alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
να σου πω,έχεις επίγνωση που γράφεις?adsl.gr
insomnia
ΚΤΛ
τσιμπουκια μας παιρνουν με το καινουργιο φορουμ , ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
να σου πω,έχεις επίγνωση που γράφεις?adsl.gr
insomnia
ΚΤΛ
τσιμπουκια μας παιρνουν με το καινουργιο φορουμ , ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
συντροφε ενημερωνω τα νηματα που έχουν κίνηση , για να μην νομίζουν οτι επεσε το συστημα και ειμαστε τιποτα φτωχατζες.να σου πω,έχεις επίγνωση που γράφεις?
συντροφε ενημερωνω τα νηματα που έχουν κίνηση , για να μην νομίζουν οτι επεσε το συστημα και ειμαστε τιποτα φτωχατζες.
Ενημερωτική παρεμβαση ειναι
συνεχίστε απροβληματιστα την επικοινωνία σας
Με εκτιμηση,
Bou.com
ασε με γιατι ειμαι στεναχωρημένος,
τύπε το forum τείνει να γίνει όπως η τζιπάρα σου!
Χλίιιιιδα!
love you κάργα!σορρυ για το σπαμ αγορίνες
Θα σου πω τι κανω.....Επειδη μου αρεσουν νεες κοπελες με μοντελε κορμι χωρις περιττα κιλα,για οσες δεν εχω δοκιμασει ρωταω για να μην μου ερθει κανα επιπλο!Ακομα και τα τυπου osmose που ειναι καθαρα μπριζολαδικα βλεπεις οτι αν η κοπελα ειναι ψυχρη μπορει να σε ξενερωσει!Οποτε ειναι πολυ σημαντικο να ανταλασουμε πληροφοριες!Ο φιλος gravity μου αρεσει που ειναι ενημερωμενος για ολα τα γραφεια και αρκετες κοπελες και τουλαχιστον σε μενα εχει βοηθησει αρκετα και απο εδω και σε pm οταν χρειαστηκε!Ευχομαι ολοι να μπορουμε να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας και να αποφευγουμε τα επιπλα!μα ο gravity έχει αντίθετη άποψη απο εσένα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλώς τον!
Εσύ μάλλον διαβάζεις εδώ μέσα επιλεκτικά ε?
Δεν μας ενδιαφερει ουτε το osmose ουτε κανενα γραφειο!Μας ενδιαφερει η συγκεκριμενη κοπελα που θα μας γεμισει το ματι και μπορει να ειναι σε οποιοδηποτε γραφειο!Αναφερθηκα στον gravity γιατι δινει πληροφοριες για joy,deluxe,osmose,vip και γενικα απο οσο διαβαζω ξερει αρκετα!Τι να κουλαρω?Ειδες να υμνω το osmose?Ρωτησα απλα για δυο κοπελες του navasana να μαθω πληροφοριες....Το ιδιο μπορει να κανω αυριο για καποια κοπελα αλλου γραφειου!Σιγα κουλαρε λιγο..μην τρελαθουμε τωρα ακουω και για οσμοσε..οτι χειροτερο. χαχαχ ρε που εχουμε μπλεξει σαυτο το φορουμ.
εχει αναφερθεί παλαιότερα,έψαξες πρώτα και δεν καλύφθηκες ώστε να ρωτάς ; και να ''πηδάς'' τη ροή!Παίδες μια Βικτώρια από βελβετ
Τι παίζει ξέρουμε..?
Όταν ρώτησα ήμουν στο δρόμο και δεν μπορούσα να ψάξω η αλήθεια είναι,αλλά και τώρα που το είπες στο search δεν βρήκα κάποια πληροφορία,τώρα να πάω πίσω τρεις-πέντε μέρες-σελίδες δεν το έκανα..εχει αναφερθεί παλαιότερα,έψαξες πρώτα και δεν καλύφθηκες ώστε να ρωτάς ; και να ''πηδάς'' τη ροή!
Για Χρυσή εγώ που έχω πάρει κάνει πολύ καλό μασάζ και προχωράει σε μπριζόλα αν το φέρεις ωραία με τρόπο... Αστη να κάνει λίγο μασάζ,ρωτα τη μετα από λίγο αμα μπορείτε να προχωρήσετε σε έξτρα και οταν σε ρωτήσει τι έξτρα πες τι θες και ολα θα πάνε καλά!?Όταν ρώτησα ήμουν στο δρόμο και δεν μπορούσα να ψάξω η αλήθεια είναι,αλλά και τώρα που το είπες στο search δεν βρήκα κάποια πληροφορία,τώρα να πάω πίσω τρεις-πέντε μέρες-σελίδες δεν το έκανα..
Έχω στοχεύσει Χρυσή από vip ξέρει κανείς να πει κάτι παραπάνω από αυτά που διαβάζω?
Ρε φίλε εμένα στο site τους δεν μ βγάζει ούτε χρυσή ούτε σταυρινα....τι κάνω λάθος??Για Χρυσή εγώ που έχω πάρει κάνει πολύ καλό μασάζ και προχωράει σε μπριζόλα αν το φέρεις ωραία με τρόπο... Αστη να κάνει λίγο μασάζ,ρωτα τη μετα από λίγο αμα μπορείτε να προχωρήσετε σε έξτρα και οταν σε ρωτήσει τι έξτρα πες τι θες και ολα θα πάνε καλά!?
Δεν είναι όλες οι κοπέλες στο site, στειλε μνμ στην Κα Χρύσα (viber) ή τηλ. να σε καθοδηγήσει.Ρε φίλε εμένα στο site τους δεν μ βγάζει ούτε χρυσή ούτε σταυρινα....τι κάνω λάθος??
Μέχρι που πήγε η συνεδρία φίλε ? Κόστος για Πένυ ?τυποι καλησπερα, μετα απο 3 σερι φολες απο αθλια γραφεια τυπου privemassagebaby και lotus, επαιξα στο σιγουρακι πεννυ απο deluxe και εμεινα φουλ ικανοποιημενος, προτεινω ξεκαθαρα.
καποια στιγμη εκει στο ντελουξ να ψηθουν να ανανεωσουν το ροστερ τους !
πάνω δεξιά έχει ένα φακουδάκι, γράψε το όνομα Χρυσή και θα σου βγάλει σχεδόν ότι έχει γραφτεί τελευταία για εκείνη!Όταν ρώτησα ήμουν στο δρόμο και δεν μπορούσα να ψάξω η αλήθεια είναι,αλλά και τώρα που το είπες στο search δεν βρήκα κάποια πληροφορία,τώρα να πάω πίσω τρεις-πέντε μέρες-σελίδες δεν το έκανα..
Έχω στοχεύσει Χρυσή από vip ξέρει κανείς να πει κάτι παραπάνω από αυτά που διαβάζω?
Παλιά στο σπορ ωραιο σωμα κ πρόσωπο , προσοχή στο deal μη παρασυρθείς ...Έχουμε καμία πληροφορία για Σταυρινα από βελβετ?