Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
η τυπισσα στην νεα σμυρνη δεν ειναι?....
ναι
η τυπισσα στην νεα σμυρνη δεν ειναι?....
τα ειχα διαβασει τα παλαιοτερα ποστ.... απλα η συγκεκριμμενη οσο περισσοτερο σε γνωριζει τοσο καλυετρα περνας.... δηλαδη η πρωτη φορα που πηγα απο την τριτη φορα εχουν τεραστια διαφορα.... το γκομενακι τιμαει το εξηνταρι με το παραπανω... χωρις χρονοτριβες και βιασινες..... πιστευω οτι αξιζει να το αναφερουμε.... οσο για τη βαθμολογια ειναι κατι το οποιο με εκφραζει και μαλλον εχω βρει μια φωλια για να κουρνιαζω τα κρυα απογευματα....δεν είναι κάτι καινούργιο η συγκεκριμένη. έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο παρελθόν. η βαθμολογία που δίνεις είναι υπερβολικά ψηλή παρόλο που θα συμφωνήσω πως είναι αρκετα καλή
τα ειχα διαβασει τα παλαιοτερα ποστ.... απλα η συγκεκριμμενη οσο περισσοτερο σε γνωριζει τοσο καλυετρα περνας.... δηλαδη η πρωτη φορα που πηγα απο την τριτη φορα εχουν τεραστια διαφορα.... το γκομενακι τιμαει το εξηνταρι με το παραπανω... χωρις χρονοτριβες και βιασινες..... πιστευω οτι αξιζει να το αναφερουμε.... οσο για τη βαθμολογια ειναι κατι το οποιο με εκφραζει και μαλλον εχω βρει μια φωλια για να κουρνιαζω τα κρυα απογευματα....
οταν παω για μασαζ αυτο που θελω ειναι να μου κανουν ενα καλο μασαζ για να χαλαρωσω και να τελειωσω με τον α τον β ή τον γ τροπο.... δεν με ενδιαφερει η διαδρομη αλλα ο τερματισμος.... εκει τα βρηκα αυτα... καλο μασαζ με καλο φιναλε.... δεν ξερω αν μπριζολιαζεται δεν ζητησα ....ζήτησες για περισσότερα από φραπέ ;
μαρια τη λενε.... απο εμφανιση ειναι καβλοραπανο...μη φανταστεις το ξεκωλο και το προστυχο.... φαντασου τη σεμνη ταπεινη γειτονισσα σου.... αυτο ειναι που μεφτιαχνει εμενα....φολε μου νανα την λενε??απο εμφανιση τι λεει?
εγω φιλαρακο πληρωσα 60 για b2b και φραπεδια.... ολο το προγραμμα κρατησε 1 ωριτσαεκτος απο μασαζ που ειναι body to body k πρεπει να ναι καυλα στην τιμη των 60 περιλαμβανει φραπε κ σταματαει εκει δηλ.?
παλιοτερα το εκανε στα 80 αν θυμαμαι καλα...νομιζω τωρα το εκοψε και σταματαει στοοταν παω για μασαζ αυτο που θελω ειναι να μου κανουν ενα καλο μασαζ για να χαλαρωσω και να τελειωσω με τον α τον β ή τον γ τροπο.... δεν με ενδιαφερει η διαδρομη αλλα ο τερματισμος.... εκει τα βρηκα αυτα... καλο μασαζ με καλο φιναλε.... δεν ξερω αν μπριζολιαζεται δεν ζητησα ....
με την πρωτη μιλησα στο τηλ 65 ειπε+ ταξι για να ερθει βορ.προαστεια και ειμαι σιγουρος ολο και κατι εξτρα θα ζητουσε..οποτε αν βαλω και το hotel ερχεται 100+
Να και 2 νέα links που βρήκα, έχεις κανεις δοκιμασει κάποια από τις κυρίες;
τις τελευταιες 20 μερες εχω επισκευτει 3 φορες την συγκεκριμμενη www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]
πραγματικα ειναι πολυ καλη επιλογη καθως το εξηνταρι που ζηταει το τιμαει και με το παραπανω....
εμφανιση 9/10
μασαζ 9/10
φραπεδια 9/10
χωρος 8/10
σιγουρα θα ξανατιμησω....
υ.γ. ευχαριστω xpapad για το καθοριστικο και κατατοπιστικο pm ου μου ετσειλες....
πραγματικα ειναι πολυ καλη επιλογη καθως το εξηνταρι που ζηταει το τιμαει και με το παραπανω....
εμφανιση 9/10
μασαζ 9/10
φραπεδια 9/10
χωρος 8/10
με την δευτερη πηγα ...και εκλαψα το 60αρι....
αλβανο...που αν το δεις στην λαικη..φευγεις τρεχοντας..απο μασσαζ σκατα.....
και απο φραπε...παπαρια μαντολες..
Η κοπελα σιγουρα δεν ειναι
αλβανη ειναι απο την Κρητη και απο εμφανιση δεν εινια χαλια. Σιγουρα την μπερδευεισ με καποια αλλη
τελικα είναι ή δεν ειναι αυτη?
την κοπελα που εχω συναντησει εγω την λενε
ευα ειναι 100% Ελληνιδα ειναι καλουτσικη εμφανισιακα με πολυ ωραια ματια γαλαζια σωματακι καλο , αδυνατη με μικρο βυζακι και αρκετα καλο μασαζ. Αυτα
Αν ενοεις sex ναι κανει με 80. Αλλα ολα με προφυλαξη και χωρις φιλια και δεν αφηνει να την πολυαγγιξειςΦιλε με 80 κανει φουλ η οχι ?
Αν ενοεις sex ναι κανει με 80. Αλλα ολα με προφυλαξη και χωρις φιλια και δεν αφηνει να την πολυαγγιξεις
..την κάνατε πάλι "βεντέτα" την κιουρία....
με ένα 40 για μια ώρα μασαζάκι καλή είναι.... μέχρι εκεί όμως....
Ξυπνηστέεεεεεεεεεεεεεεεε