Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Για πες μας λεπτομέρειες σε ποιά χώρα πετάχτηκες και ποιά απ'ολες λάδωσεες?Καλή χρονιά παίδες, εγώ το λάδωσα πάντως ..
Για πες μας λεπτομέρειες σε ποιά χώρα πετάχτηκες και ποιά απ'ολες λάδωσεες?Καλή χρονιά παίδες, εγώ το λάδωσα πάντως ..
χαρας στο κουραγιο σου,ποσο ειχες πιει?????Καλή χρονιά παίδες, εγώ το λάδωσα πάντως ..
Τοσο λαδι, που το βρηκες ???Καλή χρονιά παίδες, εγώ το λάδωσα πάντως ..
Ήμουν από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι χτες στην Αθήνα. Μετά από τόσα που έχω διαβάσει για τη Μαρία, προσπάθησα να κλείσω ραντεβού μαζί της. Μάταιος κόπος, όμως. Πήρα συνολικά 5 φορές τηλέφωνο κατά την παραμονή μου στην Αθήνα. Τις 2 πρώτες απλά δεν το σήκωσε, ενώ τις άλλες 3 ήταν απενεργοποιημένο. Φαίνεται πως η Μαρία έχει αποκτήσει αρκετή πελατεία ώστε να μην μάς έχει ανάγκη. OK, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...
τελικά ξέρουμε κατι γι αυτό ?Καλή Χρονιά σε όλους!
Test drive έχει κάνει κανείς;
Για κοιτα κατι μαλακες που θελουν να μας το παιξουν εξυπνοι και την πατανε σαν πρωταρηδες...Καλή χρονιά παίδες, εγώ το λάδωσα πάντως ..
Για πες μας λεπτομέρειες σε ποιά χώρα πετάχτηκες και ποιά απ'ολες λάδωσεες?
gourounako, gourounakoΓια πες μας λεπτομέρειες σε ποιά χώρα πετάχτηκες και ποιά απ'ολες λάδωσεες?
γιατι συνεχιζετε και ασχολειστε με την συγκεκριμενη ( αν απαντησε στο τηλ. - αν επιλεγει - αν καθισε στον ταδε και οχι στον αλλον - με ποσα ευρω κλπ) δεν υπαρχουν αλλεs δλδ ?
ξένη μου ακούστικε, έχει ενα κενό σημερα, αλλα δε μπορω εγώ εκεινη την ώρα....
γιατι συνεχιζετε και ασχολειστε με την συγκεκριμενη ( αν απαντησε στο τηλ. - αν επιλεγει - αν καθισε στον ταδε και οχι στον αλλον - με ποσα ευρω κλπ) δεν υπαρχουν αλλεs δλδ ?
Δεν είναι ξένη φίλε μου....και κάποιος που έγραψε το αντίθετο,μάλλον βαλτός ήταν....Αν την ακούσεις απο κοντά για 2 λεπτά,θα καταλάβεις....
Σιγά μην πάρω και όρκους.... η συγκεκριμένη έχει και ένα γλωσσικό ιδίωμα,που παραπέμπει σε περιοχή της Πελοπονήσου...εν πάσει περιπτώσει,οι υπηρεσίες της ενδιαφέρουν και όχι το απο που είναι...φίλε μου,
κ εμένα όσες φορές πήγα δεν μου έδωσε την εντύπωση πως μπορεί να είναι ξένη....
αν σου πω όμως πως Αλβανίδα που ξέρω, αν την ακούσεις και μιλήσεις μαζί της μπορεί και να δώσεις όρκο πως είναι γνήσια Ελληνίδα...
οπότε μην παίρνεις και όρκους..........
Σιγά μην πάρω και όρκους.... η συγκεκριμένη έχει και ένα γλωσσικό ιδίωμα,που παραπέμπει σε περιοχή της Πελοπονήσου...εν πάσει περιπτώσει,οι υπηρεσίες της ενδιαφέρουν και όχι το απο που είναι...
και ο Κετσπάγιας τα έμαθε τα ελληνικά με Κυπρέικη προφοράη συγκεκριμένη έχει και ένα γλωσσικό ιδίωμα,που παραπέμπει σε περιοχή της Πελοπονήσου...
απο τεταρτη δουλευει ξαναΜέχρι πότε έχει off η Μαρία ?