Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
αν και οφ τοπικ , επιτρεψτε μου...σωστος ο φιλος!!!

τα αθλητικα με εσωσαν εμενα απο την θεια Ρανια...για οσους θυμουνται...
μιλαμε λαχταρα  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:  που τραβηξα!!!
Καλημερα και απο εμενα.Στη ζωη μου εχω τραβηξει 2 καλα κατοσταρια..ενα με την θεια Ρανια και αλλο ενα με μια βουλγαρα στην καλλιθεα που ενω στην αγγελια φαινοταν ψιλοκαλο κορμι απο προσωπο ηταν τυφλα να εχει ο Γκαργκαμελ απο τα στρουμφακια! :S

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Καλημερα και απο εμενα.Στη ζωη μου εχω τραβηξει 2 καλα κατοσταρια..ενα με την θεια Ρανια και αλλο ενα με μια βουλγαρα στην καλλιθεα που ενω στην αγγελια φαινοταν ψιλοκαλο κορμι απο προσωπο ηταν τυφλα να εχει ο Γκαργκαμελ απο τα στρουμφακια! :S
:2funny: :2funny: :2funny:
Τουλάχιστον και στις δύο περιπτώσεις γυμνάστηκες τρέχοντας. Κάτι είναι και αυτό.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Τουλάχιστον και στις δύο περιπτώσεις γυμνάστηκες τρέχοντας. Κάτι είναι και αυτό.
Ευτηχως ειχα και το αιρ-κοντισιον στο δωματιο και ημουν ζεστος αλλιως απο το τρεξιμο οι κραμπες θα πηγαιναν συννεφο,θα μαζευα τα σκαλοπατια του χοτελ με τα μουτρα. :grin:

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε σεις...δεν ξερετε να εκτιμησετε τιποτα!!! Κριμα το μποι σας ρε...

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε σεις...δεν ξερετε να εκτιμησετε τιποτα!!! Κριμα το μποι σας ρε...
ναι το συγκεκριμενο ηταν ανεκτιμητης αξιας η αληθεια να λεγεται.ηθελε ειδκο η κατασταση,εγω θα απεχω να με συγχωρεις. :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ο old boy ειναι ετοιμος να δοκιμασει    :2funny: :2funny: :2funny:
αθλητικα παπουτσακια,φορμα γυμναστικης να ειναι ανετος καλο θα ειναι να εχει κανει καποιο ζεσταμα και ενα μπουκαλακι νερο. :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συναντηση με κυρα Ολγα. Ευγενικη στο τηλεφωνο το ραντεβου κλειστηκε σε δευτερολεπτα. Αφιξη στο ξενοδοχειο και αναμονη για να δω και εγω απο κοντα την Ολγα. Εισοδος και το μεγαλο κρυωμα. Προσωπο κατω απο μετριο με προγουλι. Σωμα λογοτυπο michelin και κωλος ντουλαπα. Διαγραφω απο το μυαλο μου για φικι φικι και δινω συνθημα για μασαζ. Στην αρχη πολυ αεροχαϊδεμα μετα απο δικη μου εντολη εγινε λιγο πιο καλο. Περασε μια ωρα με μασαζ και γυρισα για μπροστα. Ηταν μαλλον το συνθημα απο τη λαδοκορη για εναρξη του δευτερου μερους. Οταν ειδα οτι κανει κινηση να ανεβει απο πανω τρομαξα!!!! Της φρεναρω την κεφαλα και ειχαμε λιγο πιπα. Να πω την αληθεια εκανε σαν λυσσαρα για να τον γλειψει αλλα δεν της τον εδωσα. Μονο γλειφομπαλινγκ και χυσιμο μαπα και στομα. Με ευγενεια σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο. Ντυθηκε και της εδωσα τα 40. Για μενα δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτη την ζωη να την ξανασυναντησω. Επισης επειδη υπαρχουν και ανωμαλοι εδω μην μου ζητησετε τηλεφωνο το διεγραψα

τοσο χαλια??

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ακου φιλε, να λεμε και την αληθεια...Σε καμια περιπτωση η Θεια δεν ειναι για ανωμαλους. Το ξερω γιατι εγω δεν ειμαι ανωμαλος και την τελευταια φορα που την ειδα ηταν μια χαρα...Ολοι ξερουμε τι παιρνουμε απο την Ολγα. Οποιος ζηταει περισσοτερα, δεν... ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Και σε καμια περιπτωση ο φιλος δεν μπορει να προσβαλλει ετσι ουτε εμενα αλλα ουτε και καποια κοπελα (οποια και να ειναι) Θα μπορουσε να το πει με πιο ευγενικο τροπο...

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ακου φιλε, να λεμε και την αληθεια...Σε καμια περιπτωση η Θεια δεν ειναι για ανωμαλους. Το ξερω γιατι εγω δεν ειμαι ανωμαλος και την τελευταια φορα που την ειδα ηταν μια χαρα...Ολοι ξερουμε τι παιρνουμε απο την Ολγα. Οποιος ζηταει περισσοτερα, δεν... ;)
Ρε Zad ειναι τι αρεσει στον καθενα,στον συγκεκριμενο φιλο δεν του εκανε το κλικ.
Εγω να σου πω την αληθεια οπως λες περασα μια χαρα,οκ απο εμφανιση δεν το κατεχει στα αλλα ομως το εχει και με το παραπανω. :grin:
και φυσικα ουτε εγω ειμαι ανωμαλος ουτε κουασιμοδος. ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε Zad ειναι τι αρεσει στον καθενα,στον συγκεκριμενο φιλο δεν του εκανε το κλικ.
Εγω να σου πω την αληθεια οπως λες περασα μια χαρα,οκ απο εμφανιση δεν το κατεχει στα αλλα ομως το εχει και με το παραπανω. :grin:
και φυσικα ουτε εγω ειμαι ανωμαλος ουτε κουασιμοδος. ;)
Ναι ενταξει, αλλα δεν πρεπει να μιλαμε ετσι για δαυτες ρε φιλε....Ξερει ο καθενας που θα παει τι θα βρει...Εμενα για παραδειγμα μου αρεσει και γιατι δεν εχω φραγκα (40ε αυτος που πληρωνει για γαμησι δεν θα του ερθει η Ιρις)αλλα και γιατι ειμαι κουασιμοδος... ;)

Τα λεγαμε και χτες, αλλα ο φιλος δεν τα διαβασε...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
και σε πληροφορω οτι η τυπισσα στην καλλιθεα συνεχιζει ακαθεκτη...

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
αθλητικα παπουτσακια,φορμα γυμναστικης να ειναι ανετος καλο θα ειναι να εχει κανει καποιο ζεσταμα και ενα μπουκαλακι νερο. :grin:
Και διατάσεις! Ποτέ μην ξεχνάτε τις διατάσεις, είναι σωτήριες.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Και κατι αλλο και να το αφησουμε για την θεια...

Ξερετε τι ειναι να σου πρηζουν τ'αρχιδια για καποιο τηλεφωνο, να τους λες με ολοκληρες παραγραφους τι θα δουν και τι θα κανουν, να τους εξηγεις πριν πανε, να συνεχιζουν να το ζητανε και στο τελος αυτο? Δεν ειναι δικαιο ρε παιδια. Δεν ειναι, κριμα...
(μιλαω και για αλλες περπτωσεις, οχι μονο για αυτην)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ναι ενταξει, αλλα δεν πρεπει να μιλαμε ετσι για δαυτες ρε φιλε....Ξερει ο καθενας που θα παει τι θα βρει...Εμενα για παραδειγμα μου αρεσει και γιατι δεν εχω φραγκα (40ε αυτος που πληρωνει για γαμησι δεν θα του ερθει η Ιρις)αλλα και γιατι ειμαι κουασιμοδος... ;)

Τα λεγαμε και χτες, αλλα ο φιλος δεν τα διαβασε...

σωστος :hi:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...και για να τελειωνουμε με τις τυπισσες πιυ ειναι χαμηλα οι τιμες,δηλ 50 και κατω....να θυμαστε 1 πραγμα μονο...
Εμφανιση κατω του 3
Κρεββατι κοντα στο 8,αλλα...μονο με σακουλα στο κεφαλι μας,να μην βλεπουμε.αυτα κυριοι.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Και κατι αλλο και να το αφησουμε για την θεια...

Ξερετε τι ειναι να σου πρηζουν τ'αρχιδια για καποιο τηλεφωνο, να τους λες με ολοκληρες παραγραφους τι θα δουν και τι θα κανουν, να τους εξηγεις πριν πανε, να συνεχιζουν να το ζητανε και στο τελος αυτο? Δεν ειναι δικαιο ρε παιδια. Δεν ειναι, κριμα...
(μιλαω και για αλλες περπτωσεις, οχι μονο για αυτην)

σωστος κ παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom