφείων να προμοτάρουν. Ευτυχώς τους στέλνει για λουτρό ο alpula :wink:.
 
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Μηνύματα
1.046
Κριτικές
22
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Θα συμφωνήσω 1000% μαζί σου olddog. Τα περισσότερα κορίτσια έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει, τρώνε τον χρόνο του ραντεβού σε χαζοκουβεντες, χαϊδεύουν αντί να κάνουν μασάζ, και άμα λάχει παίζουν καμία φραπεδια, και πλουτίζουν σε βάρος μας.

Και για σκεφτείτε γιατί:

Όφελος για τα κορίτσια για μία ώρα: €25+€30=€55 την ώρα με φραπεδια, 5 ώρες την ημέρα να δουλεύουν: μίνιμουμ €275 την ημέρα, 25 μέρες τον μήνα να δουλεύουν: μίνιμουμ €6.875 τον μήνα.

Είπατε κάτι????

Ξυπνάμε λέμε!
Φίλε μου εσύ ποιές πλούτισες; Μόνο lotus ; :hi:
 

CHATZNICK

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2016
Μηνύματα
3
Like
12
Πόντοι
0
Επανέρχομαι για επιπρόσθετα σχόλια σχετικά με το γραφείο της Τεας. Η συνάντηση με την Alice οπου όλα εξελίχθηκαν καταπληκτικά (έγραψα σχόλια πριν λιγες μέρες) με παρακίνησε να συνεχίσω και με άλλες κοπέλες του γραφείου. Τονίζω ότι με το Diamonds υπάρχει επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα που δύσκολα συναντάς στη Ελλάδα. Ακολούθησε λοιπόν η Λύδια και σήμερα είχα συνάντηση με την Τεα. Μια λέξη: εκπληκτική! Είναι σε άλλο επίπεδο η κοπέλα. Το ζει, τα δίνει όλα, δεν υποκρίνεται, δεν είναι ξεπέτα! Τελειώνει η συνέδρια και είσαι άλλος άνθρωπος. Δύσκολα νομίζω θα δοκιμάσω άλλου ξανά διότι σε τρεις παλαιότερες προσπάθειες με αλλά γραφεία πέταξα λεφτά άδικα και απογοητεύτηκα.
 

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Μηνύματα
76
Like
340
Πόντοι
20
Προ ημερών τελείωνα με το "ο αγώνας "συνεχίζεται". Τελικά, κανένας αγώνας δεν υπάρχει.

Τα γραφεία κούρασαν, τα κορίτσια αδιάφορα στην καλύτερη, οι υπηρεσίες χείριστες και ο νόμος της ζήτησης νομίζω πως ήδη ξεκίνησε να εφαρμόζεται. Μόνο και μόνο ότι έχουμε πιάσει θεωρητικά ζητήματα και όχι για θεραπεύτριες, κάνει μπαμ πως μπαγιάτεψε το πράγμα.

Διορθώνεται η φάση;

Ναι. Εάν τα γραφεία κόψουν τα φώτοσοπ, εάν οι κορασίδες προσφέρουν τουλάχιστον τίμιες υπηρεσίες μασάζ, εάν δεν είναι οι ίδιες και οι ίδιες και εάν τα έξτρα τους δεν είναι προέκταση του "πλήρωνε μαλάκα".

Έχει χαλάσει πολύ η φάση. Ήταν αναπόφευκτο με τον δρόμο που είχαν επιλέξει τα γραφεία.
 

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.116
Like
3.134
Πόντοι
456
Να ξερετε παντως οτι υπαρχει πτωση στα γραφεια και τα ραντεβου εχουν μειωθει σημαντικα μετα την καραντινα.
αν είναι έτσι ,είναι καλή είδηση, θα φανεί λογικά απο τις ίδιες τις κορασίδες,αυτές που έχουν λίγο μυαλό τουλάχιστον!
 

nkarditsa2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Μηνύματα
20
Like
26
Πόντοι
0
Ρε παιδια, εγώ εχω απογοητευτεί λίγο. Πήρα μετά απο καιρό απόφασηνα κλείσω με κάποιο από αυτα τα κορίτσια που αναφέρονται εδώ μέσα.
Ξεκίνησα να διαβαζω να συλλέγω πληροφορίες για το ποια κάνει αυτα που θελω, και πανω που βγαζω ενα συμπερασμα, τσουπ ξεφυτρώνει κι ενα μύνημα που ανατρέπει τα δεδομένα.
Άντε ξανα μανα διάβασμα επιλέγω άλλη κοπέλα, και ξανα μανα τα ίδια.
Τελικα η μόνη λύση είναι να σπρώξεις κανα χιλιάρικο να κάνεις διάφορες δοκιμές και επαναλήψεις από μόνος σου για να κατασταλάξεις κάπου.
Και δεν υπάρχει ασφαλής επιλογή... Γιατί αν πχ ζητήσω να προτείνετε κάποια , δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα κάνει τα ίδια και σε μένα
Σωστό σε βρίσκω
 

panko123

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Μηνύματα
61
Like
276
Πόντοι
20
Να ξερετε παντως οτι υπαρχει πτωση στα γραφεια και τα ραντεβου εχουν μειωθει σημαντικα μετα την καραντινα.
Αυτο δεν ξερω αν ισχύει, αλλα αν, τοτε ελπιζω ο λογος να ειναι η ποιότητα των υπηρεσιων τους, μηπως και το καταλαβουν.
Εγω πάντως, οπως εχω ξαναπει, εχω μειωσει αρκετα τις συνεδριες αφου δεν βρισκω τιποτα ενδιαφερον... λεω μειωσει γιατι οταν με πιανει αυτο που μας πιανει, κανω μια καταδρομικη, αλλα πεφτει και παλι τοτε συνηθως απογοητευση... ή καλυτερα.. αυτο που ειπε καποιος πιο πριν... την επομενη στιγμη ουτε που την θυμαμαι την συναντηση.
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.605
Κριτικές
31
Like
4.158
Πόντοι
5.595
Προσωπικά μιλώντας, στην καραντίνα επέλεγα τα μασάζ και για τις πιο "καθημερινές" κοπέλες, αλλά και για την σχετικά "ασφαλέστερη" προσέγγιση στο θέμα του κορονοϊού.
Δηλαδή με ένα cg πιθανόν να πέφταν γλωσσόφιλα, πιο στενές επαφές , αλλά και πολύ ακριβότερο (με 100 δύσκολα βρίσκεις καλή περίπτωση cg κι ας υπάρχουν οι εξυπνάκηδες που λένε "εγώ με 60 ευρώ γαμάω 2 ώρες μπουμπούκι 20 χρονών" κλπ.
Επίσης μιας και το πληρωμένο σεξ ήταν δύσκολο να βρεθεί, η πελατεία των κοριτσιών αυξανόταν κι αυτό τις έκανε εξόχως αρπακτικά.

Τώρα που μπορούμε να ρίξουμε ένα μανίκι έξω, πιο οικονομικά από ένα φραπέ, ελπίζω το κάτω κεφάλι μας να διορθώσει τις τιμές που ζητάνε. Μακάρι να πέσει λίγο η ζήτησή τους, γιατί κάποιες την είδαν ντίβες, κάνανε αυξήσεις μέχρι και 50% στις τιμές τους, εμφανίστηκαν γραφεία με τουπέ κλπ.
 

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
2.642
Κριτικές
99
Like
5.220
Πόντοι
4.280
Σοφιανα deluxe ξερουμε κατι ;
Ωραιο μωρακι ειναι στη φωτο
 

sexy.mood

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2019
Μηνύματα
115
Κριτικές
1
Like
534
Πόντοι
81
CON WOMAN (noun): woman who gets money by tricking someone

Η συγκεκριμένη αγορά, είτε κατ οίκον, είτε "καθως πρέπει" σπα, είναι άρρωστη και βασίζεται στην απάτη, όπως άλλωστε τα κωλόμπαρα, και τα στριπτιζάδικα, ξοδεύεις πολλά και στην πλειωνότητα των περιπτώσεων παίρνεις τ' αρχίδια σου.

Κορίτσια που υπόσχονται πολλά προκειμένου να γράψουν επιπλέον ώρες μασάζ, ή να πάρουν δωράκι και δίνουν τα λιγότερα δυνατά, ή και τίποτα. Και βέβαια εγώ/εμείς που είμαστε τα κορόιδα. Που δίνουμε ένα κατοστάρικο για φραπέ, που κάνουμε ένα τρίωρο ραντεβού για να μας πεί στο τέλος "παίξ' τον μόνος σου αν θέλεις".

Τελικά πιστεύω η χημεία παίζει μικρό ρόλο, κυρίως είναι θέμα πολιτικής των κοριτσιών και των γραφείων. Μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό η Μπιάνκα, που μόλις έφυγε από την Τέα και συνεργάστηκε με Αφροδίτη, έγινε ξαφνικά παρθένα, αλλά γεμάτη φυσικά υποσχέσεις για το επόμενο ραντεβού.

Η πολιτική λοιπόν γραφείων και κοριτσιών απέναντι σε πελάτη που έχει κάνει τουλάχιστον καμιά δεκαρία ραντεβού με το γραφειο και ζητάει κάποια άνετη κοπέλα.

ΤΑ ΔΕΝ

MS, Hermes, City, Athens, Kookoo. Πρώτα ραντεβού, ξυλάγγουρο, μετα βίας κάνει μασάζ πάνω από το γόνατο. Ύστερα από αρκετά ραντεβου, χαιδεύουν δύο ώρες (κυριολεκτικά) γλουτούς και προσαγωγούς, περνάει και κάποιες φορές, κατά λάθος πάντα, από αρχίδια, αλλά όχι, είναι σοβαρή κι επαγγελματίας, δεν κάνει τίποτα πονηρό. Καταλαβαίνεις ότι σε δουλεύου ψιλό γαζί και δεν ξαναπαίρνεις.

Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ

Lotus, Prive, Art (υποθέτω κι empire πλέον, άν και δεν έχω πάρει), σοβαρά μαγαζιά, με σοβαρές κι επαγγελματίες θεραπεύτριες φυσικά. Το τηλεφωνικό κέντρο (μετά από κάποια ραντεβού) θα προτείνει τις πιο "άνετες", αλλά φυσικά δεν κάνουν κάτι πονηρό. Απλά οι πιό άνετες, αφού σπρώξεις χρόνο και χρήμα, τελείως επαγγελματικά και σοβαρά, θα στον παίξουν σίγουρα, και ίσως κάποια απο αυτές, με τον επαγγελματισμό της θεραπεύτριας πάντα, τον χώσει στο στόμα, ή εξαιρετικά σπάνια στο μουνί της. Απαράδεκτη πολιτική των γραφείων και καταφανής πρόθεση εξαπάτησης κι εκμετάλλευσης.

Your έχω κόψει γιατί, ενώ παλιότερα έκανε καλές προτάσεις, άρχισε να μου στέλνει κάτι Μίρνες κι Ελένες και με έχει αφήσει με το πουλί στο χέρι.

Deluxe έκοψα πριν καιρό, η εξυπηρέτηση ήταν πολύ σωστή, αλλά τότε δεν είχε πολλές επιλογές σε "άνετες" κοπέλες, αλλά τουλάχιστον ήξερα ότι με κάτι έξτρα το καλαμάκι ήταν σίγουρο. Joy έκοψα όταν μου έστειλε σε τρία επάλληλα ραντεβού παρθενόπες.

Attica και Velvet τον τελευταίο καιρό πολύ εντάξει. Φραπές στάνταρ και κατα περίπτωση τα έξτρα. Παλιότερα είχα φάει βέβαια κι από αυτά διάφορες ήττες.

Vip, τίμιο, πάντα με καλαμάκι, αλλά κακό ρόστερ.

Τέα, δεν έχω πάρει, αλλά από όσα γράφονται, καταλαβαίνω ότι είναι ότι τιμιότερο στην αγορά.

Now, ότι να 'ναι. Φραπές απο gilf. Σοβαρή θείτσα φυσικοθεραπεύτρια, μασάζ με πετσέτα. Μουνέτο έσκορτ με φουλ πρόγραμμα. Χάδια από πιπινάκι, χωρίς εκτόνωση. Πραγματικά, ότι να 'ναι.

Osmose, Ilove, οι άσχημες πουτάνες. Μα αλήθεια, γιατί? Πήγαινε στη Φυλής για ένα γρήγορο με φοβερό μουνάκι, σχεδόν τζάμπα, ψώνισε magic, ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο εσκορτάδικο, ψώνισε ανωμαλίαρες ανεξάρτητες που κάνουν τα πάντα όλα να φχαρηστηθείς pissing & ass to mouth. Γιατί, βασανίζω τον εαυτό μου με αυτά τα μπάζα?

ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Πριν από πάρα πολλά χρόνια ξεκίνησα τις επισκέψεις σε σπα. Σύντομα ανακάλυψα ότι κάποια από αυτά ήταν καθαρόαιμα κυριλέ μπουρδέλα με κλειστό πελατολόγιο. άπαξ και γίνεις πελάτης, Έλενα και Σκουφά, θα πηδήξεις πάντα. Κάποια άλλα όμως δεν ήταν έτσι, αλλά πετύχαινα κάποιες κοπέλες πιο δεκτικές, που μετά από αρκετά ραντεβου και φιλοδωρήματα όλο και κάτι κέρδιζα, στα κρυφά απο τη διεύθυνση πάντα, ή έτσι πίστευα. Παρακολουθόντας όμως για πάνω από 20 χρόνια τη λειτουργία ενός τέτοιου μαγαζιού βλέπω μια σαφή τυπολογία. Ένα τέτοιπ μαγαζί έχει τρείς κατηγορίες. Οι "παρθένες", στις πλασσάρει το μαγαζί για να γράφεις έξτρα ώρες μασάζ. Όταν πλέον δεν αντέχουν τα νευρα σου και θες κάτι παραπάνω, έρχονται οι "παιχνιδιάρες", χαδάκια, ναζάκια, χιλοχουφτωματάκια, στην αρχή τον παίζεις μόνος, μετά στον παίζουν αυτές. Μετά από λίγο καιρό θέλεις κάτι παραπάνω. Έτσι σταδιακά φτάνεις στον τελικό βαθμό μύησης, στις "καραπουτανάρες" και καταλήγεις στο απόλυτο μασάζ, 4 χέρια/ 2 στόματα/2 μουνάκια. Και συνειδητοποιώ στο τέλος ότι η "παρθένα" η "καραπουτανάρα" και η "υποδοχη" ενος τέποιου μαγαζιού, σπά, ή κατ' όικον, βρίσκονται στον ίδιο χώρο και συζητάνε τα πάντα για μένα. Καί όλες τους έχουν ατζέντα.

Και βέβαια, πάντα, όλες, σοβαρές και καθώς πρέπει θεραπεύτριες.

-Μωρή μαλάκω "παρθένα", χθές που έκανες 4 χέρια με την "παιχνιδίαρα" μου είχες λίωσει τον πούτσο και σήμερα που είσαι σόλο, δεν πλησιάζεις καν γλουτούς?
-Α!!! Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα!
(Πραγματικός διάλογος από πρόσφατο μασάζ κατ όικον)
 

panko123

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Μηνύματα
61
Like
276
Πόντοι
20
CON WOMAN (noun): woman who gets money by tricking someone

Η συγκεκριμένη αγορά, είτε κατ οίκον, είτε "καθως πρέπει" σπα, είναι άρρωστη και βασίζεται στην απάτη, όπως άλλωστε τα κωλόμπαρα, και τα στριπτιζάδικα, ξοδεύεις πολλά και στην πλειωνότητα των περιπτώσεων παίρνεις τ' αρχίδια σου.

Κορίτσια που υπόσχονται πολλά προκειμένου να γράψουν επιπλέον ώρες μασάζ, ή να πάρουν δωράκι και δίνουν τα λιγότερα δυνατά, ή και τίποτα. Και βέβαια εγώ/εμείς που είμαστε τα κορόιδα. Που δίνουμε ένα κατοστάρικο για φραπέ, που κάνουμε ένα τρίωρο ραντεβού για να μας πεί στο τέλος "παίξ' τον μόνος σου αν θέλεις".

Τελικά πιστεύω η χημεία παίζει μικρό ρόλο, κυρίως είναι θέμα πολιτικής των κοριτσιών και των γραφείων. Μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό η Μπιάνκα, που μόλις έφυγε από την Τέα και συνεργάστηκε με Αφροδίτη, έγινε ξαφνικά παρθένα, αλλά γεμάτη φυσικά υποσχέσεις για το επόμενο ραντεβού.

Η πολιτική λοιπόν γραφείων και κοριτσιών απέναντι σε πελάτη που έχει κάνει τουλάχιστον καμιά δεκαρία ραντεβού με το γραφειο και ζητάει κάποια άνετη κοπέλα.

ΤΑ ΔΕΝ

MS, Hermes, City, Athens, Kookoo. Πρώτα ραντεβού, ξυλάγγουρο, μετα βίας κάνει μασάζ πάνω από το γόνατο. Ύστερα από αρκετά ραντεβου, χαιδεύουν δύο ώρες (κυριολεκτικά) γλουτούς και προσαγωγούς, περνάει και κάποιες φορές, κατά λάθος πάντα, από αρχίδια, αλλά όχι, είναι σοβαρή κι επαγγελματίας, δεν κάνει τίποτα πονηρό. Καταλαβαίνεις ότι σε δουλεύου ψιλό γαζί και δεν ξαναπαίρνεις.

Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ

Lotus, Prive, Art (υποθέτω κι empire πλέον, άν και δεν έχω πάρει), σοβαρά μαγαζιά, με σοβαρές κι επαγγελματίες θεραπεύτριες φυσικά. Το τηλεφωνικό κέντρο (μετά από κάποια ραντεβού) θα προτείνει τις πιο "άνετες", αλλά φυσικά δεν κάνουν κάτι πονηρό. Απλά οι πιό άνετες, αφού σπρώξεις χρόνο και χρήμα, τελείως επαγγελματικά και σοβαρά, θα στον παίξουν σίγουρα, και ίσως κάποια απο αυτές, με τον επαγγελματισμό της θεραπεύτριας πάντα, τον χώσει στο στόμα, ή εξαιρετικά σπάνια στο μουνί της. Απαράδεκτη πολιτική των γραφείων και καταφανής πρόθεση εξαπάτησης κι εκμετάλλευσης.

Your έχω κόψει γιατί, ενώ παλιότερα έκανε καλές προτάσεις, άρχισε να μου στέλνει κάτι Μίρνες κι Ελένες και με έχει αφήσει με το πουλί στο χέρι.

Deluxe έκοψα πριν καιρό, η εξυπηρέτηση ήταν πολύ σωστή, αλλά τότε δεν είχε πολλές επιλογές σε "άνετες" κοπέλες, αλλά τουλάχιστον ήξερα ότι με κάτι έξτρα το καλαμάκι ήταν σίγουρο. Joy έκοψα όταν μου έστειλε σε τρία επάλληλα ραντεβού παρθενόπες.

Attica και Velvet τον τελευταίο καιρό πολύ εντάξει. Φραπές στάνταρ και κατα περίπτωση τα έξτρα. Παλιότερα είχα φάει βέβαια κι από αυτά διάφορες ήττες.

Vip, τίμιο, πάντα με καλαμάκι, αλλά κακό ρόστερ.

Τέα, δεν έχω πάρει, αλλά από όσα γράφονται, καταλαβαίνω ότι είναι ότι τιμιότερο στην αγορά.

Now, ότι να 'ναι. Φραπές απο gilf. Σοβαρή θείτσα φυσικοθεραπεύτρια, μασάζ με πετσέτα. Μουνέτο έσκορτ με φουλ πρόγραμμα. Χάδια από πιπινάκι, χωρίς εκτόνωση. Πραγματικά, ότι να 'ναι.

Osmose, Ilove, οι άσχημες πουτάνες. Μα αλήθεια, γιατί? Πήγαινε στη Φυλής για ένα γρήγορο με φοβερό μουνάκι, σχεδόν τζάμπα, ψώνισε magic, ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο εσκορτάδικο, ψώνισε ανωμαλίαρες ανεξάρτητες που κάνουν τα πάντα όλα να φχαρηστηθείς pissing & ass to mouth. Γιατί, βασανίζω τον εαυτό μου με αυτά τα μπάζα?

ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Πριν από πάρα πολλά χρόνια ξεκίνησα τις επισκέψεις σε σπα. Σύντομα ανακάλυψα ότι κάποια από αυτά ήταν καθαρόαιμα κυριλέ μπουρδέλα με κλειστό πελατολόγιο. άπαξ και γίνεις πελάτης, Έλενα και Σκουφά, θα πηδήξεις πάντα. Κάποια άλλα όμως δεν ήταν έτσι, αλλά πετύχαινα κάποιες κοπέλες πιο δεκτικές, που μετά από αρκετά ραντεβου και φιλοδωρήματα όλο και κάτι κέρδιζα, στα κρυφά απο τη διεύθυνση πάντα, ή έτσι πίστευα. Παρακολουθόντας όμως για πάνω από 20 χρόνια τη λειτουργία ενός τέτοιου μαγαζιού βλέπω μια σαφή τυπολογία. Ένα τέτοιπ μαγαζί έχει τρείς κατηγορίες. Οι "παρθένες", στις πλασσάρει το μαγαζί για να γράφεις έξτρα ώρες μασάζ. Όταν πλέον δεν αντέχουν τα νευρα σου και θες κάτι παραπάνω, έρχονται οι "παιχνιδιάρες", χαδάκια, ναζάκια, χιλοχουφτωματάκια, στην αρχή τον παίζεις μόνος, μετά στον παίζουν αυτές. Μετά από λίγο καιρό θέλεις κάτι παραπάνω. Έτσι σταδιακά φτάνεις στον τελικό βαθμό μύησης, στις "καραπουτανάρες" και καταλήγεις στο απόλυτο μασάζ, 4 χέρια/ 2 στόματα/2 μουνάκια. Και συνειδητοποιώ στο τέλος ότι η "παρθένα" η "καραπουτανάρα" και η "υποδοχη" ενος τέποιου μαγαζιού, σπά, ή κατ' όικον, βρίσκονται στον ίδιο χώρο και συζητάνε τα πάντα για μένα. Καί όλες τους έχουν ατζέντα.

Και βέβαια, πάντα, όλες, σοβαρές και καθώς πρέπει θεραπεύτριες.

-Μωρή μαλάκω "παρθένα", χθές που έκανες 4 χέρια με την "παιχνιδίαρα" μου είχες λίωσει τον πούτσο και σήμερα που είσαι σόλο, δεν πλησιάζεις καν γλουτούς?
-Α!!! Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα!
(Πραγματικός διάλογος από πρόσφατο μασάζ κατ όικον)
Απο τα Δεν σου δεν εχω παρει κυριως απο πληροφοριες εδω μεσα (ευτυχως). Νow και τεα δεν εχω παρει (ακομα τουλαχιστον), αλλα στα υπολοιπα φιλε 100% σε οτι λες.

Και για το τελικο σου πραγματικο διαλογο... εμενα 2 αντιστοιχα μου εχουν τυχει.. και τα 2... ενω πριν ειχαν προχωρησει αρκετα η μια και φουλ η αλλη... πλεον ειχαν σχεση.... αλλα λογια να αγαπιομαστε.
 

alexisgkountos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2020
Μηνύματα
8
Like
10
Πόντοι
0
ΟΚ Φιλε μου

Δεκτο - Σεβαστο

Κανενα προβλημα !

Συγνωμη απλα ενημερωσα - απαντησα σε ερωτησεις μελων

οτι ειναι ΞΕΠΕΤΑ το ΟΣΜΟΣΕ το Ξερουν ολοι - συμφωνουν ολοι ! Δεν ειναι Μασαζ ....
εχεις Δικιο.....


καλο ξημερωμα.......
Φιλε Gravity γελάω με το κλείσιμο του μηνύματος ΄΄καλο ξημέρωμα΄΄ ... τέτοια ατάκα την ακούω σε ηλικίες ανω των 60 ...
 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.212
Κριτικές
41
Like
25.605
Πόντοι
17.470
τα πατάει σιγά σιγά...
 

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Μηνύματα
2.534
Κριτικές
99
Like
25.839
Πόντοι
26.236
Γι αυτό λοιπόν επειδη ο κανόνας λέει ότι δεν υπάρχει κανόνας ούτε κάτι στανταρ πας με βάση ότι θα δώσω 50-100 η κ παραπάνω ευρώ τα οποία τα έχω ήδη στην άκρη κ ξέρω ότι δε θα ξαναγυρίσουν στη τσέπη μου κ δε χαλιόμαστε ...μαλακια ξε μαλακια έτσι είναι .
 

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Μηνύματα
92
Like
132
Πόντοι
0
Χαιρετίζω τους φιλους
Επανερχομαι με νεα εγγραφη αφου δεν μπορουσα να παρω πλεον ενημερωσεις στο hotmail και ετσι αναγκαστικα να κανω νεα εγγραφη

Γνωρίζει καποιος φιλος τι απεγινε η παλια Νεφελη στο ντελουξ; αυτη με την πονηροφατσα και τα 3αρια
μου εστειλαν μια καινουργια Νεφελη ειπαν ομως πως ειναι διαφορετικη
 

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.212
Κριτικές
41
Like
25.605
Πόντοι
17.470
Χαιρετίζω τους φιλους
Επανερχομαι με νεα εγγραφη αφου δεν μπορουσα να παρω πλεον ενημερωσεις στο hotmail και ετσι αναγκαστικα να κανω νεα εγγραφη

Γνωρίζει καποιος φιλος τι απεγινε η παλια Νεφελη στο ντελουξ; αυτη με την πονηροφατσα και τα 3αρια
μου εστειλαν μια καινουργια Νεφελη ειπαν ομως πως ειναι διαφορετικη
με ποιο nick name ήσουν τύπε πριν?
 

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Μηνύματα
92
Like
132
Πόντοι
0
συνεχιζω ομως να μην παιρνω ειδοποιησεις για νεα μηνυματα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom