40 λεει στην αγγελια,50 μου ειπε απο το τηλεφωνο....δεν δοκιμασα γιατι μου φανηκε-ακουστικα-μαγκακι και ξεπετα...
την ιδια ακριβώς αρνητικη εντυπωση μου εκανε κι εμένα
40 λεει στην αγγελια,50 μου ειπε απο το τηλεφωνο....δεν δοκιμασα γιατι μου φανηκε-ακουστικα-μαγκακι και ξεπετα...
Σωστος και ενημερωμενος... με την Εβελινα-Λινα, μην μασατε!! τα δινει ολα... εκτος ισως κωλο, που δεν ζητησα.οχι...η εβελινα ειναι.....
Σωστος και ενημερωμενος... με την Εβελινα-Λινα, μην μασατε!! τα δινει ολα... εκτος ισως κωλο, που δεν ζητησα.
Μαλιστα χωρις δυσκολια, αφου οταν την ρωτησα μου ειπε "ε, Β2Β θα κανουμε χωρις ρουχα...οποτε μετα..."
πηγα σε αυτην στα Εξαρχεια.Μακρια.Σκεμπες,μασταρια κρεμαστα,νεφραμιες.Μασαζ οδοστρωτηρας.50€.Α,ξεχασα!Και χνουδωτα πασουμακια.
Αγαπητε μου,εχε μου εμπιστοσυνη.Ειπαμε μακρια.Μπαζο με πεταλα.Παω να ξεχασω.Καληνυχτα
κανει... ;) ;)Δε κανει τιποτα η ξεκωλιαρα, μακρια, μονο φραγκα θελει
... των δικών μας...Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία...
Ο τίτλος Μασάζ κατ' οίκον, εννοεί των δικών μας οίκων ή των δικών τους?????
Γαμώ την τρέλα μου...
... των δικών μας...
μια χαρα τα λετε...Και τότε γιατί έχουν ξεσκιστεί να γράφουν για την συγκεκριμένη κοπέλα? Η οποία μπορεί να είναι καλή (δεν ξέρω), αλλά δεν έχει καμμία δουλειά στο εδώ thread...
κανει... ;) ;)
[/quote
σε εμενα 3 φορες τιποτα δεν εκανε...οτι και αν προτεινα ..στειλε πμ να μου πεις τι κανει?
Μασαζ κατ'οικον εννοει εκτος λαδοϊδρυματος,δηλαδη ανεξαρτητη που προσφερει υπηρεσιες σε χωρο δικο σου ή δικο τηςΚαι τότε γιατί έχουν ξεσκιστεί να γράφουν για την συγκεκριμένη κοπέλα? Η οποία μπορεί να είναι καλή (δεν ξέρω), αλλά δεν έχει καμμία δουλειά στο εδώ thread...
Μασαζ κατ'οικον εννοει εκτος λαδοϊδρυματος,δηλαδη ανεξαρτητη που προσφερει υπηρεσιες σε χωρο δικο σου ή δικο της
κολονιοτη το χουμε πει και παλαιοτερα η συγκεκριμμενη αξιζει και τιμαει τα λεφτα της, θα σου προτεινα την επομενη φορα να παρεις το προγραμμα των 80 γιουρων ;) και θα με θυμηθεις ;) γιατι ενα εικοσαρικο κανει τη διαφορα και η διαφορα ειναι αισθητη σε χρονο και σε υπηρεσιες....3η επισκεψη στη συγκεκριμμενη www.mylist.gr/?view=showad&adid=57611&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=57611&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url] καθε φορα γιινεται και καλυτερη.... πραγματικα εχω δει το χριστο φανταρο.... τιμαει το εξηνταρι και η διαφορα της 3ης απο την 1η φορα τεραστια.... μπραβο καβλομαρακι....
κολονιοτη το χουμε πει και παλαιοτερα η συγκεκριμμενη αξιζει και τιμαει τα λεφτα της, θα σου προτεινα την επομενη φορα να παρεις το προγραμμα των 80 γιουρων ;) και θα με θυμηθεις ;) γιατι ενα εικοσαρικο κανει τη διαφορα και η διαφορα ειναι αισθητη σε χρονο και σε υπηρεσιες....
Παπαρια προγρμαμμα ειναι και παπαρια γκομενα ειναι...Έχεις p.m