Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
παντως, σας ενημερωνω οτι η αλλη θεια κατερινα/ρενα ακομα μας γραφει...την πηρα και απο αλλο τηλεφωνο χτες να δω μηπως και με εχει κοκκινισει, αλλα δεν...Ισως ο Γκαρι μας πει και αυτος τι γινεται...

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Εγώ πιστεύω γενικότερα ότι σε ένα forum σαν αυτό είναι αδιανόητο και υποκριτικό να αναφερόμαστε στις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός με χαρακτηρισμούς κλπ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει πάντα με την συνένεση και του άλλου προσώπου.
Ο σκοπός είναι να ενημερώνουμε για την πραγματικότητα της εμφάνισης και της συμπεριφοράς της κοπέλλας/εργαζόμενης.
Επίσης το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά θέμα γούστου. Αν σε κάποιον αρέσουν οι χοντρές καλά ξηγιέται, αν σε άλλον αρέσουν οι γριές επίσης μαγκιά του. Το θέμα είναι η κοπέλλα να είναι σωστή στην περιγραφή των υπηρεσιών και της εμφάνισης, Από εκεί και πέρα υπάρχουν ατελείωτες επιλογές, διαλέγεις και παίρνεις.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
50 ατομα πρωι πρωι στο νημα?
Ψοφαει για μασαζ ο λαος :grin:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εγώ πιστεύω γενικότερα ότι σε ένα forum σαν αυτό είναι αδιανόητο και υποκριτικό να αναφερόμαστε στις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός με χαρακτηρισμούς κλπ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει πάντα με την συνένεση και του άλλου προσώπου.
Ο σκοπός είναι να ενημερώνουμε για την πραγματικότητα της εμφάνισης και της συμπεριφοράς της κοπέλλας/εργαζόμενης.
Επίσης το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά θέμα γούστου. Αν σε κάποιον αρέσουν οι χοντρές καλά ξηγιέται, αν σε άλλον αρέσουν οι γριές επίσης μαγκιά του. Το θέμα είναι η κοπέλλα να είναι σωστή στην περιγραφή των υπηρεσιών και της εμφάνισης, Από εκεί και πέρα υπάρχουν ατελείωτες επιλογές, διαλέγεις και παίρνεις.
Εχεις κατι καλο κατα νου?  :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

σοφα λογια :hi:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Εννοείται ότι αν βρω κάτι καινούργιο θα ενημερώσω. Δυστυχώς για την ώρα τίποτα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Επειδη μπερδευτηκα, η θεία ράνια είναι το ιδιο πρόσωπο με την Ιρίνα της αγγελίας με τα 20€ που την βρίσκει στα πολυκαταστηματα?
Δεν ξέρω γιατί αλλα λόγω χαμηλής τιμής  κάτι με τρώει να δοκιμάσω.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Επειδη μπερδευτηκα, η θεία ράνια είναι το ιδιο πρόσωπο με την Ιρίνα της αγγελίας με τα 20€ που την βρίσκει στα πολυκαταστηματα?

Κ μενα
αλλα μονο σε πολυκαταστηματα παει?
Δηλαδη ερχεται στο mall??
Γουσταρω πιπα ενω τρωω στο lapasteria :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Παει και χοτελ....και ενιοτε σε νεκροταφεια... :vomit:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Την πήρα τηλέφωνο και δεν απαντησε. Έκλεισα ραντεβού στο άλλo επι της πλ. Βικτωρίας με τα 25€

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Καλημερα και απο εμενα.Στη ζωη μου εχω τραβηξει 2 καλα κατοσταρια..ενα με την θεια Ρανια και αλλο ενα με μια βουλγαρα στην καλλιθεα που ενω στην αγγελια φαινοταν ψιλοκαλο κορμι απο προσωπο ηταν τυφλα να εχει ο Γκαργκαμελ απο τα στρουμφακια! :S
με θεια ρανια εχω τρεξει και γω
εφιαλτης!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
παντως, σας ενημερωνω οτι η αλλη θεια κατερινα/ρενα ακομα μας γραφει...την πηρα και απο αλλο τηλεφωνο χτες να δω μηπως και με εχει κοκκινισει, αλλα δεν...Ισως ο Γκαρι μας πει και αυτος τι γινεται...
απο το γαμοκινητο1 δεν απαντα στις κλησεις μου
μπορει να μ εχει σταμπαρει

θα φορτισω μοναδες το γαμοκινητο2 και θα ενημερωσω

πρεπει να φοβηθηκε αυτη
δεν εξηγειται αλλιως

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
οχι η θεια ρανια ειναι ελληνιδα

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ακου φιλε, να λεμε και την αληθεια...Σε καμια περιπτωση η Θεια δεν ειναι για ανωμαλους. Το ξερω γιατι εγω δεν ειμαι ανωμαλος και την τελευταια φορα που την ειδα ηταν μια χαρα...Ολοι ξερουμε τι παιρνουμε απο την Ολγα. Οποιος ζηταει περισσοτερα, δεν... ;)
Φιλε οτι και να δινει δεν αξιζει τα 40. Ασε τωρα την υπερασπιση. Και μην θιγεσαι τοσο ευκολα .Ααααα επισης μην προσπαθεις με ποστ να ανεβασεις σελιδες για να φυγει απο το βεληνεκες η κριτικη. Παλιο κολπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom