Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Χωρίς φωτό (έστω και άνευ μουσούδας......) παρακινδυνευμένο φαίνεται.

σωστοτατο.......

την τελευταια φορα  στα σκοτεινα...εχασα ενα 90αρι(60 + 30 το hotel)...

για ενα μασαζακι του κωλου και ενα φραπε της κακιας ωρας..απο μια αλβανη...μπαζολα...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Jerry, το ερώτημά σου είναι εύλογο και από ένα σημείο και μετά το έθεσα και εγώ στον εαυτό μου και απλά σταμάτησα να προσπαθώ να την πετύχω στο τηλέφωνο.
  και πολυ καλα εκανεs

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Τα εχω πει και παλαιότερα αγαπητέ jerry,τα λέω και τώρα....Ασφαλώς υπάρχουν και άλλες και πολύ καλύτερες....Απλά,είναι διαθέσιμες!!! η συγκεκριμένη το παίζει το παιχνίδι με μαεστρία....τη μια σηκώνει τα τηλέφωνα,την άλλη δεν τα σηκώνει....τη μία γαμιε΄ται φουλ,την άλλη μόνο μασαζ...έχει και 2-3 φίλους εδω μέσα και συντηρούν την συζήτηση,πέφτουμε και οι υπόλοιποι στην παγίδα,ε,να πως στήνεται το σκηνικό.Η κοπέλλα,αν μεινει στο χωρο,σε κάποια χρόνια θα εχει αλυσίδα καταστημάτων...θυμηθείτε το...
Υ.Γ Φίλε eparxiotis5,την περίοδο που την έψαχνες έλειπε....τις περισσότερες μέρες δηλαδή.
  το ξερω οτι τα εχειs πει.  μια το παιζει αυτη ετσι  , φταινε  και αυτοι που τηs δινουν και παραπανω αξια.  σιγα μην θεωρησω και τον εαυτο μου προνομιουχο αν θα με δεχθει.    αυτη θα επρεπε να υπολογιζει τουs αλλουs που την προτιμουν , και να θεωρει τον δικο τηs εαυτο προνομιουχο.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:thumbsup:

Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες σαν τη Μαρία, για να έχουμε και περισσότερες επιλογές.
  εχει γεμισει ο τοποs.  τα ειδεs και μονοs σου εκεινο το βραδυ( με λιγοτερα ευρω, τρελα μωρα και αματεουρ)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
  εχει γεμισει ο τοποs.  τα ειδεs και μονοs σου εκεινο το βραδυ( με λιγοτερα ευρω, τρελα μωρα και αματεουρ)

εσύ μου τα έλεγες, αλλά τα είδα και με τα ίδια μου τα μάτια...τεσπά

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Σιγά μην πάρω και όρκους.... :tickedoff: η συγκεκριμένη έχει και ένα γλωσσικό ιδίωμα,που παραπέμπει σε περιοχή της Πελοπονήσου...εν πάσει περιπτώσει,οι υπηρεσίες της ενδιαφέρουν και όχι το απο που είναι...

μου είπε πως ζούσε Πάτρα

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
και ο Κετσπάγιας τα έμαθε τα ελληνικά με Κυπρέικη προφορά   :tooth: :tooth: :tooth:

θα κάνει και καλό σπορτ-μασάζ ο Κετσπάγια, δεν ξέρω όμως κατα πόσο η Κυπριακή προφορά προσφέρεται για νάζια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom