Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (5 μέλη και 66 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Και κατι αλλο και να το αφησουμε για την θεια...

Ξερετε τι ειναι να σου πρηζουν τ'αρχιδια για καποιο τηλεφωνο, να τους λες με ολοκληρες παραγραφους τι θα δουν και τι θα κανουν, να τους εξηγεις πριν πανε, να συνεχιζουν να το ζητανε και στο τελος αυτο? Δεν ειναι δικαιο ρε παιδια. Δεν ειναι, κριμα...
(μιλαω και για αλλες περπτωσεις, οχι μονο για αυτην)
Δεν θυμαμαι μεγαλε να σου επρηξα τα παπαρια για κανα τηλεφωνο.  Εγω πηγα ειδα και εβγαλα συμπερασμα και αυτο γραφω. Τωρα εαν ενοχλησε ξυδι. Η τυπισσα δεν το εχει. Και στην τελικη 40 ειναι γιατι να τα πεταξει ο αλλος συν 20 το ξενοδοχειο;;  Εμενα προσωπικα δεν μου λειψανε αλλα σε αλλο  μπορει να λειψουν.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Συναντηση με κυρα Ολγα. Ευγενικη στο τηλεφωνο το ραντεβου κλειστηκε σε δευτερολεπτα. Αφιξη στο ξενοδοχειο και αναμονη για να δω και εγω απο κοντα την Ολγα. Εισοδος και το μεγαλο κρυωμα. Προσωπο κατω απο μετριο με προγουλι. Σωμα λογοτυπο michelin και κωλος ντουλαπα. Διαγραφω απο το μυαλο μου για φικι φικι και δινω συνθημα για μασαζ. Στην αρχη πολυ αεροχαϊδεμα μετα απο δικη μου εντολη εγινε λιγο πιο καλο. Περασε μια ωρα με μασαζ και γυρισα για μπροστα. Ηταν μαλλον το συνθημα απο τη λαδοκορη για εναρξη του δευτερου μερους. Οταν ειδα οτι κανει κινηση να ανεβει απο πανω τρομαξα!!!! Της φρεναρω την κεφαλα και ειχαμε λιγο πιπα. Να πω την αληθεια εκανε σαν λυσσαρα για να τον γλειψει αλλα δεν της τον εδωσα. Μονο γλειφομπαλινγκ και χυσιμο μαπα και στομα. Με ευγενεια σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο. Ντυθηκε και της εδωσα τα 40. Για μενα δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτη την ζωη να την ξανασυναντησω. Επισης επειδη υπαρχουν και ανωμαλοι εδω μην μου ζητησετε τηλεφωνο το διεγραψα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Φιλε οτι και να δινει δεν αξιζει τα 40. Ασε τωρα την υπερασπιση. Και μην θιγεσαι τοσο ευκολα .Ααααα επισης μην προσπαθεις με ποστ να ανεβασεις σελιδες για να φυγει απο το βεληνεκες η κριτικη. Παλιο κολπο
οτι αλλο θες μας λες...θα προσπαθω να το κραταω στην πρωτη γραμμη...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Θα παρακαλεσω πολυ οχι προσωπικα στον αερα.δεν ενδιαφερουν κανεναν.καλη συνεχεια σε ολους.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Θα παρακαλεσω πολυ οχι προσωπικαjavascript:void(0); στον αερα.δεν ενδιαφερουν κανεναν.καλη συνεχεια σε ολους.
πεστα γιατι υπαρχουν καποιοι που χαλανε τη πιατσα και προκαλου προβληματα sτο σαιτ το ιδιο συμβαινει καμια φορα πιο ορθοτερα συνεβενε κοπελες στο φεις javascript:void(0);

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Ρε παιδια οχι ονοματα ρεεεεεεεε!!!!! Δινομαστε και μονοι μας ;;; Για τα μουνια θα τσακωθουμε;;;; Ο καθενας την καυλαντα του κανει ας μην σχολιαζουμε τα γουστα του καθενος!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
πεστα γιατι υπαρχουν καποιοι που χαλανε τη πιατσα και προκαλου προβληματα sτο σαιτ το ιδιο συμβαινει καμια φορα πιο ορθοτερα συνεβενε κοπελες στο φεις javascript:void(0);
αδερφε,αν καταλαβα απο τα λεγομενα σου,συμφωνω..

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ακου φιλε, να λεμε και την αληθεια...Σε καμια περιπτωση η Θεια δεν ειναι για ανωμαλους. Το ξερω γιατι εγω δεν ειμαι ανωμαλος και την τελευταια φορα που την ειδα ηταν μια χαρα...Ολοι ξερουμε τι παιρνουμε απο την Ολγα. Οποιος ζηταει περισσοτερα, δεν... ;)
αστους να λενε φιλε ζαντ ετσι εχουν ,μαθει εχουν αναρωτηθει αν και αυτη τους θελει ετσι οπως ειναι και ο παπαρας της επιασα την κεφαλα ακου λες και αυτος να ηταν καλυτερος αλλα και πως νιωθεικαι αυτη που τον βλεπει αλλα ο καμπουρης δεν κοιταει την δικια του καμπουρα και ο αλλος ο παπαρας μονο με σακουλα γιατι ρε βλακα δεν βαζεις εσυ να μην σε βλεπει αυτη το εχεις σκεφτει αλλα τι περιμενεις απο ηλιθιους που ολη μερα εδω μεσα μαλακιζονται και να ξερεις φιλε αυτοι δεν εγιναν μαλακες στην πορεια της ζωης τους αλλα εχουν γενιθει μαλακες

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Εχει κανεναs το τηλεφωνο τηs θειαs Ρανιαs με τα 20 ευρω.Για να μην ανυσηχειτε θα φοραω αθλητικα , για παν ενδεχομενο.... :2funny: :2funny: :2funny:.Δεν μου ανοιγει το λινκ....

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
η κυρα συλβια αλλαξε τηλ
ομως εχει την ιδια εριστικη συμπεριφορα με το παρελθον
επεσα πανω της αναζητωντας νεα τεμαχια
συμβαινουν αυτα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
Εχει κανεναs το τηλεφωνο τηs θειαs Ρανιαs με τα 20 ευρω.Για να μην ανυσηχειτε θα φοραω αθλητικα , για παν ενδεχομενο.... :2funny: :2funny: :2funny:.Δεν μου ανοιγει το λινκ....
η θεια ρανια αποστρατευτηκε

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Πρωτα θα ασπρισει το μετωπο μου απο την προσβολη που δεχτηκα...Μεχρι τοτε ...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πρεπει καποιοι φιλοι η οι MOD να μου δειξουν τον τροπο πως κανω multiple παραθεσεις πρωτα, γιατι θελω ολοι να γινουν followers του συμβαντος.

Δεν είμαι mod, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από αυτόν που σου γράφω στο pm που σου έστειλα. Διαβασέ τον δοκιμασέ τον και πες μου. Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom