Επισκέπτης
Φίλε ΠΡΕΠΕΙ να μάθεις!
Ρε συ...μου θυμιζει καποια απο μαγειρείο μερια ή κανω λαθος;δουλευει θησεως 67....ειναι και στο φατσοβιβλιο
Κανε ντου ροκαβλον και οποιον παρει ο χαρος!!!Φίλε ΠΡΕΠΕΙ να μάθεις!
ναι μοιαζει με την λαρισα αλλα δεν ειναι αυτη...Ρε συ...μου θυμιζει καποια απο μαγειρείο μερια ή κανω λαθος;
μοιαζει πιο πολυ με την Αρτα θα ελεγαναι μοιαζει με την λαρισα αλλα δεν ειναι αυτη...
ΟΥΑΟΥ!
ή με τονο....μοιαζει πιο πολυ με την Αρτα θα ελεγα
Ψάχνομαι επειδή η πρώτη μου φορά θέλω να είναι ιδιαίτερη...Κανε ντου ροκαβλον και οποιον παρει ο χαρος!!!
Στο λεω επειδη σε βλεπω καιρο που μελετας λαδοτριβεια ;)
πως ειστε........ξαναγυρισα!!!!!!!!!!!!!
σε λαθος τοπικ εισαι....πως ειστε........ξαναγυρισα!!!!!!!!!!!!!
γιατι κανουν αυτες που ερχονται κατ οικον?... κάνεις μασάζ κατ' οίκον?????
γιατι κανουν αυτες που ερχονται κατ οικον?
... ......γιατι κανουν αυτες που ερχονται κατ οικον?
Απο που επεσε αυτη?πως ειστε........ξαναγυρισα!!!!!!!!!!!!!
η τυπισσα στην νεα σμυρνη δεν ειναι?....τις τελευταιες 20 μερες εχω επισκευτει 3 φορες την συγκεκριμμενη www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]
πραγματικα ειναι πολυ καλη επιλογη καθως το εξηνταρι που ζηταει το τιμαει και με το παραπανω....
εμφανιση 9/10
μασαζ 9/10
φραπεδια 9/10
χωρος 8/10
σιγουρα θα ξανατιμησω....
υ.γ. ευχαριστω xpapad για το καθοριστικο και κατατοπιστικο pm ου μου ετσειλες....
τις τελευταιες 20 μερες εχω επισκευτει 3 φορες την συγκεκριμμενη www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3]http://www.mylist.gr/?view=showad&adid=54742&cityid=-1&lang=el&catid=3[/url]
πραγματικα ειναι πολυ καλη επιλογη καθως το εξηνταρι που ζηταει το τιμαει και με το παραπανω....
εμφανιση 9/10
μασαζ 9/10
φραπεδια 9/10
χωρος 8/10
σιγουρα θα ξανατιμησω....
υ.γ. ευχαριστω xpapad για το καθοριστικο και κατατοπιστικο pm ου μου ετσειλες....