You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Εγώ πιστεύω γενικότερα ότι σε ένα forum σαν αυτό είναι αδιανόητο και υποκριτικό να αναφερόμαστε στις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός με χαρακτηρισμούς κλπ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει πάντα με την συνένεση και του άλλου προσώπου.
Ο σκοπός είναι να ενημερώνουμε για την πραγματικότητα της εμφάνισης και της συμπεριφοράς της κοπέλλας/εργαζόμενης.
Επίσης το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά θέμα γούστου. Αν σε κάποιον αρέσουν οι χοντρές καλά ξηγιέται, αν σε άλλον αρέσουν οι γριές επίσης μαγκιά του. Το θέμα είναι η κοπέλλα να είναι σωστή στην περιγραφή των υπηρεσιών και της εμφάνισης, Από εκεί και πέρα υπάρχουν ατελείωτες επιλογές, διαλέγεις και παίρνεις.
Ο σκοπός είναι να ενημερώνουμε για την πραγματικότητα της εμφάνισης και της συμπεριφοράς της κοπέλλας/εργαζόμενης.
Επίσης το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά θέμα γούστου. Αν σε κάποιον αρέσουν οι χοντρές καλά ξηγιέται, αν σε άλλον αρέσουν οι γριές επίσης μαγκιά του. Το θέμα είναι η κοπέλλα να είναι σωστή στην περιγραφή των υπηρεσιών και της εμφάνισης, Από εκεί και πέρα υπάρχουν ατελείωτες επιλογές, διαλέγεις και παίρνεις.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Εχεις κατι καλο κατα νου?Εγώ πιστεύω γενικότερα ότι σε ένα forum σαν αυτό είναι αδιανόητο και υποκριτικό να αναφερόμαστε στις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός με χαρακτηρισμούς κλπ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει πάντα με την συνένεση και του άλλου προσώπου.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Εγω, οχι για μασαζ...Το εχω ξεκαθαρισει... ;)50 ατομα πρωι πρωι στο νημα?
Ψοφαει για μασαζ ο λαος
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Δεν νομίζω ότι είναι για μασάζ συναγωνιστή ;)50 ατομα πρωι πρωι στο νημα?
Ψοφαει για μασαζ ο λαος
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εγώ πιστεύω γενικότερα ότι σε ένα forum σαν αυτό είναι αδιανόητο και υποκριτικό να αναφερόμαστε στις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός με χαρακτηρισμούς κλπ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει πάντα με την συνένεση και του άλλου προσώπου.
σοφα λογια
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Από εσένα περιμένουμε όλοι μέγιστε κασκαντέρ, εμείς είμαστε γατάκια...Εχεις κατι καλο κατα νου?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εγω, οχι για μασαζ...Το εχω ξεκαθαρισει... ;)
τροπος του λεγειν ;)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Επειδη μπερδευτηκα, η θεία ράνια είναι το ιδιο πρόσωπο με την Ιρίνα της αγγελίας με τα 20€ που την βρίσκει στα πολυκαταστηματα?
Δεν ξέρω γιατί αλλα λόγω χαμηλής τιμής κάτι με τρώει να δοκιμάσω.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Επειδη μπερδευτηκα, η θεία ράνια είναι το ιδιο πρόσωπο με την Ιρίνα της αγγελίας με τα 20€ που την βρίσκει στα πολυκαταστηματα?
Κ μενα
αλλα μονο σε πολυκαταστηματα παει?
Δηλαδη ερχεται στο mall??
Γουσταρω πιπα ενω τρωω στο lapasteria
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Παει και χοτελ....και ενιοτε σε νεκροταφεια...
Γουσταρω occult σκηνικο
θα ακουμε κ necromantia
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Την πήρα τηλέφωνο και δεν απαντησε. Έκλεισα ραντεβού στο άλλo επι της πλ. Βικτωρίας με τα 25€
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
με θεια ρανια εχω τρεξει και γωΚαλημερα και απο εμενα.Στη ζωη μου εχω τραβηξει 2 καλα κατοσταρια..ενα με την θεια Ρανια και αλλο ενα με μια βουλγαρα στην καλλιθεα που ενω στην αγγελια φαινοταν ψιλοκαλο κορμι απο προσωπο ηταν τυφλα να εχει ο Γκαργκαμελ απο τα στρουμφακια! :S
εφιαλτης!
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
απο το γαμοκινητο1 δεν απαντα στις κλησεις μουπαντως, σας ενημερωνω οτι η αλλη θεια κατερινα/ρενα ακομα μας γραφει...την πηρα και απο αλλο τηλεφωνο χτες να δω μηπως και με εχει κοκκινισει, αλλα δεν...Ισως ο Γκαρι μας πει και αυτος τι γινεται...
μπορει να μ εχει σταμπαρει
θα φορτισω μοναδες το γαμοκινητο2 και θα ενημερωσω
πρεπει να φοβηθηκε αυτη
δεν εξηγειται αλλιως
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
οχι η θεια ρανια ειναι ελληνιδαΕπειδη μπερδευτηκα, η θεία ράνια είναι το ιδιο πρόσωπο με την Ιρίνα της αγγελίας με τα 20€ που την βρίσκει στα πολυκαταστηματα?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Οκ ευχαριστω Gari.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Φιλε οτι και να δινει δεν αξιζει τα 40. Ασε τωρα την υπερασπιση. Και μην θιγεσαι τοσο ευκολα .Ααααα επισης μην προσπαθεις με ποστ να ανεβασεις σελιδες για να φυγει απο το βεληνεκες η κριτικη. Παλιο κολποΑκου φιλε, να λεμε και την αληθεια...Σε καμια περιπτωση η Θεια δεν ειναι για ανωμαλους. Το ξερω γιατι εγω δεν ειμαι ανωμαλος και την τελευταια φορα που την ειδα ηταν μια χαρα...Ολοι ξερουμε τι παιρνουμε απο την Ολγα. Οποιος ζηταει περισσοτερα, δεν... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις