Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (1 μέλη και 43 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
οχι...η εβελινα ειναι.....
Σωστος και ενημερωμενος... με την Εβελινα-Λινα, μην μασατε!! τα δινει ολα... εκτος ισως κωλο, που δεν ζητησα.
Μαλιστα χωρις δυσκολια, αφου οταν την ρωτησα μου ειπε "ε, Β2Β θα κανουμε χωρις ρουχα...οποτε μετα..."

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σωστος και ενημερωμενος... με την Εβελινα-Λινα, μην μασατε!! τα δινει ολα... εκτος ισως κωλο, που δεν ζητησα.
Μαλιστα χωρις δυσκολια, αφου οταν την ρωτησα μου ειπε "ε, Β2Β θα κανουμε χωρις ρουχα...οποτε μετα..."

Δε κανει τιποτα η ξεκωλιαρα, μακρια, μονο φραγκα θελει

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
πηγα σε αυτην στα Εξαρχεια.Μακρια.Σκεμπες,μασταρια κρεμαστα,νεφραμιες.Μασαζ οδοστρωτηρας.50€.Α,ξεχασα!Και χνουδωτα πασουμακια.

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
πηγα σε αυτην στα Εξαρχεια.Μακρια.Σκεμπες,μασταρια κρεμαστα,νεφραμιες.Μασαζ οδοστρωτηρας.50€.Α,ξεχασα!Και χνουδωτα πασουμακια.

κανε μια περιγραφη της προκοπης..
ποση ωρα καθησες, πως ηταν ο χωρος, ηλικια, σωμα, πιπα κανει?

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Αγαπητε μου,εχε μου εμπιστοσυνη.Ειπαμε μακρια.Μπαζο με πεταλα.Παω να ξεχασω.Καληνυχτα

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία...
Ο τίτλος Μασάζ κατ' οίκον, εννοεί των δικών μας οίκων ή των δικών τους?????
Γαμώ την τρέλα μου... :headbang: :headbang:

joepapa

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και τότε γιατί έχουν ξεσκιστεί να γράφουν για την συγκεκριμένη κοπέλα? Η οποία μπορεί να είναι καλή (δεν ξέρω), αλλά δεν έχει καμμία δουλειά στο εδώ thread...
μια χαρα τα λετε...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Και τότε γιατί έχουν ξεσκιστεί να γράφουν για την συγκεκριμένη κοπέλα? Η οποία μπορεί να είναι καλή (δεν ξέρω), αλλά δεν έχει καμμία δουλειά στο εδώ thread...
Μασαζ κατ'οικον εννοει εκτος λαδοϊδρυματος,δηλαδη ανεξαρτητη που προσφερει υπηρεσιες σε χωρο δικο σου ή δικο της

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Μασαζ κατ'οικον εννοει εκτος λαδοϊδρυματος,δηλαδη ανεξαρτητη που προσφερει υπηρεσιες σε χωρο δικο σου ή δικο της

..μα αυτή εντός λαδοϊδρυματος είναι..!!! αφού χρησιμοποιεί και το βιβλίο "εισερχομένων-εξερχομένων"..!!!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
3η επισκεψη στη συγκεκριμμενη www.mylist.gr/?view=showad&adid=57611&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=57611&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url] καθε φορα γιινεται και καλυτερη.... πραγματικα εχω δει το χριστο φανταρο.... τιμαει το εξηνταρι και η διαφορα της 3ης απο την 1η φορα τεραστια.... μπραβο καβλομαρακι....
κολονιοτη το χουμε πει και παλαιοτερα η συγκεκριμμενη αξιζει και τιμαει τα λεφτα της, θα σου προτεινα την επομενη φορα να παρεις το προγραμμα των 80 γιουρων  ;) και θα με θυμηθεις  ;) γιατι ενα εικοσαρικο κανει τη διαφορα και η διαφορα ειναι αισθητη σε χρονο και σε υπηρεσιες....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
κολονιοτη το χουμε πει και παλαιοτερα η συγκεκριμμενη αξιζει και τιμαει τα λεφτα της, θα σου προτεινα την επομενη φορα να παρεις το προγραμμα των 80 γιουρων  ;) και θα με θυμηθεις  ;) γιατι ενα εικοσαρικο κανει τη διαφορα και η διαφορα ειναι αισθητη σε χρονο και σε υπηρεσιες....

ο xpapad εχει απόλυτο δικαιο. δεν παιζεται το προγραμμα των 80 εουρων.!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom