master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
Και βαλε. Ασε να λενε. Δεν αξιζει.τοσο χαλια??
Και βαλε. Ασε να λενε. Δεν αξιζει.τοσο χαλια??
;)Και βαλε. Ασε να λενε. Δεν αξιζει.
Δεν θυμαμαι μεγαλε να σου επρηξα τα παπαρια για κανα τηλεφωνο. Εγω πηγα ειδα και εβγαλα συμπερασμα και αυτο γραφω. Τωρα εαν ενοχλησε ξυδι. Η τυπισσα δεν το εχει. Και στην τελικη 40 ειναι γιατι να τα πεταξει ο αλλος συν 20 το ξενοδοχειο;; Εμενα προσωπικα δεν μου λειψανε αλλα σε αλλο μπορει να λειψουν.Και κατι αλλο και να το αφησουμε για την θεια...
Ξερετε τι ειναι να σου πρηζουν τ'αρχιδια για καποιο τηλεφωνο, να τους λες με ολοκληρες παραγραφους τι θα δουν και τι θα κανουν, να τους εξηγεις πριν πανε, να συνεχιζουν να το ζητανε και στο τελος αυτο? Δεν ειναι δικαιο ρε παιδια. Δεν ειναι, κριμα...
(μιλαω και για αλλες περπτωσεις, οχι μονο για αυτην)
Συναντηση με κυρα Ολγα. Ευγενικη στο τηλεφωνο το ραντεβου κλειστηκε σε δευτερολεπτα. Αφιξη στο ξενοδοχειο και αναμονη για να δω και εγω απο κοντα την Ολγα. Εισοδος και το μεγαλο κρυωμα. Προσωπο κατω απο μετριο με προγουλι. Σωμα λογοτυπο michelin και κωλος ντουλαπα. Διαγραφω απο το μυαλο μου για φικι φικι και δινω συνθημα για μασαζ. Στην αρχη πολυ αεροχαϊδεμα μετα απο δικη μου εντολη εγινε λιγο πιο καλο. Περασε μια ωρα με μασαζ και γυρισα για μπροστα. Ηταν μαλλον το συνθημα απο τη λαδοκορη για εναρξη του δευτερου μερους. Οταν ειδα οτι κανει κινηση να ανεβει απο πανω τρομαξα!!!! Της φρεναρω την κεφαλα και ειχαμε λιγο πιπα. Να πω την αληθεια εκανε σαν λυσσαρα για να τον γλειψει αλλα δεν της τον εδωσα. Μονο γλειφομπαλινγκ και χυσιμο μαπα και στομα. Με ευγενεια σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο. Ντυθηκε και της εδωσα τα 40. Για μενα δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτη την ζωη να την ξανασυναντησω. Επισης επειδη υπαρχουν και ανωμαλοι εδω μην μου ζητησετε τηλεφωνο το διεγραψα
οτι αλλο θες μας λες...θα προσπαθω να το κραταω στην πρωτη γραμμη...Φιλε οτι και να δινει δεν αξιζει τα 40. Ασε τωρα την υπερασπιση. Και μην θιγεσαι τοσο ευκολα .Ααααα επισης μην προσπαθεις με ποστ να ανεβασεις σελιδες για να φυγει απο το βεληνεκες η κριτικη. Παλιο κολπο
πεστα γιατι υπαρχουν καποιοι που χαλανε τη πιατσα και προκαλου προβληματα sτο σαιτ το ιδιο συμβαινει καμια φορα πιο ορθοτερα συνεβενε κοπελες στο φεις javascript:void(0);Θα παρακαλεσω πολυ οχι προσωπικαjavascript:void(0); στον αερα.δεν ενδιαφερουν κανεναν.καλη συνεχεια σε ολους.
αδερφε,αν καταλαβα απο τα λεγομενα σου,συμφωνω..πεστα γιατι υπαρχουν καποιοι που χαλανε τη πιατσα και προκαλου προβληματα sτο σαιτ το ιδιο συμβαινει καμια φορα πιο ορθοτερα συνεβενε κοπελες στο φεις javascript:void(0);
αδερφε,αν καταλαβα απο τα λεγομενα σου,συμφωνω..
αστους να λενε φιλε ζαντ ετσι εχουν ,μαθει εχουν αναρωτηθει αν και αυτη τους θελει ετσι οπως ειναι και ο παπαρας της επιασα την κεφαλα ακου λες και αυτος να ηταν καλυτερος αλλα και πως νιωθεικαι αυτη που τον βλεπει αλλα ο καμπουρης δεν κοιταει την δικια του καμπουρα και ο αλλος ο παπαρας μονο με σακουλα γιατι ρε βλακα δεν βαζεις εσυ να μην σε βλεπει αυτη το εχεις σκεφτει αλλα τι περιμενεις απο ηλιθιους που ολη μερα εδω μεσα μαλακιζονται και να ξερεις φιλε αυτοι δεν εγιναν μαλακες στην πορεια της ζωης τους αλλα εχουν γενιθει μαλακεςΑκου φιλε, να λεμε και την αληθεια...Σε καμια περιπτωση η Θεια δεν ειναι για ανωμαλους. Το ξερω γιατι εγω δεν ειμαι ανωμαλος και την τελευταια φορα που την ειδα ηταν μια χαρα...Ολοι ξερουμε τι παιρνουμε απο την Ολγα. Οποιος ζηταει περισσοτερα, δεν... ;)
;)οτι να ναι
η θεια ρανια αποστρατευτηκεΕχει κανεναs το τηλεφωνο τηs θειαs Ρανιαs με τα 20 ευρω.Για να μην ανυσηχειτε θα φοραω αθλητικα , για παν ενδεχομενο.... .Δεν μου ανοιγει το λινκ....
γεια σου παιχτρονι..
Πρεπει καποιοι φιλοι η οι MOD να μου δειξουν τον τροπο πως κανω multiple παραθεσεις πρωτα, γιατι θελω ολοι να γινουν followers του συμβαντος.