Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
τις τελευταιες 20 μερες εχω επισκευτει 3 φορες την συγκεκριμμενη  www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]

πραγματικα ειναι πολυ καλη επιλογη καθως το εξηνταρι που ζηταει το τιμαει και με το παραπανω....
εμφανιση 9/10
μασαζ 9/10
φραπεδια 9/10
χωρος 8/10

σιγουρα θα ξανατιμησω....
υ.γ. ευχαριστω xpapad για το καθοριστικο και κατατοπιστικο  pm ου μου ετσειλες....
φιλε πετρουλα οσο αναφορα τη βαθμολογια που εχεις βαλει δεν θα τη σχολιασω γιατι αυτο ειναι κατι τελειως υποκειμενικο... κατι το οποιο ειναι τελειο για σενα μπορει να μην ειναι καλο για καποιον αλλο και το αντιστροφο.... τωρα οσο ανφορα τη συγκεκριμμενη εχω ξαναγραψει στο παρελθον.... τιμαει το εξηνταρι δεν κανει χρονοτριβες καθως 1 ωρα σε λαδοτριβει η εμφανιση της εμενα προσωπικα μου αρεσει και θα την χαρακτηριζα κοπελα της διπλανης πορτας που σου βγαζει κατι προστυχο εγω θα ξανατιμησω σιγουρα...
-το b2b το χρεωνει 80. τουλαχιστον τοσο ειχε χρεωσει σε εμενα...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ειπε ενας για εμφανιση κ υπηρεσιες που αγγιζουν το τελειο..
κ σε λιγες ωρες ειχε 250 παραπανω επισκεψεις στην αγγελια της
για τοσα λιγουρια κ μαλακες μιλαμε..
ρε οχι φιλια δεν δινει αλλα ουτε ακαποτο δεν κανει
δεν καταλαβα ρε συ .... εσυ ποιος εισαι??? μηπως εισαι της μετρον αναλυσης και κρατας τα στατιστικα σου ποσοι διαβαζουν και τι διαβαζουν ???? εδω μεσα φιλαρακο ειναι καθαρα ενα τοπικ ενημερωτικο.... προσπαθουμε ολοι μαζι για το κοινο μας καλο.... οι καιροι ειναι δυσκολοι και το χρημα ακομα πιο δυσκολο .... αμα εχεις λεφτα για πεταμα παρε μια χρυση ευκαιρια και παιξε λοτο για την επιλογη σου...
-παντως επειδη απο τα λεγομενα σου δεν με εχεις πεισει οτι γνωριζεις.... αμα θες κανε μου  μια περιγραφη του χωρου στη νεα σμυρνη....

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
δεν καταλαβα ρε συ .... εσυ ποιος εισαι??? μηπως εισαι της μετρον αναλυσης και κρατας τα στατιστικα σου ποσοι διαβαζουν και τι διαβαζουν ???? εδω μεσα φιλαρακο ειναι καθαρα ενα τοπικ ενημερωτικο.... προσπαθουμε ολοι μαζι για το κοινο μας καλο.... οι καιροι ειναι δυσκολοι και το χρημα ακομα πιο δυσκολο .... αμα εχεις λεφτα για πεταμα παρε μια χρυση ευκαιρια και παιξε λοτο για την επιλογη σου...
-παντως επειδη απο τα λεγομενα σου δεν με εχεις πεισει οτι γνωρισεις.... αμα θες κανε μου  μια περιγραφη του χωρου στη νεα σμυρνη....

χεχε... εγώ θα έλεγα πως θα είναι μεγάλος μ@@@@@ς εάν σου κάνει οποιαδήποτε περιγραφή....!!!!

φιλικά πάντα...!!!!!

;)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
φιλε πετρουλα οσο αναφορα τη βαθμολογια που εχεις βαλει δεν θα τη σχολιασω γιατι αυτο ειναι κατι τελειως υποκειμενικο... κατι το οποιο ειναι τελειο για σενα μπορει να μην ειναι καλο για καποιον αλλο και το αντιστροφο.... τωρα οσο ανφορα τη συγκεκριμμενη εχω ξαναγραψει στο παρελθον.... τιμαει το εξηνταρι δεν κανει χρονοτριβες καθως 1 ωρα σε λαδοτριβει η εμφανιση της εμενα προσωπικα μου αρεσει και θα την χαρακτηριζα κοπελα της διπλανης πορτας που σου βγαζει κατι προστυχο εγω θα ξανατιμησω σιγουρα...
-το b2b το χρεωνει 80. τουλαχιστον τοσο ειχε χρεωσει σε εμενα...

Εεε! Ελα τώρα, πες την αλήθεια, δεν το πήρες μόνο του το b2b, για να σου πήρε 80,
σίγουρα με κάτι το "συνόδεψες", με καμιά πίπα...., με λίγο από μουνάκι....,
ίσως λίγο κι από τα δύο....?!!!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Εεε! Ελα τώρα, πες την αλήθεια, δεν το πήρες μόνο του το b2b, για να σου πήρε 80,
σίγουρα με κάτι το "συνόδεψες", με καμιά πίπα...., με λίγο από μουνάκι....,
ίσως λίγο κι από τα δύο....?!!!
οσο μπορεις εσυ να κατσεις με σταυρωμενα τα χερια στο b2b αλλα τοσο μπορω και εγω....σαφως και το χερακι μου δεν καθισε φρονιμο σαφως και εκανε τις διεισδυσεις του και τις εξορμησεις του ....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
οσο μπορεις εσυ να κατσεις με σταυρωμενα τα χερια στο b2b αλλα τοσο μπορω και εγω....σαφως και το χερακι μου δεν καθισε φρονιμο σαφως και εκανε τις διεισδυσεις του και τις εξορμησεις του ....

έέέέέτσι....... έέέέέτσι......
ναι ρε φίλε..... δεν λέω...... κι εσύ αγοράκι είσαι......
έέέέέτσι....... έέέέέτσι......

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Τώρα έχω μια απορία....λές οτι εμφανισιακά είναι κάτω του μέσου όρου και οτι το μασαζ της είναι συνηθισμένο...και την εχεις συντήσει 8-10 φορές? αυτό πια είναι "σχέση",είναι "δεσμός".... :2funny:

χαχααααααααααα
περναω καλα παιχτη..μου εχει εξιταρει το μυαλο..κ οχι μονο
την εχω παρει σε καθε δυνατο σημειο του χωρου της κ σε καθε δυνατη σταση που μπορεις να φανταστεις
αλλα δεν σημαινει οτι παιρνει πανω απο το μεσο ορο εμφανισιακα..
δεν παω για το μασαζ σε τετοια μαγαζια
βεβαια εαν ειναι καλο ειναι καλοδεχουμενο

Υ.Γ. για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις απο τα ξεφτιλισμενα σκουπιδια..στην κουζινα της το χρωμα των ντουλαπιων ειναι πρασινο ανοικτο

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ρε συ ντινο τι του εχεις κανει του  SPL και σε...κατατρεχει? :grin: :grin:

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

ποιος το γαμαει ρε το στρακι
θα του εβρισα την τανα ή τον ερωτα του

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
συναντηση χτές το απόγευμα με Μαρία, εμφανησιακά ειναι μια χαρά η κοπέλα, επιτέλους ελληνίδα που μπορείς να συννενοηθείς και να πεις και δυο κουβέντες παραπάνω... χώρος καθαρός σαν ιατρείο και η συμπεριφορά της σε κανει να νοιώθεις παρα πολύ άνετα. όσον αφορά το Μασαζ εξαιρετικό τρόμερη αίσθηση το b2b πρωτη φορά έκανα και μπορώ να πω οτι το λάτρεψα. Σέξ δεν κάνει παρα μόνο εκτόνωση  :cum: . πολύ καλό μασαζ και αρκετή ωρα. σώμα καλό εως πολύ καλό....θα ξαναπάω σίγουρα τα 80 ευρώ είναι ένα θέμα για τις εποχές που ζούμε άλλα σίγουρα δεν τα κλαίς....

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
97
Πόντοι
1
ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛ ΣΕ ΠΜ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ Η ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΝ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
"Αλλα αντ' άλλα,της Παρασκευης το γάλα"....λέει ο θυμόσοφος λαός μας...εχουν μπερδευτεί εδω μέσα οι ασχετοι,οι λιγούρηδες,οι προμότορες,οι νταβατζήδες και οι σπαγγοραμμένοι....

Λοιπον,αυτή που τοτηλέφωνό της τελειώνει σε...559,είναι Ελληνίδα,λέγεται Εβελίνα,η Λίνα,η Ευη,είναι συμπαθητικούλα,καλό σωματάκι,καλό μασαζ αλλά μέχρι εκεί....Πουτάνα με βούλα.....Σε πάει σε ξενοδοχείο,η έρχεται σπίτι σου παίρνει 60 ευρώ,και ενω σου την παίζει και αρνείται φιλιά και πίπα,σου λέει "γλέιψε μου την κωλοτρυπίδα μου καυκλα μου".....πουτάνα με βούλα σας λέω....την δεύτερη φορά,με 80 ευρώ κάνει παπάδες.....για μένα,αξίζει τα λεφτά της,το έχει το θέμα,αλλά όπως όλες οι πουτάνες,θέλει να σε "παίξει" λίγο πριν ενδώσει....Εγω δεν την ξαναπαιρνω,παρ' ότι πέρασα καλά,διότι αυτή την συμπεριφορά δεν την ανέχομαι....

Περί Μαρίας τώρα.....πολλά,μα πάρα πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ....πρώην συνοδείες,πρώην call girl,πρώην στούντιο,πρωην απ' όλα....μακράν η πιο έξυπνη πουτάνα που έχω γνωρίσει....και εξηγούμαι :
Η εμφάνιση και το μασαζ της είναι ανω του μέσου όρου...είναι "γυναίκα",είναι "θηλυκό",είναι απο αυτές που μπορεί να τρελλάνουν έναν άντρα....μία κρύο,μία ζέστη,μία πολύ κρύο,μία πολύ ζέστη....τουλάχιστον οι μισές κριτικές που έχουν γραφτεί εδω μέσα είναι μούφα....αλλοι την προμοτάρουν,άλλοι την θάβουν επίτηδες και άλλοι απλά λένε ψέμματα....η κοπέλλα έχει,τουλάχιστον αυτή την εποχή,την δυνατότητα να είναι επιλεκτική.Και στο ποιόν θα συναντήσει και στο τι θα κάνει μαζί του...μπράβο της και μαγκιά της....

Προσωπική άποψη : να είστε ο εαυτός σας...πάρτε οτι θέλει να σας δόσει,και αν σας άρεσε ξαναπάτε...αν όχι,υπάρχουν εκατοντάδες εναλλακτικές λύσεις....πολλές απο αυτές είναι και καλύτερες....σας μιλάει κάποιος που την έχει συναντήσει τουλάχιστον 4-5 φορές.Αλλες φορές πήρα τα πάντα,άλλες φορές πήρα τον πούλο....και όχι πάντα με την ίδια σειρά.... :rockon:

Πρόβλεψη : κάποια μέρα η Μαρία,αν παραμείνει στον χώρο και δεν αποσυρθεί,θα γίνει η μεγαλύτερη επιχειρηματίας του χώρου...Οσοι απο εσας είστε...μακροπρόθεσμοι επενδυτές,σπεύσατε....

Μακράν το καλύτερο και σοφότερο πόστ που εχω διαβάσει ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα.Μπράβο φίλε μου (επέτρεψέ μου να σε αποκαλώ έτσι).Είσαι έτη φωτός μπροστά!!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μακράν το καλύτερο και σοφότερο πόστ που εχω διαβάσει ποτέ για το συγκεκριμένο θέμα.Μπράβο φίλε μου (επέτρεψέ μου να σε αποκαλώ έτσι).Είσαι έτη φωτός μπροστά!!!!!!

Να είσαι καλά φίλε μου....όταν μπορείς να δεις τα πράγματα ανεπηρέαστος απο την κ...α της στιγμής,τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
συναντηση χτές το απόγευμα με Μαρία, εμφανησιακά ειναι μια χαρά η κοπέλα, επιτέλους ελληνίδα που μπορείς να συννενοηθείς και να πεις και δυο κουβέντες παραπάνω... χώρος καθαρός σαν ιατρείο και η συμπεριφορά της σε κανει να νοιώθεις παρα πολύ άνετα. όσον αφορά το Μασαζ εξαιρετικό τρόμερη αίσθηση το b2b πρωτη φορά έκανα και μπορώ να πω οτι το λάτρεψα. Σέξ δεν κάνει παρα μόνο εκτόνωση  :cum: . πολύ καλό μασαζ και αρκετή ωρα. σώμα καλό εως πολύ καλό....θα ξαναπάω σίγουρα τα 80 ευρώ είναι ένα θέμα για τις εποχές που ζούμε άλλα σίγουρα δεν τα κλαίς....
Ρε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω, αφού η κοπέλα ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, στην αγγελία της το λέει καθαρά
σουηδική μάλαξη, αθλητικό, χαλαρωτικό(40Ε) ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ,BODY TO BODY(60E)

www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]
εσείς αφού δεν :fuck2: γιατί δίνετε 80, σας τα ζητάει η κοπέλα για την εκτόνωση
ή τα δίνετε από μόνοι σας σαν μπουρμπουάρ επειδή μείνατε ευχαριστημένοι?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
χαχααααααααααα
περναω καλα παιχτη..μου εχει εξιταρει το μυαλο..κ οχι μονο
την εχω παρει σε καθε δυνατο σημειο του χωρου της κ σε καθε δυνατη σταση που μπορεις να φανταστεις
αλλα δεν σημαινει οτι παιρνει πανω απο το μεσο ορο εμφανισιακα..
δεν παω για το μασαζ σε τετοια μαγαζια
βεβαια εαν ειναι καλο ειναι καλοδεχουμενο

Υ.Γ. για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις απο τα ξεφτιλισμενα σκουπιδια..στην κουζινα της το χρωμα των ντουλαπιων ειναι πρασινο ανοικτο
βρε ξεφτιλισμενη ρομπα ξεκουμπωτη.
σου ειπα να περιγραψεις το σπιτι στους φιλους εδω μεσα.
υπάρχουν χαρακτηριστικα σημεια.
επισης να περιγραψεις την κοπελια.
και βρε πηδηχταρα , στο ονειρό σου φυσικα , πές μας για τις γωνιες που την εχεις ξεσκισει......
σα δεν ντρεπεσαι ξεφτιλισμένε......

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
ποιος το γαμαει ρε το στρακι
θα του εβρισα την τανα ή τον ερωτα του
ειναι γεγονός οτι για να γαμησεις ακομα και στρακι πρεπει να μπορεις !!!!!!!
ακομα και με χαπια ανθρωποι της κατηγορίας σου το προσπαθουν αλλα χωρις επιτυχία....
προσπάθησε λοιπον......
οσο για την τανα ,αναφέρεσαι στην αδελφή σου η στην κοπέλα σου ???????????
ευπρόσδεκτες και οι δυο να τις ξεχαρμανιάσουμε απο ενα μαλάκα σαν εσένα !!!!!!!!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
ρε συ ντινο τι του εχεις κανει του  SPL και σε...κατατρεχει? :grin: :grin:
αγαπητε φιλε δεν το κατατρεχω και το ξερει.... εδω και 1 χρονο περιπου το εχει κανει σύστημα να μπαινει σε ολα τα θρεντ, call girls , massage , amateur να πιανει μια η δυο κοπέλες που οι πολλοι φιλοι εκεινη την περίοδο ασχολουνται περισσότερο μαζι και να γραφει ηλιθιότητες διαβαλοντάς την . απο τα γραφόμενά του καταλαβαίνεις τα ψεματα που λεει .... παρ ολα αυτα δεν θα υπηρχε πρόβλημα , δεν ειναι δα και ο πρωτος γελοιος εδω μεσα.... ομως εμεις στο σαιτ λειτουργουμε και προσπαθούμε για την καλύτερη ενημέρωση ολων μας. και θα εχουμε τον γελοιο να αρθρογραφει και μας φλομώνει στο ψεμα ????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom