Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
tnx, φιλε...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Και κατι αλλο και να το αφησουμε για την θεια...

Ξερετε τι ειναι να σου πρηζουν τ'αρχιδια για καποιο τηλεφωνο, να τους λες με ολοκληρες παραγραφους τι θα δουν και τι θα κανουν, να τους εξηγεις πριν πανε, να συνεχιζουν να το ζητανε και στο τελος αυτο? Δεν ειναι δικαιο ρε παιδια. Δεν ειναι, κριμα...
(μιλαω και για αλλες περπτωσεις, οχι μονο για αυτην)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Προς master.ioannis

Δεν εισαι ηρεμος. Το ξερω και σε καταλαβαινω...Αυτα που κανεις την τελευταια ωρα, δεν κανουν τιποτα. Ασε τις κοπελες ησυχες...Καποιοι εχουν αρχισει και εκνευριζονται με την περιπτωση σου...

Σε εχω...και σε εχω πολυ γερα...

Συγνωμες με πμ, οταν με εδωσες δημοσια δεν δεχομαι. Περιμενω ...
ζαντ,θα σε παρακαλεσω οτιδηποτε θελετε να πειτε,καλυτερα μεσω πμ.μην κουραζουμε το νημα.

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Αυτο φιλε ειναι στην κριση του καθενος !!! Αντικειμενικοτητα στο γαμησι δεν υπαρχει ο καθενας εχει την αποψη του ! Αλλα τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του καθενος δεν ειναι για να τα κοινοποιει ο καθενας!!!
ΥΓ και μια και ειμαι εδω κατι γενικα αποδεκτο και αξιολογο που να δινει το κωλαρακι της υπαρχει ;;; Ευχαριστω !

Συμφωνω φιλε , ισως απο την αλλη να ειναι και μια ευκαιρια να μαθουμε που πρεπει να δινουμε η οχι τα προσωπικα μας στοιχεια....και σιγουρα Αντικειμενικοτητα στο γαμησι δεν υπαρχει, και για αυτο ολες οι γνωμες ειναι θεμιτες κ ευπροσδεκτες και δη οι αρνητικες για να μην την παταμε...δεν χρειαζεται να θιγομαστε επειδη καποιος εχει αρνητικη αποψη για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ κοπελες.... αντε πισω στον αγωνα κανενα λεπτο γλυκουλι γαματο πιπινακι για ξεκαυλωμα ?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
με το θέμα της προσωπικής αντιπαράθεσης τελειώσαμε και συνεχίζουμε την ενημέρωση

ό,τι θέμα υπάρχει, με pm

καλησπέρα σε όλους

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Συναντηση με κυρα Ολγα. Ευγενικη στο τηλεφωνο το ραντεβου κλειστηκε σε δευτερολεπτα. Αφιξη στο ξενοδοχειο και αναμονη για να δω και εγω απο κοντα την Ολγα. Εισοδος και το μεγαλο κρυωμα. Προσωπο κατω απο μετριο με προγουλι. Σωμα λογοτυπο michelin και κωλος ντουλαπα. Διαγραφω απο το μυαλο μου για φικι φικι και δινω συνθημα για μασαζ. Στην αρχη πολυ αεροχαϊδεμα μετα απο δικη μου εντολη εγινε λιγο πιο καλο. Περασε μια ωρα με μασαζ και γυρισα για μπροστα. Ηταν μαλλον το συνθημα απο τη λαδοκορη για εναρξη του δευτερου μερους. Οταν ειδα οτι κανει κινηση να ανεβει απο πανω τρομαξα!!!! Της φρεναρω την κεφαλα και ειχαμε λιγο πιπα. Να πω την αληθεια εκανε σαν λυσσαρα για να τον γλειψει αλλα δεν της τον εδωσα. Μονο γλειφομπαλινγκ και χυσιμο μαπα και στομα. Με ευγενεια σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο. Ντυθηκε και της εδωσα τα 40. Για μενα δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτη την ζωη να την ξανασυναντησω. Επισης επειδη υπαρχουν και ανωμαλοι εδω μην μου ζητησετε τηλεφωνο το διεγραψα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελιωσααααααααααααα ειδικα με τον επιλογο!!! προσυπογραφω με χερια και ποδια!!!!!!!!!!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736

ειναι βουλγαρα
30 χρ χοντρουλα
κανει μασαζ πιπα και σεξ στα 40Ε

δεν ειναι του γουστου μου
αλλα ειναι πολυ ευγενικη στο τηλ και ειπα να ενημερωσω
καλησπερα μαγκες, μηπως δοκιμασε κανεις χοντρουλα? ξερουμε καμια λεπτομερεια? :think:

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.645
Πόντοι
206

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.645
Πόντοι
206
θα το κοιτάξω εχεις υπ οψιν σου εσυ κατι?

Αν ΄κάνεις search το τ/φ παραπεμπει στην Άννα. Αν και έχει καλή φωνή, είναι σαν πρεζού. Έχει αναφερθεί πολλές φορές κυρίως στις Ανεξάρτητες Call Girl και από όλους με κακές εμπειρίες. Κρίμα να φας φόλα είναι και γιορτές!

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
Αν ΄κάνεις search το τ/φ παραπεμπει στην Άννα. Αν και έχει καλή φωνή, είναι σαν πρεζού. Έχει αναφερθεί πολλές φορές κυρίως στις Ανεξάρτητες Call Girl και από όλους με κακές εμπειρίες. Κρίμα να φας φόλα είναι και γιορτές!
ισχυει δεν ειμαστε για φολες γενικα αυτή την εποχη ;)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
καλησπερα μαγκες, μηπως δοκιμασε κανεις χοντρουλα? ξερουμε καμια λεπτομερεια? :think:
με +500 προβολες στην αγγελια της μεσα σε μια εβδομαδα αποκλειεται να μην εχει δοκιμασει καποιος

επικρατει αρκετες φορες η αφελης αποψη να μην γνωριζουν πολλοι λεπτομερειες για την εκδιδομενη
ωστε εκεινη να μην ανεβασει τιμες λογω ζητησης

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
[quote author
=gari link=topic=812.msg6675055#msg6675055 date=1450289460]
πηρες τηλ?
το μεσημερι δεν απαντουσε
[/quote]

καλημερα πηρα και απαντησε ειπε 120 με ανεση χρονου και επειδη δεν ειχα χρονο το αφησα  :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Φιλοι μου απο οτι μπορεσα να μαθω χτες, η κυρια Ρενα/Κατερινα σταματησε...Αν καποιος ξερει περισσοτερα ας μας πει...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Φιλοι μου απο οτι μπορεσα να μαθω χτες, η κυρια Ρενα/Κατερινα σταματησε...Αν καποιος ξερει περισσοτερα ας μας πει...
αυτη η κυρα ρενα θα σου μεινει απωθημενο τελικα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom