zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μαλλον θα περιμενουμε καινουργια εξόρμησή της με 3ο αριθμο τηλεφωνου...αυτη η κυρα ρενα θα σου μεινει απωθημενο τελικα
μαλλον θα περιμενουμε καινουργια εξόρμησή της με 3ο αριθμο τηλεφωνου...αυτη η κυρα ρενα θα σου μεινει απωθημενο τελικα
για να δουμε τι θα δουμεμαλλον θα περιμενουμε καινουργια εξόρμησή της μ3 3ο αριθμο τηλεφωνου...
γνωριζουμε τιποτα??
αν θελει 140 ας παει στο τεξας η μαλακισμενη μιας και ειναι και ελληνοαμερικαναεμενα παλι μου ειπε 80Ε [size=15pt]φουλ προγραμμα[/size]
ειναι 1.70-56 κιλα
φυσικα ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και ο κωλος μεσα
μου ειπε οτι ο κωλος ειναι +20
ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και η δευτερη πιστολια
μου ειπε οτι η 2η πιστολια ειναι +20
ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και η ακαποτη πιπα
μου ειπε οτι η ακαποτη πιπα ειναι +20
δλδ 140Ε το συνολο
για μασαζ ξεχασα να ρωτησω
μπορει να το χρεωνει εξτρα κι αυτο και τα 80 ευρα να ειναι μονο για κοιταγμα
ας πουμε τωρα οτι παιρνεις την αποφαση και την φωναζεις
θα της δωσεις τα λεφτα προκαταβολικα ?
εδω απο το τηλεφωνο μας κοροϊδευει για φουλ προγραμμα στα 80Ε που μονο φουλ δεν ειναι
και δε θα σε δουλεψει στο δωματιο?
εγω δεν θα παρω..
εσεις δικο σας λογ/σμος
γνωριζουμε τιποτα??
Απο Καβαλα Αμερικανιδα που.... πηγαινε στο Deutsche Schule Thessalonikiεμενα παλι μου ειπε 80Ε [size=15pt]φουλ προγραμμα[/size]
ειναι 1.70-56 κιλα
φυσικα ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και ο κωλος μεσα
μου ειπε οτι ο κωλος ειναι +20
ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και η δευτερη πιστολια
μου ειπε οτι η 2η πιστολια ειναι +20
ρωτησα αν στο [size=15pt]φουλ[/size] ειναι και η ακαποτη πιπα
μου ειπε οτι η ακαποτη πιπα ειναι +20
δλδ 140Ε το συνολο
για μασαζ ξεχασα να ρωτησω
μπορει να το χρεωνει εξτρα κι αυτο και τα 80 ευρα να ειναι μονο για κοιταγμα
ας πουμε τωρα οτι παιρνεις την αποφαση και την φωναζεις
θα της δωσεις τα λεφτα προκαταβολικα ?
εδω απο το τηλεφωνο μας κοροϊδευει για φουλ προγραμμα στα 80Ε που μονο φουλ δεν ειναι
και δε θα σε δουλεψει στο δωματιο?
εγω δεν θα παρω..
εσεις δικο σας λογ/σμος
πωπω φολα και θελει και 140.... πηγαινε στο Deutsche Schule Thessaloniki
Βαλε και το τηλ της στο Fb να δεις τη μαπα της και θα καταλαβεις!!!! Ουτε για 20 ευρω
πωπω φολα και θελει και 140
καλα χριστουγεννα
Ωραιες κουρτινες...πωπω φολα και θελει και 140
αυτο το πραμα ειναι 56 κιλα ???
καλα χριστουγεννα !
ηθελα να φτιαξω εορταστικη ατμοσφαιραΑντικειμενικα εβαλες την πιο καλη φωτο της!!!!
Βαλε την κοnτινη που εχει τερμα κατω στο αυτοκινητο!!!!
Φιλε, αλλη θα ειδες και τις μπερδεψες...Εχω αλλη αποψη για την κυρια...Αλλιως τα ειδα εγω, αλλα τεσπα...εχοντας αφοσιωθει στις υποτιθεμενες λαδοκορες , συνευρεθηκα με την Τινα την καιΚΑΛΑματιανη. βορεια ηπειρος κατ εμε χωρις να με ενοχλει , αλλα δεν πειραζει πες το ευθεως.
εμαφανιση: σχετικα ταλαιπωρημενη 35 αρα που μοιζει με μεταναστρια γ διαλογης σε επιπεδο προσωπικης αισθητικης , βαμενα μαλλια με μαυτη ριζα... φθηνα ρουχαλακια ... επιβιωση γενικα. >Ττο ματακι φανηκε ομως οτι ειναι πολυ σπιρτοζικο..... ανοιγωντας την πορτα / την στελνω κατευθειαν για καθαρισμο ντους και αφου συνεχιζω εγω επιστρεφω προς το δωματιο βλεποντας τη γυμνη... η αρχικη αποψη ειναι τα μαζευεις και φευγεις, καισαρικη , κοιλια οχι κοιλιτσα , αλλα 2 ρωγες κατσαβιδια και μουνοχειλα πλευρωτους κρεμαμενα. Απολυτως κολιπικη η κοπελα , ζει μεσα στην καυλα και χανεται , κυριολεκτικα, ειδικα αν την παρεις βαθια στα τεσσερα ή την σοδομισεις λιγο παιζοντας το παιχνιδι της προσμονης.... παρα την μειονεκτικη εμφανιση μου θυμιζει περιπτωση subaru impreza 2000 sti , δηλαδη αισθητικη στον πατο και αποδοση εξωφρενικη. Γεννημενη στην καυλα.... φιλοι μου. Παω τωρα να αραξω στα καρφια μου γιατι δεν νομιζω πως εχει μεινει η παραμικρη θερμιδα ενεργειας ... γλυκια κοπωση ομως
πραγματικα τραγικη ουτε για 20 δεν την επαιρνα οχι 140 που λεει για ποσο μαλακες μας περνανε πιαπωπω φολα και θελει και 140
αυτο το πραμα ειναι 56 κιλα ???
καλα χριστουγεννα !
Ιησούς Χριστός ΝικάΑντικειμενικα εβαλες την πιο καλη φωτο της!!!!
Βαλε την κοnτινη που εχει τερμα κατω στο αυτοκινητο!!!!
Υπαρχουν κριτικες και σχολια πιο πισω φιλε....μια γιουλη από γλυφαδα που εχει αναφερθεί και πιο παλια τα τιμαει τ λεφτα της? μου 40 ευρω με εκτονωση για μια ωρα, ?
μην παςμια γιουλη από γλυφαδα που εχει αναφερθεί και πιο παλια τα τιμαει τ λεφτα της? μου 40 ευρω με εκτονωση για μια ωρα, ?
μην πας
αστην να ξεκουραστει λιγο
πηγαινε μετα τις γιορτες
να την αφησουμε να κανει Χριστουγεννα την κακομοιρα
μη γελας καθολου φιλε
εχει ωραια κωλοτρυπιδα η ατιμη ομως!κατι σφυριξαν απο εδω γι'αυτο γελαω...για την κοσμοσυρροή!!!