heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Αν βάλεις το τηλέφωνο στο google,θα βρεις 5-6 παρόμοιες αγγελίες.....
Σωστός!...
Αν βάλεις το τηλέφωνο στο google,θα βρεις 5-6 παρόμοιες αγγελίες.....
αγαπητε φιλε δεν το κατατρεχω και το ξερει.... εδω και 1 χρονο περιπου το εχει κανει σύστημα να μπαινει σε ολα τα θρεντ, call girls , massage , amateur να πιανει μια η δυο κοπέλες που οι πολλοι φιλοι εκεινη την περίοδο ασχολουνται περισσότερο μαζι και να γραφει ηλιθιότητες διαβαλοντάς την . απο τα γραφόμενά του καταλαβαίνεις τα ψεματα που λεει .... παρ ολα αυτα δεν θα υπηρχε πρόβλημα , δεν ειναι δα και ο πρωτος γελοιος εδω μεσα.... ομως εμεις στο σαιτ λειτουργουμε και προσπαθούμε για την καλύτερη ενημέρωση ολων μας. και θα εχουμε τον γελοιο να αρθρογραφει και μας φλομώνει στο ψεμα ????????????????
δεν ξερω μπορει να ειναι και ετσι.δεν το εχω διαπιστωσει....αυτο που βλεπω εδω ειναι να εισαι μονιμα ...θα μπορουσες να του τα πεις με π.μ....αγαπητε φιλε δεν το κατατρεχω και το ξερει.... εδω και 1 χρονο περιπου το εχει κανει σύστημα να μπαινει σε ολα τα θρεντ, call girls , massage , amateur να πιανει μια η δυο κοπέλες που οι πολλοι φιλοι εκεινη την περίοδο ασχολουνται περισσότερο μαζι και να γραφει ηλιθιότητες διαβαλοντάς την . απο τα γραφόμενά του καταλαβαίνεις τα ψεματα που λεει .... παρ ολα αυτα δεν θα υπηρχε πρόβλημα , δεν ειναι δα και ο πρωτος γελοιος εδω μεσα.... ομως εμεις στο σαιτ λειτουργουμε και προσπαθούμε για την καλύτερη ενημέρωση ολων μας. και θα εχουμε τον γελοιο να αρθρογραφει και μας φλομώνει στο ψεμα ????????????????
Ρε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω, αφού η κοπέλα ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, στην αγγελία της το λέει καθαρά
σουηδική μάλαξη, αθλητικό, χαλαρωτικό(40Ε) ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ,BODY TO BODY(60E)
www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]
εσείς αφού δεν γιατί δίνετε 80, σας τα ζητάει η κοπέλα για την εκτόνωση
ή τα δίνετε από μόνοι σας σαν μπουρμπουάρ επειδή μείνατε ευχαριστημένοι?
Ok. Ευχαριστώ, κατάλαβα.....!!!το +20 ειναι για τον φραπε...
απλα δεν εχουν πανε και λενε παπαριες δεν καταλαβες.....??????????/Ρε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω, αφού η κοπέλα ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, στην αγγελία της το λέει καθαρά
www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]
εμενα στο τηλ μου ειπε 60 με αισθησιακο μαζαζ. δεν ειναι μεσα η φραπεδια?απλα δεν εχουν πανε και λενε παπαριες δεν καταλαβες.....??????????/
μπορεις να μου πεις τι τατουαζ εχει η μαρια??????Μετά από απουσία 3 μηνών στο εξωτερικό και κακή B2B εμπειρία στο Λονδίνο είπα σήμερα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μουν πηγαίνοντας στην Μαρία.
Η Μαρία πολύ φιλική,σε κάνει να αισθανθείς αμέσως άνετα.
Από εμφάνιση προσωπικά μου άρεσε, Ελληνίδα αδύνατη με ωραίο σώμα (Προσωπικά γούστα είναι αυτά).
Στα της συνεδρίας, ωραίο, αισθησιακό κ δυνατό B2B με εκτόνωση στο τέλος.
Ήμουν επιφυλακτικός στη αρχή για την ποιότητα του B2B αλλά μόλις ξεκίνησε χάρηκα που διαψεύστηκα.
Δεν υπήρξε καμία απολύτως βιασύνη.
Όσοι επιθυμείτε ένα καλό μασάζ με εκτόνωση θα σας αρέσει, όσοι ψάχνετε μπριζόλα κ καλαμωτό φραπέ μάλλον θα απογοητευτείτε.
Ο χώρος μια χαρά,μπανάκι πριν κ μετά την συνεδρία. Κόστος στα 80e.
Θα ξανατημηθεί πολύ σύντομα.
σερβιρει και φραπε το μαρακι????????μπα ?????????το +20 ειναι για τον φραπε...
σερβιρει και φραπε το μαρακι????????μπα ?????????
τελικα μεγαλη μπουκια φας μεγαλη κουβεντα μη λες.
ε μαρια???????
ναι εεεε?Και σερβίρει, και είναι και καλής ποιοτητος.. ;)
ναι εεεε?
δεν μου λες μπορεις να μου πεις τι τατουαζ εχει το μαρακι?????
Από που κλάνει το μπαρμπούνι???
ετσι απλα μου την σπαει ο καθε τυχαρπαστος που λεει οτι εχει παει με την μαρια ενω δεν εχει παει......Ακόμα και να μήν ήξερα, λίγες σελίδες πιό πίσω να διάβαζα θα σου έλεγα..Όλο τον κόσμο το ίδιο ρωτάς..Σταμάτα το, θα γίνεις γραφικός..
Δεν θα απαντήσω σε οτιδήποτε γράψεις απο δώ και πέρα..Αν θές να απαντήσεις εσυ σε κάτι ετσι για αλλαγη, πές μου για τον ιδιοκτήτη του σπιτιου που δέχεται το μαρακι.. ;)
Ρε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω, αφού η κοπέλα ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, στην αγγελία της το λέει καθαρά