Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
ξερει τι κανει
αφου εμαθε οτι γραφεις κιολας, σιγα μην φυγεις δυσαρεστημενος
μπορεί να έχεις και δίκιο.....
απλά να σου πώ οτι και την πρώτη φόρα που είχα πάει ήξερε ότι γράφω.........

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
εμενα παντως σημερα μου εριξε ακυρο..λογου δουλιτσας οπως ειπε
σιγα μην την πιστεψω ομως..μαλλον δεν θα γουσταρε να γαμηθει με παραπανω απο εναν κ αρα..με προλαβες!!

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Κάπου εχω γράψει κριτική νομίζω.....θα σας σπάσει τ' αρχ...α.Κάνει καλούτσικο μασαζ,γδύνεται με τα χίλια ζόρια,δέχεται κωλοδάκτυλο,αλλά,όλα κι όλα : δεν πηδιέται,μόνο φραπέ!!!!!
Είναι της σχολής"εχω σοβαρή σχέση,δούλευα στα Bodyline και με διώξανε,συνήθως κάνω μασαζ με ιατρική μπλούζα,αλλά σήμερα την ξέχασα....".
60 ευρώ + τον Πρίαμο....αλλού δεν πάει η κυρία.

Μια από τα ίδια και σε εμένα  :headbang: με την διαφορά ότι το massage της ήταν τουλάχιστον μέτριο... Εγώ προσωπικά δεν την προτείνω!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
εμενα παντως σημερα μου εριξε ακυρο..λογου δουλιτσας οπως ειπε
σιγα μην την πιστεψω ομως..μαλλον δεν θα γουσταρε να γαμηθει με παραπανω απο εναν κ αρα..με προλαβες!!

και επειδη συχνα σας γραφω περι ποιας ρομπας ξεκουμπωτης προ0κειται οταν ασχολειστε με το ntinos69 και δεν με πιστεύετε , μάλιστα 2 συτναγωνιστές υπέθεσαν στο παρελθόν οτι εχω προσωπική κοντρα με τον γελοιο σας παραθέτω εντός εισαγωγικών το ποστ αλλου συναγωνιστη που μπορείτε να το βρείτε μεσα στο φορουμ για να αντιληφθείτε περι τινος προκειται .........
"Και αφου κανεις τελικα δεν παρουσιασε κατι καλυτερο νομιζω το θεμα ληγει εδω.μην ασχολειστε με ατομα σαν το ντινακο ειναι απο αυτους τους ανωμαλους αποβλακωμενους που τους φτυνει η κοινωνια η οικογενεια οι φιλοι και προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη με μαλακιες γιατι δεν ειναι ικανοι για τιποτα παραπανω και χαιρονται με το να ασχολουνται οι αλλοι μαζι τους τωρα αν καποιος θελει να το βοηθησει ας του δωσει το τηλεφωνο ενος ψυχιατρου."
παρακαλω για τις εντυπώσεις σας.......
επίσης να διευκρινησω οτι ο ιδιος ποζαρει με το νικ kaveiros και βλέπουμε....

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

αντε πουστρακι..επομενο βημα να ανοιξεις θρεντ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
αντε πουστρακι..επομενο βημα να ανοιξεις θρεντ
τωρα να μιλανε και οι αδελφες με καβουρια στην τσεπη τι να πω ?????????/
ευτυχως που εχουν αρχισει και σε κραζουν δημοσια.
διαβασες παραπανω.......
και επεται συνεχεια γελοιε......

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ρε μάγκες,μας έχετε κουράσει πιά....μπαίνετε στο φόρουμ κάτι απίθανες ώρες,για να βριστείτε χυδαία,να κατηγορήσει ο ένας τον άλλον για προμότορα,για μυθομανή και δεν ξέρω τι άλλο...ποιόν ενδιαφέρουν όλα αυτά? αν κάποιος θέλει να ενημερωθεί για το θέμα του thread είναι αναγκασμένος να διαβάζει δεκάδες ασχετα posts πριν βρεί μια πληροφορία της προκοπής.....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Πες τα συναγωνιστή... Σπαμάρισμα σχετικό με το νήμα δεκτόν. Άλλο όμως είναι να διαβάζουμε τις ψευτομαγκιές του κάθε τσουτσουνοπαίχτη, που ηδονίζεται να τσαμπουκαλεύεται και να βγάζει τον όμορφο ψυχικό του κόσμο. Ενδεχομένως να ήταν προτιμότερο να δημιουργήσουμε μια αρένα, σε κεντρικό σημείο, όπου θα λαμβάνουν χώρα οι κοκορομαχίες, σε κοινή θέα. Αν και υποψιάζομαι ότι πολλά από τα συγκεκριμένα κοκόρια θα απέφευγαν την απευθείας αντιπαράθεση. Μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι, πίσω από τα πληκτρολόγιά μας..... :jerking:  

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Πες τα συναγωνιστή... Σπαμάρισμα σχετικό με το νήμα δεκτόν. Άλλο όμως είναι να διαβάζουμε τις ψευτομαγκιές του κάθε τσουτσουνοπαίχτη, που ηδονίζεται να τσαμπουκαλεύεται και να βγάζει τον όμορφο ψυχικό του κόσμο. Ενδεχομένως να ήταν προτιμότερο να δημιουργήσουμε μια αρένα, σε κεντρικό σημείο, όπου θα λαμβάνουν χώρα οι κοκορομαχίες, σε κοινή θέα. Αν και υποψιάζομαι ότι πολλά από τα συγκεκριμένα κοκόρια θα απέφευγαν την απευθείας αντιπαράθεση. Μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι, πίσω από τα πληκτρολόγιά μας..... :jerking: 
συγνωμη αγαπητε περιγραφεις τον εαυτο σου ??????????

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Ρε μάγκες,μας έχετε κουράσει πιά....μπαίνετε στο φόρουμ κάτι απίθανες ώρες,για να βριστείτε χυδαία,να κατηγορήσει ο ένας τον άλλον για προμότορα,για μυθομανή και δεν ξέρω τι άλλο...ποιόν ενδιαφέρουν όλα αυτά? αν κάποιος θέλει να ενημερωθεί για το θέμα του thread είναι αναγκασμένος να διαβάζει δεκάδες ασχετα posts πριν βρεί μια πληροφορία της προκοπής.....
για τον αγαπητο andy51 .... πιστεύω να ξερεις να διαβαζεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!!
"Αλλο ομως να μιλας με πραγματικα συμβαντα και αλλο να "παιζεις" με τις λεξεις ή απλα λες κατι απλα για να το πεις χωρις να εχεις κατι ουσιαστικο να αναφερεις και να προσπαθεις να δημιουργησεις απλα εντυπωσεις σε αλλα μελη -εξαιρω απο αυτο τον γιατρουδακο της πλακας kaviros69 ή ntinos69 γιατι ειναι γνωστη η μαλακια που τον "δερνει" και κανεις δεν τον παιρνει στα σοβαρα-"
γραφει αλλος φιλος σε αλλο θρεντ ΣΗΜΕΡΑ ......
εχεις κατι να σχολιασεις ταλαίπωρε ????????????
και επεται συνεχεια....................

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
για τον αγαπητο andy51 .... πιστεύω να ξερεις να διαβαζεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!!
"Αλλο ομως να μιλας με πραγματικα συμβαντα και αλλο να "παιζεις" με τις λεξεις ή απλα λες κατι απλα για να το πεις χωρις να εχεις κατι ουσιαστικο να αναφερεις και να προσπαθεις να δημιουργησεις απλα εντυπωσεις σε αλλα μελη -εξαιρω απο αυτο τον γιατρουδακο της πλακας kaviros69 ή ntinos69 γιατι ειναι γνωστη η μαλακια που τον "δερνει" και κανεις δεν τον παιρνει στα σοβαρα-"
γραφει αλλος φιλος σε αλλο θρεντ ΣΗΜΕΡΑ ......
εχεις κατι να σχολιασεις ταλαίπωρε ????????????
και επεται συνεχεια....................

ναι,έχω να σχολιάσω κάτι "ταλαίπωρε".....ότι δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας,λύστε τις διαφορές σας με πριβέ μηνύματα,η βγείτε εξω και πλακωθείτε στο ξύλο....εδω είμαστε για άλλο λόγο.Πήγες κάπου και πέρασες καλά? ενημέρωσέ μας.Βρήκες κανένα καλό μουνί να παίρνει ωραίες πίπες? πες το και σε μας...πήγες κάπου και σε κοροιδέψανε? ενημέρωσέ μας να μην την πατήσουμε κι εμείς....Αυτό κάνουμε οι περισσότεροι εδω μέσα,περνάμε καλά και έχουμε δημιουργήσει και πολλές φιλίες.Εδω μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε και να ενημερωθούμε.Οχι για να πλακωθούμε και να βριστούμε...
Διαφωνείς κάπου?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
:thumbsup: +1

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
:thumbsup: +1

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
ναι,έχω να σχολιάσω κάτι "ταλαίπωρε".....ότι δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας,λύστε τις διαφορές σας με πριβέ μηνύματα,η βγείτε εξω και πλακωθείτε στο ξύλο....εδω είμαστε για άλλο λόγο.Πήγες κάπου και πέρασες καλά? ενημέρωσέ μας.Βρήκες κανένα καλό μουνί να παίρνει ωραίες πίπες? πες το και σε μας...πήγες κάπου και σε κοροιδέψανε? ενημέρωσέ μας να μην την πατήσουμε κι εμείς....Αυτό κάνουμε οι περισσότεροι εδω μέσα,περνάμε καλά και έχουμε δημιουργήσει και πολλές φιλίες.Εδω μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε και να ενημερωθούμε.Οχι για να πλακωθούμε και να βριστούμε...
Διαφωνείς κάπου?

αντιθετα συμφωνω απολυτα. και αν πραγματι ειχες διαβασει τα ποστ μου προς τον γελοιο ακριβως αυτο του επεσήμανα. δηλαδη οτι δεν εχει το δικαίωμα εδω μεσα να γραφει ψεματα και να παραπληφορει τον κοσμο. το σαιτ δεν ειναι διεξοδος των ψυχολογικων προβληματων του καθενός μας "ταλαίπωρε".... γι αυτό και ρώτησα "αν διαβαζεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ". τωρα οσο αφορα το βρισιδι αυτος το αρχισε , ακριβως οπως κανει και με τις κοπελιες που διαβαλει. κρινε μονοςσ σου λοιπον.
οσον αφορα την "προσωπικη διαφορα με τον γελοιο" και εκει κανεις λαθος .... βλεπεις σου παρεθεσα και γραπτα κειμενα αλλων μελων απο τα θρεντ που κοντευει να διαλύσει. ευχαριστω και στο μελον πιο προσεκτικός παρακαλω....

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
παντως οταν ηταν μοντ ο :priest: γιωργης, δεν περναγαν τετοιες μαλακιες συνεχεια....εδω εχουμε ξεφυγει εντελως... :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom