You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Και κατι αλλο και να το αφησουμε για την θεια...
Ξερετε τι ειναι να σου πρηζουν τ'αρχιδια για καποιο τηλεφωνο, να τους λες με ολοκληρες παραγραφους τι θα δουν και τι θα κανουν, να τους εξηγεις πριν πανε, να συνεχιζουν να το ζητανε και στο τελος αυτο? Δεν ειναι δικαιο ρε παιδια. Δεν ειναι, κριμα...
(μιλαω και για αλλες περπτωσεις, οχι μονο για αυτην)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ζαντ,θα σε παρακαλεσω οτιδηποτε θελετε να πειτε,καλυτερα μεσω πμ.μην κουραζουμε το νημα.Προς master.ioannis
Δεν εισαι ηρεμος. Το ξερω και σε καταλαβαινω...Αυτα που κανεις την τελευταια ωρα, δεν κανουν τιποτα. Ασε τις κοπελες ησυχες...Καποιοι εχουν αρχισει και εκνευριζονται με την περιπτωση σου...
Σε εχω...και σε εχω πολυ γερα...
Συγνωμες με πμ, οταν με εδωσες δημοσια δεν δεχομαι. Περιμενω ...
athensstef
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 6
Αυτο φιλε ειναι στην κριση του καθενος !!! Αντικειμενικοτητα στο γαμησι δεν υπαρχει ο καθενας εχει την αποψη του ! Αλλα τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του καθενος δεν ειναι για να τα κοινοποιει ο καθενας!!!
ΥΓ και μια και ειμαι εδω κατι γενικα αποδεκτο και αξιολογο που να δινει το κωλαρακι της υπαρχει ;;; Ευχαριστω !
Συμφωνω φιλε , ισως απο την αλλη να ειναι και μια ευκαιρια να μαθουμε που πρεπει να δινουμε η οχι τα προσωπικα μας στοιχεια....και σιγουρα Αντικειμενικοτητα στο γαμησι δεν υπαρχει, και για αυτο ολες οι γνωμες ειναι θεμιτες κ ευπροσδεκτες και δη οι αρνητικες για να μην την παταμε...δεν χρειαζεται να θιγομαστε επειδη καποιος εχει αρνητικη αποψη για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ κοπελες.... αντε πισω στον αγωνα κανενα λεπτο γλυκουλι γαματο πιπινακι για ξεκαυλωμα ?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
με το θέμα της προσωπικής αντιπαράθεσης τελειώσαμε και συνεχίζουμε την ενημέρωση
ό,τι θέμα υπάρχει, με pm
καλησπέρα σε όλους
ό,τι θέμα υπάρχει, με pm
καλησπέρα σε όλους
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
ελιωσααααααααααααα ειδικα με τον επιλογο!!! προσυπογραφω με χερια και ποδια!!!!!!!!!!Συναντηση με κυρα Ολγα. Ευγενικη στο τηλεφωνο το ραντεβου κλειστηκε σε δευτερολεπτα. Αφιξη στο ξενοδοχειο και αναμονη για να δω και εγω απο κοντα την Ολγα. Εισοδος και το μεγαλο κρυωμα. Προσωπο κατω απο μετριο με προγουλι. Σωμα λογοτυπο michelin και κωλος ντουλαπα. Διαγραφω απο το μυαλο μου για φικι φικι και δινω συνθημα για μασαζ. Στην αρχη πολυ αεροχαϊδεμα μετα απο δικη μου εντολη εγινε λιγο πιο καλο. Περασε μια ωρα με μασαζ και γυρισα για μπροστα. Ηταν μαλλον το συνθημα απο τη λαδοκορη για εναρξη του δευτερου μερους. Οταν ειδα οτι κανει κινηση να ανεβει απο πανω τρομαξα!!!! Της φρεναρω την κεφαλα και ειχαμε λιγο πιπα. Να πω την αληθεια εκανε σαν λυσσαρα για να τον γλειψει αλλα δεν της τον εδωσα. Μονο γλειφομπαλινγκ και χυσιμο μαπα και στομα. Με ευγενεια σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο. Ντυθηκε και της εδωσα τα 40. Για μενα δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτη την ζωη να την ξανασυναντησω. Επισης επειδη υπαρχουν και ανωμαλοι εδω μην μου ζητησετε τηλεφωνο το διεγραψα
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
περισευει κανα 40ευρο καμια προταση που ν το δωσουμε?
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
μασαζ και εκτονωση 50 ευρο για μια ωρα μου ειπε θα δοκιμαστει πιθανοτατα αυριο
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
καλησπερα μαγκες, μηπως δοκιμασε κανεις χοντρουλα? ξερουμε καμια λεπτομερεια?
ειναι βουλγαρα
30 χρ χοντρουλα
κανει μασαζ πιπα και σεξ στα 40Ε
δεν ειναι του γουστου μου
αλλα ειναι πολυ ευγενικη στο τηλ και ειπα να ενημερωσω
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 206
μασαζ και εκτονωση 50 ευρο για μια ωρα μου ειπε θα δοκιμαστει πιθανοτατα αυριο
Ψάχτο λίγο καλλίτερα. Δεν έχει καλό ιστορικό. Θα σου έλεγα να είσαι πολύ επιφυλαχτικός.
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
θα το κοιτάξω εχεις υπ οψιν σου εσυ κατι?Ψάχτο λίγο καλλίτερα. Δεν έχει καλό ιστορικό. Θα σου έλεγα να είσαι πολύ επιφυλαχτικός.
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 206
θα το κοιτάξω εχεις υπ οψιν σου εσυ κατι?
Αν ΄κάνεις search το τ/φ παραπεμπει στην Άννα. Αν και έχει καλή φωνή, είναι σαν πρεζού. Έχει αναφερθεί πολλές φορές κυρίως στις Ανεξάρτητες Call Girl και από όλους με κακές εμπειρίες. Κρίμα να φας φόλα είναι και γιορτές!
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
ισχυει δεν ειμαστε για φολες γενικα αυτή την εποχη ;)Αν ΄κάνεις search το τ/φ παραπεμπει στην Άννα. Αν και έχει καλή φωνή, είναι σαν πρεζού. Έχει αναφερθεί πολλές φορές κυρίως στις Ανεξάρτητες Call Girl και από όλους με κακές εμπειρίες. Κρίμα να φας φόλα είναι και γιορτές!
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
με +500 προβολες στην αγγελια της μεσα σε μια εβδομαδα αποκλειεται να μην εχει δοκιμασει καποιοςκαλησπερα μαγκες, μηπως δοκιμασε κανεις χοντρουλα? ξερουμε καμια λεπτομερεια?
επικρατει αρκετες φορες η αφελης αποψη να μην γνωριζουν πολλοι λεπτομερειες για την εκδιδομενη
ωστε εκεινη να μην ανεβασει τιμες λογω ζητησης
γνωριζουμε τιποτα??
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
πηρες τηλ?γνωριζουμε τιποτα??
το μεσημερι δεν απαντουσε
γνωριζουμε τιποτα??
πηρα τηλεφωνο ειπε 120€ με ανεση χρονου φουλ προγραμμα αλλα δεν ειχα χρονο ουτε ανεση
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
αυτη η κυρα ρενα θα σου μεινει απωθημενο τελικαΦιλοι μου απο οτι μπορεσα να μαθω χτες, η κυρια Ρενα/Κατερινα σταματησε...Αν καποιος ξερει περισσοτερα ας μας πει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις