n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.927
- Πόντοι
- 46.232
ναι ξενη.....αν το αγρινιο δεν ανοικει στην ελλαδα........ξένη μου ακούστικε, έχει ενα κενό σημερα, αλλα δε μπορω εγώ εκεινη την ώρα....
ναι ξενη.....αν το αγρινιο δεν ανοικει στην ελλαδα........ξένη μου ακούστικε, έχει ενα κενό σημερα, αλλα δε μπορω εγώ εκεινη την ώρα....
ρε που παμε..........ουαουρε τί γίνεται!
Σίγουρα τύπε; Μήπως είναι Σέρβα ή Ιταλίδα; Φοριούνται πολύ αυτές τον τελευταίο καιρό και μοιάζουν και με τις δικές μας...ναι ξενη.....αν το αγρινιο δεν ανοικει στην ελλαδα........
;) ;)Σίγουρα τύπε; Μήπως είναι Σέρβα ή Ιταλίδα; Φοριούνται πολύ αυτές τον τελευταίο καιρό και μοιάζουν και με τις δικές μας...
Test drive έχει κάνει κανείς;
]
Χωρίς φωτό (έστω και άνευ μουσούδας......) παρακινδυνευμένο φαίνεται.
Χωρίς φωτό (έστω και άνευ μουσούδας......) παρακινδυνευμένο φαίνεται.
Λογικο ακουγεται !!! ;)Χωρίς φωτό (έστω και άνευ μουσούδας......) παρακινδυνευμένο φαίνεται.
Ευχαριστω Λε.....gourounako, gourounako
και πολυ καλα εκανεsJerry, το ερώτημά σου είναι εύλογο και από ένα σημείο και μετά το έθεσα και εγώ στον εαυτό μου και απλά σταμάτησα να προσπαθώ να την πετύχω στο τηλέφωνο.
το ξερω οτι τα εχειs πει. μια το παιζει αυτη ετσι , φταινε και αυτοι που τηs δινουν και παραπανω αξια. σιγα μην θεωρησω και τον εαυτο μου προνομιουχο αν θα με δεχθει. αυτη θα επρεπε να υπολογιζει τουs αλλουs που την προτιμουν , και να θεωρει τον δικο τηs εαυτο προνομιουχο.Τα εχω πει και παλαιότερα αγαπητέ jerry,τα λέω και τώρα....Ασφαλώς υπάρχουν και άλλες και πολύ καλύτερες....Απλά,είναι διαθέσιμες!!! η συγκεκριμένη το παίζει το παιχνίδι με μαεστρία....τη μια σηκώνει τα τηλέφωνα,την άλλη δεν τα σηκώνει....τη μία γαμιε΄ται φουλ,την άλλη μόνο μασαζ...έχει και 2-3 φίλους εδω μέσα και συντηρούν την συζήτηση,πέφτουμε και οι υπόλοιποι στην παγίδα,ε,να πως στήνεται το σκηνικό.Η κοπέλλα,αν μεινει στο χωρο,σε κάποια χρόνια θα εχει αλυσίδα καταστημάτων...θυμηθείτε το...
Υ.Γ Φίλε eparxiotis5,την περίοδο που την έψαχνες έλειπε....τις περισσότερες μέρες δηλαδή.
εχει γεμισει ο τοποs. τα ειδεs και μονοs σου εκεινο το βραδυ( με λιγοτερα ευρω, τρελα μωρα και αματεουρ)
Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες σαν τη Μαρία, για να έχουμε και περισσότερες επιλογές.
με αυτο που εγραψεs θυμηθηκα κατι. αχ ο κακομοιρηs. θα σου πω αλλη φορα.Ευχαριστω Λε.....
εχει γεμισει ο τοποs. τα ειδεs και μονοs σου εκεινο το βραδυ( με λιγοτερα ευρω, τρελα μωρα και αματεουρ)
Σιγά μην πάρω και όρκους.... η συγκεκριμένη έχει και ένα γλωσσικό ιδίωμα,που παραπέμπει σε περιοχή της Πελοπονήσου...εν πάσει περιπτώσει,οι υπηρεσίες της ενδιαφέρουν και όχι το απο που είναι...
και ο Κετσπάγιας τα έμαθε τα ελληνικά με Κυπρέικη προφορά