You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
εμενα το επόμενό μου απο αυτο το νημα, ξερεις ποιο θα ειναι/ θα δουμε...τα ειπαμε... ;)
εχω την υποψια οτι θα φαω φολα ομως
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
αν θες παω εγω πρωτα ...σιγα- δεν με νοιαζουν αυτα εμενα...ο,τι θες μου λες...ο,τι αποφασισεις...
εχω την υποψια οτι θα φαω φολα ομως
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
εισαι πορνοκομαντο ομωςαν θες παω εγω πρωτα ...σιγα- δεν με νοιαζουν αυτα εμενα...ο,τι θες μου λες...ο,τι αποφασισεις...
ευγε!
glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
εχει ωραια κωλοτρυπιδα η ατιμη ομως!
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Απο Καβαλα Αμερικανιδα που.... πηγαινε στο Deutsche Schule Thessaloniki
Βαλε και το τηλ της στο Fb να δεις τη μαπα της και θα καταλαβεις!!!! Ουτε για 20 ευρω
Παρακολουθώ χρόνια το site ομως ειναι η πρώτη φορά που γραφω λογω του οτι εφαγα ισως τη μεγαλυτερη μου φολα μεχρι τωρα με την παραπανω αλλά από άλλη αγγελλια με αλλο τηλεφωνο που βρήκα στις ανεξαρτητες call girls απο ερωτηση αλλου υποψηφιου κασκαντερ. Πρεπει να ειδοποιησω τον συγκεκριμενο οτι οντως ειναι αυτη που εμφανιζει το fb με αυτο το τηλ. ειναι οπως τη βλεπεις στις φωτο με υπηρεσίες χειροτερες απο μπουρδελου που κι εγω δεν ξέρω πως βρηκα το κουραγιο εστω και να δοκιμασω. Και τσιμπισε και κατοσταρικο που ειχα συμφωνήσει απο πριν! Έτσι είναι ομως τα κασκαντεριλικια τα οποία εχω αποφασίσει μετα από αυτό να μην ξαναεπιχειρησω. Σημειωση: Δεν ξερω ποιος απο τους 2 ειναι πιο ψυχοπαθης, αυτη που εσκασε μυτη με σκουλαρικι στο ένα αυτι
πλεγμενο σταυρο κομποσκοινι σαν το τατου της λες και ηταν παραστρατημενη δοκιμος καλογρια ή εγω που της εσκασα κι εκατό. Απ΄την άλλη γιορτες ερχονται καλή καρδιά...
Παρακληση να αναρτηθει και στο thread με τις ανεξαρτητες μπας και σωθει κανας ανθρωπος.
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Απο Καβαλα Αμερικανιδα που.... πηγαινε στο Deutsche Schule Thessaloniki
Βαλε και το τηλ της στο Fb να δεις τη μαπα της και θα καταλαβεις!!!! Ουτε για 20 ευρω
Μανουλα μου....
εμενα παλι μου ειπε 80Ε [size=15pt]φουλ προγραμμα[/size]
ειναι 1.70-56 κιλα
φυσικα ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και ο κωλος μεσα
μου ειπε οτι ο κωλος ειναι +20
ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και η δευτερη πιστολια
μου ειπε οτι η 2η πιστολια ειναι +20
ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και η ακαποτη πιπα
μου ειπε οτι η ακαποτη πιπα ειναι +20
δλδ 140Ε το συνολο
για μασαζ ξεχασα να ρωτησω
μπορει να το χρεωνει εξτρα κι αυτο και τα 80 ευρα να ειναι μονο για κοιταγμα
ας πουμε τωρα οτι παιρνεις την αποφαση και την φωναζεις
θα της δωσεις τα λεφτα προκαταβολικα ?
εδω απο το τηλεφωνο μας κοροϊδευει για φουλ προγραμμα στα 80Ε που μονο φουλ δεν ειναι
και δε θα σε δουλεψει στο δωματιο?
εγω δεν θα παρω..
εσεις δικο σας λογ/σμος
140;80;Ε όχι ρε πούστη!!Μου φαίνεται κάποιοι έχουν χαλάσει τη πιάτσα!Μου είχε έρθει κάποτε με ένα 40άρι και φουλ πρόγραμμα.Δεν την ξαναπήρα και οι λόγοι προφανείς.Υπηρεσίες πολύ μέτριες.Έχει αλλάξει τηλ. αλλά όταν την είδα στο fb την αναγνώρισα.Καλά για το Ελληνοαμερικάνα δε το συζητάω!Απλά έκλαψα!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Επρεπε κατι να πεις τοτε....140;80;Ε όχι ρε πούστη!!Μου φαίνεται κάποιοι έχουν χαλάσει τη πιάτσα!Μου είχε έρθει κάποτε με ένα 40άρι και φουλ πρόγραμμα.Δεν την ξαναπήρα και οι λόγοι προφανείς.Υπηρεσίες πολύ μέτριες.Έχει αλλάξει τηλ. αλλά όταν την είδα στο fb την αναγνώρισα.Καλά για το Ελληνοαμερικάνα δε το συζητάω!Απλά έκλαψα!!
Καλησπερα
Εχει κανεις αποψη για το παρακατω ? στο τηλ. μου ειπε για 20 ευρω φραπε, για 30 ισπανικο καλαμακι, 50 φουλ.
Α και δεν ειναι περιστερι, περιοχη αγιας λαυρας & πατησιων.
Εχει κανεις αποψη για το παρακατω ? στο τηλ. μου ειπε για 20 ευρω φραπε, για 30 ισπανικο καλαμακι, 50 φουλ.
αν εχει δικο της χωρο μονο και δεν παει εκεινη θα πρεπει να κανουμε καποια δοκιμη ....Καλησπερα
αν εχει δικο της χωρο μονο και δεν παει εκεινη θα πρεπει να κανουμε καποια δοκιμη ....
Δικο της μου ειπε, να δουμε μες την εβδομαδα θα το προσπαθησω
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Και να ανεβασεις κριτικη, οκ?Δικο της μου ειπε, να δουμε μες την εβδομαδα θα το προσπαθησω
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
εχει κανει καριερα και στη Θεσσαλονικη βλεπω140;80;Ε όχι ρε πούστη!!Μου φαίνεται κάποιοι έχουν χαλάσει τη πιάτσα!Μου είχε έρθει κάποτε με ένα 40άρι και φουλ πρόγραμμα.Δεν την ξαναπήρα και οι λόγοι προφανείς.Υπηρεσίες πολύ μέτριες.Έχει αλλάξει τηλ. αλλά όταν την είδα στο fb την αναγνώρισα.Καλά για το Ελληνοαμερικάνα δε το συζητάω!Απλά έκλαψα!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Και να ανεβασεις κριτικη, οκ?
Μακαρι αν κ δεν το βλεπω
Απο τους 10 ουτε οι 3 δεν ανεβαζουν κατι
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Και να ανεβασεις κριτικη, οκ?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Δεν πειραζει ρε φιλε, θα ανεβαζουμε εμεις...Μακαρι αν κ δεν το βλεπω
Απο τους 10 ουτε οι 3 δεν ανεβαζουν κατι
μετα την παραίνεση του zadren , αναφερω μια συντομη περιεκτικη κριτικη με την Ρενα/Κατερινα που τη θεωρω ΤΟΠ στο θεμα που αναφερομαι. Την εχω δοκιμασει αρκετες φορες και θα συνεχισω αν και δεν θεωρω οτι μπορει να διαχειστει το φορτιο τηλ και μυνηματων που δεχεται. Στο θεμα μας: 28-30 , μελμψο δερμα , καταμυρα μαλλια μεσαιου μεγεθους , μπουκλακια μαλλια και σχιστα ομορφα μαυρα ματια . Καθαρο προσωπο και πολυ προκλητικο που ειναι σε αντιθεση με τη συμπεριφορα της ... Μεχρι να λυθει αν καταφερετε να το κανετε ... ΤΟΤΕ , αλλαζει το σκηνικο και η διστακτικη κοπελα με υποχονδριακες συμπεριφορες μετατρεπεται σε μια σκυλα που θελει να γαμηθει χωρις αυριο. Η κωλαρα της ειναι ποιημα και αντεχει σε καθε μεταχειριση , ενω καυλωνει να τσιμπουκωνει με τις ωρες και να μαλακιζεται. Βυζακια 2αρακια -3αρια με χοντρες ρογες σοκολατι για πολυ γλυψιμο. το μουνακι της ειναι κανονικη πηγη αν ειδικα αν την γαμας και την χαιδευεις παραλληλα σταζει..... Αυτα φιλοι μου . 40 ευρω και μασαζ πολυ σωστο για οποιον ενδιαφερεται. σχετικα με το ποιος θα καταφερει να κανει την κινηση σωστα ειναι καθαρα θεμα προσωπικο του καθιενα να μην ειναι ακυρος , διαφορετικα θα κανει μονο μασαζ - εγω με δυσκολια την πρωτη φορα που την συναντησα , την πηδαγα ενα μισαωρο αφου εφαγα 2 ακυρα ομως στην ιδια συνεδρια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις